Nu ska jag berätta något för er...

... Om två timmar är det EXAKT 365 dagar sedan jag tog det stora klivet ut i vida världen. Dagen jag åkte till min nya familj, i ett nytt land, med ett halvt främmande språk.

Dagen idag är någon jag kommer minnas länge, alla känslor inför att åka blandades med ett lugn någon gav mig i några få timmar, när jag glömde bort det som skulle komma. Det var vilbergsmarknad idag...

Om två timmar är det också EXAKT 6 månader sedan som jag tog det stora klivet att lämna min tredje familj och komma hem till mina första och andra. Jag återvände från England för sex månader sedan.

Den gången var inte känslan densamma. Innan jag åkte var jag lycklig, pirrig, nervös på ett bra sätt, och skräckslagen inför vad som komma skulle. När jag åkte hem kom jag hem till spillror av det som en gång fanns. Det jag längtat hem till. Idag kan jag undra varför jag längtat hem så mycket, när allting inom mig bara vill iväg igen.

Det finns några få solstrålar som håller mig här, ni vet vilka ni är. Men inget är som förr, och allt förändras. Så varför kändes det som att nästan allt förändrades till något mindre bra? Jag hade allt....Varför togs det ifrån mig när det varade så kort tid?

Men egentligen. Vårat lilla tjejgäng vi hade, hade vi ganska länge. Jag läste gamla saker jag skrev ner på papper i England. Jag skrev en dag: " Vårat tjejgäng är borta, men vännerna finns kvar" Jag var orolig, med all rätt. Bara en del finns kvar idag.

Vår sommar. Sandra den var nästan din och min. Ingen sommar blir sig lik. Men vi kan minnas den med blandade känslor. Mest som en oförglömlig sådan, iallafall för min del.

Och annars? Jag har nog äntligen erkänt vad jag inte vill erkänna för mig själv. Jag saknar.. Jag saknar. Jag vet inte. Mest att det var någon annan som ständigt fick mig att le trots att allt var tvärtom.  Jag fattar inte att det ska vara så jävla svårt. Inte för att jag är speciellt olycklig idag. Nejdå. Men det finns en liten saknad i alla människor och detta är min..Nu vet ni. Nog sagt om saken. Nu ska jag sova som den gamling jag har blivit...

Små killarna förut som stötte på mig och Jenn:
"HUr gamla är ni då??"
"- 22. ljög jag utan att blinka"
" Me stor inlevelse: Oh shit"

Gammal är man alltså om man är 22. Tur att jag inte är där än. Nattii!

I had a dream..


...and in my dream, I was in England. I met Julie and she forced me to climb up on this very steap hill, in heels! I nearly gave up, over and over, but she made me continue. Well on the top, I said hello to a couple of old ladies. That was obviously friends of Julie's, but they were too old to be her friends! At least that was my opinon. Suddenly a warm feeling came up inside me. I saw Boz, the kids, Bigcal ( who told me he and Kirsti had broked up over christmas but then they were back together again. I told him that I wasn't surprised and he wondered why. I told him that it was how it always had been). Then I saw Emma, and good I was happy.

But! Then the phoned me up from work, they needed some more people, and nice as i am, I said yes, and I worked for nine hours. Good though, I need the money. Back there tomorrow, 14-21.30, then out to Sandra's =)

Nighty night!

Xx
/ Josefina

Jag kan inte sluta le...

Vilken kväll och natt det har varit!
Så otroligt jäkla kul, vågar mig nog på att säga att det är den bästa utgången på hela sommaren:) Kan inte beskriva alla glada känslor som finns så jag tar kvällen lite kort.

Grillade först hos Nockis, mycket trevligt, dock var jag väldigt trött :p 
Åkte in till stan, de blev Bishops en sväng, Hanna joinade:) Vi gick rätt snart, ner till Palace, träffade Oskar, och gick in på Otten. Dansade hela natten lång tills musiken slutade spela, det är så det ska vara! :D Wow säger jag bara. Träffade hur mycket folk som helst som jag känner, och gjorde en upptäckt att jag faktiskt har en ganska stor bekantskapskrets, haha ;)

Fortsatte iväg och träffade kompisar till Oskar, varav en bor min gård, världen är ju liten vet ni. Eller Norrköping är litet so någon sa i dagarna. Hade föresten en kille vid namn Henke som kom fram och kände igen mig som Felicias kompis och med land i Bränntorp:) Haha!

Gick till donken där jag träffade femte personenfrån jobbet denna kväll, christian. Kul återseende, han har ju vart på semester den jäkeln. Avslöjade en del "rykten" och med lite tur var det inte bara fylleyra ;) Det märks inom en snar framtid...:p Gick på efterfest till en Alex som hade vackraste utsikten över stan jag sett hittills. Somnade nog inte förs halv sex,sex kanske.

Tack mina underbara, Hanna kul att du kom hem en sväng, Sandra, det är du och jag som äger dansgolvet and you know it ;) Mohaha. Eftersom jag ändå är igång med ett litet tacktal kan jag lika gärna fortsätta tacka mina underbara från sörping och ängeln givetvis som ALLTID fixar bra träffar :) Med er har man ju aldrig tråkigt!

Ahh, jag kan inte sluta le!
En sån här kväll gör alla andra tråkiga dagar värdiga att genomleva!  lIKA GLAD sompå kortet från studenten när jag gick loss med grädde på ungarna..hahaha.

Nu blir det en kebab från stamstället, sedan väntar vi på Felicia så vi kan kolla lite film och svulla lite mera :)

Puss på er!
/ Josefina

Ny utgång!

Igår var det dags för, trodde jag Palace! Äntligen, har längtat dit efter alldeles för många dåliga erfarenheter av resten av staden de senaste veckorna. Gjorde mig iordning hos Felicia, sen kom sörpingsgrabbarna förbi en kortis, sen tog vi oss ner till stan. Eftersom vi är fattiga såhär tre dagar före lön, hade vi gratis sms och ville in innan tolv. Stannade på vägen för att träffa Sandras nya bekantskaper från vikolandet, eller endast en av dom var därifrån, men ändå:) Trevligt folk! Stannade bara fem minuter, Palace väntade ju!

Dock hade kroons sms om "ingen kö" på tio minuter hunnit förvandlas till en tjugo minuter lång kö...Vi kom in fyra minuter över och kärringen i kassan var stenhård. sorgset vände vi oss om och gick ut. Gick upp till wasa och träffade Sandra, Gustav och Rikard. Wasa var ett spännande ställe med bra musik, för många 30 plussare, och för litet dansgolv!:P haha men det var roligt. Felicia bestämde sig för att gå hem istället, eftersom det var inträde. Jag gav upp, sörjde Palace men hade kul ändå;) Palace får väl bli nästa helg...

Så! Vad tycker ni om nya utseendet på bloggen? Tror att någon fått tillbaka sin inspiration:) Hehe.

Ikväll blir det grillfest hos Nockis,sedan utgång med Hanna, Sandra, mcdonalds folk och bönderna:)  Skoj!

Nu blir det nog marknaden en sväng med Vickan:)

Och en liten kommentar till lilla mormor:
Jag är inte så ledsen som det kan verka ibland. Alla har sina upp och nedgångar, jag skriver ur mig allt i bloggen, kanske främst om det som är dåligt. Det är som terapi för mig! Det mesta är det ofta bra igen så fort jag skrivit av mig!. Jag har en liten idé som jag ska berätta för dig om framöver, och jag tackar så hemskt mycket för tipset. Ska gå in och kolla senare idag! :) Snart kommer jag ner och hälsar på er igen, det var ju alldeles för länge sedan! Förhoppningsvis får jag med lite bilder från vårat lilla dopp i rånen:) Hihi! Puss och kram!

Ha en bra dag och en trevlig kväll! :)

Puss!
/ Josefina

Rix fm festival

Var nere på rix fm o kollade läget. Sandra, eme becca o en del av sörping. Trevligt men inte mycket mer än så. Som Sandra sa, det är ju fel vecka, folk jobbar...

Kan ett farväl va ett lyckligt slut?

Så sjunger han, Nordman. Det kanske är vad som behövs. Men om man inte kan ta farväl helt, vad gör man då då?

Nya planer för vintern iallafall...

Puss!
/ Josefina

--> Lite hjälp kanske?

Usch. Nu sitter jag här. Sjuk. Eller något. Gick hem från jobbet för att jag nös som ett as med svullna ögon. Kommer hem. Lägger mig framför datorn. OCH SLUTAR NYSA. Jag är bara trött annars mår jag finfint. Här tackade vi alltså nej till minst 500 kronor. Blah. Skulle dessutom åkt med Felicia till arlanda o tillbaka inatt. Men det blir nog inget med de..:
Gör mig frisk!

Skulle sovit tidigt igår. Kunde inte. Efter halv tio låg jag i sängen och vred på mig fram till minst tolv. Tankarna virvlade runt likt en orkan. Tänkte på allt som har hänt det senaste året. Den 31e augusti kommer ett inlägg om just det, redan skrivet i mitt lilla huvud, men ni får vänta lite. Dock kan jag säga att jag inte är den person jag en gång var.

Jag brukade vara glad, lättsam, visserligen oroade jag mig för saker förr, men inte så att det påverkade mig på det här sättet. Jag var LYCKLIG. För ett år sedan var jag verkligen lycklig. . Hela tiden sen jag fyllde 18 egentligen. Då allt förändrades till ett år jag aldrig kunde ha drömt om. Att komma hem var inte lika roligt och jag har inte återhämtat mig från alla chocker, besvikelser och nya glädjemoment.

Nog för att jag är mer säker nu. Jag vet va jag förväntar mig av folk. Det är bara det. Att ingen vill ge mig det jag ber om. Men alla säger egentligen samma sak till mig. Du kan inte be om att få tillbaka tiden som varit. Du måste se frammåt och njuta av det som kommer. Dock ser jag inte så ljust på min höst. kanske beror det på att jag inte vet hur något blir. Jobb? Vänner som kommer och försvinner fortare än jag hinner blinka. Vänner som blir tysta. Ett hjärta som talar sitt tydliga språk, men jag måste be det hålla tyst. Jag törs inte helt enkelt.

En familj som driver mig tillvansinne, men som jag är glad att jag har för det mesta. Dock är drömmen om att få flytta hemifrån starkare än någonsin och faktum är att pappa planerar för det nu också. Det är positivt. Tror jag. Jag är rastlös.

Felicia åker till vilket land det nu var. Nära Schwiez  En annan tjej på jobbet åker till Norge. Jag ska ju plugga i höst lite granna. Designa för webben. Det blir skoj. Men faktum är. Att jag kan plugga det var som helst ifrån världen. Jag har fyra dagr på mig att bestämma mig. Sen måste jag berätta för Jessica hur mycket jag vill jobba....

Jag vet vad jag vill. Jag vill ut dit, till den stora vida världen och upptäcka mer. Jag har fått mersmak. Egentligen finns inget som håller mig kvar. En häst, en farmor och en lillebror. Det är allt. Men ack så mycket....

Vad ska jag göra?

--> Update

Jaha. Det blev ingen ballongflygning. För dåligt väder. Blaah. Åkte och handlade med Pappa istället. Lyckades övertala honom att köpa både det ena och det andra. Mohaha.Annars är jag helt död nu. Håller nog på att bli sjuk är det värsta. Hoppas inte. Men kanske. Hampus är sjuk för sjunde dagen nu i körtelfeber. Ännu mer Blaah. Jag ska inte bli sjuk. Sk nog åka och köpa kebeb och hälsa på Vickan, som hade en hel del grejer att berätta för mig. Eller. Jag hade missat helt enkelt. En VÄLDIG massa saker. Måste nog åka..:)

Hörs kanske sen!

/ Josefina

--> För andra gången: Aldrig mera...

Hugo! Usch jag gillar verkligen inte det stället. Iallafall inte om man är ruskigt danssugen, det suger helt enkelt. Inte alls min typ av musik har jag insett...

Efterjobb hela dagen, slängde jag i mig mat och tog en snabbdusch, sen for jag ner till Krisitina o gjorde dom vanliga tjejgrejerna. Sen drog vi till Carro till en trevlig förfest med ca hälften jobbfolk. Sen tog vi oss till Hugo. Vi kom in gratis så vi sa att vi skulle ge det en chans. BLÄ! Jag ska inte förstöra någon mer kväll där, nästa gång går jag hem. Kan dock säga att de va kul med Felicia o Ida och Kristina och tja folket så, dom kan jag inte klaga på;) Men ni som känner mig vet att jag helst befinner mig på dansgolvet. Javisst. Närmast ligger kanske utgång md bönder? Hehe. Annars ska vi fira Hanna på Palace har jag bestämt :)

Idag då! Vi väntar med spänning på att se om det blir BALLONGFLYGNING!

Det ni. Det är bokat till idag, men dom ställer in vid dåligt väder. Tyvärr är det så illa att vi måste börja ¨åka och sedan ringa längst med vägen. Kul. Vi Nyköping. Jävla väder man åkt på då! men det kommer bli grymt om det funkar! Uppchner Balloongflyg tar oss flygandes över sthlm city i ca en timme :) Återkommer när jag vet vad som skett :)

" The way you walk, the rythm when you´re dancing, every inch of your smile is a desire, your such a rush, a rush is neverending. You got it. Youre wow wow wow wow " .
 En låt som kanske kommer till rix fms vetande så småningom? Ibland kan hon, den där Kylie..

Puss!
/ Josefina

--> Lite av varje

Igår morse ringde min lilla telefon klockan 06.30! Och minsann om det inte var Kerstin, " Fröken Felicia" var sjuk, det var bara att sätta fart...Kvart över sju var jag där, Kerstin var imponerad :)

Dagen gick fort, klockan var snart ett, och jobbet var slut för dagen. eftermiddagen spenderades en kortis med Felicia och sen med Jennifer. Vi åkte till Media Markt där en Johan talade om för mig att jag borde lämna in min telefon på mobilakuten. Dock var han visst lite flink i fingrarna, för efter att han pillat funkar telefonen fintfint. lovey. Åkte o sa hej till sandra på mc d, jennjong gav mig en glass och det tackar jag ju aldrig nej till;) Lång tur in på maxi, hittade massa skor, drabbades av beslutsångest och köpte inget. Jennifer hittade tre par skor för 100 kr, och tre par märkesjeans för 600. Vissa har tur. men jag är inte avundsjuk. Inte alls.

Trött igår, somnade ifrån filmen jag tittade på, sov med alla mina sju kuddar innat plus Hannes (lejonet). Hade något sånär ont i nacken imorse.

Idag ska jag rida med Johanna :) Har städat nu på morgen, ikväll blir det lugnt. Imorrn blir det jobb, sen ordentligt party med jobbet :) Fun!


Ta hand om er!

Puss!
/ Josefina

--> Vi skulle haft en videokamera..

Hej på er!

Igår åktes det ut till Sandra och hästarna igen:) Vi pillade lite med hästarnas fötter och PRECIS när vi sadlatoch tränsat började det ösrega. Kul! Not!. Bara att dumpa hästarna i hagen igen. Lyckades dock ta oss ut på åkern/kosshagen senare på kvällen, dags för hoppning!

Nu pratar vi inte massiva hinder, i själva verket kunde hästarna gå över dom i skritt...Men de va inte utan att de pirrade lite magen. Har inte hoppat många gånger i mitt liv, och är totalt sämst på det. Men det gick bra, nästan hela tiden. Pärlan tyckte de va dökul, de va snabba språng. Hade gärna höjt hindret lite, men de får bli en annan gång. Dock vart det en liten incident där....

Pärlan var ju som sagt lite väl på, ett snabb galopp, en snabbt hopp och...:
Ett Tvärtstopp!
Jag kände sekunderna innan att nu åker jag av! Och minsann,. Hon böjde ner hela huvudet, så lilla Josefina åker vackert kana ner för halsen, landar på rumpan och alla mina blåmärken och mina döda muskler efter friskispasset skriker högt. Jag skrek och skrattade snarare. Sandra skrattade värst. Vrider sedan huvudet. Snacka om tur i oturen! Fem cm från min arm ligger en megastor bajshög! Hehe. Hade jag trillat i den alltså,. Då hade de inte vart lika skoj. Inte för mig iaf men för Sandra;) Så kan de gå, skoj var det iaf!

Annars var de lite ridning idag, film och mcdonalds igår, och en sväng runtom i stan med Tysken och munken idag. Imorrn ska jag eventuellt jobba, annars blir det storstädning och att träffa Oscar :)

Brev från Sian idag med, äntligen! Jag blir så lycklig.

Det du sa gav mig de dagarna tillbaka för en sekund. Dagar jag velat glömma. Men som ligger bevarade långt därinne. Det är så jobbigt att se tillbaka så jag försöker se frammåt. Men det är inte alltid så lätt.

Ta hand om er!

Puss!
/ Josefina


--> Jobbfest, killsnack, tjejsnack och blåmärken...

Så kan vi nog sammanfatta min helg.
I fredags hade vi en otroligt rolig förfest, vi var hos Ida, mycket jobbprat,:p . Sedan dags för utgång. Jag, Felicia, Nicke, och en ickecitygrossare vid namn viktor var dom ända som skulle ut. Felicia skulle med i andra lasset, jag och killarna drog till Palace. Väl där fick jag reda på att Felicia skulle svika, och efter en glad upptäckt att tysken, munken och hannes var på palace dom med, så var jag lite social med Nicke, han skulle vart min danspartner hela kvällen sa vi....

Dock gick de inte så bra, tappade bort honom direkt och hittade honom inte mer alls den kvällen. Jag kan också säga att det inte var speciellt roligt. Sandra hade skoj med sina, jag hade visserligen skoj med sörping, men efter några skapliga blåmärken efter en dust med högtalarna på scenen var de dags för Josefina att gå hem. Träffade Felicia en snabbis, hade skapliga problem med våra mobiler. Suck. Däckade på natten, mådde skit. Jag tål ingenting längre verkar de som. Nu ska jag ta de lugnt med drickat, det här funkar visst inte...:(

Lördag. Bakfylla . En Felicia ringer, jag traskar över till henne i pyjamas, vi kollar tv, äter kebab, svullar annat, skjutsar pappa och kacka till svärtinge, och pratar massa skit sådär som tjejer kan. Klockan ett på natten var det dags för fröken Josefina att hämta pappa i svärtinge igen.

Väl där är fyra utan skjuts, erbjuder mig snabbt att åka extra varv, dom skulle betalat 600:-, Dock var min pappa skitsmart, vi var ju två bilar och dom kunde ju faktiskt tränga ihop sig. Jävla smart, blev två hundra istället för 800.
Skjutsade sörpingsgrabbar, nivån var otroligt låg andra varvet, herregud grabbar, en ensam nykter tjej ihop med er. Men iofs. Jag är rätt van vid detta laget...:P Skjutsade även på Oskar och hans kompisar, där var nivån ännu lägre vissa tillfällen. Men hade skoj ändå haha.

Söndag: Vaknade lagom trött och nöjd. Åt frukost, Kollade tv med Oskar. Hjälpte honom att städa. Hehe. Det gick undan, lite delade meningar om vad som var viktigast att städa. Åkte och träffade Kristina. Kolade kung fu panda, rolig film, snackade massa tjejsnack. sen förstår ni! FRISKIS! Första gången på fem veckor. FÖRSTÅR NI? Jag hade aldrig varit så otränad sen mellanstadiet, lovade mig själv att nu jäklar kommer de bli ändring. Jag kan inte gå länge. Fasar för att vakna imorrn.  Ska hälsa på min allra bästa vän imorrn, miss Beauty Pearl. Lovely.

Puss!
/ Josefina

--> Party och Englandsplaner!

Imorrn blir det party! :) Jag ska nog till Ida först, ska försöka släpa med mig Felicia:) Sen kommer mer folk från jobbet. det är i princip bara yngre folk, men vad gör det, när odm är förbannat trevliga? : D Får se vart vi tar vägen på kvällen sedan:) Jobb först bara. Jobbade idag med, Kerstin ringde mig kvart över sju imorse. Nice one liksom, men bara att gå, de var inte så farligt änd faktiskt. Hade ju skrivit upp mig och behöver pengarna...:P


Boz på msn nu, jag vill ju til England! Hade lätt kunnat åka nästa vecka, dom ska ju inte till Spanien förs 26e! Hums. Vi får se veckan efter, Sista minuten gör ju inget om de blir, vi är alla anpassningsbara. Miss my boys liksom. Har inga bilder på BigCal och Boz:

Josefina - säger:

don't have anyone here who can keep me up all nights long to watct tv:P

(*)BOZ(*)jack holiday soon m8 haha(B)(B)(B)Emz my river buddy haha (L) säger:

haha lol

Josefina - säger:

everyone r so in to their boyfriends i'm so bored here:P

(*)BOZ(*)jack holiday soon m8 haha(B)(B)(B)Emz my river buddy haha (L) säger:

haha lol u need a good old dose of toby lol


haha internt skämt.Puss!
/ Josefina

--> Ännu en lyckad ullaredsresa!

Klockan ringde tidigt igår morse, trodde aldrig jag skulle vakna till, men en duch brukar ju göra susen. Var lite orolig för väglaget efter allt regn som fallit, och fortfarande föll på sina håll, men med Beccabus vid ratten gick allt smidigt. Kom ner runt elva eller något tror jag, parkerigen var smockad! Har ALDRIG sett så mycket folk där, det har varit mycket, det har varit köer, men det här alltså. Men skitsamma för mig och Becca som inte hade vagn gick de smidigt.

Tänker inte rabbla allt jag shoppat här, förutom en urgullig pyjamas, en till tröja från felippa mossi och en SKINNJACKA:D äntligen hittade jag den! Ojdå nu hittade Kacka visst ett litet hål i pyjamasen. Ja ja.

:D Sov jättegott inatt, världens skönaste säng och täcke, långt ifrån den vanliga standarden på campingar, men bra var de. Åt världens godaste kebabpizza igår med, mumma! Sen gick vi in en kortis idag med. Åkte hem, nästan två tusen kronor fattigare, och en halv garderob rikare, hehe. Hittade också en del scrapbooking grejer som ska bli min nya hobby :D

Kom hem idag igen runt ett tiden, MYCKET kissnödig kommer jag upp i trappen, panik! Hittar inte nyckel. Är sådär kissnödig ni vet så man varken kan stå, sitta eller gå. Vad ska jag ta mig till?? Ringer Hampus. Inget svar. Ringer jimmy. INget svar. RInger pappa. Han berättar att han är långt härifrån. Är nu så desperat så jag nästan är på väg att plinga på grannes dörr. Kommer dock på att det är onsdag, rusar ner till lokalen där mamma masserar på onsdagar, ber till någon/något att hon inte ska vara på lunch, kommer ner, tack och lov! Hon är där och ska just byta patient, får låna bilen och hämtar nyckeln hos jimmy på hemköp. LUCKY ME!

Eftermiddagen spenderades med Eme för första gången på ca två månader, hon har varit lite försvunnen ett tag, förhoppningsvis är hon numera på tillbaka väg. Nu ska jag nog läsa min bok till lite bra musik! Imorrn står jag uppskriven på lite jobb, annars blir de kanske Sandra och pållarna på kvällen:)

Jag saknar nog lite närhet tror jag. Det är way to ensamt här på kvällarna. Får skaffa en katt. Eller en hamster. Eller kanske en guldfisk! Har ju iofs Hannes... (Lejonet från Liseberg). Tyvärr är han inte så fysiskt kapabel....:P


Tack för resan ängeln! ( Jag tycker nog vi är fantastiskt söta på den bilden. Ett av mina favoritkort på oss. Det är i ettan tror jag på min allra första AIK-match:) Ser ni hur liten jag var?:O )

Puss!
/ Josefina

--> Några perfekta dagar

Jag varnar för ett inlägg i sann Josefina-anda....Långt alltså...

Ja. Har ju inte uppdaterat på några dagar nu, vilket är ovanligt för att vara jag. Det betyder att jag äntligen haft lite att göra, och ingen tid över här. Spenderade ju några dagar nere i Viken i veckan, och faktiskt. Dom var toppen. Bästa stunden var nog när vi kollade ghost whisperer och mamma flätade mitt hår. Kände mig äntligen sådär riktigt hemma igen.

Camilla
, min nya lillasyster (fosterbarn) träffade vi först i onsdags, i fredags flyttade hon till oss:) Hon kom tyvärr i samma sekund jag skulle till jobbet, så hann inte träffa henne, men är helt klart nöjd, tycker redan om henne som en i familjen. Giilade det jag såg av hennes familj också, gulliga och sådär härligt typiskt spanska:)

I fredags jobbade jag, på kvällen fick jag äntligen någon annan som gjorde en spontangrej, min ruskig roliga jobbarkompis felicia bor ju granne med mig sen sex år tillbaka, upptäckte vi för en vecka sedan. Hon skulle ut på kvällen, men vi bestämde oss för att laga mat är roligare om man är två, så vi slog våra kloka små huvuden ihop och fick några trevliga timmar ihop, sen drog hon ut och jag gick hem o sov. Eller hämtade en " glad" pappa från en firmafest först. Det tog 50 min att åka ut till smedby och hem igen. Eftersom de flesta vet hur jag kör, vet ni nog hur länge jag fick vänta på att dom skulle ta sig från dörren till bilen....

i lördags jobbade jag igen, fick jobba över några timmar, pengar:) kom hem, käkade, assnabb dusch, pang bom ner med smink i väskan, hade tio min på mig från duch till de att bilen skulle rulla ner till bussen, som i sin tur skulle ta mig till sörping. Där hittade vi en hel rad med folk, alla gamla vanliga:) Roligt!

In till stan, gick in på otten där det bara var trettio personer kanske, träffade lollo, en tjej vars pappa och tvilling bodde hos oss för många år sedan., Vi har inte pratat sedan dess men igår gick trutarna i ett och jag var nöjd:) Även hon var ju en typ av syster. ..

Sen träffade vi kunskapfolk, bland annat en victor som det dansades lite med, och tja. Vad ska jag säga. Hittade oscar vilket ju alltid är roligt. Vaknade skapligt imorse, fick iväg en trött oscar att handla till sitt tomma kylskåp, sen åkte vi till hans land, träffade hans pappa, åkte o badade på ett jättemysigt ställe dit jag helt klart vill åka igen, åkte o spelade lite fotboll ( ja ni hörde rätt, spela är att ta i, men lyckades ta mig förbi honom några gånger. Bland annat med helt klart förbjudna knuffar;) ). Sen åkte vi hem till oscar igen, köpte med mc d och kollade en halv film, sen somnade vi till nån timme.

Åkte till Sandra och mina små. Pärlan lika underbar som alltid kom direkt fram och hälsade, älskar när hon gör så:) Hade en toppenbra ridtur, men BLÖT! Det regnade massor....skönt dock att slippa kanonvärmen, men bara för att vi red. Annars vill jag ha solen tillbaka!

Jobb imorrn, ska hinna med farmor innan. Och måste planera inför ullared på tisdag. Mycket att göra. Det är så jag vill ha det.
Dom senaste dagarna har varit perfekta :)

Ni som gjort mina dagar är underbara. Jag vet ju att ni kan egentligen ;)

Puss!
/ Josefina

RSS 2.0