Bangar ni ur`?

Jag orkar inte riktigt känner jag. Upp och ner, HELA tiden, vem fan orkar? har inget att se fram emot heller, då suger livet ännu mer.

Jag vill åka upp och åka skidor och festa gärnet. Icke. Jag vill åka iväg nånannanstanns. icke. Jag vill till england. icke. Jag vill göra om mitt sovrum. I mars tidigast. Jag vill göra om mitt vardagsrum. I februari. jag får en soffa. om tre veckor.

Min lillebror åker iväg. Om 12 dagar:(

Jag och Jenn har försökt ordna värsta roliga spelkvällen tre gånger nu. Alla tre gångerna har slutat med att det är jag och Jenn. Kul förvisso, men inte vad vi tänkt oss.


Och nyår. Jag skiter snart i nyår. Bangandets nyår, från alla håll och kanter har jag hört. Jag vill parta med massa folk. jag vill nog till sörping. Så jäkla svårt att komma hem bara. blääää.

Köpte en oxfile för 100 spänn idag. Och jag är pank. Bra combo.

Spar plats åt någon annan, låt det vara tomt..

Det har varit tomt för länge juuuU! Helsike!

Nyårsplaner?

Har haft några väldigt trevliga dagar med Jennjongen nu, igår gjorde bus oss sällskap, hon fick ett minifirande för sina 21 år fyllda, och vi bastade och solade, himla skönt. Jag oh jenn spenderade sedan kvällen med att spela pinigs och biljard, himla skoj=)

Sen kom jag hem och min söta granne kom ner och pratade med mig tills vi båda nästan trillade av stolen av trötthet!

Nyårsplaner någon?? Har fortfarande ingen aning om vad vi ska göra!! Jag, jenn och Hanna är trion ni får:)


Snart är det jul..

Snart är det jul, tänkte jag för en månad sen. Oj, idag är det verkligen julafton, tänkte jag i förrgår. Och pang bom. Nu är julen över tänkte jag idag på jobbet, trots att det köptes sista minuten julklappar till julklappsbyten även idag. Wow. Och nu ser vi fram emot nyår. Hur fort går inte tiden?

För två år sedan var jag hemma en kortis över nyår, från en minnesvärd tid i england. För ett år sen, var jag på ett händelserikt nyårsparty på vikbolandet och många nya vänner gjordes.

Nåväl. Inte gå händelserna i förväg. Julen var underbar. Efter stängning på jobbet den 23, gjorde jag ett stopp hos pappa, innan jag o Jimmy åkte " åt vika", som morfar skulle säga. Var chockad och underbart lycklig över all snö där! Bilder kommer imorrn, kanske. Julafton spenderades precis perfekt, enda minuset var att inte alla "barna" var där, utan enbart melcher, kusin lukas, kusin vera(guddotter), och vilma, var enda barnen. Men men. Det åts gröt, det sågs på kalle, det åts mormors julmat, och jag fick äran att klä jultomten (mamma), till en mycket fin glittrig sådan:)

Juldag hos pappa med mer julmat, åts mer godis, sågs film, och delades ut julklappar. Kvällen bar av till palace, trodde jag, men efter att kön rört sig tre meter på en halvtimme, blev jag nerröstad och otten kom vi in på en halvtimme senare. Lovade ju efter förra veckan att inte sätta min fot där igen, och nu lovar jag igen. Gammal tänker jag inte känna mig förrs jag är det!!

Ett trevligt återseende av en gammal klasskompis;) en mycket god pizza, en lagom jobbdag, och en jennifer kväll har nu passerat, och nu återstår underbar efterlängtad sömn.

IMORRN TÄNKTE JAG HITTA EN SOFFA??? =)

Beklagar lång inlägg hörrni. Ska försöka bättra mig(A)

Min hjärna överansträngs iallafall inte!

Jag känner att klockan är min värsta ovän just nu. När man är hemma tickar den två hundra gånger så fort som på jobbet. Undrar varför..

Det var sjukt segt att jobba idag,vet inte varför, är bara så himla ostimulerad tror jag. Känner att jag inte får tänka, klura och arbeta med hjärnan. Alls. Pip,pip, pip. Inne i huvudet är jag någon annanstanns. Vissa kunder får en att vakna. Andra får mig att hamna djupare i dvalan. En dag till nu. Sen två dagar ledigt. Underbart...

En liten myskväll hos Jenn med Luvas och Rikard som sällskap. Skulle vart film, men blev mariocart och galna kaniner. Dom senare skrattade jag en hel del åt, övertrött som jag var.

Sitter  nu fortfarande med julklappen till Mamma och Ove. One done, one to go. Plus brorsans. Phu. Börjar två imorrn. Som de känns nu skulle jag gärna sova till fem i två. Haha. Måste upp skapligt. På kvällen bär det av till viken för en mycket trevlig julafton:)

Jag älskar lukten av varm oboy förresten.

I just love our tradition!

Åh igår var det dags för vårt årliga julbak! Mys! I år var vi fler än vanligt, alltså, bästa kvällen på länge tror jag:)

Jag, Jenn, Bus, Sandra, Karro, Evve, Eme, Linus, Robin, och Rikard, herregud vad folk. Haha. Det blev Knäck och Chokladknäck (by me), Pepparkakor & Rocky road ( by alla, haha), Julkola( by Sandra och Rikard), och mjuk pepparkaka( by Linus).

Sedan film! The Holiday blev det, hade velat se Grinchen, som enligt mig är den ultimata julfilmen. Men The Holiday är himla mys den med.

Idag väntade jobbet, 11-20 trodde jag, men icke, kom dit och då hade jag visst 14-2130 i förbutiken(fullt ös, medvetslös). Mycket bättre, då hann jag hem och pyssla med julklapparna som inte är klara! Linus och Camilla tittade förbi, kul att någon märkte att jag kämpat för att få bort kartonger;) Haha

Nu ska jag äta, hittade till min ultimata stora lycka farmors ugnspannkaka!

Puss på er! Tre dagar kvar nu!


Linus började bra..


Sorry, Smink döljer inte en just försvunnen baksmälla..


Min plats var vid micron och Knäcken!


Pojkarna hade nog också kul:)



Det vart lite trångt till filmen... Men trångt är mysigt hihi



Alla! Utom BUS! Det är sjukt svårt att få henne att titta i kameran!

Bright that light

Det är mörkt. Överallt. Inte becksvart. Det finns några små ljuskällor som gör att jag orkar leta. Leta efter den väg som är MIN väg. Men det är precis. Precis när man tror att man gått helt vilse, dyker en liten liten ljuskälla upp, och i takt med mitt intresse för den, växer den en aning. Men jag tröttnar. Alldeles för fort.

Stimulering. Något nytt. Något som inte bara räcker för stunden. Det är vad jag saknar mest just nu. Det har kännts ganska grått ett tag, trots att jag försöker, trots att vissa stunder är mer än bra. Jag är så himla långt ifrån nöjd.. Och jag vet inte riktigt vad jag behöver för att bli det?

Efter några härliga stunder ihop med Jenn och Linus, en helkväll som kom som en stor glad överraskning i form av Tinowixen, en granne som bara är en helt underbar tjej, och ett julkort med fem små ord, som gjorde all skillnad. "let us grow old together". Fem små ord som gjorde att jag kunde le, även efter en dag i kaos. Det räcker de. Och jag läser igen, och igen. För att fortsätta vara tacksam för det jag har.

Åhh. Energin är inte på topp och jag saknar mig. Hittar mig inte riktigt. Jag har blivit något liknande vuxen, sa jag till Tina. Hon klappade i händerna. Jag känner lite sorg. Jag vill ha solstrålen tillbaka som är på gång med galna upptåg, hon som skippar sömn, jobbar halvtrött, men i gengäld levt livet under några timmar som gör det så värt det!

Jag skulle kunna stänga in mig här. I flera dagar.  I morgonrocker skulle jag knalla runt, tvn skulle vara mitt sällskap och i fönstret skulle jag vara sittandes med Jane Eyre. Och efter de dagarna. Skulle jag fortfarande inte ha något klart. Allt är så suddigt!

Januari, Febuary, March, April, and May.
June,July, August is just another day,
September, October November trying to find a way.
And In December to mark my calender for just another year.


He's the most beautiful I've ever seen

Åhh, ni anar inte vad jag fick låna idag!! Världens snyggaste Chihuahua pojke! :D Frulle, promme runt strömme, underbart vackert där med snön nu, och lunch med sandra och Bico?

Vi kallar honom Bingo..






Bico...HIhi. SÖTNOS!

All I want for christmas...haha

P @ P

Party på Palace ni;) Hihi. Jobbade mördarpasset 10-20 igår, sötaste Sandra hämtade mig och tjatade på mig så jag gjorde mig iordning fortare. Sen kom Sofie och hennes kompis, och vi gick upp till Sandra och Niklas. Niklas bror Ponthus och hans två kompisar var också där. Sedan följde en av de roligaste, alltför korta förfester på länge. Vi spelade "Med andra ord" vilket var grymt kul! Skrattade så jag nästan dog när killarna försökte kommunicera....Haha.

Palace hela natten vilket var alldeles för länge. Jag, Sandra Niklas och Ponthus gick förbi min nya favorit pizzeria, fixade en slice var eller tre, och traskade hem. Klockan stod på fyra, jag kunde inte somna...Kvart i 8 ringde klockan, dags att jobba! 9-17. Pepsi och Billys räddade mig. Sen kom jag äntligen hem och dog i soffan med en ny pizza. Var nere, killen kände igen mig, haha. Fick en gratis sallad;) Ska nog dit mer! Haha:) yeees!;)

Jobb imorrn, och på kvällen kommer älskade vännen hem! Jennjongen, jag är så lycklig!

Nu får vi hoppas att kurvan vänder...

Åhhh! Vaknade med huvudvärk imorse, och den har inte blivit bättre, snarare tvärtom!! Har legat totaldäckad i soffan hela dagen, och nu har jag feber också. Mår bajs. Min bankdosa har slutat fungera, min bil startar inte = nytt batteri, och min granne har fortfarande inte hittat nyckeln.

Jag har tvingat mig själv att kolla lite i kartongerna, hoppas att jag kan gå ner med dom imorrn. Har sagt det i en vecka nu. Bra josefina verkligen.

Tur att my sunshine kommer hem snart. i need her.

Nu är de fan nog med det här. Nu vill jag bli frisk, så jag kan jobba mer och börja träna, så endorfinerna kan sprida sig i kroppen. Dom existerar knappt längre och det stör mig.

Life is not very nice to me today

Gaah! Presentkorten på stadium som inte funka, hosta som är värre, tror jag har vatten i lungorna. En bil som INTE STARTAR när man slutar halv tio, som gör att vakten får ta fram startkablarna och en Josefina som får köra två varv runt ytterkanten av stan för att ha en liten chans att kunna starta skiten imorrn. Kanske köpa nytt batteri?
En redan utnyttjad kampanj på en viss sida, gjorde att julklapparna blev dyrare igen. En räkning extra på försäkringen på bilen för att jag flyttat. Ett kommande eventuellt vårdcentralsbesök imorgon med tillhörande medicin. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Plus att jag skulle (ska!) följa med Sandra till landet efter 10-20 passet på lördag och festa. Och att jag jobbar 9.30-17 på söndag. Och att jag måste BÖRJA EN HALVTIMME TIDIGARE! bara för att jag måste göra frukost!! För sjutton. hur många vill ha frulle på en söndag?? typ fem pers??????åhhhhhhh Plus att jag har mensvärk så jag dör här snart. Som grädden på moset liksom.


Och sandra, du skrev inget på frågan i england, du var inte så glad på mig då, så hade inte velat läsa svaret. Haha. Och becca, jag kommer inte ihåg men jag tror att det var från kursen i London??


Åh! Och nämnde jag att min dator håller på att sakta dö en långsam död? eller att alla hatar min mobil för ingen hör vad jag säger...Ser ni hur kronorna rinner iväg fortare en den vildaste fors? :S

Åhhhhh jag vill hoppa över december( förutom den delen med julafton, juldag, och dagarna jag får ihop med mina underbara vänner utan att tänka på något annat).

Life keeps bugging me..

Vem är jag för dig?

När jag var i England fick jag för mig att ställa en fråga till några av mina vänner. Frågan löd:

" Vem är jag för dig?"

Fick så många vackra svar, ärliga och uppmuntrande.

K skrev:

” För mej är du någon som alltid kommer me nytt kul skvaller och kärleksdilemman att snacka om. Och en riktig klippa när de gäller träning, tränade mkt mer när du va me :P skriv om mej me förresten :D ”

M skrev:

” (..)En ny funnen person som jag trivs väldigt bra med, du gör mig glad och på bra humör känner en enorm trygghet i ditt sällskap. känner att du är en person jag kan lita på. (...)”

J skrev:

” Du är en person som har kommit att få allt större betydelse i mitt liv det senaste året, det uppskattar jag verkligen! För mig är du en person som alltid har ett leende på läpparna och något finurligt upptåg i tankarna. ;) Du ger mig många roliga kvällar och mycket skratt, men du är också en person som man kan prata med även om du ibland är lite skvallrig! För mig är du en tjej som älskar att ha kul helt enkelt. Du lyser upp mitt liv! ;) <3

  Fint va? Jag blir så glad! Nån mer som känner för att skriva fina saker om mig? hihi egoboost är nyttigt!


Mindre glad blir jag över att mina presentkort på stadium för sammanlagt 1500:- hade gått ut. Det ena i september i år. Så jäkla surt. Detta EFTER att vi handlat. Kul. är nu skyldig pappa 1500:- kr. Kul.  :/ Hejdå skidresa?


Upplevelsebad, 22 mil och Tinowix

En liten spontantur till Örebro och Gustavsviks badhus med Lurvas blev det idag. Himla kul att komma iväg en sväng:) Även om det roliga förstördes en del av att Linus redan varit där, trodde att det skulle bli liiite mer spännande för honom. Haha

Åkte också och träffade Kristina somjag saknar mycket här i stan. Min barndoms-tränings-party-bakfylle-killproblemlösande kompis är 11 mil för långt bort! Och inte tänker hon komma tillbaka heller! Tråk! Men men. Får ju åka dit och ta igen allt snart igen. lite pizza och prat plus att vi fick se hur hon bodde. Inte alls fel! :)

Hann med en sväng till pappa också för andra kvällen i rad. Lite kakor, firade Hampus som faktiskt vart väldigt glad över presenten jag hittat, MYCKET NÖJD med mig själv är jag:) Så kul när man lyckas med presenter!

Ska fixa lite med julklapparna nu sen sova. kommer få en väldigt söt, ivrig vovve i min säng tjugo i 9 imorrn bitti! Nån timme eller två senare väntar min fina flicka på en ridtur. hiii:)

godnatt med er!



Jag och Tina för två år sen..senaste kortet? Nja,finns nog något mer...

CG @ Östgöta kök á la Julbord

Hade en mycket trevlig kväll inne på Östgöta Kök, Julbord ihop med i princip hela personalen. Så himla mysigt, kanonmat ( hade inte förväntat mig annat, detta måste kostat massor för vår nya kanonchef). Mumsigt. Jag gillade dock tryffeln allra bäst haha. älskar tryffel, finns inget bättre för chokladälskare som mig. Dock viktigt att den är rätt....finns alltför många tryfflar som inte är alls goda..

Lite underhållning och så, bilder kommer, kan lova att ni vill se bilden på gubben i tajt(alltför tajt) sparkdräkt... Tappade aptiten där ett tag när han kom in och man såg hela paketet som dessutom fyllts upp för att synas lite extra.. Mums. eller inte.

9-19 väntar imorrn, sen idolkväll med Fisen som kommer heeeeem! <3

Sov gott mina vänner!

En tanke till lilla farmor som tydligen blev inlagd, och tack vare akutens besökstider så är hon ensam där i två dygn. tragiskt, jag känner mig så hjälplös! Skulle livet vara bra, skulle jag skita i jobb imorrn och vara där hela dagen. Men ingen hjälps av de, eftersom dom inte skulle släppa in mig där. Fan. tänker på dig!<3 <3



Bland Kamprad, Carro, stadium, betnér och brorsan

Tvätt och Ikea dag med Carro, flickan min, vilken kanongranne jag fått! Ibland har man tur!

Blev en sväng till Stadium där jag fick 30% idag tillsammans med alla andra människor som är släkt med någon på stadium! Blev en ny vinterjacka (everest, svart, inget speciellt, ändå kostade den 1300:-). En huvtröja, myspys och! SKIDOR:) Yeeaaah. Stöten nästa? Åre kanske??????:)

Sen blev det dags att infria min julklapp från världens bästa brorsa, nämligen att se Betnér live. Och vi vet ju redan innan att det kommer bli 90 minuter av skratt, och vi blir ju såklart aldrig besvikna. Visst, han är gnällig. Och rätt grov. Och vi älskar ju just den delen. Haha. Härligt! Tack brorsan min, jag är mycket nöjd!

Nu har jag plockat lite här hemma, ska dricka lite varm oboy och mysa ner mig i soffan i nån timme innan jag somnar.

Och vet ni. Jag älskar verkligen dom jag kan kalla vänner. Åhh ni är så underbara, ni gör mig så glad! Just idag har jag fyra stjärnor, Carro, Jenn, Bus och Linus ligger väl alltid på listan liksom. Men jag blir så glad bara jag tänker på er just idag!

GULDSTJÄRNEREGN till er!

RSS 2.0