Chockens vecka! Personbästa och grejer :)

Herregud vilken vecka. Överaskning på överaskning har det varit. Gillar det!

Det började med att Sara ställde upp och följde med på spanska teatern på kunskap i måndags, så himla kul att träffa henne igen och det blir oftare nu! Redan imorrn faktiskt! Då ska bus med också, jättekul, trodde jag inte faktiskt, hon är ju så väldigt upptagen jämt den där ängeln.

Och sedan var det löpningen med Pirre i tisdags. MIn senast prövotur gick ju åt skogen när lungorna brann efter tio min knappt! Hade ju bestämt mig för att strunta i vårruset med. MEN! Sprang 2.5 kilometer, upptäckte att jag inte var trött direkt, och körde ett varv till. På 32 minuter! Kul!

Och idag då! VÅRRUSET!  Och jag var grymt taggad där jag låg i sängen halva morgonen.

Träffade tjejerna från jobbet. Det spöregnade. Och jag var på topp. Och vi missade uppvärmningen. Och jag var lite orolig. Vi började i första startgruppen. För att vi skulle starta i samma allihopa. Och tempot var alldeles för högt i början. Och jag sprang. Och sprang. Och drack lite. Och sprang mer. Och jag var på topp!


Och jag gick i mål!  På 27.35!
Två bästa av CGs tjejor, med Mary en halvminut efter.

Det jag drömt om i ett antal år som kan räknas på två händer, hände idag. Och jag är stolt. Och lycklig. Och chockad. Jag har ju inte tränat på månader?...


En jättsnygg bild på mig när jag kommit hem från supertrevlig picknick efter jobbet som biniam och olle ordnat :)Elva medaljer har det blivit. 1999 sprang jag första gången. På den blygsamma tiden 47 minuter. ;)något bättre idag:) Men så var jag bara elva år. 7 åringar gick i mål samtidigt som mig idag..

Vårruset

Vart pekar pilen?

Tankeställare på jobbet idag. Måste börja tänka ordentligt över hur allt ska bli. Men det är ju så svårt !!

Sötaste Johanna kom hem idag. Så väldigt skönt att höra hennes hysteriska glada röst i örat igen. Man kan ju inte annat än skratta åt hennes vistelse i Sunny Beach. Och jag vet egentligen ingenting. Tre små lyckliga ord. Som ni kan gissa er till. Typiskt henne. :)

Vårruset imorgon. Jag ska springa med Mary, och resten av tjejerna från jobbet såklart, men mary och jag bildade par idag. Haha. Skoj. Håll utskik efter en blå pikétröja med orden City Gross på baksidan. ;)


Pärlahästen

Nu väntar Pärlanhästen på mig:) Underbart väder är det med, detta kommer bli en härlig dag!

Teater på Kunskap ikväll med, har inte hälsat på där på ett år nu, så det ska bli skoj att se anna igen:)Min gamla spanskalärare är toppen. Kul att hon frågade om jag ville komma. Hoppas emlan följer med också:)

Kompisdag

Vaknade sent imorse, tog igen all förlorad sömn:) Åkte och solade med bus och började fundera på den kommande sthlmsresan:) Sen åkte jag hem, tog tag i min nya kompis rockringen, tänkte att det här blir ju inte svårt! Gissa vem som stod där snopen 3 min senare och undrade vad som hade hänt? Där låg rockringen efter ett försök som varade i ingen tid alls. När man var liten rockade man ju massor?! Och gav mig på ett försök till. Och ett till. och ett till! ROckade ca tio minuter och blandade med att hoppa hopprep fast med ringen, och sedan var jag helt slut. Har hittat min nya hobby:)

Sedan blev det stan, köpte en ny fuktkräm från Nivea som jag tror kommer vara toppen, en ansiktsmask som ska läggas hos eme om någon halvtimme, och slutligen ett överlack, för nu jäklar vill jag ha tillbaka mina gamla fina långa naglar:)

Åt också glass på Halvars med Sofie och vi blev sittande där nästa tre timmar:) Mycket att prata om har vi, jag mest. Haha. Myspys. Sen kom eme och joinade en stund:)

Nu ska jag till Eme. Tar med mig lite melon och lite ananas så blir hon nog glad:)

Pussen!

Sussaaaa

Var i det vackra huset vid sjön igår. Mycket trevligt, men avslagen som jag är, lyssnade jag mer än pratade. Trevligt ändå! MIndre skoj var att min kropp vägrade somna. Resultat: Totalt två timmar sömn, och en MYCKET lång dag på jobbet som äntligen lugnat ner sig. HAr varit sjukt mycket folk i tre dagar, och skönt att avsluta sjättedagen i rad lite mer stillsamt.

Nu ska jag sussilussa...zzzz ska bli underbart!

Husvagn?

Jobbet idag var sjukt, konstanta köer och långa sådana. Jippi. Har ju skrivit upp mig mina lediga dagar i helgen, konstig som jag är. Helledig helg och torsdage, men jag tog glatt emot lappen med tiden 06.30-15 av Kerstin som innebär att jag får öppna med min absoluta favorit(eller hur) OCH får den stora äran att städa kassornai TVÅ timmar eftersom vi inte öppnar förs nio. BRA JOSEFINA! Ha. Pengar blir de. Sen på kvällen ska det grillas med sörpingsfolket, och jag längtar efter dom, dom som får mig så levande.

Annars har jag börjat fundera på att hyra en husvagn över sommaren, perfekt ju! Billigt (tror jag), EGET boende, plus att jag får en perfekt plats för alla som vill att komma o grilla. Yees. O så kan jag flytta hem igen när vädret blir åligt. OCH. Jag kan sitta utanför mitt "hem" hela sommaren på de vackra fina dagarna och skaffa mig den bränna jag alltid velat ha och aldrig fått. Hur låter det?;)
----------------------------------------------------------------------------------------

I'm out of things that I can take, gotta high threshold for pain,
let's get one thing straight
I'm not down to share you with anyone...
If that's not what you're looking for
nice knowing you but there's the door!

Don't let me stop you from doing what you wanna do
You don't wanna stick, trust me it's cool, take no chance , get over you,
no no don't let me stop you
if you wanna leave baby you can leave,
just don't pretend that you're in to me, if it ain't true
no don't let me stop you..

Are you listening at all?

Bilder från ballongflygningen över Sthlm!

Åh! Vet inte hur jag ska beskriva! Men det var sjukt härligt. Bilderna kommer inte göra upplevelsen rättvisa men detta är vad jag kan visa:

På gärdet blåste vi upp ballongerna. Ja fick vara en av dom sex som höll emot medan ballongen växte i sidled, så den inte skulle resa sig för tidigt. Mina armar är fortfarande trötta.. Den rosa ballongen var på helt fel ställe när vi närmade oss ett höghus på fö låg höjd. Nämligen ÖVER oss! Jag var jätterädd, men vi passerade mastarna på taket av huset med ca en meter...


En liten ö i skärgården invid sthlm, nära slottet. Pappa jag och jimmy njöt av solen på den klarblå himlen!Slottet. Inte den bästa bilden men hittar den inte nu. Har massa på mobilen, kanske är den där. Plattan sett uppifrån. Coolt.


Solnedgången var fantastiskt när vi kom ut över öarna...


En av mina favoritbilder. Ser ni husen som ligger "innanför" husen! :)  Och sedan har vi cirkeln av hus med massa träd i. Undrar hur det är att bo i ett hus som är böjt?
 

Landade på en åker tillslut. Alla fick hjälpas åt att dra ner ballongen och hålla emot. Vi blev sedan döpta i champagne (bokstavligt, dom hällde det i håret på oss...). Jag blev därmed Ballongmarkgrevinna av Nytorp (platsen där vi landade, dvs tog namnet från den lilla stugan som låg precis där) ;)
   

Så himla häftigt var det! Dock var det fyra ballonger som landat på en och samma markägares marker, sådda åkrar och sånt. INTE populärt! Men dom var så duktiga, vi landade max en meter från en dikeskant och la korgen över diket så vi sabbade ingenting faktiskt!  Det här står på allas " attgörainnannidör-lista"!!

/ / Josefina som ska bums i säng efter ännu ett misslyckat försök att vända tillbaka dygnet. . .

Landet i sin fina typiska kaosanda

Igår flögs det ju luftballong, och jag är numera ballongmarkgrevinna av Nytorp, döpt i champagne;) Mer om det imorgon när jag lägger in bilderna:)

Idag bestämde jag mig för att viken väntade på mig, så tog mig ner hit efter mycket om och men med bil faktiskt, skjustade och hämtade camila, och låg o läste på studsmattan. Skönt, men alldeles för kalla vindar för att jag skulle orka vara kvar efter fem. Har föst kossor och bevittnat diverse djuraktiviteter i ladugården, typ som när alla miljrder får vi plötsligt har kastar sig efter mamma på en sekund för att få lite godis när hon lurade in dom i fållan. Haha. >vilken fart.

Har även träffat alla barnen nu, rasmus är i målbrottet, herrejösses! När blev han så stor? Herman har blivit lite gulligare med tiden, och min lillprins är bäst i världen. Camila är lillsysterlik och väldigt högljudd, kaxig och samtidigt tillgiven. Sebbe bara är numera. Hela högen utom min riktiga lillebror är här, länge sedan det var så, några månader var det nog.

Imorgon vet jag inte vad som händer, hoppas på fint väder så jag kan sola på studsmattan. En glass med lina skulle med sitta fint.

Godnatt med er!

Imorgon väntar storstaden igen..

Denna gången står dock inte party på schemat, utan en familjedag med pappa och Jimmy. Vi börjar med stan, gamla stan o allt det där, sen avslutar vi förhoppningsvis om vädret tillåter med ballongflygning! UppochNer är det som ska föra oss över sthlm, det blir spännande att få se det från nya perspektiv!

Hoppas solen skiner på oss imorgon!


Du låter mig inte glömma så lätt du.

Magnus Betnér i Norrköping

Har just sett honom live här i Norrköping på Skandia teatern. Var nere med brorsan, och jag har nu känningar av en kommande träninsvärk i magen. VIlket är toppen, de behöver den. Vad som är ännu mer toppen är att jag skrattade i princip konstant under hans timlånga framträdande! (Var ju tvungen att dra några djupa andetag mellan med;) )

Han var enkelt och kort sagt GRYM!

Det är sånt här man ska lägga pengar på. Att jag inte fattat det innan. Snacka om livskvalite att sitta och lyssna på någon som klagar på allt med total sarkasm och ironi. Ja, alltså. Det var kanon.

Ännu mer kanon var att min skinnjacka nu blev såld på tradera, så min nystartade fond Resafonden får ett första bidrag på 500:-. Bra jobbat där:) Nu ska garderoben rensas och läggas ut på nätet, här finns pengar att tjäna :=

En städerska, en Olle, en Ängel, en Tina, och en komiker har gjort min dag. Totalt. Och jag har svaga känningar om, att svackan inte längre är lika djup. Jag klättrar nog lite uppåt. Botten var ju igår och efter botten kommer toppen!

Tur i spel, otur i kärlek. Jag har tur med pengar just nu, likt aldrig någonsin. Behöver jag säga mer?

Jennjongen imorgon, gud jag har saknat dig i min andra svacka, den som heter detvarbättreförr-svackan. <3

Jag säger godnatt!


( Bild från Expressen)

Lite hjälp att flytta profilbilden?

Har pysslat med bloggdesignen hela kvällen, och nu är det bara en sak som stör mig, profilbilden! Den vill hela tiden ligga utanför marginalen på högersidan, har försökt med allt jag vet, och jag lyckas ändå inte få den innanför "ramarna".

Någon som har ett tips? :)

Och jag fick skratta en stund

Det var alltför länge sen jag fick ett spontansamtal eller sms att skratta åt såhär sent när man är övertrött. Älskar dom. Ikväll kom första samtalet på länge, mycket överaskande från Brandtbergskusinen Chrissen. Han är lite som jag är när jag är. Alltför positiv så man tillslut lämnar sin deppighet och ger sig in i stund där man njuter av att någon gör allt för att underhålla. 

Östgötskan är hemsk. En motorsport på fem bokstäver, börjar på W...(På östgötska).
Svar: "wally". Haha. Kommer som han sa till mig att, förmodligen att skratta varje gång jag tänker på det.

Tack..


Socialt med lite frihet

Äntligen en någorlunda bra dag!

Vaknade en halvtimme innan jag knackade på beccas dörr, solade på wordclass, åkte hem o käkade, skjutsade kacka till jobbet, fick äntligen låna bilen en sväng, kors i taket! Passade på att snabbdricka lite te hos farmor innan det bar av ut till Sandra och Pärlahästen. Som fakiskt var rätt mycket Pärla idag, hon jobbade mycket duktigt med att gå i form:)

Åkte hem vid halv sju, ringde min vän som ville att jag skulle hälsa på den oreangea dörren med namnet A Kanerva på(Det gjorde det va?:S) , så det gjorde jag ju, såklart! Blev en myskväll med mycket prat, om drömmar mest  skulle jag nog säga :) Drack lite te och jag är inte alls mer sugen på att flytta, nejdå. Avskräckt av den orangea dörren, så vill jag nog bo kvar här med våran fina vita. Haha. Eller inte. Skulle ta en prickig dörr bara jag fick en lägenhet...

Hade världes tur idag med! Hade en klänning upplagd på blocket( som verkligen inte är superfin, har bara haft den på ett bröllop för tre år sen), det budades sex kronor för den för några dagar sedan. Och det ar ju inte toppe. Så bad Becca gå in o buda upp den lite.

Fick en chock när jag loggade in! 167kr! Jag blir rik! Tänkte nu borde jag ha en lott, det där var ju osannolikt! Så! Tänkt blev gjort, och jag loggade in på svenska spel. Jag har vunnit på en enda lott i hela mitt lv, det är är inte min grej. Men nu fick man köpa en lott för halva priset, så tog en dubbeltriss! Tror ni jag vann? Joho då, 25 x2:) Mohaha.

Såklart ska man ju sluta när man vinner. Men idag kunde jag såklart inte sluta! Så tog en enkel triss, fick den för halva också, något fel i systemet, men vann inget. Tog en till i tron om att den med skulle bli halva, men nej. men jag vann 25kr till! Haha. ( Tänker inte säga något om att i slutändan har jag iaf bara 3 kr kvar av femtio på spelkontot, huvudsaken är att jag VANN! 75 spänn på samma dag! )

Nej nu ska de spelas lite innan insomnadet i den bättre världen, håller kvar i min för närvarande sanna Josefinaanda, så blev ett långt inlägg. Sån är jag. När livet är tråkigast blir inläggen som längst! Även om dagen ju var rätt bra;)

Kan man strejka mot sig själv?

What if you
Could wish me away
What if you
Spoke those words today
I wonder if you'd miss me
When i'm gone

För inte alltför många månader sedan var mina dagar fullbokade, jag skrattade mig igenom det mesta, även om det alltid finns något som tynger, så kan man tänka bort det allt som oftast om allt annat är så toppen. Just nu är det allt annat än toppen. Har en svacka igen.

Jag ler på jobbet, jag skannar varor som jag inte ser, kan plötsligt titta på kvittot och tänka att " den varan borde väl inte vara med, den skannade jag aldrig?" men visst det gjorde jag. Jag är inte riktigt närvarande. Och jag vet ju. Att det var likadant i helgen. Och veckan innan. Och tiden innan det. Ingen bryter riktigt igenom längre. Jag skrattar. Men jag skrattar med munnen, inte med hjärtat.

Jag hatar dom här svackorna, för jag vet att jag borde kunna välja att inte vara så. Men det verkar inte gå liksom. Känns som en höstdepression på nåt sett. Jobbet suger. Hade en ordentlig highlight idag dock, SOFIA och OLLE! kom tillbaka, olle jobbade, medan sofia hälsade på, har inte sett något av dom på månader och citygross är inte längre det citygross som jag älskade förut. Massa folk försvann och hej och hå. Men med olle tillbaka, kommer det nog bli bättre, han har en total makalös förmåga att roa alla runt sig, cgs lilla (inte så liten, tror han har växt medan han vaar borta om det är möjligt?), gullegris! Ha.

MEN iaf. Jag tycker inte mycket är kul alltså. Jag vill ha ett mål! och fine, jag kommer åka till australien i höst/vinter när de nu blir. Men det är för långt bort! Jag blir tokig. Jag vill ha tillbaka den spralliga skrattiga busiga Josefina. Det här funkar inte för mig. Så vad gör man? Strejkar mot sig själv?

Ska ta en välförtjänt sömn nu. Säger godnatt och ber om ursäkt för ett alldeles för långt inlägg, åtmintone något som är i sann Josefina- anda.Storstaden som inte imponerade

Hemma igen från Sthlm då...
Faktum är att det aldrig har käns bättre att komma hem. Jag och Sandra  hade en trevlig resa upp, en bra dag på stan, men allvarligt talat så förstår jag mig inte på Sthlms uteliv. Vi måste hamnat heeelt fel alltså. TÄnker inte säga så många ord om resten, hoppade på en tunnelbana vid sextiden imorse och var hemma hos Trym och Carina vid sju, har aldrig känts så rätt att ta beslutet jag tog där på natten.Sov till halv 1, sen åkte jag och plockade upp Sandra, donken fick servera mig frukost.

Resten låter vi vara osagt, det som händer i sthlm stannar i sthlm, och vi hoppas att denna historien inte upprepar sig!
Något som ar roligt iaf var att vi nog fick en hel del fina kort på mig o lukas, sötungarna lisa och sanna var där, två minibarn från thailand eller något som var hur gulliga som helst, särskilt sanna, typ tre år va hon, gulligast man kan tänka sig! Lukas har blivit stor med oj oj, tiden går verkligen! :S

Nej nu ska jag åka o se Jimmy dansa, sen ska jag se vad jag gör ikväll, vill skaka av mig känslan från inatt och känna lite trygghet från någon man känner, en film någon? Har tre alternativ, får se vad jag hittar på..

Hej med er!

Bjuder på en semesterbild från förra sommaren, tycker den stämmer inte lite med hur helgen blev..

Storstaden nästa:)

Nu går bilen snart till Mc D, där jag byter bil till den röda faran, och sedan bär det av med två stadsflickor upp till storstadspojkar och flickor! Haha. Kommer bli en spännande helg! :)

Packat o klart, "Glöm inte solglasögonen!" sa Sandra det sista hon gjorde igår. Eum. Lite poisitivt där, regnet öser ner utanför fönstret. Men ehm. Jag packade en bikini med. Jag gillar positivt. Jag gillar överaskningar. Så det blir nog bra! :)

Kram från mig!


En förändring?

I used to laugh it all. I used to look the other way.
I  used to save them troubles for another day.
I kept my fingers crossed. I used to never take the blame.
I pulled a sunshine story in he pouring rain.
The more I hade to change I stayed the same.
You don't know what you got til' you missing it a lot. I had to go, going away....

What I'm going through is hurtful.
 
I've suddenly stoped laughing. It's not me, this person who's inside right know.

I miss ME.

Give me the break I need.

Jag såg en flicka på City Gross...

Idag var jag duktig och gick upp en halvtimme tidigare för att hinna prova en joggingtur innan jobbet kallade. Dock var besvikelsen stor när jag efter ca 13 minuter tvingades ge upp av brännande lungor. Suck. Kommer aldrig palla vårruset:(

Dock är inte det min viktigaste händelse i år så jag håller koncentrationen på helgen. Då drar jag och Sandra till Storstaden och visar hur Norrköping festar! Hihi. Ska sova hos moster och trym och lukas. Kul att träffa kusin igen:) På lördagen kommer vi även träffa Emma som ska visa oss stadens nattliv:) känns bra att gå ut med någon som vet:) Hihi.

Jobbet gick segt idag, hade två roliga stunder. Den ena var när jag tittade ut på ösregnet och sörjde min kommande cykeltur hem, och min snälla arbetskompis Micke säger ungefär följande:

-Men om de regnar så kan jag u skjutsa dig!
- Åh vad snällt! Det skulle vara toppen!
-Klart jag kan göra de.
-. Men annars kan jag cykla, om det blir uppehåll.
- Eller så låtsas vi att det regnar!

haha. Han är rolig han. Hade våran stora flört på jobbet idag. VIsste inte att de va han förs efteråt men iaf. Han sa följande:

- Du förstår, jag kom att tänka på en dikt när jag såg dig här i kassan!
- Haha jasså? (Tänker öhh okej, vad är det här för människa?)
- Ja, jag blev så inspirerad när jag såg dig att jag kom på en dikt!
- Få höra då:) ! (ut med det tänker jag)
- Jo, jag såg en flicka i kassan på city gross, och jag tänkte direkt, att det kommer bli något mellan oss!
- Hahhahaha. (Tårarna rinner lite, han är allvarligt, men med ett snett flin)

Gulle. Den tackar vi för. En sån gubbe ska jag med ha när jag blir gammal. EN rolig levnadsglad en. FÖr gubbe var han, säkert 70 år gammal. Hehe.

Nej nu så. Väntar på att partpinglan ska ringa så planerna kan göras klara;) Iiiihhh.. skoj skoj skoj!

Kan lika gärna säga Godnatt från mig!


Bild av Jennifer;)

Joshua Radin

Hemmadag idag, det elaka lilla förskylningsmonstret har drabbat sandra och pollenmonstret har ju bosatt sig permant i min kropp sååå, ingen ridning. Hemma har jag varit, har städat ur garderoben och städat mitt rum, duktiga jag. Åkte till öb en sväng med mamsen, och tog en promenad nu på kvällen med brorsan. Nice. Lagom dag.

Resten av kvällen har spenderats framflr rollercoaster, är sjukt sugen på att åka berg och dahlbana aefter alla coola grejer jag byggt nu, liseberg i sommar med ängel?:) Imorrn ska vi iaf sola.

Nu ska jag bara bygga tre banor till så har jag klarat parken, då ska jag sussa! Träffa farmor imorrn med, sofie och becca, och pira farbror som fyllt 60, jösses, busy day;)

Och jag säger bara: Två ord, elva bokstäver: Joshua Radin. Love his songs! Only you är favoriten för minuten:)
Jag säger godnatt!


Bio :)

Kom nyss hem efter att ha sett på bio med emlan,  seventeen again, en hyfsad lagom film, men som man nog snarare kan ladda ner än betala för att se. När vi bokade var v ensamma i salongen, vi fick seanre sllskap av fyra till, nämligen lagge, emelie och två kompisar till dom! Bra de, att vara ensamma hade varit pinsamt:P haha.

Dessförinnan en trevlig fika med chai på waynes. Nice. Gillar inte söndagkvällar, de har alltid varit förknippade med ångest över att helgen är slut. Eftersom jag nu är ledig två dagar, borde detta vara som min fredagkväll. Hum. En hyfsad sådan i så fall haha:)

Kvällen kunde slutat ännu bättre om inte baksmälla är ett påfund av djävulen. Inte min bakfylla då, utan någon annans;) En överaskning kan man säga, och en bra sådan. Men allt har en mening, och jag vet ju. Att jag är inne på överdospaus. Och då var det ju bra att baksmällan fanns så jag inte gör dumheter! Ha! Jag avslutar min paus i sthlm på lördag....

Nu ska jag spela lite innna jag somnar. Beroendeframkallande skitspel! Haha men gillar att ha något att göra! ;)

Åh. Jag hoppas det ser ljusare ut framöver för oss Johanna! Jag önskar och håller tummarna! Och jag lyssnar på Joshua i hans sånger och undrar hur framtiden ska te sig.Jag säger återigen Godnatt!

Överdos av de andra

Nu var det ju ett ta sen igen. Valborg var otroligt kul, Örsåsa loge kommer bli ett ställe vi besöker fler gånger:) Kan bara säga att det vart mycket dans, ingen sömn på vägen hem och en bakisdag på fredagen men kebab till frukost och mat(delade på den) och dagen spenderades perfekt hos hästarna, min lilla pärla busade som vanligt, mycket bockande och skuttande. Fie var duktig på jasen som sprallade en hel del med:) En glass på vägen hem med min underbara vän satte pricken över i.

Hemmakväll, faktiskt en perfekt sådan, hade ingen ångest över att sitta hemma, bara njöt av min nya favoritmusik med joshua radin, och spelade rollercoaster. Beroendeframkallande spel, javisst. Spelade till halv ett på natten, duktigt josefina.

Jobbade 10-20 idag, och den här kvällen är jag inte alls nöjd med! Sandra är i götet o festar loss, många andra verkar vara ute på stan idag och jag? Som vanligt i min säng och måste verkligen sova nu ser jag. Jobb imorrn med, sen två dagar ledigt! Dock känns de inte som så mycket att se fram emot, har sjukt ont i halsen:( Suck.

Jag fick höra det jag ville höra, Fröken J gjorde mig en tjänst. Men usch. Ett överaskande sms igår kväll fick mig på ett humör som var på topp under lunchen idag! Jag har fått bollen dubbelt upp, som jag velat. Och jag vet inte vart jag ska göra av den. Är nog fortfarande inne i min överdos period. Av det andra könet. Pausar tills i helgen då jag får leva lite igen. Storstaden ska få finbesök...

Sussa nu. Suck. Fick just ett ännu mer uppiggande sms av emlan. " Hej vad gör du? Själv sitter man på trädgårn, puss". Eller smset av macke förut: " Vad gör du? Jag dricker öl:) ". Blaj på er. Tack ängel för sällskap per telefon<3

Ingen john blund dejt idag. Jag har ju en paus från pojkarna.

Jag säger godnatt!


RSS 2.0