En väg utan mål i sikte..

Jag är trött på att inte ha något mål! Gah! Vet inte vad jag ska ta mig till längre, dagarna är bara grå, nåväl för att man skrattar ändå, det gör jag ju men känslan maler inuti hela tiden trots leenden. Sitter o kollar runt nu, vart ska min väg leda egentligen?  Suck.

Nu ska vi iaf starta en ny tävling på jobbet, och imorrn kommer jag gå ditt med storvinsten som sikte, vet att jag kan klara det, sist gick de ju asbra. Priset? 6 biobiljetter, 500kr presentkort, eller en bunt med tialotter. VInner jag blir de bio tror jag, beror på vart presentkortet gället! Men tialotterna struntar jag i, vinner aldrig. Otur i spel och nej, har inte heller direkt tur i kärlek. Det är bara ljug.

Lovade ju ett kort på min impulsgrej från igår, men orkade inte. Kan iaf avslöja att jag numer har en fin liten rosa pärla i mtten på höger öra, är så nöjd! Kunde dock inte sova inatt, eftersom jag hela tiden rullade över på örat och det gjorde ont! :P Verkar bli nästan lika illa inatt får se:) Haha.

Tävling imorrn, får fokusera på den för att slippa bry mig om min kassa kommande helg!

Godnatt!

En liten musikquiz för mitt humör

När folk frågar mig vad jag lyssnar på för musik, svarar jag alltid att det är helt beroende på humör! Just nu har ag en stor blandning låtar på, och tänkte se om ni är duktiga nog att lista ut vilka låtar det är :) Bara för att fördriva tiden innan jobbet :) Hihi

1. ...om du nånsin sviker mig, fast jag gett dig allt du önskat allt som du vill ha, då ska jag jaga dig, vinna dig...

2. ...your tears don't fall, they crash around me...

3. ... falling around i can't get through my day, thoughts of you just keeps consuming me...

4. One more kiss could be the best thing, one more lie could be the worst. And all these thoughts arenerver resting..

5. ...Vi kan bara bara dricka varm choklad
bara bara blåsa såpbubbler
bara bara säga helt fel sak
Vi kan bara bara ta en promenad...

6. Hallå vad är det här som händer? Mitt hjärta vrider och det vänder. Hallå kan detta våldet stoppas, vad gör du med mig får jag hoppas?

Oj nu måste jag rusa.


En dag på stan!

Vaknade hos Johanna imorse, många gånger till o med, orkade inte gå upp men kroppen ville inte sova heller. Tog bussen in till stan vid kvart i elva, kom hem kvart i fem haha. Någon tusenlapp fattigare med, mhm jaha. Ingen mer shopping för mig den här månaden. HIttade iallafall en väldigt fin vas till min stora bukett rosor jag fick av Niklas för ett par veckor sen, den vart jättefin i den:) En impulsgrej gjordes, bild kommer senare, lunchade med Emlan på fräcka och hade kristina som sällskap med:) Mycket trevligt!

Kom hem och fastnade här, pysslar lite med bloggen, letar bil ( pappa vill visst inte att jag ska köpa någon) och så ska jag lära mig dosan till internetbanken som jag äntligen har ordnat! :)

Hoppas på att få se eme igen om en stund så ska vi kanske slänga i lite mer färg i håret på mig, imorrn ska klippning bokas för nu är jag trött på de här! Förnyelse tack!

Vad ska ni göra ikväll?

Puss & Kram
 / Josefina

Vi ägde dansgolvet. Bokstavligt talat!

Haha det gjorde vi. Cromwell väntade ju på mig o Sandra o Tina igår, och minsann, vad karate jag blev. Jäger är ett farligt gott påhitt:) Vi kom dit, väldigt tomt på folk och en liiiten besvikelse över antalet flörtbara människor, Sandra blev min pusskompis igår, haha. Vi ägde dansgolvet utan tvekan, och det hade vi gjort även om vi inte var helt själva! Inte ens en dj fanns på plats i början, haha. Blev mer sedan dock, och jäklar vi var bra;) Det var faktiskt väldig kul, men klockan vart dags alldeles för snart! En väntande oskar och en väntande chricka följde med på en kort efterfest hos lollo, tillsammans med tina, några grabbar hon raggat upp och sandra och lollo såklart:)

Kvällen därefter vart inte mycket mer än att jag, tina, oskar och chricka gjorde sällskap hem till oskar, dock gick tina hem till sig. Killarna fick mig att skratta så magen dog av alla konstiga saker dom hittat på under kvällen. Kommentaren til en nyklippt tjej med raklugg " Du ser ut som windows 95" var elak men rolig ändå, haha.

Vaknade redan vid nio imorse(nåja tio) och fick snällt ligga o vänta på att klockan blev 11 så jag fick väcka oskar, chricka vaknade han med, ipren blev hans bästa vän.

En av mina bästa vänner väntade sedan i sörping, tog e kebab vi åt i bilen, tillsammans med stor cola, pärlan och jasen fick sig en genomkörare, så även våra en.

Jag VANN också en tävling med okända killar i en ful volvo som tävlade med oss från husby till häradshammar, så nöööjd är jag, och dom var chockade haha:) Jag gillar racing! hihi

Nu ska jag till Johanna och vi ska ha en ordentlig tjejkväll! Myspys!

Hej hej!

Tjejerna ska skaka rumpa..:)

Bageriet var väldigt roligt imorse:) Det var inte alltför svårt att gå upp eftersom man hade något roligt att se fram emot:) Fick vara där till elva:) Sedan väntade kassan vilket inte var lika kul, alldeles för mycket folk! :P Jag var jättseg, tio timmars pass, med endast totalt fyrtiofem minuters rast! Men jag kämpade på!

Nu sitter jag, Sandra och Tina hos Lollo och dricker lite vin, Cromwell väntar, linköping uteblev, det tar vi igen en annan helg, eller hur macke;)  Tror födelsedagsbarnet Chrille från jobbet tittar förbi, får se om vi drar vidare för att skaka rumpa lite ordentligt sen med:) det känns som att det blir en bra ikväll!


Ha så trevligt så ses vi i vimmlet! Ni får leta efter turkosa ögon...;)

Nya planer

Kom just hem från en mycket trevlig kväll i Snövelstorp innehållande hela sörpingsgänget :)  Mycket skratt tack och lov, bra kväll! Synd att behöva åka hem men klockan ringer alldeles för snart, och om mindre än sju timmar står jag i bageriet): Wheey!

Imorgon kväll verkar trappan blir svårt, lutar åt att jag och kristina åker till linköping med macke och träffar massa studenter:) Kul! Fest med Macke går inte fel:)

Ha en trevlig helg! :)

Puss på er!

Cg väntar återigen på mig..

..Och jag kommer komma dit med ett leende på läpparna, om än lite trötta ögon! Fattar inte att jag ska gå o va trött, men inte kunna sova, blää.Vaknade tjugo över 8. Klockan stod på nio. Då går man ju o är halvseg. på fyra dagar har jag vaknat utan klocka nu, det är iofs skönt, men inte timmar innan man SKA gå upp!

Ikväll väntar hela sörpingsgänget på mig (eller kanske inte bokstavligt) för Nockis ska fira in sitt 21a år:) Kommer bli kul tror ja, Fie följer med och är nykter (tror jag iaf haha). Jag börjar ju sju imorrn så de kommer bli svårt att åka därifrån sen!

Imorgon väntar trappan, tror jag! Hoppas jag...Det ska banne mig bli bra har vi sagt!

Igår fick Faton läsa min egen version av dagens ros, som jag skrev här på bloggen, tror det uppskattades:) haha! Igår kväll var det Martins tur att få vara min humörhöjare och även han lyckades väldigt bra, somnade utan problem och utan för mycket snurr i skallen, härligt :) Ikväll kommer nog macke vara den som får fixa humöret. Och jag tror att ikväll kommer de verkligen behövas! Imorrn är det Sandras tur igen, haha. Får gå runt lite;)

Nu ska jag äta frukost, och plocka iordning lite på mitt rum, sen ska jag börja leta lägenhet!

Ha en bra dag i det det grå blåsiga kalla vädret! Kom gärna o säg hej på cg!:)

Puss & Kram!



Och vi saknar sommardagar 07..:)




"Ringde du bara för de....?"

Tur att solen sken i morse, annars hade jag nog inte kommit upp. 06.55 existerar inte för mig att gå upp. Roligt. Det är fem minuter innan jag börjar på lördag. Ska äntligen få vara i bageriet! Skoj! Tyvärr jobbar inte Chrille, synd vi skrattar rätt bra, men Kenneth är där och han är bra han med:)

Solen gick i moln för mig på väg till jobbet, och förmiddagen blev jobbig Men Faton min stjärna. Han lyckades på något sätt liva upp mig idag med. Han var också sur för at han skulle jobba mycket. så bestämde mig för att ta all min negativa energi och driva med honom, som jag brukar.

"Hej Faton"
- Hej! Hur är de? Känns de bättre? (lite mer allmänt snack om jobbigheter),
- Det funkar nu. men vet du! Jag har ont i mina tänder! (mina visdomständer bestämde sig för att slå på den som redan ligger idag, dom växer så de knakar)
- Nae! vad synd om dig! Ska jag hålla dig i handen!
- Ja! Snälla. Och klappa mig på kinden med! Kan du inte göra de! Oj nu kommer de en kund..
- Ringde du bara för att säga de?
-Ja?! Behövde få någon som tyckte synd om mig ju! Vet ju att det är dig jag ska ringa?
- Haha. Fan vad skön du är!

Ja, Faton min stjärna.

Många många har varit stjärnor för mig på sistone. Jag fattar inte hur jag kan sitta o tjura när ni finns? Sofie kom till jobbet idag, det var great. Kristina höll mig sällskap på stan, hittade äntligen en skinnjacka, en brun blev de. Och kontot blev redan 900kr fattigare!

Sandra: Dagens garv! Verkligen. förutom faton... Men denna slog de nog! mepublished.blogg.se

Åh! Frustrerad och rastlös. Absolut inget at se fram emot utom trappan på lördag! Det ska banne mig bli en bra helg! Och nästa vecka väntar Oskar på att sysselsätta mig lite, Och emlan på måndag. Det blir bra tror jag:)

Nu ska jag se ett efterlängtat avsnitt av gossip girl. Somnar nog innan det är slut. Timmarna blev för några inatt, och nu ska de tas igen!

Godnattkramar till mina underbara!








Nu orkar jag inte fler bilder. Ni vet vilka ni är<3


Solen sken in genom fönstret imorse...

..Och konstigt nog. Var jag inte så döende länge. Sorgeperioden blir visst väldgt komprimerad denna gång. Hoppas jag! Jag vill fortfarande fortsätta skratta och jag kommer nog sakna en del saker. Jag är knäpp, men den där känslan av att stå på morgonen och fundera på vilka underkläder man ska ha idag, den försvann! Jag vet jag är udda. Men skrattet kommer jag sakna. Väldigt mycket. Mest.


Bestämde mig för att cykla till jobbet i det fina vädret, trots minus 8. Brr. Men kan inte låta bli. Och mn buss går nu så..

Har sovi en tung sömn inatt, har ont i huvudet. Men Sandra, jag ska skicka smset till mig själv snart. Tror de får bli på lördag, då vi ser fram emot trappan?


Lönedag på jobbet. Hoppas det håller mig sysselsatt.


Alla är egentligen rebound..

Och så kraschade allt. Eller allt var att ta i. Men jag sitter mest i chock tror jag.
Och någonstanns inom mig mår jag riktigt jäkla illa. Precis när man kommit över sin första stora kärlek, då ska man släppa taget som den som gjorde det möjligt. Ett rebound för mitt rebound ni. .

Som Sandra sa: Alla är egentligen rebound till man hittar NÅGON.

Och det kanske är sant. Jag muttrar mest om varför jag måste sitta i den här sitsen igen.

Och jag önskar att jag  bara kunde få skratta.

Nu är det en ny verklighet, tillbaka från semester, och den slog mig. Hårt!

Så här långt har jag kommit..


Ibland gör man rätt, Ibland gör man fel.
Lev med det!

Yeah right.

Kan jag inte få spola tillbaka lite.
Några månader.
När allt var som bäst.
För ett år sedan, satt jag i exakt samma sits som nu..
Det ger mig kalla kårar.






/ - Josefina. Som funderar över sin framtid och behöver hjälp!

Semester

Jag vill bara officiellt meddela att jag tagit semester från mitt liv.

Jag återkommer igen på Tisdag då ni hittar mig alltid lika leendes på CG.

Under tiden ska jag fundera allvarligt över handlingar, reaktioner och allmänna val som ska göras framöver.

Stör mig inte i onödan är ni snälla, bara om ni har något konkret att säga som är viktigt för det som ska tänkas över.

Vi ses!

Där gick den helgen...

Min helg var. Hum. Så långt ifrån planerat som möjligt. I fredags var tanken vin och trevligt sällskap i vackra huset vid sjön. Icke. Det skulle göras badrum. Så det slutade med att jag lämnade min vinare, åkte in till stan och surade på vägen. Inte ännu en fredagkväll hemma, hur deprimerande är mit liv? Så hörde av mig till mina vänner som alltid gör något och jag slutade på en väldgt trevlig filmkväll utan film, vi orkade bara tio minuter. Haha.

Igår var det jobb, det gick rätt fort faktiskt:) Såg fram emot en ordentlig fartfylld partykväll med Emlan, Kristinas födelsedagsfest skulle bli vår förfest! Efter lite segande från fröken Heikkinen, så var klockan 22 när vi var där Dock vart vi nog aningen besvikna när vi upptäckte att det bara var 89or och 90or. Men vi drack upp vårt vin och vår cider och begav oss ner mot otten med tysken som sällskap.

Då hände det där man inte trodde skulle hända. Nekat inträde på otten, trots att de inte hade kö! Hugos kö var ca 1 och halv timme lång, jag vägrade. Så vi promenerade upp till Tina igen, dock kom vi aldrig hela vägen dit. Hamnade på villovägar som innefattade en nittia, en tysken som sa vad jag behövde få höra, en eme som var mycket sur och envis, och ett smygande in på mitt rum....

Det var det. Absolut inte min ide om en toppenhelg. Dissen igår igen jaha. Jag börjar vänja mig. Jag hoppas på trevligt sällskap i veckan istället. Ut med det nygamla och in med det gamla, jaha de funkar för mig tror jag:)


Rymmer från stan nu så jag inte hittar på dumheter ikväll. Ses och hörs!

Hemkommen från stöten!

Jodå:) Ångest över att vara hemma men jag växer nog ifrån den strax!

Kom hem kvart i tre i Lördags natt från en toppenkväll på trappan:)
Pappa väckte mig tre timmar senare, fortfarande full var jag piggast fram tills att vi skulle åka....Hehe.
 
Veckan har bjudit på alla sorters väder, dimma, vind, snöfall och sol. Idag var finaste dagen, dock har Hampus legat i feber hela veckan, så de blev för första gången ingen fjärde dags skidåkning. Synd, men vad gör man?

Provade bräda igen igår, alltså jag tog mg ju ner men det kunde knappast kallas snowboardåkning, snarare något som liknade ett gungande vikingaskepp. Haha. Kul var de men ska satsa på skola om jag ska fixa de där:)

Fördel med nybörjare på bräda: Man får komma väldigt nära riktiga snyggingar till liftvakter som inte drar sig för att putta en uppför backen och vackert rcka fram handen när man tappert trillat i knappliften efter tre meter. ( Jag klarade den själv första gången,men vart för distraherad när han kom tydligen;) ).

Nackdel: Ont i händerna och rumpan, benen ska vi inte tala om men där är de msklerna som värker)

Har sovit  i en 120 säng med "lillsyster" emma ( På översta kortet)  hela veckan. Det gick bra överlag. Ehe. Lite sådär att hon gillade min kudde bättre en sin egen och armbågen råkade väl hamna på min tinning i sömnen men jag klagar inte haha. Hon är för rar lilltjejen.

Fina backar har det varit, och för första gången känner att jag utvecklats i min åkning, nu kör jag mer "aktiv åkning" sa pappa. Great. :)

Kacka och jag hade nog roligast av alla på det som skulle kalla för after ski. Ehm.


Pappa nöjd efter åkningen.


Jossan + för mycket av det goda =.....

Jag hänger på Sandra och Simon till hans killkompisar. Jag tänker inte sitta hemma ännu en kväll och ruttna bort. Alla andra har bättre saker för sig ikväll, ingen är intresserad av at träffa mig, (sorry fie kom på nu att du ju kom hem idag) så.


Nu öppnar vi vinflaskan, glömmer våra bekymmer och skaffar oss nya!'

Jossan + för mycket av det goda = katastrof!

Och ja, min kväll innehåller ju uppebarligen allt på bilderna nedan, och jag vet. Att när pappa väcker mig 0600 imorrn.. Då är det katastrof.... Jag säger hejdå på en vecka nu!


Utmaning!

Hittade en utmaning som jag precis har gjort. Vissa svar är lite kluriga ;)

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

  • 1. Vad heter du? Josefina
  • 2. Ett ord på 4 bokstäver? Jaga
  • 3. Flicknamn? Jenna
  • 4. Pojknamn? Joakim
  • 5. Yrke? Jordbruksägare`? ^^
  • 6. Färg? De finns ingen?! Jaguarfärgad kanske?:S 
  • 7. Klädesplagg? Jacka
  • 8. Mat? Janssons Frestelse
  • 9. Sak i badrummet? Julbomb ( bad bomb)
  • 10. Plats/stad? Järpen
  • 11. Orsak att vara sen? Jag är tidsoptimist.
  • 12. Något man skriker? Jäklar!
  • 13. Film? Jumper
  • 14. Något man dricker? Juice
  • 15. Band?  Janet Jackson
  • 16. Djur?  Järv
  • 17. Gatunamn?  J A Linders väg (Umeå)
  • 18. Bil? Jaguar
  • 19. Sång? Just hold me
Jag utmanar Sandra, Munken, Eme, och hum, Pecka kanske? :)

Hämnd är sött

Och jäklar vilken sådan det ska bli. Sandra och Josefina on a mission! Mohaha. Hon inleder nästa helg, sedan kommer jag ta över. Sen kanske vi gör lite tillsammans. Och så kanske jag avslutar? Haha. Fan. Detta kommer blir SKOJ! :)


Hämnd är föresten rätt sött annars med. bråkade med pappa förut om all. Att vi bor så trångt och att jag aldrig kna ha kompisar hemma för att vi "stör".  Så jag sa: Pappa! Jag och Sandra har hittat en lägenhet vi vill ha!

Efter chocken sa han att det var för dyrt. Jag sa att om jag flyttar själv blir det dyrare. ägd :)

Usch. Jag hatar att sitta ensam hemma en fredag eller lördagkväll. Det suger verkligen. Jag vill dansa men ögonen går i kors. Skoj. Får väl kolla film emd resten av familjen. Pappa föreslog att vi skulle hyra en film allihopa imorrn, som inget sett. Jag fnös till svar, suckade, och svarade att visst. Jag har nog inget annat för mig imorrn. Sålänge mina andra förslag går i stöpet. ha. han får nog lägga ner familjekvällarna. De inträffar bara en gång per år. Jul! Och midsommar om han har tur....

Nu ska jag packa och leta bilder, bränna musik och fixa filmer och avsnitt, så jag inte blir helt less i stöten!

Bjuder på en rebus Sandra gjorde till mig igår. Kan ni lösa den? :)


lång, rolig, men, aaa

En lång lång dag. Som sätter sina spår. Börjar o6.30 med. Ja. Det har varit mycket jobb på tre dagar... Det gick bra ändå tills elfter timmen började, och städningen av korven. Då gick luften ur mig. 9-20. Inte ett pass jag tänker göra om. Kom hem, åt, såg andra avenyn och nu ska jag försöka sova. Har alla förutsättningar utom en. Tankarna som virvlar, som hållt mig vaken två tre nätter i rad nu.

Många elaka, lika många besvikna, några ledssna, några rastlösa, ett fåtal som får mig att le, och en evig längtan efter något jag börjar sätta fingret på men inte kan få. Great. Mitt liv i ett nötskal. Jag har börjat skaffa en plan iallafall. För hur jag ska kunna  lämna dårhuset, skaffa mig eget OCH resa en månad till australiens stränder i höst. Jag har dock ingen att åka med. Men det får lösa sig. Huvudsaken är att planen finns.

Nu jäklar längtar jag tills söndag ca klockan tre. Då kommer jag stå och titta upp på stötens backar. Och känna: Andrum! ( Och säkert en gnutta rastlöshet).


Have a nice life, är vad jag vill säga men inte kan. Någon borde ändra på mig, men jag vet ju att det inte går. Jag kan inte be om ursäkt för hur jag känner. Inte heller för att andra gör mig illa så lätt. Det är dom som borde dra. Den som ger en mest lycka, ger en också mest olycka. Va fan.

Kan man inte få det ena utan det andra??

Jag är för snäll..

Imorrn väntar ett mojjepass. 9-20, endast kassa! Vad tänkte jag på? Måste varit chocken över hur trevlig och glad min elaka kassaledare var idag. Hon var till och med...hum. Trevlig. Bedjande. I like it :)Fck välja raster själv med. wow.

Jag kommer iaf dö imorrn. Ska göra mitt bästa som alltid.

Nu måste jag verkligen sova. Får se om det blir ett sista besök imorrn. Annars är det två veckor emellan. Gud. Varför känner jag mig så rastlös?? Ändå sen jag lämnade " mitt gamla liv". Efter helgen vart allt upp och ner.

Jag vet inte om jag gillar de?

Sagt igår:
J: Nu kom min dejt!
M: Vaa?
J; Ja! John Blund såklart, vem trodde du?
M: Vem vet. Vad du har i kikarn.

Ack, du har så rätt. Eller hade. Som sagt. Allt ändrades. Positivt eller negativt? Det visar sig nog ganska snart..

Godnatt med er.



Upp och ner. Dock med Bus:)


Fasta stjärtens pass

Oj oj. Idag har jag gjort en del trots det depptråkiga vädret som drabbade många, inte minst mig, sandra och knubbsälen.:P Den sista i raden lyckades jag efter mycket om och men få några glada gubbar från på msn, jag kan det där:) Sandra kommer nog igång igen imorrn, hennes deppperioder varar aldrig längre, och min, tja. den gick över så for jag fick min första glada gubbe :)

Red Pärlan idag, hon levde INTE upp till sitt namn kan jag lova, det var inte min och Sandras dag idag med bussar,traktorer och mycket tjureri från båda hästarna. Nåja. Vi vet ju avrfr och har bara oss själva att skylla:P

Tog mig iväg till Catarina ( fasta stjärten)s pass, och oj! Jag förstår nu varför friskis inte lockat så mycket!

Tänk er. Orken är slut för länge sen. Benen skakar. Du vet att du har tio minuter till. Du vet att du klarar de precis. Sista låten. Halsen är krutorr och skriker efter vatten! Sista joggruchen, följt av en stor utadninga av alla hundra närvarande. En applåd, trött. Lite nedvarvning, snart följd av avslappning. Man trillar, bokstavligen, ihop i en hög på golvet. Lyckas lägga sig på rygg och man känner hjärtat slå fort, fort. Varje andetag gör att man studsar mot golvet. Svetten rinner och droppar. Jäklar.

Jäklar vad jag är bra! Tänker man då!
Bjuder på första sommardagen 07:)


Ack de ögonen...

Har just sett Stieg Larsson filmen.. :) Med Bus:) Härligt, blev positivt överraskad :)

Annars idag har det inte hänt mycket. Såg Twilight igen imorse, och ja ni vet. De ögonen...

Helgen gick fort och långsamt!

Hur man får ut mesta möjliga av en jobbhelg: 

Fredag: Träffade Sani för lite film o snack om framtid, godisätande och sånt trevligt:) tyvärr funkade min efterlängtade twilight sådär, så de blev the pursuit of happiness, helt okej film:) Skjutsade hem honom till tolvslaget, så askungenlikt det kan vara haha. Pratade sedan lite med Knubbsälen( nytt smeknamn hehe).
Kommentaren: Det kändes bra! Har jag ju lovat att skriva:P

Lördag: Inte många timmars sömn tyvärr, fyra eller fem timmar var de nog, jag är hopplös på att somna ibland! Lördag innebar mördarpasset 10-20. Fick se på schemat att från 1-8 hade jag bara kassan och endast en kvarts rast. En blick på maria och hon visste att jag skulle kalga sa hon. Fick därför tre och en halvtimme i korven, härligt. Där går tiden fort!

Slutade 8 då, rush upp o sminka om sig, mötte upp Johanna och Zandra fö att kila upp till Oskar och hans vå vänner Jocke och Kricka, jag hade jättetrevligt:) Hugo väntade, ( Jag vet, det är INTE roligt där, och nej, jag vart inte positivt överaskad den är gången. Heller. suck. Dock hade jag ju roligt sällskap.

Tog taxi hem, trodde jag ja. Emil lurade iväg mig på villovägar, trodde jag kunde lita på honom och speciellt sofie som jag träffade första gången men icke:P Knubbsälen var skapligt full, sov på soffan innan jag ens hann hämta min tandborste. haha. Nya smeknamnet kommer från att han, när jag väckte han imorse, frusit så pass i sömnen att han dragit armarna innanför tröjan..attans att jag inte tog kort!

Söndag: Vaknade nio imorse, låg o segade i sängen till halv tolv typ. Fick i mig nästan en liter youghurt, namnam. Sen skjutsade in ibland ganksa snälla pappa mig till jobbet och gav mig till och med en matlåda med potatisgratäng och fläskfile. Jobb 13-21.30, korvpasset var döden, säger inte mer än så. Faton var sjukt avundsjuk på min matlåda, speciellt när ahn sa att hans färdigrätt såg ut som det som kom upp i fredagsnatt. Stackarn. Trots de bjöd han lite på sin pepsi, ibland kan man inte annat än älska sina arbetskamrater.

Jag hade iaf en stängning med mycket skratt, där tre av fem hade festat igår....;)

Tack mina sötnosar som hållt mig sällskap i helgen. Partypinglan verkar ha haft en toppenhelg utan mig, och nu ser ja fram emot något nytt upptåg snart? Har ju min snygga klänning att inviga fortfarande..med tillhörande..hum. Strumbyxor ;)

Godnatt med er!

Den som har makten..

.. att göra dig lyckligast i världen. Har också makten att ta lyckan ifrån dig och göra dig olyckligast i världen.

Det är orden som snurrat i mitt huvud halva kvällen.

Jag hae varit på absolut strålande humör i ett par dagar nu. Sa till Sandra för någon dag sedan, att när man är såhär lycklig, och kommer underfund med det, då väntar man på humörsdippen. För man vet att den kommer. Och se på sjutton det gjorde den. 8 väntande sms på kortrasten var knappt en uppmuntran efter lite tjurerier från kassaledaren. Dock vann jag fighten idag, jag var på sånt humör. Jag som alltid är lite rädd för henne, idag hade jag släpat in henne på kassakontoret för egen förmåga om hon behandlat mig orättvist. Men tur för henne, hon höll sig i skinnet.

Inga sthlmspojkar i helgen, måste erkänna att jag är något besviken. Hela helgen är ju planerad för ett besök. Jag borde vara glad, slipper ett pestochpina pass bakfull på lördag. I gengäld känns de tomt utan planer....

Thats what you get when you let your heart win...And i can't run away.


Bara för att peppa mig själv..Här kommer lite bilder från min och fies promenad häromdagen. Massa toppenfina kort!:D

Uppochner.


Fisen<3


Vi håller ihop och vi håller hårt i varandra. Mycket tack vare att hon håller hårdast i mig.
Så jag inte tappar taget:)


Någon hade haft sin julgran kvar väldigt länge??

Finaste Fie!


Nu ska jag  kolla in vad liu har att erbjuda. Så jag kommer ifrån ångesten över att vara fast här.
Hoppas ni sover gott!

En dag i goda vänners sällskap:)

Vaknade av en del mycket trevliga sms i lagom tid, klockan tio. Eller det var något där vid 8 med tror jag, men somnade om? :) haha. Gillar iaf att vakna med sms väntandes på att bli lästa:)

Efter lite pyssel fick jag med Beccabus på en promenad, fick äntligen se deras lägenhet, typ fem månader efter att de flyttat in eller så. Vart chockad av hennes totalcoola men för Becca väldigt rosa rum! :D haha. Hon ska få inreda åt mig när jag flyttar hemifrån:)

Sedan kom jag hem, skulle sy upp mina gardiner tänkte jag. Hum. Låt mig ALDRIG gåå loss på gardiner igen. Efter att ha gjort ett försök med den ena, och den vart 30 cm för kort, gav jag fan i den andra tills en bättre dag. Om jag byter plats på dom, kan den andra längden få rätt längd, och den för korta kommer gömmas bakom soffan. Mohaha.

Gick ner på stan med Felicia, åt en toast på coffehouse, har varit där inte mindre än tre gånger sen i torsdags. Oj oj ny vana börjar skapas. Bytte sällskap igen, träffade Sani och gick runt o strosade lite. Efter lite tjureri(från min sida) på drakarna hemma så gjorde tonåringen i mig revolt, ringde sandra och tog 25 minuter senare bussen till Vikbolandet :) Hyrde film, När den rätte tittar in, och käkade alldeles för mycket godis, dock lite melon med:)

Imorrn får vi se vad som händer, tog dock extra pass, så jobbar kvällen:)

This used to be a funhouse... But now itäs full of evil clowns....Pink vet hur jag har det.

Wonderful weekend!

Oj oj oj tider går fort.

Fredag: Firade Tysken(t.h) och träffade alla sörpingsfolk, long time no see! Wonderful, träffade min ängel med, hemkommer från thailand :) Sen var de krogen, vi var nog äldst där, men vi hade kul ändå :D Sani och macke var noga mina favoritpojkar på kvällen tror jag:)

Lördag: Åkte tidigt på morgonen ner mot bolmsö, sov eller halv sov hela vägen ner haha. Dopet var jättevackert, Vilma var så söt och Vera vart nog jätteglad för alla presenter hon fick:) Mysigt att träffa båda mostrarna med alla kusiner o sånt med:)

Söndag: Firade mamma på morgonen, hon blev nu 43:) Sedan gick jag och Moster Yvonne på promenad med lilla Vilma:) Sen åkte vi hem efter lite tårta, kom hem, gick en promenad till farmor, sen åkte jag ner till karro. :) Träffade karro,Jennjong, och Emlan, vi gick och fikade. Sen vart det Beck hemma hos Mr Funny (quasimodo;) ), o strax efter slutet blev jag hemskjutsad till min underbara säng. :) år

Måndag: Vaknade imorse, åkte ut o red min pärla häst:) Hon var jäkligt på idag men det var skönt att äntligen komma ut igen:)


Imorgon väntar jobb, på onsdag är det eventuellt wasa? 
Följande konversation mellan mig och sandra utspelade sig nyss:

Josefina| säger:

gud vad vi festar

Sandra, säger:

Ja det är bra för levern har jag hört !
Josefina| säger:
Haha:)


Hon har bra övertalningsförmåga min partypingla;)


Ta hand om er!


RSS 2.0