Jag gillar dom för det mesta

Brr. Nu är jag trött på att frysa. Hade en tjock tröja på mig UNDER skjortan och västen på jobbet idag. Och dubbla sockor. Jag ville ha vantar o mössa..... :(

Annars hade jag en hyfsat bra tid nere hos mamma igår och på finspångs badhus:) Ungarna var duktiga, kul att se hela bunten igen. Vi var nio stycken där hos mamma = alla samlade! Vilken megafamilj vi är .... :O

Bästa stunden igår kväll var nog o läsa sagan med lillprinsen. "barnens önskejul- Renen med silverhornen", en av mina favoritsagor sen barnabenen. Mys. Älskar sången som kommer efter, det är en sån där läs,lyssna och titta på bilderna saga;) Jag älskar mina lillebror alltså. Dom andra sex är också mysiga för de mesta ;)

Nu ska jag smälla i mig mat, o sen kanske jag hänger på Eme och Anna ner till hugo. Vi får se. Är jättetrött, men skulle vara kul att göra någe. Dock känns de mer so varm oboy o film ikväll än en konsert på hugo. Vi får la se.

Rasmus och Melcher förra julen på O'learys.


Mer jobb

Min tredje lediga dag sen förra fredagen. Skulle träna, åka förbi farmor o sen ner till viken o spendera tre fantastiska och givetvis galna dagar där, eftersom alla ungar är där nu när det är sportlov. Dock ringde mia imorse, grattis 14-21.30. tack så mycket sa jag, ögonen förvandlades till dollartecken( eller kanske till svenska kronans tecken) och i huvudet sa jag adjö till ännu en ledig dag. Dock ska jag försöka hinna med en del innan jobbet ändå, farmor, lämna in min ipod, handla julgrejer på jobbet, tja, de blir en del:) Kommer vara trött ikväll. Imorrn blir de iaf finspångs badhus;)

Nej nu ska jag sätta fart, ska sätta igång andra avenyn medan jag sminkar mig, här tar vi vara på tiden! ;)

Ha de bra idag!

Puss!

/ Josefina


Snart är jag hos en av mina favoriter, sötungen Spencer :)

Jag har ett mål..

..o nu jäklar ska de gå undan. Ska se till att jobba så pass hårt nu så att jag äntligen kan få flytta hemifrån. Funkar inte här hemma längre, det har jag sagt alltför´många gånger men allvarligt talat, är trött på att smyga efter klockan tio, är trött på allt tjat om att diska, trots att jag är den enda som bryr sig någorlunda av oss tre, är trött på klagomål om att jag pratar för högt i telefon eller att jag inte får gå ut. Fan heller jag är faktiskt 20. Och nu ska jag börja betala för o bo i dårhuset, kan ju lika gärna flytta då...

Annars sliter jag p jbbet, fy sjutton de va inte min dag idag helt enkelt. Sjukt klumpig, och seg, ont i axlar, ge mig massage någon?? Har dessutom tid nu på måndag med, kommer alltså ha jobbat: tors,fre,sön,mån,tis,tors,fre,lör,sön,mån. Sjukt vilket skillnad från innan. Lönespecen kom idag. En liten glimt i tillvaron,fick dubbelt så mycket som väntat :) DOck är det en mycket blygsam summa...

Nej nu ska jag över till Felicia, vi ska boka stugan till Åre:)

Puss o Godnatt!

Några dagar av snubblande kan man kanske säga?

Ja, Jenn kanske inte skulle falla pladask men hon skulle definitivt snubbla;) Och jag har nog snubblat två gånger om nu, hihi:)

Hoppas dom närmsta dagarna blir lika glada som de senaste :) Den där nya känslan har jag väntat på i ett halvår för länge för att förstöra den på några dagar...

Puss och Godnatt på er!

P.S De närmsta fyra dagarna hittar ni mig på CG, slitandes för att kunna ta mig ifrån detta stället.


Den där saknade känslan...

Jag tror att den har återvänt :) Efter lördagens utekväll mår jag oerhört bra och tack vare kristina och hennes killkompisar vart kvällen toppen helt enkelt ;) Den lilla känslan har återvänt, vad det slutar med är det ingen som vet.. Och vet ni vad? jag tänker vänta och se :) Inte så likt mig kanske :P

Dessutom ska jag snart ut på ett nytt äventyr, inte heller likt mig egentligen,men det håller på att bli likt mig tror jag, hehe. Har lite nya mål med mitt liv, inte som vi hade hoppats, att jag skulleha kommit på vad jag vill göra i framtiden inom jobb, utan att jag nu banne mig ska jobba hårt så jag kan flytta ifrån det här stället, jag har aldrig längtat mer, och det andra målet, tja vi tar det som det kommer, ni behöver ju inte få veta preciiis allt;)

Puss från en Josefina som nu befinner sig en liten bit ovanför marken :)


Funk

Som ett barn som väntar på tomten. Det är sjukt. 

Snart ska jag iväg på funk :) Jag och Kristina kommer vara grymma på att skaka rumpa ;)
Ikväll ska jag träffa Min faster för typ andra gången i mitt liv (som jag kommer ihåg, vi sågs när jag var liten med). Sedan väntar jobb lör,mån,tis,tors,fre,lör,sön. Jag kommer vara död. Men jag blir ju rik...;)



Oh ja, det närmar sig...

Social helg:)

Till skillnad från förra veckan som spenderades sjuk i sängen, har helgen varit ett enda farande med alla möjliga folk. Tog tag i ett av alla mina problem i fredags, hörde av mig till Eme så nu kan jag stryka det från min låånga lista...Bra där. I lördags åkte jag ner på stan med anna en snabbis och shoppade ett enkelt svart linne, sen förbi systemet.

Åkte sedan med Eme och fixade annas present, var mycket nöjd med iden jag fick appropå ingenting i fredags på jobbet. En korg med tropiska frukter och massa ansiktsmasker,lotions o allt var de var. Lite ta hand om dig själv alltså. Eme satte ihop hela grejen, de vart väldigt fint :)

Hem till Anna som firades, mycket god mat, trevligt sällskap(12 tjejer), singstar ja ni vet. Sen bar det av till hugo, dom hade fixat fribiljetter, annars hade jag aldrig gått in, sedan drog vi över till otten. Lite folk på otten, men bra musik, mycket folk på hugo-dlåig musik. Det var jobbigt att välja. Träffade sörpingsfolk på otten så vi var mest där. Fie kom o var med en sväng vilket var väldigt skoj, vi ses ju inte alltför ofta! Träffade också på felicia,martin och pirre.

Söndagen bestod av att vänta på mamma som skulle lämna tillbaka min bil, en ridtur med felicia, och en filmkväll med eme och gustav. Vi såg "dan in real life" bra film, lite lagom, men jag höll ju givetvis på att somna, var trött efter alldeles för lite sömn.

Idag har jag simmat med anna, ont i axlarna har jag nu, duktigt av oss:) Vi lyckades också övertyga varandra om att kebab egentligen inte var så onyttigt om man skippade pommen, så det blev en sån som belöning, hehe. Nu sk ajag söka högskola till våren, sen ska jag åka till farmor. Ska vara på motala sjukhus imorgon o ta massa prover...

Ta hand om er mina vänner!

Puss
 / Josefina

En pissig vecka

Den här veckan har verkligen varit skit och just nu är jag riktigt sur. Halsflussen i måndags blev ju aldrig totalpanik i och med att jag började behandlingen så fort, så led ju aldrig av den som andra gjort. DOCK lider jag nu. Jag fick inte åka till england pga av den, nu får jag inte anstränga mig för jag fortfarande har en infektion i kroppen ( börjar dessutom bli förkyld), skulle ha ridit idag men icke.

Partyt som jag totalt såg fram emot idag, komemr att bli av, dock får jag inte dricka alkohol eftersom jag äter pencillin, great week! Dessutom kanske inte hanna kommer, hon mådde inget bra. OCH vädret är piss. Behöver jag säga mer om min inställning just nu? Dock används bilden bara i humörhöjande syfte...

DOCK kommer jag trotsa all den här skiten, gå ner på stan med anna, hitta något tjusigt att ha på mig ikväll, och använa resten av dagen till att göra dom vackra lockar jag vet att jag kan få. Ett bad när jag kommer från stan kanske också är humörhöjande. Då ska jag dricka mitt " hångelte" jag fick av sandra i present och läsa den spännande boken " uppdrag singel" som innehåller ca 180 tips om vad man kan göra för att hitta sin stora kärlek. Vissa mer seriösare än andra såklart..;) När jag fick boken fick Sandra smset:

"Så du tycker att ag behöver ytterligare fler killar i mitt liv just nu?"
" Nej men nu kanske du hittar en som är speciell! "

Hehe. Titta jag ler redan. En riktig humörhöjare det där fick till och med anna att skratta igår mitt i allt depp. Bra där Sandra :)

Vi ses på dansgolven ikväll!

De vackraste av ord

När jag ser tillbaka på alla vackra ord, undrar jag hur jag missade det hela.
Jag blev så bortskämd att jag inte såg att det var vackert.
Jag längtade bara tills nästa dag och nästa dag, och dom tog slut, men så även det vackra.

Jag skulle ha varit där...

Precis nu skulle jag ha klivit av bussen i colerne. Ja, ni läste rätt. Skulle. Jag är fortfarande hemma i det vackra vädret i Norrköping, fortfarande i pyjamas, fortfarande dödligt uttråkad, och fortfarande sjuk. En liten ljusglimt är att jag nog kommer vara frisk imorrn, halsen är inte alls lika illa längre. Har jobb på fredag om jag vill, det behövs! Jag måste blir frisk! :(

Jag som hade behövt få vara i Colernes vackra landskap och reda ut mina tankar.
Jag åker 4e november istället. Tur att ryans flygplan är mbokningsbara. Dock har bara flygbiljetterna gått på 1700kr nu. Inte riktigt vad jag räknat med. Sen kommer bussen också. Blä. Men det är värt det. Så himla värt det.

Jag saknar. Så himla mycket saknar jag.

Just my luck --> Halsfluss!

Jaha, Imorgon bitti klockan 06.40 lyfter planet till stanstead, förhoppningsvis med mig på! Var lite krasslig igår, gick ner till apoteket för att fixa panodil, och vad händer, Jo, jag börjar må illa, svettas som en gris, och allting svartnar, Lyckades ta mig fram till en i personalen som ledde mig in i ett rum i sista sekunden, Tur att jag hann lägga mig där istället för att ha svimmat på golvet ute bland folket. Ringde på Felicia som fick komma o ta hand om mig, vi gick upp till vårdcentralen och där blev jag kvar i minst en och en halv timme.

Varje gång de försökte ta blodtrycket höll jag på att svimma igen. Efter tre stick i fingret, och ett halsprov kunde dom gratulera mig till halsfluss! Har aldrig haft det tidigare, och givetvis måste jag få de två dagar före jag ska åka. Hela kvällen sppenderades sedan i sängen, med hög feber och muskler som inte ens lyckades flytta handleden. Great day!

Ett tack till Felicia som ställde upp och var min "övervakare" hehe. Utan dig hade de blivit mycket jobbigare...


Blah. Hur de går med eglandsresan får vi se. Jag får ju inte pengarna tillbaka, men i det tillstånd jag är nu, kommer jag aldrig ta mig till flygplatsen ens:S

Late night

Igår firades Munken 20-årsdag, grattis grattis igen, och ett extra grattis till Anna också, nu är vi inga tonåringar längre!

Efter mycket trevligt förfestande släntrade vi in på Palace, som givetvis var ganska dött, klockan var ju bara kvart över elva, men de kom igång rätt bra faktiskt. Sandra och Gustav dök upp, vi dansade inte riktigt lika mycket som vi brukar, tack vare sandra lyckades vi hamna i viphörnan och blev bjudna på dricka och trevligt sällskap...:P

Dock är mitt vanliga kaos ett ännu större kaos nu. Det är som alla säger, jag får skylla mig själv. MEN jag tycks visst inte kunna tänka först och göra sedan, och jag antar att mitt liv alltid kommer att se ut såhär, alltid är det ju något och den senaste tiden har de varit alldeles för mycket.

Nu tänker jag rymma! Åker till England, Colerne och julie och alla ungar på onsdag. Det borde kunna ordna upp ett och annat....Hoppas jag.. : / Det enda som behövs är ju en liten vägledning till vad jag faktiskt vill. Det ändras hela tiden från dag till dag, inte konstigt att det är svårt att bestämma sig!

Jag får ge er en puss från den förvirrade..

Min 20-årsdag...


.. Var ju som bekant igår :) Idag har jag invigt detta med en runda på systemet för kvällens utgång. Började direkt med att återgälda tjänsten att köpa ut åt dom yngre, Felicia och jag ska festa ikväll. Och alla hennes kompisar..Skoj! :)

Igår morse klockan halv sju, hördes dom välbekanta stegen i trappan nere i viken, och strax öppnades dörren. Melcher kom insmygandes och strax därefter morfar med en stor ljusstakke i handen:) Mamma, Mormor, Sebbe och Camilla kom strax efter också. Dom sjöng otroligt vackert, och till min stora chock fick jag faktiskt mormors tårta! Åt två bitar till frulle. Förra året blev jag ju inte alls firad på samma sätt, det gjorde att detta uppskattades så mycket mer!

Fick 1000 kr av mormor o morfar, plus en jättefin servis som kommer går i arv, mormor har fått den av sin mamma, och om jag nån gång får en dotter, kommer hon ärva den av mig:)

Av mamma och familjen+mostrar fick jag 2000:- att shoppa vad jag ville för under dagen! Drabbades av lite beslutsångest, och efter en hel dag på stan hade jag endast handlat för 330kr. Resten ska jag spara till en mamma-dotter tripp till ullared, ev om jag kommer på något annat:)

Åkte förbi mimmi och alex och mimmis lilla resaturant. NI MÅSTE GÅ DIT! Mimmis visthus heter det, ligger i knppingsborgområdet där nere vid skolgatan! Så otroligt god mat alltså, kyckling warpen= mums! Fi´kat är också toppen, så himla mysigt att sitta där nere!

Kom hem och firades av pappa, kacka, jimmy, hampus och farmor. OTROLIGT god mat återigen, grillat, med "hagels pepparsås" haha. Smaskigt! Hallonochblåbär rörihop kaka och vaniljsås som tårta, dom hann inte hitta min vanliga dajmstårta. Men hallå, vad gjorde de, jag hade ju fått mormors på morgonen! :)

Fick mina paket, presentkort på anderssons och duka, jä'ttefina drinkglas av bror, han har så himla bra smak alltså! jag är lika chockad varje gång! :D Fick min plattång av farmor plus pengar, och äntligen: ! En dvd med hårddisk:) Nu blir de filmkvällar här kan jag lova :) bara min dator fungerar så vet vi vart ni kan komma i vinter om ni har tråkigt :)

Har aldrig haft så många som  kommit ihåg min födelsedag, säkert är det över 50 pers, helt otroligt. HUR ska jag komma ihåg alla era? Ett extra litet tack till Felicia, fick jättesöta örhängen och ett coolt armband :) Örhängen är ju min grej och armband har jag faktiskt nästan inga, sånär som på beccas från italien och wendys från england :)

TUSEN TACK!
Det var en av mina allra bästa födelsedagar, och ni var alla med och bidrog till det =)

RSS 2.0