Hostar vidare

Mår fortfarande skit. Det verkar inte ge sig och nu börjar jag bli allvarligt orolig att jag inte ska kunna åka skidor nästa vecka. Pappa och jag ska ju till Lindvallen under skidtestarhelgen:) Gör allt för att vara inne och vara stilla och det passar ju inte riktigt mig vet ni.

Därför ska jag börja julstöka idag:) Städa och sätta upp tomtar:)

Ikväll kommer finaste hem, dock hinner vi knappt ses idag(heller) eftersom han kommer lagom till jag åker till jobbet. Suck. Men helgen ska spenderas lugnt och fint i viken och mysigt kommer de bli med dom nya valparna!

Att göra ingenting..

Jaha ni. Efter en efterlängtad(?), eller snarare välbehövlig visit på vårdcentralen så går jag numera på en kortisonkur á tio dagar. Härligt. Hoppas jag blir bättre snart. Börjar tröttna på att inte få göra någonting..

Snart får vi chihuahua valpar! :)

Jag vill jag vill

Kollade Thailand resor igår.

That would be a dream come true<3

Vart tog du vägen?

Vad hände?

Snart jul! :)

Ne, tänker ni nu, långt kvar! Men nej. Allt ska upp innan första advent och det är banne mig inte långtr kvar. Tre veckor, varav en halv som jag spenderar i fjällen! :)

Så, just därför ska jag ut och leta julsaker idag:) HIhI ska ta med mig min bästa blondinvän Jenn och dagen var gjord:) Wheey. Älskar jul. Mys!


Riktigt sådär många blir de absolut inte för mig. Jag har bara massa stora coola tomtar med långa ben! ;)

Long time - No see?

Hej bloggen!

Inte ofta det blir av att skriva, tror jag börjar känna att jag gjort min insats i bloggvärlden! Men intresset kommer tillbaka då och då, speciellt när man sitter och läser gamla bloggar och kommer ihåg allt man gjort!

Älskar att alla inlägg från englandstiden finns kvar, så underbart! Längtat fortfarande tillbaka till min extrafamilj, och någon gång hoppas jag att återvända till den gröna byn uppe på en kulle.

I helgen var det kryssning, och det var nice, nästa helg kantas av mycket jobb och lite Pontus. Sen får vi se. Dags att börja fundera på julklappar, jobbar mycket i december och speciellt i slutet, då jag som vanligt brukar vara ute i sista minuten. Inte i år! Försöker jag intala mig. Lycka till. hum.

Läntar till v2!!!
Tyvärr ska inte Fie med dock. Hon åker en annan vecka tydligen. Snyft!RSS 2.0