Uppvisning Borgen

Det gick faktiskt rätt bra. Var sjukt nervös, och benen var väldigt lika gelé i början, men satte alla stegen iallafall:) Hade dock velat haft mer energi, något att jobba på till nästa gång, då ska jag ge gärnet!!

Åkte hit med hela mammafamiljen plus mormor och morfar, mat och tårta var gottit. Mys att träffa alla.

En tur förbi Lurvas, han fick sin adventskalender som jag pysslat med i några dagar, han såg väldigt fundersam ut haha. Sen åkte jag till Sofie i Svärtinge, åt kladdkaka och gick en långpromenad, mycket trevligt!

Imorrn väntar CG 10-18.

Ny vecka, nya möjligheter.


Jenny, Anna och Jag. Ser galen ut. Det är nervositeten. Och håret. Och sminket..


Dancing



Min bror var grym idag.



Alla. Barnen. Mormor.Morfar. Ove och Mammi! =)
(Mitt kök! Har ju inte visat bilder än kom jag på. Kommer, det kommer! )


Dansuppvisning!!

Omg. Börjar bli sjukt nervös. Och Stressad. Nyss hade jag två timmar på mig. Nu har jag en. Kan klockan hoppa??

Ska duscha, fixa hår och smink= tar lång tid, Sen ska jag hinna till hemköp med och fixa allt för lillprinsens tårta han ska få sen! Gaah!

Jag ska upp på scen!!! undrar hur många hundra som kommer och kollar??

Good job done, all by me myself and a little piece of someone else

Åhhh jag är så trööött! Hela kroppen är ett kolli. Sen fem imorsen har man hållt igång. Jobb, stallet, byta däck på bilen( gick åt helvete först), dans två timmar ( den är klar!!!) mer byta däck, hem,äta lite o prata med grannen. DÖD. Min dag i kort.

Tack brorsan för hjälpen med däcken. Pärlan var en pärla idag igen:) Och pappas tysta min när han insåg att jag faktiskt kunde byta däck var obetalbar, ännu bättre var hans ord" du var duktig". Det händer inte ofta.

Orkar inte ens tänka på morgondag men ni hittar mig på CG.



Ge mig massage och kli på magen. Och jag somnar inom tre sekunder med ett nöjt litet kurrande.

A long day, and a repeat tomorrow

Hade en galen dag idag. Öppnade förbutiken. 7.30-14. Hade min FRUKOSTRAST halv ett! Sjukt! Sprang bokstavligen mellan två lååånga köer från 9 och frammåt. Innan det hann jag iaf med att plocka upp det mesta som skulle fixas, men så himla stressigt alltså.

En liten sväng på maxi, laga mat, julpyssla, tvätta, storhandla, plocka upp alla varor. Åhh. ska leta reda på min kamera och sladd så ni kan få se mitt lilla jularrangemang i köket:)

Nu har jag duschat och ätit. Och nu måste jag verkligen sova, trots att jag mycket hellre skulle sätta på en film och mysa ner mig i soffan, för att slappna av för första gången på hela dagen.

Imorgon öppnar jag kassan, vilket innebär 6.30-13. Kommer bli mycket värre än idag vill jag lova. Så segt i kassan ju... Sen ska jag direkt ut till hästarna, hem en snabbis. sen till dansen, för sista passet innan uppvisningen på söndag! Sjuk!. sen förbi farmor och hämta mat.

Busy days.

Godnatt med er<3


Fireflies

you would not believe your eyes
if ten million fireflies lit up the world as i fell asleep
'Cause they'd fill the open air
and leave teardrops everywhere
you'd think me rude but I would just stand and stare

Chorus:
I'd like to make myself believe
that planet Earth turns slowly
Its hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems

'Cause I'd get a thousand hugs from ten thousand lightning bugs
as they tried to teach me how to dance
A foxtrot above my head
a sock hop beneath my bed
a disco ball is just hanging by a thread

(chorus)

When I fall asleep leave my door open just a crack
(please take me away from here)
'Cause I feel like such an insomniac
(please take me away from here)
why do I tire of counting sheep
(please take me away from here)
when I'm far too tired to fall asleep

To ten million fireflies
I'm weird 'cause I hate goodbyes
I got misty eyes as they said farewell
but I'll know where several are
if my dreams get real bizarre
'cause I saved a few and I keep them in a jar

Åhh. Jag älskar den här låten. Kan inte sluta lyssna. Igen. Igen. Och igen. 
Jag fick en otrolig englandlängtan. Skickade ett snabbt sakna mail till Julie. Hoppas hon inte gör som hon brukar och segar på att svara!



















Sometimes life's kind of fun

Igår vart ju riktigt lyckat! Drottningar på dansgolvet var vi, och numera kör dom visst tryckarlåtar sista halvtimmen. Haha. Mysigt. Kändes som man gick i mellanstadiet igen...

Lite roande fyllesällskap, var roligt, somnar gott när jag vet att det är någon mer i lägenheten:) Haha. Soffan var säkert väldigt skön, det har vi ju provat innan. benen sover rätt gott när man vaknar...hahaha.

Mysdag med Jennjong idag. Camila är här nu med, hon fick sova här inatt.


Och jag ska dansa hela natten, dansa hela dan'. Dansa hela natten och sätta skräck i halva stan.... ;) hihi

Jag är så himla NÖJD idag:)


It just wasn't the right day to do it

Imorse vaknade jag INNAN klockan, trots att klockan blev nästan två innan jag somnade igår. Att vakna innan nio är inte fy skam då:) Filmen, New Moon var bra igår, men ettan var bättre. Sminket var annorunda, minerna var annorlunda. Hum. Som Sandra sa, det första var ju en budgetfilm, och nu har dom lagt ner mer pengar, vilket inte alltid är något bra.. Men ögongodis. Mm ja:) Sen har jag ju läst böckerna nu. När jag såg Twilight visste jag inte vad jag skulle förvänta mig. Det gjorde allt mycket bättre...

Myskväll med Sofie med härligt:)

Idag då. Gick till CG för att hämta bilen som jag så snällt lånat ut åt brorsan min. Åkte till hästarna, och nee. Idag var inte min och Pärlans dag. Så jag och Sandra bytte häst. Så nu har jag tränat muskler som inte går att träna på många sätt hehe. Smala jasen utan stigbyglar kan ju bara ge träningsvärk!

IKEA med Sandra och Niclas, en ny blomkruka till mig:) En sväng till farmor sen, mumma med pannkakor:) Jorgubbar till efterrätt med, inte heller fel. Älskar min farmor!

Nu väntar jag på att Hanna ska berätta för mig om det blir att gräva ner sig i soffan, eller att gå ut och visa Palace vad vi går för...Spännande. Vad som helst kan hända. TYP. Haha. Medan jag väntar tänker jag bygga badrumsmöbel och öppna en vinflaska för lite lagom mys!

Hoppas ni har en trevlig kväll.

Och "Magistern". Lurvas ska få komma ut, men han måste våga först;) Eller bli frisk iaf:) Du är säkert också sugen skulle jag tro? Haha.







Kan man annat än längta till sommar?

New moon

Nu ska jag snart på New moon:)
Det är första gången den visas här i Norrköping :) Kul!

Känner på mig att jag kommer sitta på helspänn, iofs vet jag handlingen efter att ha läst böckerna, men åh. Mycket ögongodis med, mums;)


Update från mitt nya "Hemma"

Äntligen! Efter en vecka i princip utan internet har jag nu kontakt med omvärlden igen! :) Otroligt skönt.

Har börjat känna mig som hemma här i lägenheten nu, men det är väldigt tomt emellanåt! Så otroligt tyst...Inte van. Haha. Men den är mysig min lägenhet:) Skulle dock bara vilja ösa på färg på väggarna så jag får bort alla fula märken överallt. Speciellt sovrummet är väldigt blekt just nu. Men de kommer:)

Har min hosta kvar än. Inte alls kul. Nästa vecka jobbar jag många dagar...Inte skoj. Inte med detta. Måste nog ringa doktorn och säga att jag vill ha betapred eller något. Och en tiodagarskur istället för fem. Då kanske de släpper. Buhu:(

Igår fick jag 600 kr parkeringsböter. Suck. Missade att dom stänger av ena sidan av gatan för sopning varje onsdag. Det var kolmörkt när jag parkerade, hur skulle jag kunna se skylten liksom. Bläää- Inte vad jag behövde direkt. Suck.

Nåväl. Ikväll är de nästsista danspasset. Nästa söndag kommer vår grupp vara nummer ett av alla norrköpingsgrupper! Bokstavligt talat alltså, vi inleder. Börjar bli nervös verkligen. Huh!

Nåväl. Ska återgå till att göra min andra kopp te. Fryser en del, vilket inte bådar gott. Måste försöka jobba extra på söndag för att få in lite stålar, så jag kan åka skidor någongång!

That was me, then. Now, it's just another day with the doc.

Igår kväll vart min hosta brutal. Nej jag är inte av med skiten än, tre månaders hosta är jag uppe i nu. Fick bli en sjukanmälan idag och det svider verkligen. Förbutik och bra pass, så onödigt. Fast ändå nödvändigt. En sväng upp till Vilda, träffa doktorn, inhalera, en och en halv timme senare, 764 kr fattigare. Och jag tror inte det hjälper iaf. Kul.

Nu ska jag åka hem, är hos pappa för stunden. Passade på att hämta alla varor från min inhandling jag glömde här igår, plus att jag länsade frysen på jordgubbar, köttfärssås och blåbär. Hehe. Ska lägga mig o soffan, dricka hot lemon juice, äta clementiner och pappas tomtegröt till frulle. Och så ska jag ringa och säga att jag kommer imorrn. Jag tänker jobba mina pass i veckan. Jag måste! 9-15 förbutik imorrn. Lagom skönt..

Snälla, ta bort hostan nu?? Dom trodde jag hade feber med. Kanske ska kolla läget nu när jag har en termometer i närheten..


This was me..Then.

Life keeps bugging me

Nu ni, har jag flyttat in:) Har inget internet, vilket suger. Men hittills känns de okej, det är bara väldigt tyst där... Är inte alls van. Hoppas Fiona kommer och håller mig sällskap snart. Ska nog hämta henne i slutet på veckan:)
Jobbar 7 dagars nu, inte ett dugg kul. Har hostat i tre månader snart, och  nu är den värre igen. Har inte råd med sjukdagar, och kan inte gå till doktorn när jag jobbar. KUL!

Nu ska jag hem och kurera mig, ska dricka "hot lemon juice" som består av varmt vatten, rivet citronskal och MYCKET socker. Nyttigt...

Åh jag längtar till fredag, när helgen är ledig!!!

Luntgatan 12D

Där hittar ni mig från och med idag!

Inget internet på i värsta fall fem veckor. Jag kommer behöva sällskap ni. Titta förbi när som vet ja. Haha. Snart kanske Fiona flyttar in hos mig med? Hoppas!

Vi får se när n'sta uppdaterin kommer. Kommer väl hem till pappa ibland för att låna internet. Hehe.

Puss från fågeln som nu ska få prova sina vingar på riktigt!

Beauty Pearl

Imorse red jag en lagom skön tur, trevligt sällskap, fyllde upp med ca 50 balar hö i stallet.
Som Julie brukade säga: "Good job done".

Nu ska jag till Ikea.

Ikväll ska jag dansa.

Sen kommer Jenn hem!

Imorrn ska jag flytta på riktigt!


Tik Tok

Tik Tok, on the clock..

Jag hatar att vänta. Jag har inget tålamod. Speciellt inte när jag vandrar runt som en jävla zombie. Vrid klockan frammåt i tiden, när allt är över och livet enkelt. Hum. Det lär alltså bli när jag dör. Kuuul. Skulle kanske skippat svinisvaccinet?

Idag handlade jag med Carro:) 1300kr fattigare, och ett kylskåp, skafferi och en frys som är så pass fulla att jag endast behöver köpa mjölk och ketchup innan lön. BRAAA. Fattigt :( Såhär fattig har jag verkligen inte varit på länge, senast var troligtvis när jag gick på studiebidrag.

Jag ska sova första natten i MIN lägenhet på fredag. Det känns sjukt läskigt, men samtidigt sprider sig friheten i kroppens alla delar. Ska bli grymt skönt att klara sig själv. Imorrn väntar Pärlan, min blivande granne(!) och Ikea med Carro, dans med Anna och (!!!!!) JennJong! Lycka i kroppen, frid i själen<3 Nåja. Lycka iaf!

Hörde en bra låt idag, som jag gillade: Inner circle feat. Flo Rida -  Candygirl(sugar sugar). Myslåt, perfekt när man längtar till sommaren.

Uppdatering ang svinisvaccinet: Ont i armen. Sjuk ont i axel. Känns som någon gett mig en muskeldödare. Och att smärtan sitter kvar. Men faktiskt. Föredrar den här smärtan..





P.s. Hade jag inte tagit svinis och ändå överlevt, kankse jag blivit såhär söt! Undrar vem som skulle bli min drömprins(gris) då?? Haha.


It aint over til' it's over

Vänta och se. Jag hatar att vänta. Men jag har faktiskt bestämt mig för att det ska funka på ett eller annat sätt, och då får de fan göra det, för jag är inte okej nu. Och jag HATAR att inte vara som jag ska vara, för jobbet suger när jag är såhär.

Jobbade 9.30-18.30 idag. Och eftersom dom satt rasterna sämst ( 15 min 10.15, 45 min 12.30 och 15 min 16.30) så blev min dag jävlig. Sov typ ingenting inatt, det vackra huset vid sjön är sig inte längre likt. Och som Niklas sa, det finns ingen energi därute längre. Tomt. Ingen Love, inga katter, inga inneboende. Bara Niklas. Kändes extremt konstigt faktiskt.

Dock har det vackra huset blivit ännu vackrare sen sist, och de som nån gång flyttar in där kommer bo i ett drömhus!  Dock drömde jag världens mardröm( en stor svart farlig hund klättrade upp i sängen, och jag skrek men inget ljud kom, väcktes och var helt stel i kroppen, i chock. Det värsta var ju att jag trodde det var på riktigt, eftersom jag var vaken typ hela natten. Huh! Panik, fastlåst, försöker få ut ljud men inget kommer. Åh jag undrar varför jag drömmer de?. Suck.

Iaf. Eftersom jag var trött och deprimerad, var mina kunder inte alls trevliga, och dessutom fick jag en upplärning av Alain. Stod och tittade på honom i tre timmar, han kunde PLU så behövde ju knappt vara med liksom. Snacka om mör. Så när jag vände mig om och sa en grej till Johanna,såg min favorit(?) kassaledare det, och fick en tillhutning. Precis vad man behöver när man bara vill sätta sig ner o stortjuta på jobbet, skäll.  JAG VAR FÖR I HELVETE UTTRÅKAD! Ville jag skrika, men sa snällt att jag inte tänkte mig för, och gick därifrån.

Hatar när mina kunder är såhär. Dom piggar inte direkt upp mig. Något borde jag ha för att jag är så jävla trevlig mot dom jämt. Ge lite tillbaka liksom.

Tog svinisvaccinet nu på kvällen, och trots svimfärdighet gick de på tre röda och just nu har jag ont i armen. Ingen höjdare för morgndagens öppning i förbutiken.

CG - Just my life :/

Life keeps beeing unfair

Nu har jag sagt vad jag skulle säga och även om jag gråter, även om jag kommer ha ett helvete framför mig de närmsta veckorna, kanske månaderna, så känns de som en sten som lyfts från mina axlar. Jag är helt tom inuti nu. Och jag undrar varför det aldrig är min tur. Varför jag får gå igenom det här, gång på gång, och varje gång blir värre, tar hårdare.

Jag såg min bästa vän, kanske själsfrände, försvinna i samma ögonblick som jag visste att jag var tvungen att låta honom veta. Skulle jag trolla bort mina känslor, hade jag gjort det i samma sekund som jag insåg att dom fanns. Men hur kan man? Ända sen jag fick reda på att den här helgen skulle komma, visste jag hur de skulle sluta. Någon annan blir lycklig igen. Och den personen är inte jag. Igen. Alla planer, allt roligt som skulle komma tillsammans med den vänskap som fanns. Allt är bara borta, som om det aldrig funnits. Det spelar ingen roll att känslorna skulle kunna gömmas, både för mig och för dig. För så länge dom finns är dom ett hinder i den livslånga vänskap som skulle kunna vara. Den jag ville skulle finnas. Den jag vill ska finnas. Fan också.

Att hoppa framför ett tåg skulle kännas mindre.

Premiär!

Premiär sovandet i lägenheten blev inatt efter en kväll på palace. Tvåsitssoffan Ektorp ÄR inte tillräckligt lång eller bred för att vara bekväm som säng. Bakfyllan jag vaknade med var inte att leka med. Spelar ingen roll att de var väldigt lite vodka och nästan ingen annan dricka. Det räcker med att jag tittat på spritflaskor så blir jag bakfull för sjutton! Aldrig mera.

Har pysslat med pappa i lägenheten idag, kommer nog flytta in i veckan:)

Min lillprins ligger på sjukhuset över natten, lille plutten, hoppas jag får träffa honom imorrn, han såg ut som vanligt men lite mörare den korta stund jag fck vara där förut. Hoppas det inte blir allvarligt.

Nu däckar jag snart framför tvn.

Don't say a word about it.
Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

En dag närmare flytt!

Idag spenderades hela dagen på Ikea i princip! Mamma kom förbi imorse, vi åkte förbi lägenheten och lämnade kartonger ( Det fanns visst fler! Många fler...) Och sen förbi returpunkten för att slänga lika många påsar som hon kom med:)

Sen Ikea, lite fika och mycket handlande. Lyckades spendera ca 3500:.. Kul. Och då köpte jag inga möbler...En lampa och ett täcke kostade en del, annars mycket små grejer. Lyckades köpa hyllplan som inte passade också. Alltså blir det en sväng tillbaka igen snart. Blaj.

Dans på kvällen, förutom att Kalle nästan tappade mig gick det bra, vi kom lite frammåt och har nu ca 2 min färdig dans att visa upp!

Har fortfarande inte hittat någon soffa :/ Inflytt? Nästa vecka kanske..Pappa ska visst hjälpa mig tapetsera om i vardagsrummet..Det blev nämligen ingen målning idag.

9-19 på CG imorrn. Härligt. Ni vet vart jag finns liksom.

En sak till! Första posten trillade ner i MIN brevlåda idag! Lite reklam och ett brev från EON. Med ett stort frågetecken på. Någon stjärna har skrivit Lindkvist på dörren. Inte konstigt att brevbäraren var lite förvirrade. Gjorde en blondingrej och målade på plasten så det blev ett "k". Såg sedan att man kunde tagit ut pappersbiten... Bra där.

And if it would have been a chapter in the book "Me"...

It would have started with:

" And the very same day, as the first november snow fell, I moved in, in my new life that is all about me. "

Har packat upp många kartonger idag. MÅNGA MÅNGA glas har jag. Fest? Inga problem, glasen räcker till mer folk än lägenheten rymmer...

Kommer nog bli bra, även om jag hittat många småskavanker. Blir att försöka måla om en vägg redan imorrn, om mamma är på min ide. Och om hon har kvar färgen dom haft nere i viken. Hon brukar vara på sånt. Perfekt med min mamma: Spontan och lite galen!

Nåväl. Måste ta mig i kragen och byta däck på bilen. Snööö ju=)

Det blev svettigt

Fy sjutton. Imorgon ska jag stå där med nycklarna i min hand. Min mäklare skrämde mig ordentligt idag, helt fel dag för att säga " Orföranden tycker din inkomst ser lite klen ut för att klara av hyran". Nekat inträde. Dah. Tur att Daniel fixade.  Svettigt värre. Nu är jag i kaos och fullständigt lugn samtidigt. Hatar humörsvängingar.

Sova nu. Lång dag imorgon, börjar 07.20 slutar 21.00. Om jag har tur. Hästar, bank, jobb. phu. Kommer vara liket själv i kassan imorrn. Dricka cola? Ja tack!

Och såhär glad var jag igår när AIK tog guld, även om jag inte hängt med. Ska det vara fotboll så finns bara dom. Har blivit väl upplärd av kusinerna Brandtberg. Detta är från änglarnas allra första match ihop. Då dom spöade Djurgården...


Ibland gör man rätt

ibland gör man fel. Det är bara att leva med vilket som. Det är inte lätt när det är svårt, men pratar man om de, blir det lättare.

Åh, jag är sjukt trött idag. Alla har väckt mig, pappa, kacka, gårdskarlarna, jimmy. Suck. Ögonen går i kors. Får hoppas att kortisonet verkligen ger mig den där uppiggande effekten idag!

CG väntar på mig för att hålla mig där i 8 timmar. Helt okej pass. Om jag vore vaken.


Halloween

Myspys. Jobbad igår, sen åkte jag till linus så vi kunde skära lite i pumporna som väntat på oss en vecka. Funny:) Har aldrig gjort det, men alltid velat, och min blev faktiskt riktigt fin med hjärtan som ögon. Snäll och söt. Linus så mer argsint och halloween lik ut haha.

Vi begav oss tillsammans med hans föräldrar till kyrkogården, satte pumporna vid grindarna, finfint:) Underbart vackert på kyrkogården och farfar fick en extra tanke också:)

Sedan blev det o se skräckfilm halva natten, som inte var så läskig utan mera vidrig, och rätt sjuk med faktiskt. Haha. Precis perfekt kväll tyckte jag:)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Står uppskriven på jobb men ingen har ringt. Borde börja packa ner mina kläder, och resten av grejerna i mitt rum kanske. Kanske åka och kolla på lite möbler?

Tisdag får jag nyckeln :)

Bilder på pumporna får ni se en annan gång, mina sladdar ligger längst ner i någon av mina fem lådor här.

RSS 2.0