Beauty Pearl

Har haft en lång härlig dag! Den började med en tre timmars shopping varav två timmar med Eme. Sen blev de lunch hos farmor med sallad från PAUS, mumma!

En sväng till hästarna och Pärlan visade sin allra bästa sida, blir så himla lycklig när det går bra alltså:) Hela helgen hos hästarna, med avbrott för lite bus i stan på lördag, kul!

Såg just Bella & Tyra show och slutar aldrig förundras över vad Kissie är för människa. Jag bara fattar inte hur man pallar att kläcka ur sig så mycket skit som hon gör. Phu!

Nåväl. Nattnatti på er!

My Beauty Pearl


Never think one way

Åhh så det kan bli! Trött efter en lång dag, sittandes i pappas soffa, och plötsligt på väg till Sandra i klackar och med fjärilar i magen för det spontana rycket som blev! Jag, Sandra, Niklas och David sa "hej karatefylla" och gav oss sedan av till Hugo. Dans, sen pizza, mycket skratt och stoj.

Spontant är roligast är vårt motto, och vi håller det vid liv.

Sometimes life decides to prove why you shouldn't think just one way of things. And sometimes. It ends just good.

Snart är det äntligen ledigt!

Längar till helg! När jag väl går på ledigt, har jag jobbat 12 dagar i sträck. Phu!

Har haft en busy dag! Jobbat 8.30 -16. Sen städat hela kvällen med avbrott för jogging, duschning och matlagning. JImmy och Carro är här nu, vi kollar lyxfällan och väntar på grannfejden. Nice:) Imorrn jobbar jag, sen väntar vikbo:)

Hästhelg blir myspys, ska bli roligt att träffa Sandras nya pålle Anita, en riktig skönhet må jag säga. Sen kommer min barndomskompis Emma i helgen, vi ska ut och svira på lördag wuhu:) Grilla hos mig, Jenn och Jimmy kommer också:)

Det var det. Nu ska jag somna i soffan..:P

@ Kalmar

Nu är jag i Kalmar! :) Efter en tre timmar lång resa, liten miss med vägbeskrivningen och slutligen en vägledning av kursledaren, så var vi här!

Har lärt mig massor idag! Precis det jag kom för, är vad jag upplever! Visst är det lite segt att sitta stilla i ett klassrum men jag överlever!

Nu på kvällen kom min snygga blondinkompis Jennifer för att visa oss Kalmar. Vi hämtade Jenn's kompis Ruaa, sedan väntade ett köpcentrum, ÖLAND, racing med en pudding, mcd och mcflurry, småt race med en svart snygg bil, och Kalmar slott! Myspys, och har haft askul! :D

Nu ska vi snart sova! Ska bli underbart, eftersom jag varit uppe sen 05.00 imorse! ;O

Hihi imorrn får jag träffa busungen Vera och lillasyster Vilma, plus moster+man:D KUL! <3

Bränntorp - The place to be

ALLA har varit på CG idag. Har haft konstant kö mellan 9-17 och den var ju knappast mindre när jag gick hem. TRÖTT och SLUTKÖRD är dagens ord. Har nu jobbar mån, ons,tors,fre. Lör (7(!)- 16, och söndag 12-21.30 väntar. 06.30 måndag morgon åker jag och Karro till Kalmar! Kommer hem onsdag kväll, jobbar tors + Fredag.

Jag saknar min häst! Lite lugn och ro...

Imorrn ska jag dock till Bränntorp faktiskt, kommer sova som en gris därute! Basta och grilla åhh wonderful. Can't wait!

Stugan...


Kvällsutsikten...


Pappa på sitt inte så vanliga humör..


Första doppet förra året. Lär inte bli mitt första imorrn iaf..Brr.
Minns när Jimmy och Hampus hoppade i på påsk..

You wanna know? Listen to the music

Vad skulle jag göra utan musik? De låtar jag lyssnar på, speglas nästan alltid av mitt humör!

Just nu spelas min kommande sommarplåga: Chiddy Bang - The opposite of adults.

Den ihop med Kato - Turn the Lights off gör att jag ligger i soffan och ler, och tänker på bra saker och händelser.

Åhh älska.<3


Pollen - just hate it

Allt de där gula äckliga kladdet på bilen, på golvet, i luften(osynligt), fattar inte att de kan göra så mycket skada. Vet inte om jag är förkyld eller om det är pollenet, men nyser, ögonen rinner och huvudet dunkar. Och jag låter som en kille i målbrottet, om inte värre.  Så lagom bra till kommande jobb ons-sön, kalmar (kurs) mån-ons, och ytterligare jobb tors-fre. Nästa helg, can't wait!

Men Kalmar ska bli kul:) Jag och Carro ska på handels kurs för att bli ungdomsansvariga på jobbet. Kan bli spännande att höra, behöver en påminnelse om varför jag betalar över 500kr i månaden dit...

Idag är jag ledig, vilket innebar att jag åt frukost hos min älskade farmor, sen skjutsade jag henne till fotvården, köpte mat åt oss på PAUS (love it) och vilade i hennes lägenhet. Konstigt nog kände jag mig inte alls rastlös där? :S

Nu har jag kommit hem och har tvättstugan, funderar på att städa bort alla pollen, men orkar inte riktigt, kroppen är seg. Hum..Ska nog försöka packa ner vinterkläderna iaf, dom lär jag ju inte behöva mer va??

Sandra. Du borde fota trädet utanför mig. Det är så himla vackert.


Visst är dom fina, björkarna. Men jag skulle helst se att dom blommade ut, utan pollen..


Busy days på Valborgshelgen

Jahaa då var valborgshelgen över. Har just vaknat, och borde vara utvilad, men nej. Har en seghet över mig som inte vill gå över, sjukt störande.

I fredags blev de ju Örsåsa efter jobbet, proppfull buss ner och det var trevligt, fick bugga en del, så nu kan jag det lite bättre;) Var trevligt, men inte lika imponerande som första gången, wonder why? Bussresan hem var lång, var nog alldeles för trött helt enkelt.

I lördags åkte vi ut till pållarna, hade en Pärla som nog tog till av mitt humör, hon var rätt jobbig faktiskt, men så är de ibland! Hämtade upp Jenn och lillebror på väg hem, sen kom Carro och vi hade en trevlig grillning framför oss:) Mums!

Sedan skulle jag och Jenn vidare, vi blev hämtade av jennifers kompis Anders och så åkte vi en sväng runt stan, hamnade slutligen i Braviken och kollade street race, fun förfest;) Småpojkar kan dom med, haha.
Blev skjutsade till Trappan som var en stor besvikelse igår faktiskt. Tråkigt värre! Dröjde inte alltför länge innan vi drog av uttråkning!

Idag hade jag hoppats på att få jobba, men nej. Vet inte vad jag ska göra förutom tjejkväll ikväll... En promenad med lillebror, kankse så lite blommor och hämta upp utemöblerna?? :) Städa? Pollenet är en pain in the ass REDAN! Och då har mina värsta pollen knappt börjat:(
Åhhh rastlös!!


Valborg 2007 med Sörping. Då blev en skogsbrand vår majbrasa.
I år, blev de ingen alls..


RSS 2.0