Hästar på landet och hästar på isen...

Igår kom Mia och verkade de små liven. Resultatet vart som vanligt toppen, och trots Pärlans problem med hovarna verkar de vara på bättringsvägen :)

VI tog oss en lagom ridtur, så skönt att äntligen få sitta i sadeln! :) Sedan lagade jag pannkakor åt Sandra, smaskens. Jag lurade med henne in till stan, på kvällen var det ju en spännande match för Hästen att spela, möte: Örebro!

Vi fick med oss min lilla Fie som äntligen är i Norrköping, ska träffa henne idag:) Vi tre var överallt och ingenstanns, Sandra hade givetvis med kameran, bilder kommer på hennes blogg senare idag :) Trots många chanser var Örebro tyvärr bättre, resultatet böev frustrerande 1-5, mindre kul. Hade dock en mycket trevlig kväll :)

Idag blir det som sagt att träffa Fie :) SKoj! Sen ska jag nog hälsa på Farmor också. oc h ställa in ytterligare två kartonger i hennes sovrum. Hehe. Sen får vi se vad som händer. TÄnkte ringa jobbet och säga att jag är frivillig både imorrn och på söndag. Eller så tar jag bara södnag. Får se...:P

Vad ska ni göra idag? :)

Ny vecka - fortfarande sjuk :/

Inne på 8 dagen nu, fortfarande sjuk. Jobbade ju tors,fre och lördag. På fredags eftermiddagen började jag bli hes, ¨på lördagen var det illa, då tappade jag plötsligt rösten helt där i kassan, fick viska o anstränga mig, det gjorde ont. Det värsta var att kunderna stod och smålog. Jag svarade med att jag visste hur jag lät, de skrattade och sa alla samma sak  " Vart det hårt igår?";) .Usch. Är det vad dom tror om mig..

Har typ bott ute på Vikbo i helgen, i fredags var det jag och grabbarna, i lördags kom Sandra också:) Vi gjorde egen pizza, mest killarna gjorde den, jag rörde den aldrig förutom när jag skulle äta. Snacka om att bli bortskämd. Det var den godaste pizza jag någonsin ätit :) Och jag gillar inte hembakt egentligen..

Vi drack oss iaf lulliga på vin, bråkade om vem som skulle sova vart, spelade spel och tja snackade skit. Mycket trevligt. Söndagen blev bakisdag med två filmer, pizza till frukost och lunch, och sen var det dags för mmig att åka hem. Fick kackas lasange, oerhört smarrigt, och sedan gick jag över till eme. Vi pratade också skit o ett par timmar, och sen sov jag en kort sömn.

Telefonkö i en timme utan att komma fram till vårdcentralen imorse,, kacka tror att jag är på väg att få lunginflammation. Skoj! Ska gå ner dit nu och kolla läget.

Dagens överaskning: Emma är hemma från dalarna! Har inte sett henne på säkert tre år! Åh vad jag längtar till imorrn! :)

Fortfarande i träsket...

Sjukträsket. Mådde sämre idag inär jag vaknade halv ett. Och jag vaknade endast för att Hampus kom hem...Illa. Jag är hemma för tredje dagen nu, om man inte räknar söndagen. Booring.  Jag var förbannad imorse, blir rastlös här. Jättefint väder, jag hade kunnat sitta på min pärlahäst.  Men ska kanske passa på att njuta. Som Jocke sa:

"Jag gillar att se förjävlig ut utan att behöva förklara varför."

Hum. Jag får väl hålla fast vid den tanken. Eller så ska jag göra iordning mina naglar, ögonfransar och ögonbryn. Så känns de kanske bättre. Jag kan ju hoppas..:p

Åh jag vill till värmen! Thailand? Jag och sandra funderar på att jobba gärnet med amssa stängningar och helger. Då kanske vi kommer iväg nästa vinter eller så.

Keep on dreaming.


Några sjuka men mysiga timmar

Jag vart ju sjuk i söndags som sagt, mindre skoj. Dock kom syndabocken för oss alla som blivit sjuka, Niklas, hit igår. Vi hade de mycket trevligt, jag orkade ju inte göra så mycket, så det blev att kolla film typ hela em och kvällen. Lagom. Vart lite tomt här idag, är rastlös, orkar inte ligga still men orkar inte göra något heller.

Gjorde våfflor förut, men det vart inte så gott, upptäckte försent att vi inte hade någon sylt, mindre gott. Så jag fick för mig att slänga på lite mörk choklad. Ingen hit,, Grädden fanns ju där förstås men bara grädde o våfflor blir ju inte så himla smarrigt. Så jag slängde på lite kanel....Och sen kom jag på att jag har ju iaf hallon sorbet i frysen. Så jag tog de med. Snacka om udda blandning. Nästa gång ska jag kolla efter sylten först....

Vad har ni för er därute? Ge mig något att göra? :)

Puss & Kram
Josefina

Party och skidåkning

Orkar inte skriva detaljerat om Åre, vissa saker var topppen vissa var bottnen. Min bästa halvtimme var när jag träffade Macke på bygget sista kvällen, det sämsta var att vi båda insåg att vi had ekunnat festat ihop hela veckan om vi bara vetat om att den andra var där. SKidåkning hela dagarna, fest varje natt, det tog på krafterna men jäklar jag hade roligt, mycket på egen hand, tur att jag inte är som jag var förr, då hade det inte varit lika roligt. Bilder kommer nog framöver.

TE events fexst med kändistema ifredags kväll var toppen, dansades i fyra timmar med alla jag känner, så ihmla skönt att komma hem och känna att man är med folk som vill vara med en tillbaka.

Jag o jimmy(som avr chafför) slutade åp vikbolandet i det vackra huset vid sjön,  på lördagen åkte jag, niklas, love och en annan sandra från belgien till hästarna, de fick prova rida och de var väldigt duktiga:D hihi in till stan o käkadekebabpizza, ut igen för myskväll, fick mer sällskap av nisse o stefan. Vi såg barnhemmet och NIklas och Matte skrämde mig mer än en gång under rätt ögonblick i filmen:P haha mys iaf :D

Idag var inte lika mys, åkte tidigt för att åka till jobbet, vilket jag fick gå hem ifrån en och en halv timme senare.

Nu är jag sjuk! :(

Ta hand om er, jag ska strax krypa ner o sova:(

Se upp i Åre!

För här kommer fyra glada vilda Norrköpingstjejer som ska liva upp det hela rejält!

Imorgon åker jag, Felicia, Julia och Johanna med tåg upp till Åre för att ha några trevliga skiddagar och spännade partynätter! Återkommer torsdag morgon ca 05.30. Härligt härligt. Då är det föresten dags för TE Event:s reunion part med kändistema. Någon som vill komma? Hör av er :)

Annars får alla ha en supertrevlig vecka! :)

Puss & Kram

Josefina

P.s Håll tummarna för att jag inte slår ihjäl mig på de blades jag lånat av brorsan. Är rädd att jag kommer hemhoppandes på kryckor = inte okej... ;) D.s

En liten bild från heeelt fel årstid;) Jag är ju lite bakoch fram ibland. Och ibland upp och ner.. ;)

Bortskämd och uppdatering

Till att börja med, jag vet att bloggen ser lite halv katastrofal ut. Mitt photohop fungerar inte men kan inte hålla mig ifrån att pyssla runt och prova en ny design, så ni får stå ut under provtiden. Så fort mitt photoshop funkar kommer det hända grejer:)

De senaste dagarna då...I onsdags åkte jag först till Sandra och red min Pärlahäst som var lite hum ointresserad av vad jag hade att säga, men hon hade sina stunder :) Tjejsnack med Sandra sen åkte vi till våran nyfunna vän från nyår, nämligen Niklas.

Han ( och jag lite) lagade en toppenmiddag, tre rätters, de var hur gott som helst. En film där på kvällen satt ju fint efter allt mat, vi såg hum nu glömde jag bort vad den hette. Kommer abra ihåg namnet på filmen vi inte såg. haha. Ja ja Hade en väldigt trevlig kväll iaf, var väldigt bortskämd, och det är ju alltid trevligt :)

På torsdagen åkte jag och Sandra ner till viken, lilla Engla fick träffa alla vildingar, vilket inte var så kul men i slutet av fredagen gick hon åtminstone ihop med Alfa och Sweetie. Framsteg! Tycker vi hade de lagom trevligt därnere :) Lite singtar och guitar hero igår gjorde oss hesa, mitt försvann till idag, Sandras försvann under dagen:P

Nu ikväll skulle jag packat det sista inför åre, men kom inte sååå himla långt alltså. Haha. Lite i taget är de som gäller. Bloggen och msn var roligare:) Fick Brandtbergskusinen att börja en blogg också: brandtberg.blogg.se. Han snappade fort upp hur hn skulle göra designen, vart faktiskt lite imponerad:) Tror han har gjort de där förut lite granna...::p

Nåväl. På sandras blogg kan ni se massa fina bilder: mepublished.blogg.se. Imorrn väntar City Gross på mig, 10-20. Great time, men jag klagar inte ( så mycket iaf:P). Nu väntar därför sängen!

Nighty night! :)

Som en groda utan ben...

Hopplös!

Så sa pappa när han såg mitt rum. Ni förstår va. Kaos. Totalt kaos.

Men, som det står på jobbet: " Den som har oordning på sitt skrivbord, kan inte påstå att han har ordning i huvudet."

Och ni vet ju. Jag är lite överallt och ingenstanns just nu ;)


on and on

It's like a circle. It never ends. I can't end it.I don't even know if i want to end it. It feels like the beginning and the end. Maybe, I''m just scared of disapointment.That wouldn't be the first time. The life I have, is more safe than the life I want to have.
Difficult choice....

Snö = pulka + bastu = Snörullning!

Hihi! Efter en dag på stan, kom jag hem och for bort till paprikabacken. Där mötte jag upp Jennjong för lite barnsligheter :) Haha! Vi åkte stjärtlapp, vilket gjorde väldigt ont där bak, snödjupet var inte riktigt tillräckligt för stjärtlapp ;)

Sedan avrt det en kopp choklad med grädde, bastu, och då fick jag för mig att inviga snön med att springa ut i mina underkläder och rulla i snön! Det var svinkallt, dock fegade Jenn ur, var mycket besviken på henne:P Haha. Great dag. Mycket telefonprat med, gud det är spännande att se vart detta kommer sluta.... hihi :)


Den andra bilden med mig på är tyvärr inte riktigt gjord för att visas offentligt. Ha!

Mitt 2008! (Snodde av Bus, tyckte den var kul)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Aupairade, dock började det 2007. Borjade mitt riktiga arbetsliv.


2. Höll du några av dina nyårslöften?
Tror inte jag gav några..

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jag tror att Sian hann få sin lilla flicka innan nyår.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej faktiskt inte.

5. Vilka länder besökte du?
England och Kroatien.

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Lite mindre problem tack. Och jag tror att jag vill få chansen att ge ut det värdefullaste jag har..

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
29e feb, 15e mars, 30 september vilket var varldens basta fodelsedag. Sedan ar det nagra speciella dagar som jag inte kommer ihåg datumen på, men definitivt händelserna, hehe.

8. Vad var din största framgång 2008?
Jobbet pa Citygross tror jag. Barbacka ritt på Pärlan, smat hennes senaste framsteg.

9. Största misstaget?
Jag har nog inte gjort några direkta misstag faktiskt. Små snedsprång som jag lärt mig en del av.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Var mycket sjuk där ett tag men nej inga skador, forutom några djupa jack i det bultande röda.

11. Bästa köpet?
Min 40 tums tv!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Nöjen. Shopping! Alkohol kanske, mer än tidigare år iaf. Haha.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Minns framför allt naågra fina ord i början av året, minns också frukosten på sängen på min födelsedag. Och faktiskt. Om man får räkna med det, vissa grejer på nyårsfirandet. hii.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Det vet jag inte. Finns det någon som heter: like a rollercoaster, eller kanske ombyte förnojer, eller varför inte, utan vänner och häst skulle livet inte vara värt att leva?

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag var nog lite ledsnare faktiskt. Men nu är det nya tag.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Ridit mer, träffat melcher och syskon o mor o far föräldrar mer.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Gråtit över något som inte var värt att gråta över. Det var inte bara en grej...

18. Hur tillbringade du julen?
Hos mamma,mormor o morfar, på citygross, på otten och slutligen hos pappa. Fab time!

19. Blev du kär i år?
Nästan...Tyvärr.

20. Hur många one night stands?
Det blev inga. Eller beror på.ehee.

21. Favoritprogram på TV?
Gossip Girl, men det har ju setts på datorn. Likaså andra avenyn. Ser aldrig på tv. Bara filmer!

23. Bästa boken du läste i år?
Oj. Stieg larsson läste jag i kroatien. Oj oj oj de böckerna borde alla sätta på sin att läsa innan jag dör lista!

24. Största musikaliska upptäckten?
Eum. Ingen direkt.

25. Något du önskade dig och fick?
En toppen födelsedag. Vissa andra saker som inte ska skrivas här, vissa hemligheter har man bäst inom sig.

26. Något du önskade dig men inte fick?
Ja det vet ju vi alla vad det var...

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Vaknade av världens bästa sång då barn, mamma och morföräldrar kom in med ¨sång och årta, vilket var helt oväntat. En hel dag på stan med mamma, middag på mimmis restaurang med supergod mat, supergod mat hos pappa senare på kvällen och mys med familjen!

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det är nog en hel del, men har ändå varit med om mycket bra saker!

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya. Garanterat.

31. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner framför allt. Felicia har faktiskt gjort mitt år en hel del, att få en granne på det sättet jag fick var toppen. MIna andra vänner som alltid finns där. Hum. Vissa pojkar. Melcher såklart som alltid, och Min vackra beauty pearl!

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
HUm. Ingen direkt.

33. Vem saknade du?
Farfar en hel del. Och när jag var i England, alla här hemma, när jag kom hem alla därborta.

34. De bästa nya människorna du träffade?
Alla citygrossare! nåja en del går lätt bort, Felicia och Johanna får räknas in i nya vännerskaran, bönder på vikbolandet, ickebönder på vikbo, eum. Kani och grabbarna såklart! Har träffat sjukt mycket folk! Bra folk!
Jag är hel nöjd!


Adjö 2008, jag kommer inte sakna dig..

... Jag välkomnar istället med glädje 2009. Vi firade in det nya året med lite nya bekantskaper, jag sandra och Kristina åkte till ett tjusigt hus på landet där vi träffade ett gäng trevliga pojkar, förfestande, skrattande, en bilresa full av förfärlig sång (stackars niclas som var nykter och körde;) ).

Haha stannade till och skulle önska gott nytt till martin och hans kompisar, men vårt sällskap var inte direkt uppskattat, så vi åkte snabbt vidare till Hanna och David. Tjaaa...en full sandra resulterade i en och en halv timms disskusion om saker jag inte kan berätta, just för att jag inte fattade någonting av vad hon pratade om;) Haha.

En puss på tolvslaget, och ni vet vad jag har sagt: Så som nyår blir, blir resten av året. Jag har en bra känsla för det här året. Det kommer stå för lite kärlek, vuxenpoäng och mitt liv ska välja väg in i framtiden;)

Somnade halv sju sju imorse, myspys frukost i det stora vackra huset, jag var nog mer nöjd än kristina, Sandra hade vi lämnat hos David och Hanna. Det hade aldrig funkat annars:P haha.

En liten tillbakablick på året 2008 är obligatorisk, den kommer imorrn! NU ska jag somna till gossip girl!

Puss & kram från erat lilla busfrö Josefina! ;)

RSS 2.0