Tre veckor och helg=)

Vaknade på sämsta humöret, drömt otäckt..allt vart bättre efter lite sms..kände mig lite halvsjuk imorse, gick o la mig igen, vaknade strax före att Hanna ringde, hon sa att hon kommer hit i helgen:) Oj jag vart visst frisk haha. Vi får se vad vi hittar på hon har haft massa trubbel med londontrafiken, missade bussen hit och fick ta tåget...20 pund brända, sorgligt:( Men hon kommmmeeeer :D Ska hämta henne strax... Nu;)

Tre veckor älskling;)

image151

Helg, äntligen?

Äntligen helg eller? Barnen borta i helgen, kommer ha nada att göra...Nick sover här förmodligen== somna med Ipod. Bio imorrn med Julie och NIck: American Fighters. Julie frågade om jag ville följa med, så tänker inte känna mig som tredje hjulet...Ska försöka..;)

Idag har det varit en så positiv dag som det bara går i princip hela dagen. Har varit til mesta dels lycklig, helt lycklig kan jag ju faktiskt inte vara förs jag kommer hem;) Men har varit så glad så har liksom gått och lett när jag vart ute och gott, folk har hälsat hela tiden, utan att jag till en början förstod varför. Sen kom jag på orsaken, leenden smittar av sig...

Imorgon klockan 16.40 är det EXAKT tre veckor kvar tills jag står på svensk mark, tre veckor tills jag träffar alla underbar toksaknade männsikor och tre veckor tills jag är i fin famn. Det är en lång väntan. Idag är också exakt en månad sen Martin var här. Det har varit en fruktansvärt lång månad...<3

MEN dagarna går bra faktiskt, lämnade spennie på playgroup imorse, sötunge, sen tränade jag massor, städade tvättade ja de gamla vanliga..ingen strykning för mig idag HANNA;) hihih sen kom dagens absolut gladaste besked!

EMELIE HAR FÅTT KÖRKORT! GRATTIS GUMMAN!
Man blir lite översentimental här bort, fick tårar i ögonen och kastade mig på telefonen..Sånt blir värre för varje dag, men det är kanske positivt? Medkänslan ligger på topp alltså, likaså glädjen för alla andras framgångar. Ett lycka till till fisen min på provet imorrn, det kommer gå bra;) Ett grattis till Karro som bli 19 på lördag också!( i förväg men tyvärr karro minnet sviker innan lördag så nu har jag sagt det ;)
 Hum. Och ett jag älskar er verkligen till ni vet vilka ni är. <3

image152.

Hur svensk är du?

Måste säga GRATTIS till lillebror, sex år idag! :) :)

Hur svensk är du?

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[ ] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn 
[x] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort

[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[/] Dina föräldrar har gift sig [
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[x] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[x] Du har varit i Grekland
[x] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig
[x] Du idrottar flera dagar i veckan [Gjorde;) ]
[x] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland


Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.

55.5% svensk.. Ha! En och en halv procent mer än Fie!;] Tar hennes replik med: Vad är den adnra hälften??


Lycka..

är ungefär allt jag känner nu, allt på grund av er..24 dagar;)
image151

Weekend in London;)

Omg! Det är allt jag har att säga om London. Haha. Detta kommer bli ett långt inlägg, ska verkligen försöka fatta mig kort, men jag har SÅ mycket tankar som vill ut nu..ska föröska spara lite till imorrn;)

I fredag efter många timmars resande, kom jag fram till Hanna två timmar senare än det var tänkt (innnefattar buss till ändåhållplats istället för att gå av efter halva vägen som det var tänkt, 14 stationer för mycket i tunnelbanan och mycket panik) . Äntligen framme! Hanna var den toppentjej jag hade förväntat mig, något kortare bara;) Haha. Tillslut lyckades vi ta oss iväg till Richmond, men av våran toppenutekväll med bara dans, blev det bara några drinkar på den enda puben som släppte in oss. Insläppen stänger 12...Vi hade dock en trevlig kväll ändå med mycket skratt och new zealändare (?) haha herregud. Killen nöp hanna i armen stenhårt, skymtades ett blåmärke? Har också haft en jäkla massa diskussioner om vad vi tänkte med vad vi åkte och varför vi fortfarande är kvar här..dock verkar min familj normal jämfört med hannas eerfarenheter:/ (Pappan satt och åt ur smörpaketet med SKED!;S

Lördag: Skön sömn, något sena, massa struk med bussar, avstängda tunnelbanor och fel vägbeskrivningar men tillslut var vi i svenska kyrkan, mötte Bus och Nockis, kollade julmarknaden, köpte blåbärsoppa<3 och marabou(över 30 spänn för en 100g)..mums. Sa hejsvejs till Hanna:( Och fortsatten in till oxford street. Mina axlar var döda vid detta nu, hade bärt runt pån min stora bag med täcke och kudde o allt i..Klumpig, stort och tungt. Oxford street var ju toppen om vi hade haft mycket tid och pengar! Dock vart de en julklapp till brorsan denna eftermiddagen. Lyckades efter mera krångel med tunnelbanor och vägbeskrvningar ta oss till Carina(moster) och kvällen med henne!
 
Det var 200 pers där, carina tar en kurs som heter "play eas and fun" någonting, hon är personlig coach så det handlar mycket om psykologi egentligen, intressant! Efter mycket lyssnande på vad dom gjort i kursen fick vi lite övningar. VI i en grupp på fem pers( Jag, Becca, Carina och två andra svenskar somvi just träffat" Skulle ställa frågan till dom andra i gruppen. Lyssna noga på frågan: "Who am I for you?". Jag fick alltså fråga alla i gruppen och alla i gruppen svarade mig. Det intressantaste var att allt stämde med min egen självbild av hur jag vill vara:) klockrent träffat! jag vill ber er om läser om en tjänst. Svara på den frågan om mig, så ska jag svara på er. Det behöver inte vara snälla grejer, jag vill höra allt....

Just de, Alla som hade gäster med sig skulle presentera familjemedlemmarna, det vart mycket tårar och vacka tal, Carina fick mina ögon att tåras kan jag lova många fina ord! Som hon sa" Nu ska jag säga något vi aldrig säger i vår familj, men jag älskar dig". Min hemläxa för mig själv är nu att Verkligen berätta för alla som betyde rnågot hur mycket dom betyder för mig. För det gör dom ju!;)
Sen vart det lite danstävling, fem grupper blev det, olika danser. En grupp i taget, vi fick se en video, sen skulle vi dansa likadant andra gången. Mohahaa sååås vårt att dansa någon sort skots/irländs swing tror jag de var..mohaha! Mycket roligt. Upptäckte senare på kvällen att tåget som skulle gå från slough till windsor inte fanns alls, det blev taxi:/

Sov på golvet(alltså utan madrass) hos nockis, inte sååå farlgt, sov ju men ont i ryggen hade jag;) Haha. Massa shopping på PRIMARK älskar den affären nu mera, ungefär som ge-kås i ullared, men större och snyggare kläder och sko. Han dock inte kolla skorna:( Handlade för ca femhundra:O Inte alls mycket, betalde mer i bussresor och tågresor för helgen än vad jag handlade grejer. Ändå lyckades jag få ihop julklappar till mamma,ove och kacka, pluus 6 nya tröjor till moi:)

Snart dags för hemresa buhuuu:( Hade en massa energi jag ville göra av i veckan , kände att jag nu ska ta och förändra mitt liv här. Det räckte med att jag kom tillbaka hit så var det borta...Mer om det imorgon, för nu har ni läskramp;) Bilder kommer senare idag;)
<3

London på g:)

London imorrn då, herreguud vilken rolig helg jag ska ha! Inga sura miner, miungiperna ska vara vid öronen heela tiden! Det kör vi på;) Hanna imorrn är de du och jag och dansgolvet. Becca och Hanna (och nockis) på lördag är de svenskar på julmarknad, och bus lördag kväll blir det äventyr, vad vet inte ens vi själva än!;) Spännande;) Ska släpa med mig täcket mitt genom hela london, det funkar det med..mohaha.


Ska ta hand om Spennie imorrn bitti med sötaste=)


Var ju på musikal igår, "Joseph and the amazing technicolor dreamcoat"

Den var ju hum ja annorlunda. Haha. Dom sjöng non stopp i två timmar.eller okej det var en paus emellan med men själva showen var två timmar...Tre meningar tror jag att dom pratade..haha Annorlunda och rolig, har en sång som ska spelas på min begravning, dom hade gjort den roligt, har inte bestämt mig än om jag vill ha den så på ett roligt sätt eller om den ska spelas sorligt. Förhoppningsvis har jag ett tag på mig att bestämma mig. Texten måste ändras på en del ställen med.


Idag ska jag på uppmaning också berätta att Ronnie vår älskade ( *host) katt har blivit avlivad i Tisdag..Får väl ägna honom en del av sången antar jag, det enda bra jag gör för honom...mohaha jag är elak;)


"There's one more angel in heaven.

There's one more star in the sky. Joseph (Josefina;) ( Ronnie???)  )

wWe'll nevere forget you.

 It's tough but we're gonna get by.

There'e one more less place in our table.

There's one more tear in my eye... "


Ha en toppenhelg nu allihopa! Lee och skratta och tank på mig! I'm not just a sunshine, I'm the bloody sun! And so are you!;)

Just de callums rum...mina bästa vänner måndag och tisdag hette tromsö, rakke, snille och johan..tror jag..;) Ni får se bilder:P Färdigt rum...

 Spennieee:D:D¨

Lots of Love Josefina x x <3


30 dagar är 30 dagar för mycket

Herregud. Igår var en helt okej dag, gjorde garderoben helt själv, bilder kommer imorrn..låg och läste på kvällen himla skönt att bara vara! Två trevliga telefonsamtal är inte heller helt fel;)

Kunde dock inte sova inatt, hade hemsk huvudvärk, som fanns kvar när jag vaknade..Två panodil, och lite sömn efter att jag lämnat barnen i skolan gjorde susen..Har inte gjort mycket alls idag, bara vart social på msn och plockat lite i huset..Hämtade barnen, Toby skällde ut mig för att han inte fick ta med en kompis, (vi ska ju på musikal ikväll) Sen fick jag ännu en utskällning för att jag inte gav honom pengar att köpa godis för..visst som om att jag skulle ge honom mina pengar när han är hemsk. " You're making my life so hard to live" bla bla...Tack dagen vart ju genast bättre.

Hade de bra med Connie på vägen hem, men sen började resten. Toby fortfarande på dåligt humör, Callum vägrade äta för att jag stängde av tvn för honom, han har vart hemsk både i mun och handling hela middagne, han sitter fortfarande på sin stol för att han inte äter upp. Han hällde juice över hela Connies mat vilket resulterade i att hon inte åt. Toby åt till en början, callum sa att det var maskar som käkade upp honom inifrån vilket orsakade ännu ett utbrott.  Gick efter honom, för en gång skull grät han bara och undrade varför han måste var ayngst. Han fortsatte äta och var duktig. Dom andra två fortsatte tjura och vara hemska mot varandra och mig vilket orsakat att det inte blir någon dator för dom imorrn..Toppeneftermiddag menar jag allt detta på en timme...30 dagar är 30 dagar för mycket...Längtar hem till dig och er<3 Folk som iaf uppskattar vad man gör för dom...

Musikal ikväll, jag vill bara stanna hemma långt borta från hemska barn. Suck. Ge mig en stor kram för det behlver jag nu. image146

Bakning och montering

Mohaha idag har det skruvats möbler=) Sa till Julie att jag kunde föröska sätta ihop dom, hon trodde de, dom är ju "idiotproof". Kändes väldigt bra när jag tittade på beskrvningens första sida och fattade nada..men när jag bläddrat lite förstod jag vad alla symboler betydde..haha Är jag händig eller?;) Lyckades få ihop nästan hela skrivbordet, då kom emma och hjälpte mig sätta ihop det sista. Lunch, sen satte vi ihop sängen so var betydligt svårare...knepiga skruvar, men nu är den hel o fin iaf..

Sen kom vi fram till att vi skulle baka kakor för att vi varit så duktiga..HUm mina nyttiga dagar får börja imorrn^^ Det gick ganska bra med kakorna förutom att dom vart, hum mjuka och hum allt flöt ihop^^. Men dom smakade gott iaf=) Nu ska jag ta ut hundarna, ner i dalen ska det kämpas, sen laga mat och sen skruva garderob med Julie skulle jag tro.

Imorrn ska jag på huntingmeet med Ross och Becky...massa mat och dricka i ett stort hus var allt jag hörde av ross förklaring förut han skulle ringa senare..kan ju bli spännande;) Seee youuu!

 Såhär skulle kakorna se ut...
 Emma slog chokladen i bitar /( jag tog över occh slog på bordet, det gick bättre;) )
 Resultatet..MOHAHA  Gott vart de iaf;)

Tankar

Oj vad mycket tankar det vart idag..var astrött när jag vaknade imorse, hade nog drömt mycket eller något, och sovit otroligt hårt, hade sån dr halvtaskig huvudvärk..somnade om av och till från klockan 6 ungefär, gick upp halv 11^^ Raka spåret ut i soffan där jag spenderade resten av dagen..hade nog unnat sova hela dagen, har haft noll energi..förskylning på väg?? Efter lite mat nu på kvällen är jag piggare men kroppen är ganska orklös..suck:P Såg HELA topp 50 listan på "the hits" min favoritkanal..bara massa tjejer, britnet var etta med "toxic" hatar henne..på 50e plats var tatu:s gamal " all the things she said" såå mycket bättre än brittan..hon borde ju inte ens få vara me dpå listan;) Så ni kan ju gisa hur många timmar jag spenderade i soffan för att se alla femtio;) Sen hamnad ejag framför datorn efter en halvtimmes strykning, o där har jag stannat resten av kvällen;) ,,mohaha seriös dag..

Hade långt serious talk med eme igår och insåg något som är otroligt jobbigt. "mitt " tjejgäng finns inte längre kvar, alla har gått olika vägar och om jag ska vara ärlig, kommer vi komma tillbaka till det vi hade innan jag åkte?? Skulle inte tro det, ni verkar alla ha gått olika vägar därhemma:S Det som känns skönast är att veta att jag ändå har dom flesta kvar, trots att ni alla inte håller kontakten med varandra, håller jag kontakten med de flesta av er..Har också insett vilka som är på riktigt, de som verkligen betyder något...En del del besvikelser finns bakom, och en hel del frågetecken till er andra..Varför?  Andra besvikelser finns också, och en del överaskningar, inte många av er verkar förstå mig, eller ni vill inte veta helt enkelt..Det är synd, med riktiga vänner kan man prata om allt med, och man kan acceptera och försöka stödja valen även om man inte gillar dom. En del av er försöker inte ens. Det svider....

Har hittils haft tre solstrålar ( en fjärde på g nu)på msn idag som lyst upp lite i det eviga gråa trista regnvädret som ALDRIG slutar...Ni vet vilka ni är hoppas jag, tack för det ni gör<3<3Jag älskar er och dig mest ;)

Jag kan titta på stjärnhimlen på kvällarna och inse att ni kan se vad jag ser trots att ni är hundratals mil härifrån. Men när jag tittar närmre upptäcker jag att nästan alla "stjärnor" är flygplan:O Inte klokt, varför sitter inte jag på en av dom undrar jag ibland??


Just de, kolla hur mycket SNÖ det är hos mamsen..VARFÖR är jag i landet som aldrig ser snö??
image140

En del av oss, av det som var..image141

Ytterligare en stund som inte kommer igen..
image142

Och det fortsätter ner och det fortsätter upp..

Trött på de är jag..Igår hade jag en otroligt rolig kväll med Hanna på msn, var såå övertrött vilket gör ju allt roligare..skrattade så jag grät, säger bara ett ord hanna: Tampontomtar;) ( MÅSTE nog förklara med, jag åt skumtomtar, visade för Hanna i camen, hon sa: Vad är det där:O Vad har du gjort med den? Är det en tampong:O " och sen massa skratt;) Kan säga flera föresten, synder i kyrkan;) Nu tog visst minnet stopp..hum återkommer om jag kommer ihåg vad mer de va..:P Haha men jag hade kul iaf:)

Kan också meddela, föresten just de! Minnet kom tillbaka när Hanna just nu sa att hon måste stryka i ca fem timmar: Hon måste stryka trosorna i familjen hon bor hos! Haha "stringtanga liksom det finns ju inget att stryka" mohah tycker synd om dig, men kan inte låta bli att skratta;)
Iaf tillbaka till vad jag faktiskt skulle meddela: Hanna och jag åker den 21 December ( hur gick det med ändringen Hanna? måste fråga nu genast, ryan har nämligen flyttat på henne så hon flyger på torsdagen och inte med mig:O Vaah?? liksom jag tänker flyga med dig;) ) och hem kommer vi de, håll i er FJÄRDE JANUARI! hiii:D  hoppsan vi fixade visst några dagar till hemma:D Var värt 17 pund;) :D

Hannas kommentar på min blogg:
" Haha men det såg ju ut som en tampong först. Jag letade efter snöret men hittade inte det :P
Du har ju inte skrivit något om KATTEN? Så jag får väll berätta det.
Julies katt. (Den som spyr och såvidare)
Skrattade vi mycket åt.
Tillexempel när hon nästa ramlade ner i vasken.
Fet är hon ju ochså.
Men Josefina döda henne inte!!!
Hon har säkert något gott innerst inne ochså
Puss och snusk " Josefina kommenterar: Ronnie är ett killnamn, katten är av hankön Hanna;)

Jimmy bad mig också att meddela att det faktiskt var HAN och inte mamma som stod utanför dörren när dom kom hit och att det var taskigt av mig att inte nämna honom en enda gång i bloggarna om deras vistelse..visst gjorde jag väl de? Nämnde honom minst en gång?? Han luras nog...

Vaknade imorse med olustig känsla, var väl orolig för vad julie skulle säga..Att Callums sedan drev med mig och sa att dom just pratat om mig gjorde de ju inte bättre..Men vartefter dagen gick och ridning, städning, målning, mer städning och sånt fortgick är allt bra igen..Har just nu egen tjejkväll, pojkarna är borta hos pappa och kompis, connie har lily här, dom meddelade just att dom dissar filmkväll med mig för datorn:( Julie dissade för Nick..HUm VAD ska jag göra nu då:S Har inga bra filmer att se, inget att göra:...Bläää får sova tidigt idag helt enkelt...nu kankse??neej är inte tillräckligt trött, synd att de inte var som igår när jag nästan somnade vid halv sju! Hahah

Nej för långt inlägg för er, Ha en bra helg mina vänner, pappa tänker du visa att du skanar mig något eller?? Jag tänker inte ringa den här gången....

image139

Busy busy

Oj jag har hunnit med massor idag..typ..när jag väl börjar räkna upp de är de kanske inte så mycket, men iaf;)

Skulle ju egentligen följt med Sian till toddlers imorse, men Georgia hade vart lite krasslig så icke..Gav Becky och Ken pepparkakor att ha i stallet till kaffet, ken klagade på mig igår när jag lkäkade min frukostmacka att jag inte hade gjort någon til dom så där fick han:)

Callum har vart hemma halvsjuk, han hjälpte mig dock att måla hela taket i hans rum( med pensel:S ) dock fick jag ändå måla över hela den delen så hum hjälp o hjälp, men han försökte ju;) Fixade lunch o grejer, dammsugade, städade, tvättade, hämtade barn, fick två på köpet igen, peter och annabell, de blir alltid ett jävla liv här då men jag höll mig i köket:) Just de ja, Peters mamma vad hon nu heter, berättade att Peter hade varit helt lyrisk över köttbullarna han fick här förra veckan, sa åt henne att åka til ikea o köpa..dom är ju klara på tio röda i stekpannan;)

Lagat mat i över två timmar, kan knappt vänta tills julie kommer hem så jag får äta! Potatisgratäng, tzatsiki, och kyckling marinerad med sån där sweet chili sås med paprika i...mumsi! Tror att jag verkligen har lyckats idag, men det återstår att se:D Älskar matlagningen om jag får ha tid på mig:)

Fick dammsuga en gång till efter alla barn, sen har jag lämnat massa kartonger och sånt på återvinningen, och städat upp ännu mer...ska stryka nu så vi får plats i vardagsrummet ikväll..o ja just de,köpte olika muffins med gojs på för att stödja skolan, gud vad jag är duktig:) Hihi! Om EXAKT fem veckor står jag på skavsta.....!:) uhlala:)Nyårsplaner igång vad ska alla göra??;)

Nu ska jag stryka så jag får något mera gjort innan julie kommer:) hii:) Jag vet varför jag är glad, det vet du också;)

Förra årets nyår, suddighet beror nog på alkohol eller vad säger du tysken;) Förra året var bäst hittils, blir det ännu bättre iår`?=)
image138

Det går upp och det går ner i berg-ochdahlbanan

Det är verkligen upp o ner..vaknade tidigt imorse, astrött..gjorde mig beredd på att sova en stund till så fort jag lämnat barnen, så åt ingen frukost och gick med pyjamaströjan på mig till skolan..mohaha. fick ett mess av Shawniee=) Hon skulle rida med becky, undrade om jag ville följa med..Jag tackade besviket nej, behövde sova, prata med bus o eme och sen måla taket i callums rum, plus de vanliga med strykning och allt...Gick iaf o la mig en kvart, sen knackade på dörren...de va sian som ville ha med mig iaf, och övertalade mig tillslut..tog mackan i farten, långkalsonger på,de va ju fan frost ute fortfarande! ;)

Red Pirat, Sian red Treacle, hon fick rida i barbackasadeln, mohaha. Skrämde henne innna sa "lycka till i den där" (jag trillade ur den, eller snarare, gled runt med hela ner på sidan så jag var tvungen attt hoppa av;) ) hon vart nervös men vi hade en underbar ridtur:)Toppenväder, har saknat min shawnie=)

kom hem målade taket ( en del av det, pallade inte hela med pensel, ska försöka imorrn med roller;) fixade lunch, var social sen kom sian igen och vi snackade bort tiden..hämtade barn, lagade mat, och har nördat framför datorn HELA kvällen...Har ju avrt väldigt inne på att stanna hemma för gått efter jul, men det går så himla upp o ner..barnen bråkade en och en halvtimme i sträck, då ville jag åka hem..sen pratade  jag av mig med bland annat effi och hanna, då vart de bättre...

Julie kom hem, hade köpt en stor ost ( abra för att jag gillar de) en stor yougurt ( för att hon sett att jag köpt en till mig själv då o då) och mina flingor jag bad henne köpa en gång för länge sen:) Hon är så himla go, känner hur mycket jag tycker om henne ändå! Då KAN jag bar ainte åka hem. Connie kom o kramade mig godnatt, toby var söt, han skulle ge mig en sked som var full med socker, han abra "wait" sen diskade han den till mig och gav mig en puss..han har sina stunder...

Så vad ska jag göra?

På topp=)

Är högst upp i bergochdahlbanan nu:) Åkte ner en liten bit i medkänsla för Hanna, åh vad jag vill träffa dig nu, bara knappt en vecka kvar! Då ska vi se till att få ett leende på dina läppar!

Annars har min dag vart tipptopp:)

Lämnade barnen imorse efter en godnatts sömn och mycket drömmar, kom hem och gjorde mig iordning, åkte til Bath med Emma efter en snabb kopp te:) Hon är såå trevlig, vi kommer verkligen bra överens:) Hennes bil var lite hum trasig, lät som en sportbil, mohaha mycket roligt hade vi åt de:)

Hon visade mig massa trevliga affärer, oj vad vi missade en Becca! Den kan man gå i i säkert en timme, jättestor och MASSOR med snygga kläder!:) Plus smink och parfymer oc sånt i massor! Dit ska jag igen!;) Åkte sen hem, stannade på verkstaden för att få ordning på bilen. Det tog en halvtimme att byta avgasröret typ, dom tre grabbarna "slogs" om att få hjälpa mohaha vad gör dom inte för söta tjejer?;) ( Jag vet egot är stort ibland;) )

Kom hem, käkade sen lunch, visade massa bilder och hoppsan dags att hämta barn i skolan. Ingen sian där idag heller, har inte sett henne på en vecka nu;( Gjorde alla sysslor jag missat, dammsugade, strök (högen tar fan ALDRIG slut) och lagade mat. Gick till affären och tog med hundarna på samma gång, Scamp är på minus, han bajsade på min matta idag, heeela rummet stank:(  Sen började hårda jobbet med att riva ut alla garderober i callums rum, tog nån timme, var livrädd att allt skulle rasa på mig! Men överlevde utan blåmärken:) Imorrn ska jag måla hela taket...;)

Sitter på internet i köket nu, DET är bra, behöver inte stänga av klockan nio!:D Måste bara fundera på vart jag ska göra av rautern...hums...just nu är de kablar till förbannelse, mindre bra;)Farligt med två hundar och en katt i samma rum??

Now I'm sitting here
Like we used to do
I think about my life
And now there's nothing I won't do
Just for one more day
One more day with you ( or lots;) )<3

image137

Snabba dagar

Oj vad dagarna gått fort! Vi hann med Castle combe iaf, en underbar promenad och en helfin by! Vi såg husen och andra platser där Stardust spelades in=) Och gissa vem som körde! ;) JAG! Var bara nära kanten(mamma: du var i gräset de vet du va?? jag säger: Klart, jag HAR koll, tänker: shit också måste passa mig!;) ), men körde ju iaf aldrig av vägen, eller in i en annan bil som vissa andra( mamse kraschade backspegeln, som tur var vart de inget på den andra bilen;P )...

Igår körde jag in till bath, det var en mardröm..tur att jag körde i söndags säger jag abra, nu kunde jag mest fokusera på vart jag skulle! I söndags käkade vi mat hos nick med trevligt trevligt:) Filmkväll igår, hot fuzz...himla rolig emellanåt men hela filmen förstördes av att man faktsikt fick se för mycket detaljer typ en gubbe som spetsades genom underkäken in i munnen och som faktiskt satt där o pratade..hum nae..då får den tummen ner...;)

Det vart tidigt uppvaknande imorse..sex första gången när scampii skulle ut(!) första gången annars ska han ju alltid in..;) Han skulle med julie till hästarna..:P Var inte så farligt att mamma o dom åkte, då. Nu är de tomt. Tack vare Becky behövde jag ju inte spendera hela dagen med städning som terapi för att inte tänka på att dom avr borta, istället fick jag möjlighet att rida ut med pirat en hel timme<3 har sen stressat runt hela eftermiddagen med städning, tvättning och matlagning..

nu är jag helt slut, ska sova tiidgt idag..skulle eventuellt med emma till bath imorrn men hon har inte hört av sig så får se..hon har faktiskt inte mitt nummer..:P Oj nu ville hon visst åka o simma imorrn..MÅSTE jag ta på mig bikinin??..huh!;) Sen en kopp varm choklad..desutom vid tio, hallå vad hände med min sovmorgon?? Okej Josefina, nu lägger vi ner, du ska vara glad över att ha någon form av socialt liv;)

PÅ tal om de, tjejen jag red ut med idag har tydlugen en svensk nanny:) hon är visserligen 26 men vad sjutton en svensk som bor nära:) Ska få hennes nummer, får se om jag törs höra av mig..:P

Orkar inte skriva mer nu, känner mest för att dra täcket över huvudet...Becky sa idag " ska du verkligen komma tillbaka efter jul??" Kan ju säga att den tanken satt sig fast i huvudet...Toby har verkligen vart hemsk idag, ge mig melcher tillbaka! TOby har vart toppen när dom vart här! Hela dagen idag har han grinat om att han inte vill gå till skolan, inte gå till beavers, inte göra si, inte göra så...:(

I feel like I'm living the worst day over and over again..

Saknar dagar som dessa<3
image134
image135
image136

Katastrof? (Lördag)

Haha en sekund före mamma knackade på dörren sprang jag in i köket...översvämmat golv! Det droppade från halva taket...:| Det hade blivit stopp i toan häruppe tidigare under kvällen, det var nu det vattnet som kom ner i köket..mmm fräscht..:/ Så mamma tog klivet in och fick hjälpa mig torka upp allt vatten det första hon gjorde...Två minuter efter att dom kommit gick dessutom strömmen..toppen! Haha katastrof..ringde i panik till Julie osm var ute på Party, som tur är var hon just på väg hem...Julie nick och wayne kom, och fick ordning på det mesta...

Kom i säng efter ett tiden, melcher proppsade på att sova i min säng med mig..hum...har nu sovit med tre olika personer i min säng på mindre än två veckor...haha inte fota det händer...dock kunde jag inte sova inatt heller, melcher kraken trillade ner från sängen mitt i natten, och jag är ju van att prata på engelska med barn, så jag började ju yra på engelska till kraken..:S Attans...haha

En otrolig röra mötte oss på morgonen men det mesta är iordning nu...vi ahr inte gjort alls mycket idag, abra ätit känns det som..mamma o jag gick runt dalen iaf...Jag slog i min lilltå himla illa i något imorse, det blöder fortfarande, ett jättedjupt hack:( inte nog med de, alla ska ju givetvis trampa på just den tån hela tidne med, bara toby har gjort de typ tre gånger o sen behöver jag ju knappast nämna jimmy med isna klumpfötter...;) Imorrn blir de castle combe, en riktig söndagsmiddag och se toby marchera tidigt på morgnen till minen av alla soldater...skoj...

;/

Hård dag??:(

Dagen började ganska bra, fick reda på att Julie skulle jobba dag, och sen ut på kvällen..Hon var väl vart hemma typ tre timmar den  här veckan förutom när hon sovit..skönt på sätt o vis faktiskt, det har gått bra ändå...Fick en förmiddag åt bara mig själv behövde de..Gjorde massa tjejegrej och tog ett härligt skumbad...Det behövs ofta här, man överlever inte annars..

Hämtade barn, fick bonusbarn med, Peter och annabel följde med Connie och Toby...helt okej, dom skötte sig bra..Lagade mat, mästerkock i farten igen, allt gick åt barnen åt duktigt och jag njöt av matlagningen..gillar det verkligen=) Fajitas blev de, med kött istället för kyckling..men gillar inte deras krydda så hade bara pyttelite..mohaha...:p Efter det började helvetet för kvällen..eller egentligen var de inte farligt, barnen lekte bara väldigt högljutt, jag pallar inte sådant, mamma upp idagen, huvudvärk efter fem minuter typ..Callum kom dock hem efter maten, pratade massor med honom, vi har haft en bra kväll.:) Inte ofta man kommer honom nära:) Vi ska laga mat ihop nästa helg, jag ska lära honom att göra potatisgratäng, har inte ätit de sen långt inna jag åkte och saknar det fruktansvärt mycket! Älskar de ju!

Gick sedan ut från julies rum (callum och jag hade fixat med musik på hans mp3 på min dator) och fick en chock! Alla täcken var ute, dom åkte på dom nerför trappan, hela vardagsrummet var ett bombnedslag..jag som städat och städat för att mamma o dom ska få plats här! :( fick ett ryck...ta mig härifrån eller döda mig långsamt typ...dock är allt nästan städat nu, men jag är sååå trött, skulle kunna somna på fläcken och har fruktansvärd huvudvärk...Har hittat anledningen till att jag mått taskigt dom senaste dagarna..! Visdomständerna kommer! känner en nu! Trodde de bara var blåsor, så helvete heller och aj fan vad de gör ont! :( kan knappt äta...allt vart ju givetvis värre när jag upptäckte dom, man tänker ju på de hela tiden..och jag ska få alla fyra:( bläääää

Hoppas mamma och dom hittar vägen ikväll:( Dom borde ha kommit halvägs nu om dom hittar...får inte tag i henne på telefonen:/ Orkar inte vänta uppe för länge, går och lägger mig och har telefonen bredvid mig...haa...

Countryroads take me home, to the place where I belong...

Okeeej haha fick mig ett gott skratt, berättade för eme om mina visdomständer..hon bara nejmen:O din kind är ju jättesvullen:O Vad har hänt:O Jag..: Den är inte svullen bara tjock:(!


Det ser värre ut i verkligheten:/
image133
image132

Bergochdahlbana...igen

Förstår inte hur får allt kan gå upp och ner???? humör, känslor, hälsan, you name it..idag har jag vart överallt, på toppen, på botten och ganska mycket mitt emellan...Går och sover med gott samvete iallafall...

Vart barnvakt åt sötungen Spencer idag åhhh i like=) Var hemma hos beclky i några timmar på em, hon är toppen:) Älskar pratstunder med en koppte i en soffa, speciellt med spöregn utanför dörren, allt blir så mysigt då..

Har haft en hyfsad kväll med Toby också alltid ett plus..

Fick läsa en mycket vacker dikt av Hanna igår...


"Nu har jag börjat falla igen. Men nu känns det mer som att jag faller ner för ett vattenfall. Kanske för att mina tårar rinner samtidigt som jag faller? Men magplasket som jag väntar på har inte kommit ännu.

Kommer mina vingar hinna bära upp mig igen. "

Detta var en del av det...Vet vad du känner vännen..jag fick ett magplask idag, men reste mig och gick min väg från vattenfallet...Kan se några av mina stjärnor lysa igen...bra skrivet Hanna:)

 Söt!

Sjuk :/

Jahaaaja så var de dags då...har haft häslan i två månaders tid, imorse var de kört..förkyld eller mest ont typ i bihlerna, huvudvärk och ni vet sådär allmänt taskigt hängig..total förändring från igår:( Barnen åkte till Becky ändå, jag har legat framför datorn hela dagen typ...braaa josefina att du får något gjort..:P

Scamp var på min dörr hela natten så har vaknat varje timme typ..Connie kom ner vid fem imorse och hade drömt en mardröm stackars flicka, hon fick sova hos mig resterande två timmar..;)

Fixat lite med mammas hitkomst iaf bra de. Och varit social med typ alla på msn utom ängland, vet inte hur mycket du segat idag;) haha du och jag vi har nog gått om varandra...;)

Toby ochjag har sett en del av Gladiator med, alltså filmen är ju verkligen jättebra, men måste man visa så mycket detaljer av hur dom skär halsarna av varandra???:s

Welll, ingen ridning imorrn:( Typiskt...sian ska med rida..alla är så snälla..Ross sa att dom kunde ta ungarna imorrn kväll med om jag ville..mohaha leker med tanken men nej, stackars toby var ledsen för att vi inte fick den helkväll som var planerad:( Sååå ska kolla gladiator lite mer imorrn haha...;)

Mina öron gör ont istället nu..verkar om att de går runt, ena stunden är det huvudet, nästa näsan, öronen, halsen, illamående...allt på en gång:(

image129


Svenska stunder och solen skiner, vilka underbara dagar<3

Åhh vilka underbart bra dagar jag har haft! Hur ska jag få ner allt? Hemlängtan är både mindre och större vi vet vad det beror på;) Solen skiner på mig nu, känslan jag har vill jag dela med mig, om alla dagar kunde var asåhär??

Igår åkte jag och Julie runt på alla möjliga ställen. Vi gjorde stallet direkt efter vi lämnat Connie i skolan, sen direkt till IKEA! Åhh som jag har längtat! Fyllde bilen, att jag fick plats var ett jävla under rent ut sagt. Passade på att handla massa svensk mat=) Spenderade nästan 300 kr på "ikea food" avdelningen, det säger hur mycket jag längtar efter svensk mat! Julie ville betal amen sa att nu skulle jag bjuda dom på en ordentlig svensk middag, ville betala med. Skumtomtar<3 hiii=) var överlycklig, snabb vanlig matshopping resulterade i en mycket fastklämd Josefina längst bak i bilen, men en dock så överlycklig sådan:)

Kom hem, städade ur Julies garage åt henne så vi fick in alla grejer, stäade ur hela hennes bil, stackars henry fullmatad;) Passade på att dra igenom hela huset med på en gång. Snabb kopp te, sen hämta barnen, sen laga svensk maaat=) Potatis, köttbullar, brunsås och LINGONSYLT! Trodde aldrig man kunde sakna de så mycket??? inget man tänker på hemma;) Ungarna älskade det, jag älskade det och Julie älskade det!

Bonfire night var de ju med igår, Julie gjorde treacle toffe, typ som knäck men något strävare i smaken urgott! Vi gick tillsammans med massa andra ut i mörkret, kollade en enorm brasa och fyrverkerier som varade i minst 20 min! Pratade med alla möjliga, drack varm choklad hos någon granne jag inte känner och sen umgicks jag med Julie resten av kvällen. Hon hjälpte mig med alla julklappsidee=) Har abra tre filurer jag måste komma på;)

Jag och julie kom varandra såå mycket närmare igår, vi hade en så himla bra dag tillsmmans!

Imorse försov sig julie, men tack vare moi gick allt bra ändå;) Fick dock springa hela vägen till skolan i ridstövlar pust! Åkte med Becky till hennes stall, fick rida hennes nyhemtagna häst Treacle! =) lovely horse! Men behöver lite träning, hon vill bar aglaoppera på åkrarna;) KOm hem, sprang en runda i det underbara vädret, tog ett bad, hämtade barnen, städade, lagade mat, kollade film med Connie, Sian "popped up" så pratade med henne istället för att se filmen. Får bli tredje försökte imorrn haha  becca och jag tog oss bar aigenom halva,)

Mamma, melcher och jimmy kommer snart<3 Massa planering, har inte gjort  en enda grej av det jag skulle göra ikväll, hade en lååång pratstund med effi och mer trevligt sällskap på msn istället;) Haha vänta du bara effi vilka planer vi har,) <3


 I like<3
 KÖTTBULLAR
 Lingonsylt
 Min spegel jag fick av Julie=)
 Treacle Toffe:)

High school musical med Boss

Ännu en helg har passerat. En helg närmare hemkomst. Hemlängtan har tagit över nu, försöker tränga bort den så gott de går, men hum. Uppenbarligen funkar det inte så bra. Det spelar ingen roll vad vi gör, typ som i bilen hem från Sian, så drömmer jag mig bort till alla gånger jag kört hemma, den där lite speciella känslan man har när pappa kör till landet ( fort, kurvigt och ändå stadigt). Sjukt! Jag vet! Kan tyvärr inte hjälpa det. Snart kommer iaf mamma, Jimmy och Melcher. Kommer inte bli riktigt som jag planerat, men skitsamma, jag får se dom, träffa dom, krama dom och känna mig älskad och trygg. Kanske kan den riktiga Josefina komma fram en sväng, hon är rätt långt bort numera. Den där riktigt spralliga tjejen är kvar i Sverige, hon kom aldrig hit. Saknar mina stunder med Kacka i köket, hon lagar mat, jag sitter på köksbänken och får henne att skratta i timmar åt massa saker som inte är något speciellt. Hums.


Iaf. Igår åkte vi till Sian ( Inte min bästakompishär-.Sian, utan "naugthySian " som hon kallas. Hon är en perfekt kopia av Julie, man kan tro att dom är systrar. Pratar likadant och allt.

Det var massor folk där, dom hade ett underbart sött lite sagohus med överbeväxt sagoträdgård. Huset var lågt i tak, köket slutade precis ovanför köksskåen, som satt en och en halv decimeter över underskåpen. Sött! Fyra hundar har dom, i fyra storlekar! 1. fleada storlek, = liten, 2 scampistrolek = lagom, 3 = lite störrescampi strolek= okej, 4 = monsterstorlek = för stort! ;) Grand danois hur de nu stavas var molly. BigCal brukar ha henne i sängen, jag förstår att flickvännen klagar, va fan hunden tar ju lika stor plats som två normalstora människor!;)


Sian var där, hundarna var där, Bigcal,kirste(flickvännen), Georgia(kirsties lillasyster), Boss (bigcals lillebror, 15 år helskön och är dömd sen han var tre år att bli gay enligt julie. Om han inte "kommer ut" innan han fyller 18 ska sian ge 10 pund till lis, som också var där, kompis till sian. Annars får hon 10 pund. Hahah bra mamma;)  Men jag förstår dom efte ratt ha sätt honom på scen, mohaha ). Sen var det bigcals kompis Sam, lång, tystlåten kille. Och så alla vi, minus callum. Han skulle spela rugby. Jag hade fullt upp med att försöka hinna med i samtalen = omöjligt. Ingen koncentration på rätt saker här inte;)


High school musical spelades av småbarn:O Jag fick en chock! Boss och en tjej var dom äldsta, 15 år, alla andra måste vart från sjätteklass! Dom var sååå duktiga, älskade hela grejen, dock var Boss garanterat bäst av killarna på att sjunga ( Han är den enda som har kommit ur målbrottet). Kan ju säga att huvudkillen själv visste hur hemsk han lät, det syntes, det var tillslut som en dålig idolaudition, sån som man verkligen skrattar åt. Annars var han jätteduktig verkligen, men vännen, kom tillbaka när du kommit ur målbrottet;)


Hemma hos sian var vi vakna till ett, massa prat, skratt, och vin ( tre glas på hela kvällen för mig, boss tyckte jag var duktig haha ). Vilket resulterade i en ganska bakfull lis imorse, trött sian och en alltid så pigg julie. Har gått på två långa promenader idag, först med julie och alla sex hundarna före frulle, sen en  till med boss, sam connie och toby. Tack för backen ner boss! Tog mig tjugo minuter neför stupet. Han var nere efter fyra.


Plus med helgen: Boss sa att jag inte har den svenska accenten vilket var lika med bra! J Musikalen var ju toppen, och sällskapet var, hum det vart bättre på slutet;)


Minus: Det är otroligt vad ensam man kan känna sig i en folkmassa...


Oj långt igen, sorry.. Har uteslutit massa roliga saker men men. Ni har nog kramp i ögonen efter att ha tagit er igenom detta ( om man kan ha kramp i ögonen???:S ;P )


<3Jag minns gamla stunder<3

Igår vart man ensam hemma senare på kvällen, himla skönt! Hade dock riktigt tråkigt, orkade inte sätta på en film, tyckte det var försent, men hade ju lika gärna kunnat göra de, somnade inte förs efter ett.. Kollade tillbaka på alla mina tusentals bilder, tog en halvtimme i ett bildspel...Vi har haft så mycket kul tillsammans tjejor, kommer det bli några mera sådana stunder? Allting har förändrats, vi är förändrade som personer, vi har skaffat oss nya liv på olika platser, kommer alla vi hitta tillbaka till busen vi haft när vi alla är tillbaka i Sverige igen?  Jag hoppas det. Dom stunderna har betytt så mycket för mig. Dom senaste tre åren har jag levt för er. Hoppas jag kan fortsätta göra det.


 Balen =)
 Första vårdagen =)
 Dom här korten har vi många av ni;)
 Grilla i vilda:)
 Ullared, Becca hittade det här kortet igår! Du har ju massa kort jag inte sett!;)
 Liseberg =)
 Halvarskväll;)
 Partynätter i massor;)

 Valborg i mitt hjärta<3

Nu bär det av till Sian, Julie kom just. Längtar hem.

Kom och ta mig långt härifrån...

Så kändes det iaf imorse...Får sånna där stunder när jag bara vill härifrån, och aldrig komma tillbaka..Toby kom in o skrek o gnällde imorse för att jag stängt av honom från datorn idag, sen tjöt han hela förmiddagen för att hans kompisar inte var hemma och kunde hjälpa honom med tvspelet...Ignorerade honom tillslut, det brukar i slutänden vara bästa sättet. Körde ett eget improviserat friskispass i solen, var ute i t-shirt, döskönt! Igår var det halsduk och vantar, vädret vänder fort;) Man blir alltid så glad av den träningen var på bättre humör efter de, och trevliga sms är ju inte humördämpande heller om man säger så;) :)

Har städat massor igen, hela kylen var full med katthår...myys:/ Kul var att julie iaf kommenterade att vardagsrummet var himla städat, har spenderat halva dagen därinne..så fort man är klar kommer barnen vänder till, sen kommer lushunden scampii och kliar sig så hans hårtussar är över hela golvet..Har haft Henry ute två gånger i vardagsrummet idag, normalt???;)

Fredag kväll, vad jag gör?? Deppar, har facebook nu föresten..Ska bara fatta alla funktioner..haha.
Imorrn ska jag på HIgh School musical 2, Bigcal som sover här på söndagar , har en lillebror, Boss, som spelar med i den:) Så vi ska sova hos dom (sian, mamman är julies kompis sen evigheter) o kommer hem på söndag. INget kul att sova hos folk man inte känner, men det ska bli kul att komma iväg o göra något, lämna huset. Även om jag trivs bäst i min säng, där har man det iaf lugnt och skönt ;) :P Haha. Nehej ska väl se om jag ska vara social med Julie och Callum, dom andra två fröna har åkt till Douggie...tyst och skönt;)

Miss youu<3

Gamla tider, trots allt kan jag bara se tillbaka och le...Vi är sååå snygga...hur var de? Djävulen, Smurfen och Hulken?:S:P

image112

Halloween

Jaha igår var det halloweenfirande här i Colerne ( och resten av England) hihi. Som vanligt hade jag en mycket intressant dag bestående av städning och ingenting alls att göra, men de gick bra ändå. Lagade mat, smarrigt kött och ris vart de ( såå svårt allt man gör här är att steka kött och hälla på en färdig sås, sen klart! Kan man kalla det matlagning??;) )

Barnen klädde ut sig, ni får se connie och Callum här nere. Connie var häxa, visst ser hon äldre ut än sina nio år??:O Jag sminkade:) Fick dock inte göra klart, tiden försvann i väg så fort:( Callum skulle föreställa Jack the ripper;) Iaf dom försvann ut på sina trick or treat rundor, jag blev lämnad åt mitt öde med godisskålen...Sååå mycket ungar det kom förbi då! Vart en himla massa springande upp och ner i trapporna, det ,måste varit minst fyrtio barn här! Godiset tog slut, pinsamt värre men vad gör man! Barnen kom hem med stora påsar med godis, hittils har jag inte fått smaka;( haha måste ha varit minst ett kilo var..varför är inte halloween stort i sverige??? billigt sätt at få massa godis ju!! ;)

Sian kom förbi en sväng med, så han inte vara social igår heller..längtar till barnen börjar skolan igen, så blir allt mer normalt! ;)

Imorse var det också dags för Connie och Becky att "go hunting". Åhhh jag vill! Mer bilder kommer i min bilddagbok som jag äntligen börjat få ordning på..! Där kan jag lägga in massa bilder =)  Har vart "barnvakt" åt otm hela dagen och toby, borde vart en mardröm men tom sköter sig väldigt bra i närheten av mig...TOby är så himla ouppfostrad känns de som, han bara drog i väg till en kompis och lämnade stackars tom här med mig:/ Tycker himla synd om Tom liksom:(

Men Men längtar hem mycket emellanåt, allt vart värre sen mina besök åkt i väg...Hemlängtan gör sig mycket påmind då faktiskt...Men jag ska inte klaga, har saker att se fram emot, hur går det för Becca?? Måste få höra ikväll vännen, håller tummar och tår.

Just det, en sak till sen ska jag sluta den här långa bloggan. jg dricker nu min allra första kopp kaffe:) Ett steg närmare vuxenlivet;) Haha det är gott faktiskt.) Sen om man kan kalla en halvkopp kaffe, halva mjälk, tre skedar socker och en sked chokladsås för kaffe kan ju diskuteras;) Mohaha

I miss you<3

 Connie som häxa, jag upprepar: Hon är bara nio!

 Callum / Jack the Ripper

 Lily längst ner till vänster och hennes mamma Lorraine som djävul;)


Men kolla bilddagboken med: jokiee.bilddagboken.se

RSS 2.0