Moster på besök:)

Jag lever faktisk, även om ni inte verkar sakna mig alltför mycket...

Jobbar och jobbar, idag var värsta dagen på länge. Kassa 1 (längst ner, plus att de är omvänd så man tittar in i väggen), PLUS att den är belägen vid pant och leksaksmaskinerna för ungarna...Galet oljud när halva norrköping bestämmer sig för att påskhandla...Resultat: HUvudvärk som nu varat i över sex timmar och som inte vet några gränser:(

OCH. Whu! Imorrn blir ännu värre! Åh vad jag inte längtar efter att se City Gross just nu.

Nåväl, iaf. Igår kom min moster Yvonne hit på kvällen, vi hann med ett besök på retaurang Athena och käkade god grekisk mat, och sedan pr atade vi ända till tolvsnåret, riktigt trevligt! :) Så himla sällan vi ses ju! Mycket prat om allt och inget, men också en hel del om vad jag bli " när jag blir vuxen". åhh. Lurigt de där ju! Skjutsade henne till bilfirman imorse, där hon hämtade bilen som hon och Erik just köpt! :)

Nå. Imorrn blir de jobb, HOPPAS också att mitt SIMkort kommer med posten, jag orkar inte vänta mer faktiskt! Känner mig grymt ensam utan internet och telefon, beroendet är totalt.. Nu har jag Carros dongel men vad gör de, när ingen vill prata med mig på msn iaf! :/

Ska somna till Andra Avenyn nu, hoppas jag iaf, tydligen har dom brakparty på gatan någonstanns idag, där är världens oljud, och jag som trodde de var en nära granne. Tror faktiskt det är huset bredvid, för någon öppnade en dörr eller ett fönster, och jäklar. Det lär som en hel jäkla konsert... Måste dom ha de just ikväll, min huvudvärk orkar inte med de.

Vilken whiner jag är. hum......


Sundays are so sunday like

Jag hatar söndagar, dom är så tråkiga! Är man bakis är de okej, då vill man bara ligga inne. Men att vara ledig en dag som denna mitt i en tuff sjudagars jobb period är inte alls kul. Idag vill man ju göra allt man inte hinner resten av jobbdagarna...

 Men jag vaknade halv tolv( halv ett eftersom vi ställer om klockan), och sen dess har jag kollat andra avenyn, ätit frukost och dammsugat. Wuhu. Ska iaf hem till pappa snart, ska få mat där idag och umgås lite..:) Känner mig helt slut efter dammsugningen, vet inte om det är feber på g, får se. Usch.

Mitt SImkort är ju trasigt som sagt, sjukt irriterande. Tack vare Carro har jag internet just idag, men vet faktiskt inte hur jag ska kunna laga mitt eget, jag fattar inte vad som är fel! Och bredbandsbolagets support förstod inte heller problemet..kul. :S

Känner mig såååå isolerad, och inser hur jäkla beroende man är av att vara ständigt nåbar och uppkopplad! :/


Jag längtar efter sommar...

Utan telefon!

Så alla vet! Är utan telefon ett tag, Simkortet har lagt av, dröjer några dagar att få ett nytt! :( OCH är fortfarande utan internet...:S

En sväng till åttonde himmlen och tillbaka.

Har haft en underbar helg:)

Att gå hem klockan 19 i fredags och veta att jag hade två dagar ledigt, som skulle kantas av mycket skoj och spänning, är ju en känsla som tar en upp i skyn...

Ca 20.20 fick jag se ett välbekant ansikte kliva av tåget. Jag som var orolig att inte känna igen dig, jag såg dig direkt över spåren när du klev av:) En lång mysig kväll, busigt! ;) Till åttonde himmlen och tillbaka igen, precis som lovat;)

En liten sväng till hästarna nästa morgon, körde många balar hö, och träningen var gjord för dagen! Fick klara mig själv sen, men partyt var planerat, och det blev bättre än så!

Himla mycket folk dök upp i min lilla lägenhet:) Galet! Haha Mycket roligt hade vi, Hugo fick ett besök, och tja. Det är som vanligt. Vi rockar på dansgolvet, skrattar och njuter av allt roligt vi kan ha ihop..

Halv tolv söndag morgon. Fick vakna med ett leende av min ringsignal för en gång skull, det  var roligt att se dig igen. Lång mysdag i soffan, innan tåget tog med dig tillbaka till Skåne igen. Vi lever på denna helgen ett tag...

Fick bli Twilight kväll hemma hos Sandra ihop med Jenn, Niklas och Sandras två kussar. Sov igenom första filmen, andra var bättre denna gången:)

Somnade tillslut inatt, fast i min bok, och i ett försök att tänka bort närmsta veckorna, tills vi kan busa igen, mina tjejor och jag. Jag behöver något att se fram emot hela tiden, och just nu vart det lite deppigt... När allt är så långt borta. Men jag vet Sandra vänder humöret i ett kick framöver. Ska bara smälta helgen lite mer först..

Tack för en underbar helg!:) 

Jäkla bredband :/

Mitt internet ligger nere och jag förstår inte alls varför. Dock har jag en enda lite idé kvar, hoppas jag löser det med ipn och maskar. Phu.
Har fått låna Carros dongel nu så jag kunde följa Hästen matchen. Är såååå ledsen, dom åkte ut i förlängningen:/ SKIT OCKSÅ!! Dom var ju så nära! :( Har nu också förlorat hälften av de pengar jag vann på matchen i lördags, men that's life!
Har jobbat massa dagar nu, och många sena kvällar,imorrn har jag äntligen en ledig dag och den ska spenderas hos hästarna:) Sen ska jag på stan, behöver något till helgen...Party på lördag, och hela helgen har jag ett mycket trevligt besök här hemma... ;) Dessutom hel ledig hel helg, underbart.
Nu ska jag se avsnitt med carro av 90210 och äta vaniljmunk:) Den tränas bort imorrnkväll;)
Puss på er, håll tummarna för att vi hörs imorrn, det kommer innebära att internet fungerar:)

Tävla med mig! ;)

Idag ska jag tillbaka till jobbet igen! Jag jobbat endast två dagar sedan förra måndagen. Har trots allt varit skönt med ett avbrott, men kunde ju hoppat över masjukebiten, haha. Nu är jag tipp topp igen iaf:)
Idag har vi en tävling på jobbet..
"Alla som säljer fler Triss än Josefina vinner ett pris."
Haha, ska bli kul att se. Vet att Johanna lär vara på om hon jobbar! ;) Kör en sån här tävling för Linda tycker alla är så oengagerade i tävlingarna! Måste utmana lite:)
Länge sen jag sålde triss i sån fart, vann ju precis över Flisan till förra påsken eller var de nu var. Länge sen! Får se om takterna sitter kvar!! ;)
Whish me luck, och handla en triss av mig idag:)

Magsjuka dag 2- Åh, fick äta macka!!

Lycklig över att få äta frulle imorse, även om den bestod av ett glas yoghurt och en macka. Mums. Sov ändå till tjugo i tolv, då blev jag väckt av Carro. Skönt. Behövde sömnen! Har inte gjort alls mycket mer idag, pratat med sandra, hämtat paketet från England, kollat avsnitt med carro, tvättat och brorsan kom förbi och var social med.
Soffpotatis dag alltså. Igen. Den senaste veckan har jag varit latare än någonsin, ska bli skönt att komma igång med träningen! Ska dock vara hemma imorrn med, vet inte om jag pallar springa i förbutiken hela tiden, tror inte krafterna räcker för det än. Har ju precis fått i mig mitt första riktiga mål mat, och inte kul att behöva gå hem när man väl är där...
Nåväl.
Nu längtar jag till nästa helg:) Får finbesök då, hihi, kommer bli busigt ;)

Living in a nightmare

Åh kan man må sämre??

Jäkla magsjuka! :( sov tre timmar i lördags natt, och nu inatt sov jag ingeting alls. Har med mycket tålamod lyckats få i mig några glas proviva, utvispad cola och en skorpa. Wuhu.

Har aldrig mått så himla dåligt i hela mitt liv.' Kan knappt ta mig till köket och tillbaka utan att vara nära på att svimma.

Och så missar  jag hockeyn ikväll. Damn. Får streama.:S


Bläääääää

Hugo rond 2

Igår var jag barnvakt åt mina söta små kusiner från kalmar i ca 3 timmar medan moster+ man letade bil. Så söta ungar men det vart väl lite krisigt emellanåt haha. Dom sov här hela bunten så efter middag, satte jag rekord i dusch+smink+hår på en halvtimme, sen kom jenn och plockade med mig till Sandra.

Där spelade vi lite, sen begav sig vi tre flickor+ Nicke ner till Hugo. Var faktiskt kul! Mötte Lagge och Simon i kön, skoj skoj:)

Vart mycket dans och lite drama, och lite mc d innan vi åkte hem till Sandra igen. Klockan var fem, vi var trötta och frusna, men Sandra knows the deal. Hon hoppade helt enkelt i badkaret och badade skmbad. Rädd som jag var för att hon skulle drunka, väntade jag med att somna tills hon kom upp. Klockan sex imorse somnade jag så gott, och vaknade ofattbara halv tio!

Lite promenader idag och nu en kebabtallrik ska förhoppningsvis göra så jag kan somna in en stund nu, sen ska jag se Alice i Underlandet på bio:)

Plus att jag har en dejt med Mario och svampen hemma hos Jenn först! ;)


Ups and downs

Har en liten dipp här... Ska försöka hitta någon utbildning och göra något vettigt med mitt liv. Har hittat en grej som är intressant, men det är 60 stycken i hela sverige som har möjligthet till det. Då borde man brinna för det. Inte bara fundera på de som en kul grej...  Sååå svårt det ska vara!!

Och sen.
 Det är bara det, att jag trodde vi skulle bara bästa vänner för alltid.

Och alltid blev inte ens en tid som räknas. Saknar våra roliga stunder emellanåt. Hur arg och ledsen jag än är, går det också över, eller mattas ner åtminstone. Då kommer saknaden. Det har hänt att jag har hållt telefonen i handen av gammal vana, bara för att se om du ska med på nya upptåg. Sen inser jag. Att du valde bort mig ur ett liv lika lättvindigt som man slänger bort ett par sockor när dom är använda.

Och jag lägger ner telefonen och tänker inte mer på det, för den här gången.


Världens klantigaste Josefina

Spillde just ut en tallrik med köttfärsås och spagetti på ryamattan. Hejja!  Detta är sååå min dag.

Tur att jag ska till Jenn på lite spökmys, äta kakor och dricka mjölk. <3

Mys och Pyssel

Har varit på landet hos mamma söndag kväll till imorse, var himla trevligt:) Sandra och Engla var med, och Lilla Engla fick Lilla Alfa med sig hem som ny kompis. Får se om hon blir kvar där:)

Har jobbat idag, lagom dag tror jag. Lite segt. Börjar ledssna tror jag, börjar bli sugen på plugg, men vad??

Nu på kvällen vart de mys med Carro, kebab, lite serier och skvaller:)

Nu ska vi tre( Jag, Sandra och Carro) snart boka kryssning med, KUL! :D

Nu har Carro visst somnat på min soffa medan jag fick ett ryck med bloggen, det svarta var så deprimerande! :)

Är mycket nöjd med de nya, och Sandra har tagit mina tjusiga bilder i headern och visningsbilden:)

Godnatt nu:)<3

RSS 2.0