What comes around, goes around;)

Min dag började med att min bil var inskottad. Så det sjöng om det. BORDE haft en kamera. Och en SPADE! Herregud. Tog mig en timme att komma till farmor. Efter att ha stått och sparkat bort snö med fötterna i minst 20 min var jag minst sagt irriterad. Mitt enda framsteg var att bilen kunde röra sig en meter fram och tillbaka men inte ut på vägen... Suck!

En vänlig själ kom förbi, hojtade vackert om att jag skulle ta bort snön i fram för att bilen var framhjulsdriven, och började hjälpa mig få bort snö. Dock fick jag flera gånger förklara att jag tänkte BACKA ut, vilket var varför jag tog bort snö i bak också. Han gick därefter en skyffel dom hade inte på RIA, men under tiden kom en vänlig själ till och drog loss mig med sin fyrhjulsdrift på mindre än en minut. Härligt! :)

Karma. Igår hjälpte jag en söt kille att komma loss och idag fick JAG hjälp av två herrar. What comes around goes around;)

Var ute med Sandra hos hästarna idag. Mys. Kan fortfarande inte rida! Så vi busade lite i snön med dom och jobbade en aning med Horsemanship:) Söta är dom.

En sväng till Maxi resulterade i två par skor, och efter att ha hämtat Bus, fick jag änglasällskap och en lasange i magen. Myspys. Träffar bus alldeles för sällan, gillar att få henne att skratta. haha. 


Längtar tills vi kan ge oss ut igen.

 -Lyssnar på Melissa Horn.

Jag önskar jag var en sån, som inte tänker alls..

Treating myself

När jag vaknade imorse, packade jag väskan och tog en tripp till friskis. Nu är jag igång:) tjoho:)
Karin blev oväntat min träningskompis, och hon lurade mig sedan att plocka hem världens godaste sallad från Paus. Mums.

Jobbet var inte lika kul, och efter endast fem och en halv timme, var jag förstörd. Har fortsatt att vara det, och funderar nu på att somna till Twilight i soffan.

Imorrn ska jag träna igen med Hanna, sen på stan med mina tjejor, och sedan väntar hockeypojkarna på mig och Jenn:) Bättre dag kan man inte få!


Can't wait to get out of here, and to get there!


Ny design på G

Är trött på den gamla, när livet förändras, förändras bloggen!

ALLA mina bloggdesigner har kommit till liv på nätterna, det är liksom då jag får rycket. Dock blir ju resultatet därefter. Jag orkar inte mer ikväll, och lämnar den halvfärdig.....

Godnatt.

Vad är ditt problem?

Alltså. Jag är förbannad. Sjukt jävla irriterande förbannad. Lite ligger kvar sen förra veckan, det har dock gått över sen helgens glada stunder och jag har haft annat i huvudet. Tills ikväll. Alltså seriöst!

Vad fan är de för fel på er killar? Vad är grejen?

Har varit med om två historier som retat upp mig ordentligt ikväll.

Historia 1. Vi måste hämta saker hos en kille(min väns ex) jag kommer väldigt bra överens med i vanliga fall. Han har alltid varit trevlig och så, åtminstone mot mig. Ikväll visade han mig SIDAN. Den killar får när dom tydligen får någon sorts mental kortslutning i hjärnan. Tydligen kan man inte reagera normalt, utan man måste bete sig som ett svin, helt enkelt för att man inte vet hur man annars skulle göra. Anfall är bästa försvar eller?

Kommer dit, han skulle varit hemma mellan 2100-2130. En stund efter det efterlyser vi honom. Vi kan komma om en halvtimme.  När vi kommer dit är han INTE ENS HEMMA! Surt står jag och stampar med fötterna i ytterligare 15min, innan hans höghet behagar dyka. Gav en kommentar om han fan får betala mina böter, eftersom jag stod illa till. återigen. Kommer vanligtvis bra överens med killen, men visa respekt för helvete. Efter att ha släpat ner ett skrivbord, visade det sig vara mer saker som var min väns. Ber om påsar. Han kan inte ens ge MIG dom i handen, han måste slänga dom på golvet framför oss. Dryg! Är det svårt att ge mig dom i handen eller, jag har fan inga problem med honom annars?

Efter att ha fått ihop allt och släpat skiten upp o ner, ber jag om hjälp med en grej som är, inte jättetung, men är tillräckligt trött och sur, så ber om hjälp. Den satt långt inne, men han vågade visst inte neka mig, så efter lite om o men behagade han hjälpa mig lyfta in i bilen. Åh. Sur var jag. Jag menar. Är de inte lättare att bara hjälpa till att slänga ut grejerna så han blir av med dom(och oss) snabbast möjligt? Killar är fan inte smarta. Visst, det fanns säkert känslor som var jobbiga att hantera under det där skalet, en separation är ju inte lätt, oavsett om man kommit över varandra. Men man behöver inte vara så jävla otrevlig. Speciellt när jag ser hur hårt mina vän försöker för att undvika ännu ett gräl. Han kör bara över henne, utan att röra en min.

Historia 2. Det var bara ett rent påhopp som jag aldrig hört maken till, sitter målös, men applåderar åt den höger killen i fråga fick motta, så jävla välförtjänt. Det som sas i den disskussion är oförlåtbart.


Det är tur att man ibland ser killar som faktiskt kan bete sig. Bara det att sånna här saker gör mig SÅ SJUKT FÖRBANNAD. Vem mår bra av att bete sig såhär? Jag undrar verkligen VARFÖR? skulle vilja få höra ett bra svar, men tror inte ens killarna själva vet.

Nu ska jag läsa mammas mail igen, så jag skrattar innan jag somnar. Inte bra att somna arg. Då vaknar jag med nackspärr efter att ha legat och spännt mig i alla mardrömmar jag går igenom. Phu.

Ska väl avsluta positivt till er också: Jag hittade min efterlängtade tavla idag!
50% rea, trodde den låg på runt 800kr ordinarie pris.
Nehe då, 2500:-. OJ! Inte ens 50% var billigt. Men lilla Sandra(som tjejen på Nordik heter) kom på att dom håller på att sänka mer nu, så dealade fram 600:-. TAGET!

Den står så fint bredvid min tv, på den lyser en text i orange som får mig att tänka positivt:

HappinessWe did Vikbolandet

Igår blev det en efterlängtad tripp till Vikbo med en av mina bästa partyflickor Sandra, min andra flicka Jenn var för sjuk för att orka med, synd. Vi hade kul! Var i Uggle, hemma hos Carro Leo, lillebror Leo var där, Gustav,Martin och Lars var där, och sedan eh, två till jag kände igen. Resterande trettiotalet människor var totalt okända, men vad gjorde det!

Jag minns inte när jag skrattade så mycket sist, var på så himla gott humör! Tror det beror på sällskapet, det är inga bekymmer, man är lycklig var dag. Typ. Haha. Det var roligt att se alla grabbarna igen, har inte sett någon av dom egentligen sen augusti. Sandra sa att jag missat för mycket, och tja. Jag tror henne.

Efter en bakismiddag bestående av kokta ägg inatt vid fyra tiden somnade jag så gott. :)

Och efter att ha kört 50-talet balar hö idag, ätit kebabpizza och en super efterrätt á Bus ihop med mina girlies, ligger jag nu hemma i soffan så nöjd så nöjd. I love my chics!Ett år sedan.
The party won't start til' we walk in;)

Inte igår iaf hihi


Vardagslyx á sportaktiviteter.

Sitter med min kära granne i soffan och väntar på att klockan ska bli tjugo min frammåt. Då blir jag hämtad av mig fina vän Jenn som tänkte ta med mig på basket!

Vi har lite lyx idag, vi får komma in VIP, lite buffé, cider och bra platser. Ska bli spännande. Har aldrig sett en seriös basketmatch live. Dolphins är de vi ska se föresten:)

Kanske blir det som med hockeyn? Kärlek vid första ögonkastet?

Imorrn jobbar jag igen, tredje dagen. Idag var en plåga. När klockan ringde hade jag sovit fyra timmar. FYRA? Vad är de för fel på mig som aldrig blir trött när jag borde, och alltid trött resten av tiden?


Jag har sagt det jag har att säga, nu får ni tro vad ni vill.


Hockeypojkar makes me happy

HästenMatch med Pappa:) Wuhu. Pojkarna vände från katastrof i första, till att faktiskt spela hockey i andra, till att leka i tredje.

Resulat 6-1.

Kände mig lite levande där på matchen. nu ska jag se alla jag kan fram till dom åker ur. Alltså kommer jag se hela vägen, då dom ska vinna;)

Hihi! Happy:)

(Att jag ska upp kvart över fem imorrn är en annan femma. )

Trying to get there

ställde klockan idag. min kropp är fortfarande mörbultad, men tänke ignorera det. Jag har påbörjat beach 2010, och för varje gång jag pallrar mig till Friskis, kommer jag närmare den tatuering jag vill göra :)


Ska bli skönt att lägga all fokus på att svettas. Ehe.

You scared me girl

En lång härlig pyjamashemma dag med två av mina favorittjejer igår, slutade med en hastig färd ut till vikbo. Sandra skrämde mig verkligen när hon ringde och sa att Pärlan var sjuk, att hon låg ner. Pizzan som just hämtat åkte ner på mindre än fem och Johanna och Jennifer fick åka hem igen och vi åkte ut till min fina flicka.

Hon var ju sjuk för två år sedan, precis när jag fått henne. Det var otäckt den gången, då låg hon en vecka och bara stönade, hade problem med att ta sig upp och alla leder "klickade" när hon rörde sig.

Nu hade som tur var Sandras föräldrar lyckats knuffa upp henne tills vi kom dit: Vintertäcket låg på, hon hade fått mat att tugga på, så hon var nog räddad från något hemskt. Tur att dom finns där ute, hade de inte sett henne vet jag inte hur det hade slutat!

Imorse tog vi dock med henne på en promme och hon var mycket varmare under täcket, så hon är nog utom fara. För denna gången.

Vad gör jag när hennes sista dag i livet kommer?

Kan inte tänka på det. Hon är min räddning undan vardagen.Party all the time

Igår vart det hästarna på dagen, fröken var på "slängaavminryttare-humör". Men roligt hade vi.

Vart en förfest här, jag Jenn, Fie, Sandra, Niklas, och sen också Pirre, John och Chrille en kortis, mycket trevligt. Provade Palace nya undervåning, totalt stendött först, men det dök upp en del intressant folk vartefter. :) Träffade på en viss "soffkille", teasing haha. Jenn och jag lyckades ju med en galen efterfest i somras, igår vr de dags igen. hittade några "män" haha som jenn tjatat om. Mr engelsman fick en hel del minnen att komma tillbaka, engelskan värmer i kroppen!

Kom hem halv fem, jag och jenn sov i varsin soffa och pratade tills vi somnade. Wunderbar night ladies!:D

Just what I needed!;)

Alla vänner, som är vänner, är underbara vänner.

Åh mina sötnosar. Som ni finns. Underbaraste kassaledaren hjälpte mig att klara mig genom min dag. Carro, Sandra fick mig att överleva gårdagen utan att bryta ihop, och ikväll kommer Jenn och Fie till stan, PLUS att jag ska få träffa en mycket saknad fröken J ihop med min kanongranne.

Ju mer man går igenom, desto mer inser man vad ni flickor betyder för mig. <3

Jag hoppas...

Att jag var ett bra substitut. För plötsligt var jag bortblåst och ersatt och inte en min rördes.

Jag trodde du var annorlunda.

You are even worse.


Back to the old days

Days of trouble. Days of disapointment. Days of surprises, and not very good ones. Days which are whispering about a new beginning. Once again.

Livet är fullt av nitlotter. Chansen att vinna högvinsten är ju mycket liten. Nitlotterna är många, precis så är livet också. Både vad gäller vänner och pojkvänner.

Jag trodde att jag hittat den bästa. Jag hade fel. Det finns alltid någon bättre. Men det blir svårare och svårare att hitta den. Tyvärr. Jag brukar alltid kunna prata om saker. Förlåta. Förklara bort folks beteenden, mena på att jag förstår, att de e okej.

När får man nog?. När man blir riktigt riktigt besviken..

Börjar 06.30 imorrn. Kommer inte sova så mycket som jag borde. Tackar vi för. Imorrn kväll kommer iaf Pappa och Kacka, vi ska hämta soffan och sedan käka.

Jag har världens bästa pappa!


Dag 7. Men det gör inget. Jag är någon annanstans!

Jag räknar ihop olagligt många timmar denna vecka. Med loagligt lite dygnsvila. Min högra handled, och underarm har sagt ifrån. Men vad gör det?

Jag är någon annanstanns. I trollskogen. I snögubbebacken. Susandes ner för Johan pisten. På afterski.. På Nattklubben på HC med Rydell&Quick.

Ingen kan stoppa mina tankar. Och leendet är från öra till öra, och kunderna, tja. Jag tror dom märker det!


Can't wait

Avatar - Ett måste!

Har just varit och sett Avatar på bio med pappa och brorsan. Åhh!
Så himla underbar film, älskar sånna filmer som innehåller allt!!

Att få drömma sig bort från verkligheten...

 "Men någon gång måste man vakna upp" som de säger i filmen. 
 Meeeeen  jag kan leva på detta ett tag till! Hihi

Se Den!Jag vill också ha stjärnor i ansiktet och leva på en sån underbart vacker plats..

Flying over the mountains..

The snowy mountains! In my dreams. In my reality.

Sälen bokat! Åhhh. V.5 it is.

Happy happy happy!Busy weekend

Igår vart de full fart med grannen min. Vi gick upp tidigt, åkte förbi mio,mediamarkt,nordik,bolagret, bauhaus, coop, cg och sen hem. Då gjorde vi mysfrulle med ciabatta och amerikanska pannkakor plus rätt sirap:9 Sen satte vi fart och målade om carros vardagsrum.

Klockan 22 på kvällen gav jag upp, gick ner och gjorde en väldigt perfekt middag, fläskfile med bacon i senapssås, potatisbollar (för sent för klyftpotatis), sallad och den berömda vitlökssåsen gjorde en perfekt avslutning på dagen. :)


MUMS!
Jackson var med och övervakade det hela. Ett under att det inte fanns tassavtryck över hela golvet sen;)


Carro målar grått istället för det gröna. Den rosa fondväggen finns tyvärr inte på kort.


Ser det inte gott ut??

Just another look back.

Jag och Carro sitter och myser i soffan under varsitt täcke, med lite tända ljus och i väntan på pretty woman:) Under tiden hittade vi denna på  Bus sida, och tänkte fördriva sista kvarten på nedladdningen:)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

J: Flyttade hemifrån:)
C: Köpte en lägenhet!
( Poäng: två av två möjliga;) )

2. Höll du några av dina nyårslöften?
J: Hade inget.
C: haha nee.. Men har samma till 2010;)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
J&C: Ja, jobbarkompisen:)

4. Dog någon som stod dig nära?
J: Vi var inte nära, men gammelmorfar försvann iväg till nästa ställe..
C: Nej, tack gode gud.

5. Vilka länder besökte du?

J: Tunisien med Anna:)
C: Turkiet med underbara Elli<3

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
J: Give me some löööööve;) Och lite roligare upptåg. 2009 var ett mellanår.
C: Ärlighet.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
J: Förra nyår, midsommar. Träffade två underbara personer då.
C: Bad memory, 8e juni...

8. Vad var din största framgång 2009?
J: karriär: Fast jobb. Annars. Hur bra det gick att flytta hemifrån känns faktiskt riktigt bra;) Dansuppvisningen!
C: Karriär: Heltid. Lärt mig sjukt mycket om mig själv tack vare händelser under året.

9. Största misstaget?
J: en och annan grabb kanske. Vi kan räkna till två.  Parkeringsböterna var inte heller kul...
C: Att inte inse förren det gått för långt...

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
J. Är inne på femte månaden av hosta och förkylning...?
C: haha är alltid sjuk ..

11. Bästa köpet?
J: Min lägenhet. Min nya soffa som dock inte kommit än;)
C: Lätt min lägenhet. Love it. Tätt efter Michael Jackson;)

12. Vad spenderade du mest pengar på?
J& C: Lägenheten! Och kläder;) (J: och bil, tv och soffa!)

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
J: Har några olika saker jag kommer minnas länge. Smsen i våras som gjorde varje dag till ett skratt. En midsommardröm, som gick över i något bättre. Att få carro som granne!:)
C: Alla som ställt upp och visat att de verkligen bryr sig!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
J: Inga som satt sig direkt. En och annan partylåt möjligtvis.
C: I'm in Miami Biiiiiiiiiiiiiitch! hhaha

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
J: Gladare första halvan, ledsnare andra.
C. Har aldrig varit så ledsen men aldrig heller så glad.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
J: Varit mer spontan.(Andra halvan av året. Men var nog spontan för hela året i våras)
C: Stått på mig mer. Borde nog ha festat lite mer i turkiet också haha.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
J: Tråkat. Spenderat tid på saker som inte är värt min uppmärksamhet.
C: Stressat. Grubblat.

18. Hur tillbringade du julen?
J: Hos mamma i "Vika" med hela "mammasläkten, hos pappa med familjen och på otten med vänner.
C: I sörping med underbara familjen. Bästa julen ever:)

19. Blev du kär i år?
J: Mjo. Jag tror de.
C: Jag fortsatte vara kär i samma som året innan.

20. Hur många one night stands?
J: Ett! De andra träffade jag mer än en gång. Haha!
C: Noll.

21. Favoritprogram på TV?
J: So you think you can dance. Gossipgirl, andra avenyn:)
C: The hills.

23. Bästa boken du läste i år?
J: TWILIGHT SERIEN!!!
C: Har inte öppnat en enda bok, men Veckorevyn är bra hihi.

24. Största musikaliska upptäckten?
J: Eh. Vet inte.
C: Idol Erik såklart! Grym röst! To die for.

25. Något du önskade dig och fick?
J: Jag är så sjukt bortskämd att jag fått hur mycket som helst jag velat ha. Materiellt sett. Fick också allt jag önskat mig vad gäller personer. men som man säger. Be careful what you wish for. Cause you might just have it all...
C: Är nöjd med det jag har, önskar mig inte saker så ofta.

26. Något du önskade dig men inte fick?♥
J: Sagan. För evigt alltså.
C: Same same...

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
J: Flög hem från ett vackert Tunisien, bilköade genom huvudstaden och möttes av kärlek och firande från familjen.:)
C: Tror faktiskt att jag jobbade, kul födelsedag. Massa samtal och sms från nära och kära:)

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
J:  Andra halvan iallafall. Har varit en del kul och mycket skumma nergångar i humöret som inte är mig likt.
C: Ärlighet, that's all I can say.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
J: Lika varierande som alltid. Kamelonten. ;)
C: *Jag funderar*, Josefina säger "Rockig".

31. Vad fick dig att må bra?
J: Vänner. Familj. Underbara.
C: Nystarten med köpet av lägenheten bland annat.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
J: Är inte så kändiskåt av mig faktiskt.
C: Instämmer med Josefina.

33. Vem saknade du?
J: Min tredje familj på andra sidan det stora blå.
C: Någon under det där skalet. Som sällan visade sig.

34. De bästa nya människorna du träffade?
J: Oj, det är några stycken. Niklas och Love, Linus, Carro( Träffade jag ju egentligen året innan, men nu känner vi ju varandra också! Haha)
C: En del nytt folk på jobbet, alltid lika kul. Och så har jag ju en ny granne också. Hihi.

Pust. Nu ska vi se film!!

RSS 2.0