Till tunisien och hem till födelsedagen

Inser ni hur lätt det är att ta sig fram i dagens läge? Från en kontinent till annan eller en tredje på en och samma dag. Har haft en kanonvecka med Anna i Sousse, allt var bra förutom alla araber. Om några araber skulle råka läsa, är inte ni som dom vi stött på, ta inte åt er.

Det var sinnessjukt och vi hade inte pallat en vecka till. Visst, trodde dom skulle titta och kanske få någon kommentar men inte 98 procent!! För det var vad det var. Alla vi mötte, med fruar, barn, kompisgäng, tittade, kommenterade, följde oss, drog i oss, bilar tutade alltså. Värst  var nog killen som stod med flickvännen. Han kunde inte låta bli att titta. Såg första käftsmällen. Hörde de efterföljande två..Kul för henne!

Men positivt nu! Fint väder fick vi alla dagar utom den första då det spöregnade, vi behövde iaf sova så inga problem. Jättegod mat, fin mysigt stad. Allt var kanon! Ska berätta mer imorrn, ska nämligen upp fem imorrnitti, back to work!

Att komma hem till ett firande av sin tjugoförsta födelsedag var ju inte helt fel! Fick massa fina presenter, Becca, du ger mig alltid tårar i ögonen av någon konstig anledning, att vissa som jag absolut inte förväntade mig kom ihåg, det är underbart, tack snälla! <3

Min farmors kommentarer måste skrivas:
1. Oj, du var ju inte så brun! ( Tack farmor, har jobbat på den hela veckan och jag ÄR brun för att vara jag, men ser ut som anna gjorde första dagen...)
2. Men jag tror du har gått upp lite i vikt va? *Nyper i dubbelhakan* ( Tack, jag är MYCKET medveten. Och jag är på väg att göra något åt det hela)

Och en sak till! Jag blir tydligen inte kvitt araberna... En har addat mig på facebook. Någon ahmed, som har hotellet som visningsbild. Så jävla otäckt! Har inte lämnat ut mitt namn..Måste vara någon som tagit namnet i receptionen..:S

Bilder imorrn. Smakprov nu..=)


 En dag på stranden..


En middag av många..Imorse, tidigt..
Tunisien, I hope we come wih sunshine

Inte långt kvar nu! Tunisien imorgonbitti, vi åker inatt. 06.25 går flyget tror jag, haha. Hemifrån går felician strax före 0130. ZzzZ härligt. Bara tre kassetand i bilen med musik sen slutet på 90-talet. Lovely.

Anna yrar om täta regnskurar en dag, och SKYFALL(!) två dagar. Vi får verkligen hoppas att vädergubbarna har fel, coh att vädret blåser förbi. Jag har inte betalat nästan 9000 för att sitta på ett hotellrum. Sådeså!

Vi får väl se, ska bli skönt att slippa dårhuset härhemma, gjorde mig osams med pappa direkt när han kom hem. Jag gillar inte att skiljas som ovänner, så jag anstränger mig inte särskilt mycket för att säga emot hans feta utskällning han ger mig för att "någon" inte tömt soppåsen. Värt. Han ska få en boxningssäck och ett eget rum till jul...

Lite gladare nyheter (tunisen ÄR en glad nyhet. men sol är ett måste), är att jag var ute och red med Linus syster Camilla idag, och det gick kanonbra, hästarna gick fint, och jag är nöjd, och Camilla kommer ha en fet träningsvärk imorrn haha. Jag med troligtvis. Det blir fler gånger kan jag nöjt konstatera:)

Fick en massage på jobbet efter en lunch hos farmor, dagen har gått i ett.  Nu är jag nog typ klar med packningen, snart dags för invägning. Alltid är vägningen mitt absolut största dilemma! Därför tog jag tyngsta boken i handbagaget. Det vägs ju inte...

Detta blir nog det sista ni hör från mig ( på en vecka alltså). Eller iofs. Regnar det därnere lär vi nörda en del på datorn med. Ehee.

Nu ska jag ta tag i min argsinte så kallade pappa. Ibland känns de inte som vi är släkt. Jag är glad, han är arg, han skriker, jag eum. skriker tillbaka. Numera. Ehe. Han planerar allt, jag improviserar eftersom mina planer alrdrig håller.

Jag lever ett såå mycket roligare liv tror jag.
Tunisien. Here we come!

Puss på er!

Thirtyone hours and thirty minutes

Om 26 timmar vaknar jag, om jag ens lyckas somna. Om 27 timmar plockar jag upp Anna utanför henne. Om 31 och en halv timme lyfter planet.

Sen dröjer det en stund så landar vi i Tunisien!

Åhh så härligt!Bara det slutar regna...


Nu ska jag fortsätta packa. Packa upp. Packa om. Och packa lite mer. Har fyllt väskan snart. Den var lagom när jag åkte till England. När det var vinter och halva väskan var full med presenter..
Puss och Godnatt!

Just a little question

Var är mina biobiljetter?

Ni vet. För någon månad sen la jag ner timmar och åter timmar på att fylla i en undersökning från sifo. Belöningen jag valde var ju biobiljetter. En kund berättade idag att istället för fyra enkeltriss, fick hon fyra dubbeltriss. Då insåg jag att jag inte fått biobiljetterna! Va fan?

Funderade på just det häromdagen med nämligen, att jag väntade på biobljetter, men jag kom givevis inte ihåg varifrån. Hum. Ger det till efter tunisien. Annars åker dom på ett surt mail...

En tanke till: Förbutik idag, OCH imorrn ryktas det. Carro höll ordning på mig idag, mycket roligt!

CG Personalfest 10/10. Akta er säger jag bara. Haha. Jossan och jag bestämde att vi ska ses innan. Nu ska vi ses hos Carro med några andra. KUL! Då ska jag skaka både rumpa och annat därtill:) mihi

" Keep smiling, it makes people wonder what you're up to"

Det är mitt motto. Det kommer att skrivas på en vägg i min framtida lägenhet. Och Jag Vill Ha Det Här. Verkligen. Det känns som det passar mig. Och de dagar det inte passar mig, kommer det påminna om hur jag vill att jag ska vara. Dock kostar det för mycket för att jag ska våga. Jag skulle ändå bara slarva bort det...:(
Det är min födelsedag snart. Jag skulle kunna önska mig det...I mina drömmar. Kan köpa det själv. Jag kommer slarva bort det! Josefina! Du kommer slarva bort det!

Åh. Okej då.

Och jag är igång..

Eller?

Fortfarande sjuk tyvärr. Önskar något helt annat. Men idag blev ialla fall håret lite gladare, var och klippte mig och Eva gjorde massa fina lockar, I like It! :)  Fick också tips på hur jag gör lockarna själv, bland annat ett innehållande hushållspapper..:)

Dansade gjorde jag också idag, nu är vi igång med koreografin, och vi har valt en låt att börja med:) Det blir coolt! Nu ska vi bara hitta något att mixa med! =)

En liten promenad i klocket såhär på kvällen hann jag också med, fick Linus som sällskap som tydligen inte var riktigt på topp, men hade väldigt trevligt ändå, så det är nog redan övergående;) Annars får jag banka vett i skallen på honom;)

Nu ska jag se nån film med min varma oboy, imorrn ska det ridas med Felicia, planeras resa med Anna, och sedan ska jag prata skit med mina två underbara Sofie och Eme. Kanske på världens? ;) Skulle vara trevligt, då får jag en anledning att fixa iordning mig något extra, har varit dåligt på den fronten på sistone..

Godnatt med er!

Ännu en tanke från en kassörska...

Att komma till jobbet idag var kanon, fick nämligen den glada överaskningen att jag skulle vara i förbutiken! =)

Hände en del och ingenting idag, men blev lite berörd av en händelse på kvällen.

Två poliser kommer in, trodde de skulle handla, men icke. Förstod direkt att det nog handlade om snatteri eller stöld. En stund senare kommer en man. Han ser orolig ut. Chockad rent utav. Jag undrar direkt hur han mår egentligen...

Orden:
- Min son vart tagen för snatteri här idag. Tydligen är han i något rum någonstann. Vet du var han är?

Det förklarar allt. Och jag känner sånt medlidande för mannen. För han såg verkligen ut som vilken trevlig, vanlig, svenssonpappa som helst. Verkligen. Och hur reagerar man när man får samtalet " Din son har snattat, vi vill att du kommer hit. " Alltså. Det är hemskt. Ungen är stor nog att svara för sig själv anser jag, över femton var han vet jag. Vad gör man som förälder?

Jag tycker verkligen synd om pappan ikväll.

Pärla. Min underbara Pärlahäst

Hade en sån kanontur idag att jag bara måste berätta. Hade bestämt mig för att prova en galopp över åkrarna inne i skogen, dom var ridbara sist. Och jag drömmer ju givetvis om att att flyga fram, åker efter åker, utan att behöva vara rädd att åka av pga diverse konstigheter min häst gillar att ha för sig på åkrar. Bocksprång och sånt roligt, bara för dom är glada. Jovisst. Kul för mig när jag ligger där. Men iaf. Tänkte prova. Tänkte att om jag får henne att trava i form mycket innan, har hon lättare för att gå i kort galopp sen,då behöve rhon inte rusa så mycket!

Men lite öm i fötterna som hon var blev det väldigt lite trav. Kommer fram till den första av två åkrar. Den har växt! 40-50 cm ogräs på två veckor! Sickt! Pärlan var inte överförtjust så skrittade lite fint i kanten. Sen favvoåkern som slutar i skogen. Och Hon Gick Så Himla Perfekt! Var snäppet nära på att ställa mig upp i fältsits och rida a'la jockey stuk. Men man ska ju inte utmana gränser för mycket så lät bli det. Och njöt utav bara fasen.

Ännu en galopp senare,  då jag sett två rådjur skutta iväg, var jag lyrisk.

Åhh jag älskar min lilla primadonna till häst!


The one and only

Släktkalas

Eller nåt. Firar Kackas födelsedag idag, så alla på hennes sida i släkten är här. Vi är 13 totalt tror jag kacka sa..eller 12! Pappa är på kurs! Så full håll igång och alla pratar åt alla håll samtidigt som barnen får full uppmärksamhet. dom söta små, tre stycken totalt. Gulligull.

Jag smet en liten stund för att inte smitta ner alla..Bra ursäkt iallafall. Tycker inte om när de blir så mycket på en gång direkt. Har svårt för de, konstigt nog. Beror nog på att det inte är "Min" släkt tror jag. och att man bara träffas typ tre gånger om året..

Nehe. Mer uppdatering senare, måste berätta om min underbara Pärlahäst!

Den där krypande känslan jag alltid tvingar bort

Jag minns kalla vinterkvällar och nätter. Och mornar. Det är iskallt i rummet, men ljust, två stora fönster utan gardiner. En säng som är alldeles för mjuk för att egentligen vara bra. Iskalla fötter på mig, precis som nu. Vill egentligen ha på mig sockar, men då kan man inte mysa in fötterna mot "elementet" bredvid. Datorn har lämnats på för att musiken ska söva.  Och jag hatade Winnerbäck. Och en enda kväll/natt/morgon vad det nu var, fick mig att ändra mig.

Låten var Elegi. Jag minns att jag låg hopkrupen under ett tjockt täcke. Huttrade lite av kylan i rummet, drog täcket tätare runt huvudet och upp ovanför nästipen. Tittade ut och såg staden vakna. Och jag kunde inte sova. Jag hade en sån hemsk lycklig känsla i mig, och leendet var stort trots att jag visste att det inte skulle vara länge. Det gjorde de inte ofta. Och jag visste att just då, hade jag det som bäst.

Och fy sjutton vilken saknad som kryper över mig ibland. För jag hade så himla roligt! 75% av tiden. Resten var motsatsen. Toppar och dalar.

Den som gör dig lyckligast, gör dig också olyckligast. Den som gör dig gladast, kommer göra dig mest ledssen. Men jag älskade topparna att dalarna glömdes fort. Vi vet ju hur det gick. Vintern tog slut och där också topparna och dalarna. Nästan iallafall. För det mesta ligger det i ett bagage jag förträngt. Men ibland, vissa stunder, kommer den där stunden krypande. Och just precis då, och bara då, vill jag ha den tillbaka.Den med stort S

Storstädningen alltså. Jag älskar att städa! Verkligen. Speciellt när man välter ner orkideerna efter att ha dammsugat där. Fem gånger i rad. Och hur man påbörjar årets rensning och kommer på att Hampus inte är hemma, jag kan inviga sims 3! Oj. Vad roligt det är när man kommer in i katastrofområdet igen och inte orkar ta tag i det..

Någon som är frivillig till operation rensning?
Skulle sannerligen behöva någon som slänger saker åt mig, jag är inte så duktig på sånt..

Till något helt annat. Hittade bilder på den här dator som inte finns på min...Från kroatioen bla...er det inte härligt ut?

Haha var tvungen att börja med lite mojjebilder


Grymt snygga. Hampus kommer slå mig om han ser att jag lagt upp denna=)Barfota is the feeling


En av våra ljusare stunder

Inte så himla bekvämt, men ack så underbart.Åh. Tunisen är inom räckhåll!

Det såg ljusare ut, sedan gick det neråt...

Börjar bli orolig nu. Igår jobbade jag trots förkylning. Det gick hyfsat ändå faktiskt. Hostade lite men inte alls så mycket som jag gjort innan. Trodde jag var på väg att bli friskare. Icke. Det är säkert Linus fel, han hostade nog på mig igår kväll!

Kom hem igår efter jobbet och firade Kacka som fyllde 41. God mat från Östöta Kök fick jag, mums. Åkte till Linus för att se film, State of Play hette den va? :P Helt okej film faktiskt:) Till och med spännande ibland. Vi måste sett rätt roliga ut när vi satt där och hostade om vartannat. Men men. Man orkar inte bara sitta hemma när man gjort det en vecka.

Och idag. Mår jag skit. Orkar knappt röra kroppen, hostan gör ont, att svälja gör ont och jag fruktar lunginflammation. Kul. Blir nog ett besök till doktor Micka på måndag. Eller? Jag funderar ju på att åka till viken idag.. Moster Carina och kusin Lukas kommer på besök, skulle va kul att träffa dom, men inte lika snällt att smitta ner dom.. Och här hemma har jag min storbilds tv som jag bara kan sticka i usbminnet i och bli underhållen i några timmar. Och en frys full av blåbär, hallon och glass. Och hum. En fet rastlöshet som jag inte har i viken. Svårt val detta. Hum

"Vilja mediciner går du på egentligen?"
Nå, här har du svaret..Suck


Vem uppfann P-lisan?!!

Fan i helvete! Jävla kärring! Ursäkta mina vackra ord, men alltså. Automaten tog min tia. Hade sju kr tll i handen. Vilket ledde till att tiden för parkeringen gick ut 19.47. Vår dansklass slutar 20.00. Vi fick gå tidigare. När jag kommer ner står en parkerinslisa där. Med en telefon i örat. Och vägrar prata med mig. Väntar snällt tills hon lägger på. Säger att automaten tog min tia! Hade sju kr kvar, och klassen drog över tiden. Sa jag. I själva verket fick vi sluta tidigare, vilket är ännu mer irriterande. Det står nämligen att hon skrev ut lappen fem över, min klocka var hel!

300 kr fattigare. Så jävla surt. Det mest irriterande är att jag snällt försöker förklara för henne, är väldigt lugn med ett leende, ni vet ju hur jag är! och hon bara ignorerar mig och pratar i telefonen. Hon har säkert stått ut med en del, men vad fan kostar det att vara trevlig? Va? Eftersom att jag snällt stått där och så menar jag..Kunde lika gärna skrikit på henne och surat massor för att förstöra hennes kväll! Gah!

ska ringa o överklaga imorrn. Tror knappast det hjälper..

Helt rätt på landet

Onsdagsinlägget blev aldrig publicerat, så lägger in de idag..Kan tillägga att jag är sämre idag igen, och att jag inte ska dansa+ att jag är hemma i ektorp igen. Bara dåliga nyheter alltså :/ Iaf. Igår skrev jag:

Idag mår jag mycke bättre, kan bero på att mamma listade ut varför jag mår så dåligt över min medicin..Måste först ta Bricanyl, för att kunna ta Pulmicort efteråt..Kul!

Iaf så har jag suttit på trappen halva dagen och nostalgi läst mina gamla hästböcker, har påbörjat operation rensning i mitt rum här, och två papperskassar med wendytidningar och en kasse med hästböcker ska väck! Jag sörjerlite och har därför läst två av böckerna idag, haha.

Nu ska jag spela ett av mina gamla favoritsel, bondespelet, ganska passande här nere eller hur;) Igår vann Melcher precis, hade jag bara fått en sädeslapp till eller fått pengar på skogen jag köpt hade jag vunnit efter en häpnadsväckande comeback efter att han drog iväg som ett skott från början..Nybörjartur kallar jag det!

Stannar här tills imorrn, och förhoppningsvis är jag tillräckligt frisk för att dansa då! Istället för en hosta som bränner har jag en näsa som rinner, inte kul. Men jag är ju van..

Min favorit trappa..


Är den inte vacker, vi kallar den "boa" på ren östgötska..


Att hon är söt visste vi ju redan..Men nu har hon fått konkeurrens därnere i viken..Mer bilder kommer imorrn eller så. På chihuahua vovvarna..

Upp och ner, ner och upp..

..Svininfluensan i min kropp?

Hoppas inte..

Tills jag vet, dricker jag min nya mirakelkur(till höger):

Smakar svag flädersaft =)


Bland chihuahua voffsingar, trollungar och flugor

Precis! Befinner mig i Viken, Tryserum och jag är LEDIG! Hur underbart är de inte. Börjar ine förrens tre på tisdag, och på onsdag är jag i förbutiken. Wonderful.

Som vanligt händer en hel del här nere, men jag håller mig i rummet på vinden med datorn i knäet, njuter av SYTYCD klipp och nu ska jag se film med Camila. Åh jag är ledig!

Bilder på Kesi,Fiona,Fjonkan, Luvan, tvillingarna, och några till kommer...SÅ SÖTA. Jag är kär mihi!

Puss på er!

Dans! ?=)

Mihihihi :) Living my dream och har börjat dansa idag! Ihop med fröken Kanerva, brorsan och Jenny, och två till, plus en pratglad ledare bildar vi nu torsdagsgruppen. Ni tycker jag pratar mycket. Här ligger jag i lä..

Ska visa bilder imorrn på vilka galna övningar vi fick göra, men kan lova. Att jag som knappt kunde gå idag, pga träningsvärk efter ordentlig barbacka ridning igår, inte hade det speciellt lätt på stretchövningarna.

Saker vi lärt oss och upptäckt idag:

Att jag inte är vig. Inte ens lite. Inte alls.

Att träningsvärk inte kommer att existera innan danspass igen. nånsin.

Att det var otroligt roligt!

Att temat för vår uppvisning ska vara uteliggare om Sara får bestämma! Coolt, men vill dansa aningen snabbare. Hjälp mig hitta en bra låt att dansa till?

Att Saras tre styrkelåtar på rad (en hel låt bara mage, sen armar, sen rumpa) inte var att leka med. Inte ens att jobba med. Min mage stendog och det stack i fingrarna på armsnurarna.

Att vi har MYCKET att lära. Det kommer bli blod, svett och tårar. Typ.

Och slutligen: Att jag äntligen får göra något jag älskar, även om jag suger på det, finns det ändå hopp inför uppvisningen i Borgen. ( Står jag längst bak, syns jag inte, därav gör små missar ingenting;)

Och ni. Imorrn kommer jag krypa fram. Mina muskler är INTE lyckliga över det bryska uppvaknandet från det seaste året...

Puss på er, nu ska jag in i en välförtjänt sömn..

RSS 2.0