Hugo

Igår gick jag på tre dagars ledighet efter fem dagars jobb. Det firades med förfest hos Kristina, tillsammans med massa tjejer, en stund även några grabbar, och sedan hamnade vi på Hugo. Det var faktiskt lite kul där igår. lite. Klart bättre än innan ;) Mycket folk man kände, vilket alltid är roligt. Sen var det hemgång, vilken var hum lite dramatiskt, men okej. sov gott inatt haha.

Idag var de stan ens väng, nu är emlan här. Ett tack till felicia för nattens räddning, och till krstina för en kul kväll!

/ Josefina

Jobb dag

Ännu en jobbdag. Hände inte mycket, det roligaste var väl kanske när en kund plötsligt säger hej hej! mitt i min scanning av varor och väcker mig i total chock. var ganska låångt borta i mina dagdrömmar där. Jag hoppade till och han skrattade...Efter det var jag mer vaken.

Åkte ju buss idag, hemfärden var inget jag såg fram emot, men jag hade TUR! Såg pelle, anette och fredde, beccas familj, så tiggde skjuts av dom, och toppensnälla som dom är såg dom till att jag kom hemtyp en timme tidigare än vad jag skulle ha gjort! Tusen tack! :D

Nu ska jag se Andra Avenyn :)


Det var en fest som hette duga:)

Igår var de ju dags för inflyttningsfesten hos Carro och Biniam:) Jag o Felicia åkte ut till hennes mamma i eksund, och jag fic se deras sjutk fina badrum vilket jag gått miste om på fredagen...Bastu, bubbelbadkar, gaah ni skulle se. Vissa bor i lyx! Sen åkte vi in till Carro och Biniam, och varefter kvällen gick frammåt dök alla citygrossare upp. Nåväl inte alla men en hel del! Det var sjukt kul och intressant att se alla sina jobbarkompisar i vanliga kläder och med en promille halt i kroppen, haha!

Vi vart ju infixade på Palace tack vare Carro, det var toppen, jag ser fram emot utgångar efter nyår, sååå mycket bättre där än på dom andra ställena i lilla Norrköping! Såg en del folk jag kände igen, men hängde ju med mina kollegor som faktiskt är roligast att vara med:) Mycket dans och sen försvann alla plötsligt, en efter en, och tillslut var de jag, sofia, felicia, chrille och jonathan kvar på dansgolvet.

Stället stängde, jag och Felicia gav oss på jakt efter taxi, och vi var hemma klockan fyra! Somnade direkt och gick upp först klockan två idag, skönt att sova! Jag och felicia gick till mitt favoritställe, skarphagens pizzeria, och köpte kebab till frulle. Satc filmen hela eftermiddagen, fick se alla roliga kort som nog kommer upp på facebook :)

Tack alla för trevlig kväll!

Nytt tidsfördriv:)

Nu har jag hittat ett nytt tidsfördriv som man kan bli rikligt belönad för:) Sidan heter gratismode och att bli medlem där är helt gratis. Det hela går ut på att smla poäng genom att bla besöka hemsidor och upptäcka och delta i nya tävlingar. När man uppnått en viss poäng får man ett presentkort som man kan lösa in i en mängd olika affärer. Hur mycket presentkortet är på, beror på hur många poäng ni har samlat. Det hela är mycket enkelt!

Så gå in på gratismode :)

On my way..

Nu sk ajag snart åka till jobbet, ska bli kul faktiskt! Har ju bara totalt fyra tider i hela november, måste se till att stå uppskriven varje dag framöver...

Träffade Johanna på stan igår, vi hade väldigt trevligt och det blev många skratt när jag skulle prova mössor..;) Kom dock hem med en vilket är bra, jag fryser ju så mycket!

På lördag är de big party night igen:) Felicia och och Ida kommer hit, sen ska vi till Carro och Biniam som just flyttat ihop, sen blir de tadaaa Palace:) Ska bli kul att se om det är så bra som de säger :) Dock är ju Björn Rosenström på Otten, han är ju lite rolig tycker jag så får se om jag smiter emellan lite, ingen vet ;) Föresten! Vi håller på att få en julgran på gården nu:D
 
Nej nu ska jag sätta fart!

Men leendet blir bara större vartefter dagarna går :)

Ibland måste man nog spåra ur helt...

Sen igår kväll har jag varit på pissigt humör. Riktig sådär illa så jag kna slå någon. Vet inte varför, säkert kvinnoförbannelsen kallad PMS vilket gör mig ännu surare, varför ska bara halva befolkningen behöva lida av de? dock har de sakta men säkert under dagen blivit bättre och bättre, några kommentarer i bloggen, några vrämande ord från kompisar, och en entusiastisk eme som ska träffas ikväll, dessutom ullared imorrn. I

Ibland måste man nog spåra ur helt för att hitta sitt rätta spår igen...

Jag saknar min vän...


Det finns inget värre.

Det mest deprimerande som finns är att sitta hemma en fredag eller lördag kväll och göra ingenting. Jag är trött på att alla som alltid varit prioriterade på min lista, har prisriterat ner mig till högst kanske en femteplats. Jag är trött på att kämpa. Jag säger det här idag. Imorrn vet jag att jag är igång igen, försöker få till den där relationen som en gång fanns. Eller hör av mig till fem olika personer som alla svarar att dom har annat inbokat. Men just nu suger det helt enkelt. Jävligt hårt.

Jag vet vad jag vill ha nu. En pojkvän. Jag kan lika gärna bli en toffel, sluta träffa er mer än någon gång varannan månad. Ni kommer säga till mig " Vad var det jag sa, man blir såhär av att träffa någon". aa visst. Ni prioriterade bort mig först. Ni såg till att jag inte längre ser någon annan utväg. Blaj.

Back on track

Back again! Efeter mycket om och men kom jag faktiskt hem till Trestegsgatan igår. Vilket var ett ganska stort under. Med tanke på att jag bokat bussen på fel dag. Att jag bara hade fyrtio min till checkinen stängde. Och att mitt välpackade handbagage vart väl igenomsökt av en misstänksam kontrollant.

Och en annan dum grej jag gjorde som för att tillägga: Handlade i butikerna UTANFÖR säkerhetskontrollen, utan en tanke på att taxfreen faktiskt inte började förrens man gått igenom spärrarna. Tänkte ju inte på att bara för att man är på en flygplats är alla butiker taxfree. Hade kunnat sparat ca £5. Synd.

För dom som inte vet så försvann Scampii i tisdags morse. Vi var mycket oroliga, han lämnar aldrig ens sida, o defintivt inte huset på egen hand. På kvallen gick jag och Julie och letade, ingenstanns fanns min bästaste vän. Drömde på natten att Julie berättade att han var död, att hennes pappa hittat honom överkörd.
Det kändes så verkligt att jag ar inställd på det. Julie skickade senare på dagen ett sms: " Scamp's found is at a dogs house...." så sköljde lättnaden över mig. Han är gammal, men inte gammal nog att dö.

Annars var avskeden jobbiga, och att komma hem vart lite jobbigt då jag fick med mig en skaplig förskylning som gått ner i lungorna, vilket gjort att jag efter ett besök på vårdcentralen imorse är 600kr fattigare.
- Welcome home!


Ingen hemlangtan

Imorrn aker jag hem till Sverige och Norrkoping. Jag har tankt som sa att jag har ju massor att se fram emot hemma framover, men ibland undrar jag om det inte vore lattare att bara flytta ivag och borja om pa nytt, vilket jag formodligen gor nasta host. En del nya kontakter lysr iallafall upp mitt liv, men faktiskt. Det skulle var askont att lamna allt det gamla, o slippa ha en historia som ligger o trycker under ytan hela tiden.

Allt ar bara sa himla enkel har just nu.

Dock har jag haft valdiga trevliga dagar. Har varit i stallet i tre dagar nu, ridit tva, tror jag kommer stoppa ner wesley i min resvasa ( som om han ngonsin skulle fa plats i en vaska hur stor den an var>P  ALskar den lilla(?) hasten. Har ocksa varit ute och gatt i timmar, och sagt hejda till min bastaste sian. Imorrn sager jag ehjda till Emma, med lite tur kanske ni alal far traffa henne snart om hon lyckas ta sig till Sverige:)

Barnen har varit sa himla underbara hela veckan, Spencer ville inte saga hejda ida o allt kanns bara sa himla bra har. Man ar langt ifran den vanliga verkligeheten, har ingen hemlangtan alls...

MEN. Jag landar imorrn halv tio pa kvallen om allt gar som det ska. en dag kankse Julies onskan om att jag ska flytta till Colerne slar in. Eller kanske iallafall till Bath....

C U in Sweden!
Josefina Xx

Party, Ceasar, och Castle Combe

Ar sa sjuuukt trott att jag somnar mitt i en mening snart. Hade roligt igar, det kunde dock varit roligare, engelsman bjuder inte riktigt p sig sjalva pa dansgolvet. De far mig att framsta som rena, tja kommer inte pa ngot bra ord. Men det var roligt, manga skratt och mycket forvirring nar jag rakade prata pa svenska med tjejerna fran Bath. Svart att blanda svenska med Lotta och Erica, med engelskan till resten. haha.

KOm hem kvart over tva, sov jattedaligt, hade nogg feber tror jag. Halv nio imorse akte vi till hastarna, jag red Ceasar, underbar hast men alltsa...Jag behover en del traning for att kunna stanna honom. Vi galopperade och istallet for att stanna dar jag planerat, fortsatte han som ingenitng ca fem hundra meter till. Hum....

Efter mockning vart det hem for en snabb lunch, redan har hade jag kunnat duscha o sova, men icke Tre och en halv timme efter lunchen var vi tillbaka vid bilen efter en laaaaangpromenad runt i castle combe, som ar englands mysigaste by! Det regnade nastan hela vagen, mina gummistovlar var tre nummer forstora, basmallan borjade komma, och vi hade mycket trevligt iaf:)

KOm hem, nice bath:) sitter har o vantar pa en sjukt bra sondagsmiddag ala england, med tillhorande efteratt.Sen blir de sangen for mig....

2 dagar kvar nu. Gjrt av med tva tredjedelar av mina pengar. Bra tajmat:)

Josefina Xx

Shopping och vindrickande

Ja, shoppingen vart ju tja, dyr. Kopte ett ar jeans, tva trojor, massa underklader o sadara. Var nere igen idag med Eria och Lotta, en annan finsk aupair harifran. Kopte Bens cookies med bastaste! Naja dyrt var ju ordet, ca 200 pund har nog gatt at sammanlagt med mat o allt. Mindre kul, men jag har ju faktskt sparat punden for just detta syftet: att spendera pa allt och inget! Nar jag kommer hem blir det nya tag med ekonomin igen;) Yeah I wish.

Saa igar gick jag hem till Becky, traffade lilla busungen, gah alskar lillpojken han ar sa rolig. Toby och Connie hamnade i slagsmal pa eftermiddagen vilket resulterade i en gratande toby, en arg, skrikande gratande connie, en mycket arg fortvivlad erica och en lagom forstaende "no big deal" Josefina. Allt redde upp sig, alla sa forlat, nastan, och det mcket tack vare mig faktiskt, maste fa ta pa mig de:)

Pa kvallen tyckte Julie att vi skulle folja med till puben har i colerne, sa vi gick dit, erica drack nagra glas vin har och nagra gls vin dar, vilket blev en hel del. Ja drack tva mycket stora glas, gratis ar gott, och inte lika kul nar man ska sova och allt snurrar. Mycket rolig kvall var det, julie,nick,jag,erica,becky,emma och stundom sian:) kom hem sent. Vaknade och gick upp halv 8 imorse,da jag skulle vara barnvat at spencer vid 8. DOCK kollad ejag obilen, vilken fortfarande ar svensk tid, sa kunde sovit en timm langre egentligen.

Ikvall lagar Nick mat till min ara, vilket ju bara ar toppen:) Alla ska dit, aven Lotta, sen ska vi fyra tjejer ut och gora bath osakert :) Hehe. Forsta gangen jag festar till det i england:) Finns bara en hake: Tidigt imorgon bitti kor julie upp mig och vi ska till stallet och "lift all the beds" som de sa fint heter, vilket innebar att man i princip tommer varenda box pa en veckas skit. Sjukt hart arbete, jag ber till Han som bestammer att jag skonas fran baksmalla imorrn...

C u l8er!
Josefina Xx

Colerne igen:)

Nu sitter jag har igen, framfor julies dator och vantar pa att barnen ska sluta skolan. Det var en valdigt lang resa igar, var mycket trott och hungrig, men det forsavnn nar jag sag emma komma skuttandes for att mota mig:) Akte hem till julie, traffade erica, den nuvarande aupairen fran finland, men som pratar svenska, och sen akte vi ner till emma en stund. Traffade senare alla barn och julie, det ar som att jag aldrig har akt. Toby verkade myket glad over att se mig:) Han vackte mig imorse for att visa hans dikt som ar med i en bok skolan tryckt upp, jattefin dikt som jag nog ska skriva av:)

Nar jag gick hem fran Emma igar sag jag plotsligt nogon som sag bekant ut pa andra sidan vagen, nogon som verkade MYCKET forvanad over att se mig, namligen min bastaste Sian:) Hon visste inte att jag skulle komma! Haha. Hon hade visst bytt nummer:P
 Traffade henne imorse for lite genomgang av allt som hant, och vet ni? Forutom att hon nu har en MYCKET stor "bump" alltsa en gravidmage och att georgia har blivit jattebusig o skrattig, sa ar det som att jag aldrig akt harifran. Haha.

Ikvall ar det bonfire night, det gjordes treacle toffee igar och oj vad ont i tanderna jag kommer fa:)

Tror Scampii sakta men sakert borjar kanna igen mig med:)

Hoppas pa att traffa tom och becky pa skolan idag, kanske aven mn alskade lilal busunge spencer??

Imorrn ska jag shoppa:)

Oj vad detta ar roligt. Tillbaka i tedrickande 8 koppar om dagen ocksa, BRA tradition. Hehe. Det trakigaste ar att jag nog inte far traffa boz och bigcal. Jag hade sett fram emot det vet ni.. Hehe.

Ta hand om er! :)

Josefina Xx

Allt kan vara för bra för att vara sant...

Helgen var toppen! Utgången på lördagen, ja ni behöver inte veta allt, men det kändes bra att gå ut efter så många dagars jobb och känna äntligen ledig! Förfest hos albin, sen vart de otten. Sen vart de tja, efterfest om man kan kalla de så, vad säger du kristina? Haha. Allt kan vara för bra att vara sant. Det var ju sant. Till viss del. Så utrycket stämmer ju;)

Imorrn smäller det! Då försvinner jag härifrån Sverige ett tag, nya äventyr  ( om än ett kortare sådant) i England väntar! Ska bli sååå kul att träffa dom igen! Bonfire night med brasa o kolor som knäcker av tändernaa, mums;)

Min lilla Pärla gick fint igår och idag också. Jag är så lycklig för att hon är min!


Ta hand om er här hemma! Får se om det blir något bloggande därifrån :)

- Och mormor. Mamma har min mailadress, vill inte lägga ut den här, finns risk att få så mycket skräpmail :) Tacka mormorsmor så mycket från mig, hoppas vi kanske har tid att åka och hälsa på dom igen när jag kommer ner? =)


Puss & Kram
  // Josefina


RSS 2.0