I Sthlm stad:)

Simple Plan var toppen:) Shopping gick, hum  inte enligt planerna men det vart bra ändå..WIe :) Natti natti trötta fötter ska äntligen få vila..:D

Återigen ska Sthlm intas...

Av två änglar, med sällskap av tre grabbar. Åh det kommer bli toppen. Inte lika toppen att kliva upp ur sängen om sju timmar. Men toppen hela dagen:) Och kvällen:) Och natten=) Och dagen efter det:) Wie.

Simple Plan på Cirkus:) Aww:)

AIK på Råsunda:) uhh:)

Som jag längtat. Ser ut som att det kommer bli fler toppenhelger framöver. Toppen.

Träffade Grabbarna och Maria från sörping ikväll. Mycket trevligt, trots den katastrofalt dåliga film munken valt. kan nog säga att till och med en skräckis hade varit bättre;) Ronny och ragge räddade (?) kvällen. Det var iaf kul när han välte med cykeln...tårarna rann..hehe. Tack för ikväll:)Har saknat er.

image220

På väg mot ljusare tider?

Kanske det. Någonting hände igår kväll. Jag saknar dig fortfarande, kanske mer än någonsin. Men jag kan inte beskriva vad det var. Något är på väg att ändras. Jag kunde sova ända till nio imorse. Eller, lyckades somna om till halv elva till och med. Och jag sov riktigt gott. Det är nytt. Kanske blir det bättre?

Stan med Emlan idag. Hon fick locka håret på mig först. Så fint. Jag ska permanenta när det blir längre tror jag. Älskar mina lockar. Kan ju göra egna numera men dom faller ju ur så fort. Blä. Men iaf. Stan med Eme och Simone. Sen en sväng in på chokladkompaniet eller vad det heter. Där drack jag den äckligaste varma shoklad någonsin. Mådde riktigt illa efter halva koppen. Urk! Aldrig mer. Snacka om besvikelse.


Sen farmor en sväng, nu ska jag alldeles strax till Emlan o ha lite buskväll. Imorrn blir det en ängladag, sen blir det en änglahelg plus killar. Haha. Antar att jag och Jeppe får underhålla varandra som förra gången. Det blir nog kul:P Kommer inte ha någon röst kvar nästa vecka. Nu har jag mycket på g känns det som. Nästa torsdag blir: En överaskning! Fortfarande hemligt, och dom som vet, skriv INTE en kommentar, ingen vet utom ni. HEMLIGT! Hiii:D

Gah är grymt glad. Längtar till ikväll, imorrn, helg och nästa torsdag. Helt sjukt. Som jag längtat :)

// En Josefina som klättrar sakta men säkert

Allting lyser igenom

Vad ska jag göra nu? FY fan säger jag bara. Så lågt du sjunkit. Det var en skitgrej från början. Ett förlåt direkt och allt hade varit okej. Men du klarar visst inte att någon sa emot dig. Jag undrar bara vem av oss som stämmer in på dina påståenden? Det du gör just nu är vad man gjorde i högstadiet. Jag förstår inte. Eller jo. Det kanske är just det jag gör. Menvet du en sak?  Allting man gör kommer tillbaka. Folk är inte blinda. Eller döva. Eller dumma. Man får det man förtjänar tillslut. Förhoppningsvis inser du det i tid innan du förstört för mycket för dig själv.

Allt har en mening. Jag vet precis vad som var meningen med detta...

Jag ville fly igår. Det vill jag fortfarande. Men " bit ihop eller bryt ihop" frågar dom på rix fm.
Stellan skarsgård sa: " Alla vill bita ihop, men tillslut biter man så hårt att man bryter ihop". Jag säger tvärtom. TIll en början bryter man ihop. Men med vissa saker, inser man att bita ihop och stanna kvar starkare än någonsin är en bättre lösning...

Mera snö...

nu ha rjag upptäckt hur mina dagar ser ut. Jag vaknar. Är pigg direkt. I ca två sekunder. Sen kommer jag på vad som tar öve rmitt huvud dag ut och dag in. Sen ser jag att jag behöver inte gå upp på en halvtimme. Då halvsovwer jag och allt blir grått igen. Man släpar sig till jobbet. vaknar till framåt chokladrasten vid elva tiden. Efter lunchen är det snabbt tempo. Idag SLOG VI REKORD! 3197 rullar! Mohaha. Jag sa ju det igår till Becca. Hon sa " Med silvertejpen? " med vilket hon menade ungefär "trodde du ja..." hehe. Men de gorde vi. Eftermiddagen är okej. Sen kommer kvällen. Då blir de mörkt igen. Tankar kommer tillbaka.

Vi skulle kanske varit lediga imorrn. Insåg att jag inte har ett dugg att göra förutoma att hänga på friskis. Det är sjukt. Jag har inten lust. Folk jobbar. Folk gör annat. Folk har sina nära och kära att umgås med. Jag har blivit dålig på att ta initiativ. Det märks på oss alla. Jag vill bara en sak. Att allt ska vara som innan jag åkte till England. Men hopp och drömmar som man hade då. Nu är det bara tja, tomt. Jag ska vara på citygross i sommar. Jaha. Jag får ta en veckas semster. Med vem ska jag spendera den? Ingen lär ju kunna åka bort med mig iaf. Jag ska ta några dagar över midsommar. Då ska jag väl vara med någon. Sen ska jag nog åka tillbaka till Colerne. Det skulle vara skönt. Att rymma bort. Att få leva ett annat liv i några dagar. Efter regn kommer solsken. Ja visst. Iaf i några timmar om dagen. Men det räcke rinte för mig. Vad hade hänt om jag aldirg åkt till England? Eller om jag stannat hemma efter jul? Skulle någonting varit annorlunda?

Ingen vet. Det finns inga svar. jag vet bara en sak. Jag går och väntar. Jag tror jag vet vad jag väntar på. Men jag måste vara realistiskt. Inget är som förut. Inte med någon. Eller jo faktiskt. Det finns en. Flytar kanske ner till dig efter sommaren vännen. Då kan jag rymma lite till. Högskolan är ju ganska bra därnere med. Jag saknar dig gumman min. kom hem ett tag. Åk bort med mig ett tag. Vi behöver det båda två.

// Josefina på väg mot ännu en dålig natts sömn

Jag vet, jag vet jag vet.

Jag vet vad jag vill. Jag vet vad jag vill ha. Jag blir mer säker för varje dag som går. Synd att läget är som det är. Synd att modet inte fanns. Vissa dagar går bättre än andra. Det är en lång klättring upp till toppen. Men det tar ca en sekund att kana hela vägen ner till noll igen. Nu får jag ge mig snart.

Nästa helg håller jag tummarna för. Sen kommer en helg till. Sen kanske det är dags för hästarna att flytta till sandra ett tag. Åh vad trevligt. Då blir de mer ridning på schemat.

och nästa helg. Då gumman min, min ängel här i världen då ska vi MÅ BRA. Hur går de med fredag?

Och Eme. Jag har fått en ide. Men ska fundera lite till på de innan jag avslöjar något. Du vet nog vad kanske..:P

// En Josefina som börjar bli trött på sig själv. Men som förhppningsvis går mot ljusare tider

O så kom det mera snö..

Jag längtade efter snön. gud som jag har längtat. Men hallå. nu är det slutet på mars. Våren var på väg. jag åkte ner till viken för att få rida. Åt skogen gick det. Ska städa vinden istället. jippii. Börjar lika något däruppe nu iaf.

svårt med sömnen igen. jag undrar när jag senast sov en hel natt. Typ. I början av januari. Tror jag..Det går över. Någon gång. Någon gång snart hoppas jag. längtar till helg. Då får jag tänka på annat.

Inget hurra för alkohol som problemlösning. Inget hurra för knivhugg i magen.

Jaha. Kom hem igår från Bränntorp. Skrev ett inlägg där som kommer imorrn. Kan bar asäga såhär..Det är SÅ mycket bättre på sommaren. Nu var de snöyra, svinkallt och vi hade inget rinnande vatten. Jag klättrade på väggarna trots att vi hade rätt trevligt. Jag gick o la mig innna klockan ens slagit tio. Vad hjälpte det. Drmde något så fruktansvärt mycket mardrömmar. En del av dom visade sig vara besannade, som en förvarning. Du sårade mig något fruktansvärt igår. Jag har inte gjort annat än ställt upp för dig. Du ligger inte ens med på listan över dom som kan kalla sig mina vänner. Inte för s du ändrar attityd o slutar försöka vara något du inte är. Du är förändrad jag visst. Jag tyckte om förändringen. Men nu har du gått för långt och jag föräväntar mig en ursäkt. Jag brukar ge folk en andra chans om jag tycker dom förtjänar den.

Iaf. Det blev att gå på Mcdonaldsfest med Sandra igår. Alla kände alla, jag kände ingen. Typ. Det var trevligt folk. Det var okej fes. DOm hade säkert roligare eftersom dom känner varandra. Jag har kommit fram till en sak. Jag förstår inte hur folk börjar supa för att glömma bost sina problem. Alkohol gör det femtio gånger värre och man överreagerar på saker man får höra. Man ställler till saker. Två helger i rad nu har jag ställt till det till viss del. Kan inte skylla på alkoholen för att jag gjorde det. Snarare så kan jag skylla på den för att man överreagerar och kanske tar i mer än vad som är menat. Det får vara lugnt för mig ett tag nu. Så jag inte ställer till mer. För vare sig någon annan eller mig själv..

VI drog iaf vidare till klocket sen och en viss David rockström. trevlig kille, allt folk hade dragit typ när vi kom dit. Hade rätt trevligt ändå tycker jag. Sen tog jag, Sandr ao niclas taxi hit. Tror faktiskt taxigubben blåste oss lite, de kan ju inte var adyrare att åka den kora biten från klocket än att åka från palace...hum.

Sov inte gott inatt heller. När kommer sömnen? undrar jag. kan ju kanske också tillägga lite onödigt vetande. Jag "lurade inte baksmällan" idag som sandra skulle säga. Ingen huvudvärk. Men mår fruktansvärt illa. o andra sidan. Det har jag gjort den senaste tiden iallafall. Så det kanske inte är så farligt.

Nu lämnar jag snart stan igen för att ta mig ner till min allra bästa av dom bästa pärlan. Och min lillprins. Tror jag sover hos honom inatt. Han tyckte visst att det var mysigt när han fick sova med mig i england. Jag tror jag behöver lite trygghet. mysunge. Har sådan tur som har en sådan lillebror<3

Det är slut, men det slutade bättre än vad jag vågade hoppas.

Så är det. Det höll inte, men vi lyckads åtminstone avsluta det på ett bra sätt. Du har betytt otroligt mycket för mig, och gör fortfarande. Utan dig hade jag aldrig stannat i England. En resa och ett äventyr som jag ska vara stolt över och som jag alltid har dig att  tacka för. Det var inte menat att det skulle bli vi. Tiden var emot oss till stor del. Och vad kan man göra? Hade det varit menat att det skulle vara vi så hade det fortsatt så. Jag minns med ett leende även om tårarna bara rinner för stunden. En dag slutar dom att rinna och bara leendet finns kvar. Tack för tiden som varit. Förhoppningsvis kan det fortsätta som du sa, och då är det inte riktigt slut.

Martin du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta..

Igår var toppen. Idag blir toppen. Imorrn avgörs en del av min framtid.

Så är det! Vi börjar med igår. Arbetsdag på tejpfabriken, dom tre tillverkningsansvariga var trötta, men vi lyckats ändå göra en skaplig insats. Sen vart det stressigt! Hem, byta bil, hämta farmor, åka till citygross. Jag sprang på intervju och farmor sprang o handlade. En kvart senare ungefär kom en mycket glad Josefina ut med ett leende från öra till öra. Nu har jag jobb:) Sommaren klar, behövde inte ens gå till arbetsförmedling eller något. ibland ska man ha flyt!

Sen var de stress hem efter lite yrande inne på citygross för att hitta allt till farmor. Stort är det ju! Smink och grejer hemma hos Becca, sen ut till Snövelstorp till en icke vetande Jonathan Nockmar. Träfade på Munken där med, sen satte operation överaskningsparty igång. Becca lyckades få på en tygpåse över huvudet, sen var de lite bilsightseeing runt i norrköping, han har knappast lokalsinne den pojken, tappade bot sig direkt. Hehe. Sen kom vi till lokalen, och oj vad kul det var. Massa god mat, allt trevligt folk som jag saknat så fruktansvärt och massa roliga saker som att Nockis läste upp sitt eget tal o liknande..hehe. Tårta och grejer var det med. Åh var i sjunde himmlen nästan, det här är dom som bara gör mig glad. Dom som inte har förändrats och som bara accepterar, lever och har kul och som inte bryr sig om någon annan. Tack grabbar och tjejer:)

Palace sen, sämsta musiken dom körde väl techno i över en timme i sträck, ursäkta men har ni hört talas om sång i låtarna? Hehe. lite småtrist. Men vi hade ju kul ändå, man kan inte annat än skratta o hänga på när sörpingsgänget tar över dansgolvet. Försökte få de jävla bandet o spela en sång för Nockis med men det var tydligen svårt. Dåligt! Men försökte ju:) hehe

Tack för en toppenfredag, det har varit den bästa på tre månader nästan exakt. Senaste jag hade det så här bra var när jag kom hem från england den 21e. Eller gårdagen kanske till och med slog den kvällen. Hum.

Idag bär det av till Jönköping, till Fiddeli och meloddifestival:) Hon fyller också tjugo och ska firas på ett lite lgnare sätt än Nockis blev. Skönt det med. Bilen kommer bestå av mig och ängel på nervägen, och poå hemvägen får vi tillökning med Emelie och Danne. sofie, fie fiddeli gud vad jag har saknat dig!

Imorrn sk ajag baka med farmor, laga mat med farmor och kvällen, ja den beror på. Träffa Martin kanske? Man vet aldrig.

Nu ska jag ducha o göra mig redo för en lång körning till jönköping. Hoppas jag hittar. Läskigt!

Sommaren kommer bli bra. Allt kommer bli bra. Nockis, du ska skaffa en till kompis;) hehe.

All my love till er i Sörping ( och runt omkring). Ni får mig på mitt bästa humör!

Bara för att ni ska få snoka..Hitta på fiddelis blogg:)

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? - Nej nej
2. Är du uttråkad? - Inte det heller, ska ju snart til fiddeli:)
5. Är du italienare? - Ha nae inte någonstanns;)
6. Är du en cooling? - Cooling? Tror inte riktgit det är rätt ord på mig:P
7. Är du från irland? - Usch nej.
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Nej, Många nej här verkar det som:P

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Till viss del. Till stor del kanske.
2. Har du någon gång blivit sårad? - För många gånger.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? - Tänkt? Eller drömt? Men ja, det har jag.
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? - tar fiddelis svar: Det har jag nog gjort många gånger (blyga mig). Vi är lika vi två;)
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? - Hum, jag måste tänka efter. Två veckor, hum ja någon puss har det väl blivit.
6. Har du haft en hemlig beundrare? - Haha dum fråga. När dom v'l kommer ut med det, är de ju inte hemliga längre;)
7. Är du kär? - Ja skulle tro det;)
8. Vill du gifta dej när du blir stor? - Mm i enlighet med det som sagorna berättar...

TIO TVÅ ALTERNATIV
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katter eller hundar?hund
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? - Många bästa vänner;)
5. Tv eller internet? - Internet för det mesta. Ibland är det iofs skönare att slötitta på tv. Får väl koppla in datorn till en stor tvskärm. Då blir de internet;)
6. Coca-Cola eller Pepsi? - Coca-cola.
7. Utekväll, eller romantisk hemmakväll? - Beror på med vem.
8. Pengar eller lycka? - Lycka definitivt. Pengar är något materiellt som visselrigen är nödvändigt för överlevnad. men lycka kan inte köpas.
9. Dag eller natt? - Natt!! Men inte för sent;) haha.
10. Msn eller mobil? - Mobil. Mest.

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? - Har aldrig försökt faktiskt.:P
2. Brutit ett ben? - Neej
3. Gjort nåt du ångrar? - Man ska inte ångra sig, man ska lära sig av det och inte göra om det. Eller för all del gör man om det så får man väl bara glömma haha.
4. Hoppat Bungee Jump? - Nepps
5. Ljugit för någon du tycker om? - Det har jag säkert. Pappa tillexempel, vem har inte ljugit för sina föräldrar?:P typ " när kom du hem inatt? "12". Okej. Saningen: klockan var tre. Men nu är man ju så pass stor att man får välja själv så nu kan man ju berätta sådant hehe.
6. Ätit en hel tårta? - haha ne faktiskt inte ;P
7. Gjort bort dig offentligt? - Oh ja. Men vaddå. Man får väl bjuda på det.
8. Gråtit när ett husdjur dog? - Jodå, alla miljarder chinchillor som fick någon dömani där ett tag:P
10. Velat försvinna? - Inte många gånger. Men ibland så.

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde? - Kommer inte ihåg. Munken tror jag.
2. Telefonsamtalet du fick? - Alltså kroon ringde becca. Men jag svarade. Gills det?:P Annars pappa tror jag.
3. Personen du var med? - var med. Hum. sitter i samma rum som brorsan nu, är det så det menas?
4. Roligaste grejen som hänt? - oj va svårt.. ingen aning.. haha!
5. Personen du smsade - Beccabus
7. Du skrev till på MSN? - Beccabus igen
8. Du kommenterade? - Beccas blogg faktiskt;)
9. Du tillbringade natten med? - Ja, det är ju en definitionsfråga;) hehe. Tillbringade ju natten med hundratals folk på palace igår till exempel. Men antar att dom syftar på något annat o då ska vi väl säga en viss pojkvän;P
10. Du kramade? - Öhm. Det var nog Bozzna igår när vi drog tror jag. Är inte helt säker...:P

Allt känns som en stor besvikelse..

Kanske är det chocken att komma hem och upptäcka att inget är som man förväntat sig. Eller ingen. Eller det finns två små undantag som lyser upp mitt liv lite granna, tror ni vet vilka ni är just nu. Resten, jag vet inte. Sitter bara o undrar va som har hänt med alla. Försöker förstå. Men det finns kanske inget att förstå. Ni tog klivet ifrån allt och "blev vuxna" och jag var inte här och såg det. Hade allt varit annorlunda om jag aldrig åkt?

Ja. Jag tror faktiskt det. Allt hade iaf inte kommit som en chock. Just nu, känns det faktiskt som att jag lika gärna kunde åka tillbaka till Colerne. Jag hade mer kontakt med dom flesta då. De brydde sig mer då. Och vad hände med oss`? Jag förstår mig inte på dig. Inte ens lite, inte ens alls. Vad är det du håller på med? Du verkar inte förstå hur mycket det sårar att du gör som du gör. Vi får se hur de blir. Jag är ju villig att prata om det. Till skillnad från vissa andra. Jag vet inte hur det kommer sluta. Men forstätter det såhär, så kommer det sluta fortare än fortast. Hur ont det än kommer göra, kommer det vara lättare att ta sig ur det, än det jag måste stå ut med just nu. Tror jag iaf. Jag vet inte. Jag är bara så fruktansvärt förvirrad. Jag förstår inte.

Jag förstår inte någon alls i princip. Det verkar vara allt det handlar om föresten. Förståelse. Jag vill, måste och försöker förstå. Men jag kan inte. För det är ingen som vill ge mig svaren. Och jag behöver faktiskt en ganska står ledtråd för att kunna klura ut alla gåtor.

Imorrn är det en ny dag. Kanske har jag fler svar då. Jag vet att jag iallafall kommer ha ett svar på frågan vad som händer härnäst. Bollen ligger inte hos mig. Men jag kommer att ta den och göra något med den.

XX


Party på fredag..

..Är ju alltid skoj:) Efter jobbet kom Sandra hit och vi fixade i ordning oss sakta men säkert. Har nog inte nämnt det än, men jag har äntligen klippt mig:) Dock är vissa delar kanske inte bättre än förr, min lugg är väl den kortaste Sverige har skådat, men den växer ut fort. Hoppas jag...Sen var de en sväng till effi, sen var de bara jag o eme som gick vidare o plockade upp eme o philip, och ner till wasaparken till philips kompisar. Ett roligt gäng, helt okej vart de där. Sen vart de Palace, som jag väntat:) helt okej kul hade vi, var inte riktigt på topp för dansen, är väl ovan nu antar jag, men fick träffa mina Sörpingspojkar en sväng med, då blir man glad:) Har saknat er! Nästa helg blir de fest med hela bunten, det ser jag fram emot..

Just nu känns de som jag försöker få ihop ett kompisgäng som inte bryr sig. vad har hänt när jag varit borta. Ni har förändrats. Jag vet. Det har jag med. Jag har lärt mig kompromissa och jag har lärt mig vad so är viktigt för mig och att anstränga mig för att få det. För mig var det ni som var så viktiga. Ni betydde allt. Men frågan är hur länge man orkar. Jag blir rädd, det har bara gått en vecka. Jag tänker fortsätta försöka, så lätt ger jag inte upp. Men då vill jag få lite valuta för det med. Annars kan jag lika gärna lägga energi på något som ger resultat...

Ikväll får vi se vad de blir. Vaknade ju upp imorse utan större problem (alltså mindre än väntat, alltså en svag känning av huvuvärk någonstanns långt därinne, inget jag inte är van vid att gå runt med.;) ) Ska till bus nu o träffa lille rasmu som nog inte är så liten längre. Sen får vi se om Martin känner för o träffa mig, annars blir det en lördagskväll med pappsen. Vilket liv jag har. Måste nog stäng ain mig på rummet istället. Han driver mig till vansinne.

Njut av helgen. Snart är de dags för en ny vecka.

Puss o kram o massa kärlek till dom som behöver det<3

Solstrålen har haft en hård vecka...

MMm minsann, detta är ni inte vana vid. Inga bloggar varje dag. En på fem dagar, herregud, ni måste ju tro att jag blivit sjuk, haft tekninska problem eller liknande. Hehe. Men icke. Jag är nu mera en hårt arbetande Josefina, som försöker få ihop kompisar, jobb, pojkvän, familj, farmor och träning i vardagsschemat. Det går rätt bra på de flesta fronterna iaf. Martin jobbar ju rätt mycket så det går ju sådär, men förhoppningsvis kanske vi också får lite tid över för varandra snart? Skönt att vara hemma iallafall.

Den här veckan har jag hunnit med alla saker jag planerat förutom att åka ner till mammsen. Men det är förståeligt. jag kan faktiskt inte dela på mig. Har hunnit med jobb, träning, träffa alla kompisarna, stan, en sväng till vikbolandet, matlådor och lite sömn på det. Har aldrig haft en så hektsikt vecka. Och ändå så ligger humöret på topp och jag är inte annat än glad och nöjd. Är nöjd med mitt liv på det stora hela helt enkelt och det ska ju märkas på mig.

Jobbet då? Ja, det går bra. Vi har gjort över 14 000 tejprullar den här veckan. Fördubblat från förra veckan när bara Becca och NOckis körde själva. Det är vi nöjda med:) Lite snurr på arbetsuppgifterna är allt vi kan göra för att få lite variation, byta musik och varva med gamla cd skivor, ska ta med smurfhits nästa vecka. Hehe. Men man orkar inte radio hela dagarna. Inte vi iaf. VI har numera titeliserat (finns ordet??) som TILLVERKNINGSANSVARIGA. Hehe Det låter väl fint på någon som byter etiketter på tejprullar? Mohaha. Lönen kommer i april, nice:) Då blir de shopping:)

Annars. Hum. Var hos farmor igår. Har fyra (!) kartonger där med grejer. Panik. DOm går garanterat in i mitt rum. Behöver inte ens något av de känns det som. HIttade allt jag behövde för att göra farmors fötter fina, kanske ska satsa på att jobba inom fotvård för äldre? hehe. Farmor var nöjd iaf:)

Helgen. Ikväll blir de partyy=) FIra hemkomst och lite annat typ, får se vart vi hamnar, tror Cromwells är på schemat, om det är folk där. Annars? Förslag någon? Sen så iorrn blir de o gå till Becca en stund, träffa lille rasmus, jag kommer ihåg honom men tvivlar på att han kommer ihåg mig. Och sen får vi se. Kanske viken? Kanske har man turen att få se sin pojkvän? Kanske kan man bara få ligga i sängen o bara vara för första gången på 6 månader och känna att man är hemma...

Trevlig helg! Solstrålen kommer fortsätta skina hoppas vi :)
 
XX

En liten solstråle skiner igen

Efter dagar och nätter av ett rent helvete med många känslor, samvetskval och funderigar är lilla solstråle nu tillbaka och skiner ikapp med solen utanför:)

Att lämna Colerne var jobbigt, men samtidgt enklare än jag trott. Saknar dom faktiskt redan, behövde aldrig gråta trots att tillexempel jane ringe på morgonen för att säga adjö, Catherine körde runt hela Coelrne för att hitta mig och säga hejdå, och Sian med sin baksmälla, gillade jag inte heller att lämna. Men vi ska brevväxla iaf, måste sätt amig ner och börja på ett snart så de blir av.Skriver man inget får man ju inget tillbaka!

Fick mail idag:) Riktigt kul att läsa, ska klippa in de nästa gång jag skriver. Iaf efter mycket om och men med försenade flyg, gott om tid för att leta grejer i taxfeen (hittade en parfym=) ) och stora problem med handbagaget ( Jag fick inte upp väskan i utrymmena, den var för stor, eller snarare utrymmena var för små. GIck över i business class eftersom dom andra var fulla när jag hade plockat ur massa grejer, inte konstigt att dom kollade kontsigt på mig! TÄnkte ju inte på att de var business class;) haha. Fik resesällskap, han brevid mig visade sig jobba på ica vilbergen. Sammanträffande? hehe. Sen iaf, Äntligen såg jag pappsen på arlanda:)

Var i viken i helgen, red pärlan träffade ursötaste lillprinsen som bara är världens goaste lillebror helt enkelt, ni skulle se honom. Han skulle hjälpa mig hitta mitt tappade örhänge och han ansträngde sig sååå mycket! hittade på sängen hemma hos pappa sen, hae åkt iväg med ett öhägne! hehe. Han sa ocksp när jag la honom typ " du är världens bästa vet du de" . Då sa jag " Du är värdens bästa lillebror". Då sa han: " Jag vet de redan". hehe.

Igår lyckades jag på något konstigt sätt paca upp hela väskan. Har ju inget rum, ingen plats någonstanns men det gick. Känndes verkligen inte som at tjag var hemma i helgen, snarare som att jag var på besök. Sov i rasmus säng hos mamma, hittade igenting, inte ens min pyjamas....O här hade jag inte ens en enda hylla att ställa mina grejer på. Det fixade dock brorsan, skönt de:) Nu känns allt bättre dock. Jag får väl leva så här några veckor till.

Nya obbet idag, stokvis tapes, jag,bus och nockis, och en jävla massa tejprullar och mycket tjaffs om musik;) hehe blir nog bra iaf.)

Friskis strax, måste hitta kläder och mitt förbannade kort som verkar försvunnet! Knte konstigt eftersom alla mina grejer lgger nerpackade på smarta ställen någonstanns. Men med tanke på at tjag hade tre kort så bord ejga hitta nåogt..tjugo min på mig. Oj oj;)

SOlen håller visst på att gå ner nu, men solstrålen skiner vidare:)

Kärlek till er :) xxx

RSS 2.0