Sandra fotar...

Häromdagen åkte jag och Sandra ut till Landet för att fota och rida. Resultatet:Jag och elefanten..Fina va! Nu blir de film, Se upp för Dårarna med bästaste Tina som äntligen är hemma igen:)

Breitling Jet Team

Åkte ner till mamsen i lördags eftermiddag, efter en blöt tur på Pärlan. När jag väl var nere, fick jag reda på att det planerades att åka på flyguppvisning på söndagen. En tur till Linkan helt enkelt. Sjukt mycket folk var det, köerna var enorma, och läste just att ca 70 000 människor var där. Sinnes!

Men wow. Fick se Vampen, som har en liten speciell plats i mitt hjärta, eftersom jag fått sitta i den enda ensitsiga i Sverige. Coolt och sött flyg, även om det jag suttit i är mycket finare än det som var på uppvisningen!

Sen var de lite Viggen, Jasen, Sk60 och Helikoptrar. Tummelisa hann vi se, och wow. Herkules. Sjukt coolt plan, som lyften smidigt och till synes utan fart! Hade en som landade över huvudet på oss precis, åh så fräckt! Ska försöka lägga in filmen någon dag, dock var det mobilen, så kvalitén lär inte vara den bästa!

Höjdpunkten var ju såklart Breitling, flyplanen som i formation gör en uppvisning som får hjärtat att dunka snabbare och stundvis får mig att kippa efter andan. Dom flyger så nära, så sjukt nära! 5 o 1/2 meter mellan vingarna är säkerhetsavståndet, förstår ni hur det kan gå i den farten dom håller! Massa rökkonster och aa shit alltså. Det är allt jag kan säga. Har man aldrig sett en flyguppvisning BÖR man åka på nästa! Det är såå ett måste!

I'm healing

Min JennJong är hemma. Börjar få tillbaka min ängel som jag saknat massor. Bror är hemma, även om jag inte hinner se honom. Pärlan väntar ute på landet för en ny ridtur.

I think I'm healing. Slowly.

Nu när det är sommar, är man på så sjukt mycket bättre humör. Härligt. Nu är ju tyvärr våra planer på en midsommar i skärdgården skrotade, så får se vad som händer då. Vikbo?? Får se.

Har tappat lite intresse för bloggen för första gången. Har inte så mycket mer än samma saker att skriva om, allt rullar på rätt bra:)

Eller jo, provade Bishop förra helgen, and I loved it:)

Länge sedan nu, eller vad säger ni tjejer. Still having lots of fun though..:)

För att hästar ger allt

Dom senaste dagarna har mest bestått av hästar, jobb och lite party:) BRA mix tycker jag. Lilla Annabelle kom till världens i lördags och hon växer så det knakar :)

I söndags lade vi ner tre svettiga timmar på att verka elefantens framhovar,resultatet blev bättre än innan men nja, inte bra haha. SJUKT jobbig häst att pyssla med, han drog undan hoven hela tiden. Dock fixade sandra bakhovarna på måndagen och det tog "bara" en och en  halv timme. Så förbättring sker;)

Pärlan har varit kanon att rida, igår fick jag hoppa upp på Jasen, vilket var lurigt! Inser än en gång att jag är på tok för lång för honom, men mysig att galoppera med är han:)

Bus fick rida Fålle igår, och kors i taket, hon fick honom i trav!! Segare än kola är han, Jasen tyckte inte om att vänta, men lite trav var ju suvve:)

Nu ska jag åka och jobba på City Gross VIP dag, spännande!  Ikväll kommer tyligen Björn Rosenström till Otten, och självklart ska jag dit med lite sörpingsfolk och uppleva gamla minnen:)

Imorrn ska de ridas igen, Med Cissi som sällskap, och på kvällen öser vi på Vårruset! Undrar om jag springer bättre än 27 minuter i år? Knappast va??
;)

Ha en toppendag!


RSS 2.0