Shopping till max i goda vänners sällskap

Oj! Där rök 1700 kr av lönen. Och vips. Är helt sjuk glad över mina nya inköp. Det är värt att ha en sån här dag istllet för att småhandla resen av månaden. Är jättenöjd verkligen:)

Dagens inköp: Tre strumpebandshållare, fyra par trosor, en bh, en bikini, en klänning(het som sjutton), en bok(twilight 2an), ett par skor, Vin(riesling relax of course), present till snart firad person, och hum. Fick leggings och vantargratis från gina tricot, det tackar vi för!:D

Sandra och jag gick hela dagen på maxi, snyggt har det blivit under ombyggnaden, ska bi kul att se när det är klart. Lunch å donken, där vi mötte Emlan:) Lite mer shopping, sen bar det av in till stan, träffade Sani, min nya vän, och vi skulle ju då försöka fixa hemligheter. Tur i oturen dök tysken upp innan vi hittat något, så vi sällskapade en stund, bland annat med en fika.. En mycket smarrig söt fruktfdrink på coffehouse by george ( tror jag det var), och sedan vart det mer shopping. Vi promenerade hem till Sanis väldigt tomma lägenhet, ( tom eftersom han ska flytta), pratade en stund, sen tog jag mina påsar och satte mig på bussen hem:)

De har varit en trevlig dag och jag är nöjd med mina inköp! :)

Som ja sa; Vem sa att man inte kan köpa lycka?
( Mamma svarade: Men det blir dyrt när räkningen kommer...;) )

Puss på er mina härliga!


Monstret är löst!

Det lilla kvinnoförbannelsemonstret kallat pms. Gud vad sur jag är. Märker direkt när de är på gång, blir skitsur, känner mig döensam bara för jag inte har hört något på mobilen på ca fem timmar, och saknar den jag inte vill sakna. Eller vill o vill. Jag gör de ju mest när jag är såhär. Vilket är taskigt.

Sur är jag på folk som inte kan göra som dom säger att dom ska göra, och ännu mer sur för att jag sitter här och väntar. Och väntar. Och väntar ännu mer! Gång på gång. Jg kan inte sluta, kan inte slita mig. Gaaah! Och bråkade lite med pappa också för omväxlingsskull, det höjer alltid humöret. Not! Jag ska härifrån...

Måste ju faktiskt försöka vara liiite positiv idag med, hur svårt det än är. Har träningsvärk, det suger. Inte så positivt kankse, men det betyder att jag varit duktig på träningen, ännu mer duktigt var de att jag faktiskt tog mig dit efter jobbet, fast jag mest kände för att åka hem till sängen. Har börjat cykla till jobbet nu, plus till mig. Och hade en bra men sjukt stressig dag på jobbet. Nåväl. Imorgon blir bättre.

Bara jag inte drabbas av läskiga besked på besöket hos fröken fånig, så kommer Sandra och jag ha en toppendag. Shopping förhöjer alltid mitt humlr. Vem har sagt att lycka inte kan köpas? Minn lön vart föresten toppenbra:) Sjukt myckt mer än väntat.:) PLUSPOÄNG!

Berätta vad ni gör för att döda monstret?


Jag försökte med choklad, men mådde bara sämre, eftersom jag sagt at tjag ska låta bli nu när jag är igång med träning o nyttigheter...:P

En känsla så gudomligt bra..

Igår var jag duktig och städade garderoben när jag kom hem från Sandra. Sen smet jag till farmor och hade lite fotvård med henne, sen bar det av till friskis. Såå länge sen jag av där igen nu, alla dessa förskylningar! Marie Alm hade passet, mötte upp kristina innan:)

Och jäklar vilket pass det var. Catarina var ju mimn favorit, men har ine lyckats hamna på hennes pass mer än en gång sen jag åke till england, vilket har varit trist. nog för att jag kämpat på passen jag varit på, men det där sista extra extra har liksom inte funnits att tillgå.

Och där låg jag igår, inte alls redo för andra styrkeblocket, kändes som att passet borde varit slut där. Icke. Bra musik och en cool ledare fick mig att komma in även i tredje andningen om den nu existerar? haha. Grymt skönt att få köra så hårt.

Idag tänkte jag köra step, men får bli en ordentlig powerwalk istället. Vågar inte hoppa på stepbrädan, min vrist är lite osäker sen vrickningen för några veckor sedan. och jag är LITE förskyld idag igen, så ska ta de lugnt nu. Torsdag kommer nästa pass:)

Idag väntar CG på mig 15-20:)

Hoppas ni får en bra dag!

Föresten, har ni märkt hur ljust de börjar bli på mornarna? Jag vaknar typ redan vid nio o är på väg att gå upp:)


Fem vinflaskor på två dagar: - A lovely weekend!

I had a fab weekend:)

Efter lite vinpimplande i fredags och jobb hela lördagen, så hämtade Sandra mig prick 19.35 vid CG. Åkte hem till mig, käkade god lasange, och jag gjorde mig iordning. Min snälla bror körde oss ner till förfest, tusen tack! Bror är bäst ibland och ganska ofta:)

Förfest hos Oskars kompis, hej och hå, mycket folk, en del gamla och vissa alltför välbekanta ansikten, andra helt nya, hade galet kul! Sedan bar det av till Otten, vem orkar stå ens tio minuter i kö till hugo? Otten är  ju nyrenoverat, hade höga förväntningar, var inte tusenfalt imponerad men det var fint och lite lyxigt. Vi dansade hela natten lång, träffade på en sörpingspojke, Sanie. Jag och Sandra slutade på max med honom och hans kompis Håkan, sedan åkte vi axi hem, släppte av pojkarna på vägen. Oj vad gott vi somnade, jag i min säng, sandra på soffan. ZzzZ

Idag vaknade Sandra naturligtvis tidigt, jag kände mig full när jag vaknade vid niotiden, men det gick fort över, vi gick ut på promenad direkt. Tog oss till Sandra bastade med snö i bastun, pyssade lite. Sedan åkte vi och träffade martin. Han körde runt oss några varv på en stor sjö, ett jäkla sladdande var det där:) VÄldigt roligt måste jag säga, var orolig för illamående med tanke på bakisheten och min vanliga förmåga att må illa när de snurrar för mycket. Icke, det var bara roligt!

Åkte och käkade en välbehövd kebab, sedan lyckades vi med något väldigt trevligt, åkte med martin hem till hans kompis peter som har en utomus Jacuzzi:) Snöänglar och trevligt sällskap, växlande färgbelysning och bubblor med massagestrålar gjorde att vi var i nästan tre timmar:) Mys! Lagom bakisdag:) Jag som brukar somna vid sexiden dagen fter, är fortfarande uppe! Kors i taket, nu måste jag sova : )

Spontant är roligast!

Tack partypinglan för ännu en helg att lägga på minnet ;)

Snöänglar :) Min till höger närmast.


Martin och Peter i jacuzzin. Jag vill med ha jacuzzi..;)


Nöjda efter badet

Mysdag på hästarna:)

Vaknade imorse med solen strålandes in genom fönstret, och mitt humör steg direkt:) Tog mig ut till Sandra via FIe som bestämde sig för att följa med och rida:) VI hade en riktigt mysig barbacka tur! Mycket bilder finns, skulle tro att Sandra slänger upp en del så småningom.

Igår efter att jobbat 06.30-13, hämtade Sofie upp mig och vi var duktiga och gick till infoteket, nu är jag sugen på att börja bestämma mig! :) Har tre kataloger hemma som väntar på mig.;) Vi gick hem till Eme och snackade lite trevligt :) Kul att se HG igen, alldeles för länge sen! Hihi. Såg en film på kvällen också Green Street Huligans tror jag den hette. Den med Elijah Wood, mycket bra film jag kan rekomendera:) Filmkväll är alltid trevligt ;)

Vet ni? Jag längtar till sommaren:)


Sportlov, Badhus, Jobb och god mat

Nu har alla barnen sportlov, en känsla som vi "äldre" nog saknar. Jobbade helgen och måndagen, har fortfarande ont i halsen, vårdcentralen var jag på igår. Inga resultat på proverna där, får leva med det helt enkelt. Åkte till badhuset med Kristina, mamma och alla barn utom Herman. Sötnosarna. Fick jättefina kort som jag ska lägga in ikväll:)

Är just nu ute på Vikbolandet i det vackra huset vid sjön. Vi åt en supergo middag igår med potatisgratäng, kött och rödvinsås:) mums! Såg en film med Samuel L Jackson, Lake View Terrace, den var sådär. Sådär spännande så man åste hela, men man väntar hela tiden på slutet! Haha.

Idag håller vi på med bullbakning, Niklas Jag och Love. Sen blir de eventuellt promenad i kvarsebo, eller en ridtur för mig, vi får se :)''
 
Ikväll ska tjejerna från jobbet till Wasa, hade tänkt hänga på, men hade glömt att jag börjar tidigt imorrn! Suck! Klockan 5 ringer klockan, 06.30 är jag på plats på underbara Cg.

Nu ska vi nog sätta lite fart. Ha en jättefin dag allihopa! :D

Puss & kram
Josefina

Några vackra ord kan lysa upp så mycket! :)

Imorse när jag gick ut i köket låg ett litet pappersutklipp där. Det var från NT, Dagens Ros! Till mig! Det stod:

"Dagens Ros till alla duktiga kassörskor på city gross,. En extra ros till josefina som med ett stort leende och en mycket proffessionell inställning tog emot mitt stora varuberg fredagen 30/1 vid niotiden. Du matade ner varorna i lugn takt berömde och småpratade. Jag gick därifrån med ett leende liksom många andra som stod i samma kö.
- Tonårsmamman "

Hur fint var inte det?"!

Dessutom, bror min skickade ett sms som också värmde hjärtat :) Nu ska jag hålla det här i tankarna så jag slipper tänka på imorgon...


// Josefina -  Som nu vet att hon kan sin jobb :)

Hur man botar dåligt samvete ;)

Fått i ett mail, vet tyvärr inte från vem. Men roligt var det :)

FRÅGA: Kan jag genom att göra sit-ups få min mage lite mindre?
SVAR: Definitivt inte! När du tränar en muskel, blir den större.
Därför bör du inte göra sit-ups, såvida du inte strävar efter att ha en
stor mage.
-----------------------------------------------------------------------------------


FRÅGA: Är simning bra för figuren?

SVAR: Tja, se på valar
---------------------------------------------------------------------------------



FRÅGA: Jag har hört att idrott är bra för hjärtat och kan förlänga livet,

stämmer det ?

SVAR: Ditt hjärta är programmerat till att slå ett visst antal slag under
livet. Kasta inte bort dem på träning!! Genom träning slår hjärtat
snabbare, och du förkortar livet! Vill du leva längre? Ta dig en tupplur!
--------------------------------------------------------------------------------


FRÅGA: Borde jag skära ner på måltider innehållande kött, och äta mer

frukt och grönsaker?

SVAR: Här måste du försöka att förstå logisk effektivitet. Vad äter en ko?
Gräs. Och vad är det? Grönfoder. Så en biff är inte något annat än ett
effektivt sätt att äta grönsaker på. Ät kyckling, och få i dig majs! En
fläskkotlett kan ge dig 100% av rekommenderat dagligt intag av grönsaker !

--------------------------------------------------------------------------------


FRÅGA: Borde jag minska på mängden alkohol jag dricker?

SVAR: Nej, tvärtom. Vin är gjort av frukt. Brännvin är destillerat vin.
Det betyder att de tar bort vattnet ur frukten, och så får du ändå mer av
det goda, sunda innehållet. Öl görs av sädesslag, det säger allt.
---------------------------------------------------------------------------------


FRÅGA: Är choklad osunt?

SVAR: Är du tokig? Kakaobönor = bönor ,  och bönor, linser o dyl är
vansinnigt nyttigt, vet alla, eller hur? Det är den bästa
'feel-good'-maten man kan få!!

---------------------------------------------------------------------------------

FRÅGA: Är det viktigt att vara i god form?

SVAR: Rund är en form, så god som någon!

Lars Winnerbäck eller Viner väck?

Två diskussioner om musik pågår just nu på msn!
 
Den ena med Sandra i Belgien, som berättar att Kate Ryan inte kan franska ( Hon låter förmodligen som när utlänningar kommer o pratar svenska nr de inte hunnit lära sig accenten, inget illa menat nu alltså, bara en jämförelse eftersom Kate inte är fransk.) Kanske till o med jag skulle ha bättre uttal? Eller inte.

Den andra är huruvida Håkan och Lars är något som jag självmant kommer söka reda på på youtube framöver eller inte. Jag har ju blivit skadad senaste tiden, Felicia och Pecka har ju spelat dom en hel del för mig, de vill nog att jag ska konvertera.... Vi får se vart diskussionerna leder ;)


/ J

Hela världen är så underbar...

.. Om man är korkad, tom och glad! Så sjunger han Markus Krunegård, är helt kär i hans låt "Jag är en vampyr".
 
Nu har jag iaf fortfarande ont i halsen, och jag är fortfarande i viken och gör nada. Pratade med HG idag, alldeles för länge sedan, vårat två timmar långa samtal visade på det. Hoppas på att träffa henne nästa vecka:)

Nu sitter jag här, väntar på att barnen ska sova så mamma o jag kan se film. Visst är de lite fult egentligen, man säger till barnen att de bara får en viss tid vid tvn, bara godis på lördagar och så vidare. Men som vuxen tar man igen allt de där när barnen sover. Allt för att de inte ska hamna i samma dåliga vanor som en själv? :P

Imorrn lutar det åt att åka hem till pappa, då jag ska börja mitt tråkiga planerade liv. Ska öppna min kalender för första gången i år, föra in allt som ska göras och faktiskt se till att göra det! Viktiga saker. Såsom: Ringa alla mina små vänner som så tålmodigt väntar på ett samtal trots att jag alltid glömmer?. Såsom: Hum. Alla andra tråkiga saker så som att gå till Astmasköterskan, ringa försäkringskassan och så vidare. VI får se hur länge detta håller. Jag är nog för sprallig och spontan för en kalender. Men måste ju prova? :)

Åh jag vill ha sommar! Jenn, Effi, HG, Brollan, Jag, Ängel och Emlan.
Avslutning ettan.
Bara Sandra som saknas!

Jag trodde det var ett skämt...

När jag igår kväll återigen fick en välbekant känsla i halsgropen. Vi kan ju säga det rätt och slätt: Jag är sjuk igen, någonting har ockuperat min hals och tydligen är det något så djävulskt att det gav mig feber. Hurra! Jag kommer slå rekord, det här är min sjukaste vinter hittills. Och jag som ska jobba ons-tis. Det är bara att lägga ner en dag i taget.

Annars är det mysigt att vara hemma i Tryserum :) Fick en semla av mormor igår mumsigt. Och mottagandet när man kommer hit med skrik och stora varma kramar går ju inte att slå! Lillprinsen är underbar. Och gillar faktiskt mina fostersyskon mer och mer för varje gång:)
Tyvärr har jag nog inga kort på Camila här:(


Ett dygn på Cinderella ;)

Igår var det då dags för den efterlängtade resan över till Åland!
13 stycken var vi, jag kände tre, men lärde snart känna de andra pojkarna, och flickorna lite granna. Bussresan upp gick fort, lite dricka och spännande samtalsämnen gjorde susen, haha. Kom dit, diverse småyra över vart vi skulle, Gustav och gänget gick till en bar i närheten medan vi i tjejtrion stannade kvar för att spana in folk.

Vi kom på båten och bestämde oss ganska snart för att gå o bubbla bubbelpool. Det visade sig vara ett spa, 230 kr så fick vi bubbla, poola, ångbasta, basta, ansiktsinpackningar och så vidare. Mycket skönt måste jag säga. Sedan blev det stressigt att göra sig iordning för den kommande natten, en god middag väntade först.

Smarrig fläskfile med olika såser och potatisgratäng typ, ruskigt gott! Vi var alla hungriga som vargar, och till personalens förtret smällde vi i oss förrätten på 10-15 minuter. Haha. Isak hade visst frågat om han kunde få en macka till, killarna tyckte portionerna var för små! haha. En snabb efterätt, sen var det dags!

Jag kan inte berätta så mycket mer än att det var en besvikelse med stora dansgolvets partymusik, men jag tycker faktiskt inte att u2 och ted gärestad är party....Mycket hit och dit mellan barer,, dansgolv, utedäck, och hytter.. Somnade tillslut efter femtiden när de fyra sjungande gästerna äntligen försvann. haha. Eller äntligen. Det var ju trevligt o så, men vi ville ju sova;)

Sandra väckte oss 10 imorse, pigg som en lärka som vanligt, jag var totaldöd. Väldigt dålig i kroppen, sådär lam ni v et. Något illamående o en savg känning av huvudvärk. great. vattenfalsakn var min bästa vän idag. En brunch med vickan, sen vart de karaeokebaren hela eftermiddagen, det var mysigt.

Det var ett bra dygn med både besvikelser och nya upplevlser som maxade. hehe;) Kan tä'nka mig att göra om de, men då vill jag ha mer partymusik!

Tack alla för trevlig resa! Hihi:) Det kankse kommer göras om nån gång i framtiden?

Nu ska jag sova. Har slumrat hela bussen hem men inte sovit. Godnatt med er!

Bilder kommer kanske på någons facebook. Det blir en spännande vän framöver....hehe:)

Och föresten. Har ni tänkt på hur gulligt det är när en kille fixar iordning håret på en för att det ska se riktigt perfekt ut, utan att ens vara medveten om hur mycket vi tjejer gillar att man pillar med vårt hår? Haha:)

Liten makeover:)

Idag har varit en busy day:) Red imorse, sen vart det stan shoppade mycket, kontot blev lite tomt tror jag. Hehe. Friskis väntade äntligen på mig, vart besviken när passet var så enkelt, men mjukstart är bra. Cyklade hem medan Sandra bilade, hyrde film på vägen, nu ser vi Americanizing Shelley :)

Nyss färgade hon håret på mig så numera är underhåret hum ja vilken färg det nu är. Brunt? Rött? vet inte riktigt, hehe. Några ljusa slingor blev det med:)

Imorgon väntar ett lungfunktionstest tidigit på morgonen, sen blir det antingen jobb eller så blir det en till sväng på stan, kankse en drop in till frissan, kankse en middag till farmor:) Vi får se!

Nu ska vi se filmen:) Är helnöjd med dagens inköp, och med håret! Tack Sandra för härlig dag :)

Puss & Godnatt på er!

RSS 2.0