Hej hej! Var de bra så? Vill du ha de på beloppet? Tack tack! Hej hej..

Åh, vad jag är trött. Vet knappt vad jag heter och benen bär knappt. Nu är de sova som gäller, hann inte mer än komma hem, äta lite o sova, innan jag ska till jobbet igen. Men imorgon är ju det vi har sett fram emot länge länge:

Valborg! Och Örsåsa:) WHeey. 1900 utanför badhuset ses vi för lite förfestande, sen går bussen lite mer än en timme senare. Vi blir en hel del folk, som vanligt fler killar än tjejer och det är ju alltid roligar;) Har min pingla Sandra som sällskap och det är precis perfekt :)

8.30-16 imorrn, hejja hejja. Jobbet blir min död snart, men konstigt nog, står jag alltid där o ler nästa dag. Jag kan bara säga att jag älskar mina kollegor, dom är guld!

Och min o Sandras godnatt konversation blir:
S- Varför faller man inte bara för snälla killar?
J- Jag vet faktiskt inte. Men det skulle göra livet så himla mycket enklare, och bättre!
...

Godnatt från mig!
Pussen&Kramen

Vad vore vi utan...

..fantasier och drömmar?
 Jag bara undrar?
 Jag vet bara att mitt jobb skulle vara sjukt tråkigt...
Och att jag just nu aldrig skulle vilja leva utan dem...



Jag säger godnatt efter en sjukt jobbig lång dag!
Sov gott från mig!

Prövningar

Livet sätter oss på prövningar ibland. Ibland enklare sådana. Ibland svårare. Ibland rent av jävliga. Det är då man undrar vad man har gjort för att förtjäna det? Jag förstår inte varför livet inte bara kan bli aningen lättare. Det ena avlöser det andra. Det var länge sen jag vaknade och kände, gud mitt liv är toppen! Nu är det mer att den ena kvällen och nästa morgon avlöser varandra med halv ångest, ibland med tårar, och alldeles för sällan med ett leende. Just nu har jag blivit kränkt och sårad på samma gång och hjärtat mitt slits av hårda händer åt olika håll.

Jag har ångest över att jag vill resa, jag måste flytta ut härifrån innan jag blir galen, och jag vill så gärna ha en bil, det skulle göra allt lättare. Jag vill ha det stora rosa fluffiga molnet att sväva på, jag vill känna pirret i kroppen genom magen o ner i tårna, jag vill ha ett jobb med mer utmaning och jag vill veta vart mitt liv ska ta vägen! åh! Frustrerande. MAN KAN INTE FÅ ALLT! Jag vet! Men de känns inte som jag någonsin får något om är tillräcklig bra att nöja sig med!

Och jag går och känner mig helt tom. För efter det som gjordes mot mig, vet jag ingenting. Jag vet inte vad jag känner. Och vad jag borde känna. Och jag vet inte hur jag ska ta mig vidare. Det finns någon som låter mig glömma ett tag, men det är bara fel, det vet vi ju. Men jag gör ju allt för att glömma.

Och jag reser mig upp efter att ha fallit, förvirrad, tacksam över att jag inte är ensam i världen och försöker med all min kraft fokusera på det enda som jag har att se fram emot nu:

Valborg! Då ska jag få allt.
 
En tanke till mina fina vän också. Jag finns här för dig om du behöver mig.  Jag förstår att det är jobbigt.

Next step

I don't know how I should do to make you understand what you did to me. Maybe you will never understand...And I? I need to take that huge step, to the next one that is called moving on...

Det är rätt åt mig?

That's what you get when you let your heart win. Over and over. It's never gonna stop. Cause if it's not you, it's someone else...

Och jag får skylla mig själv. För att ha satt mig i skiten igen. Från början. Men va fan säger jag? Jag ska inte skylla mig själv. Jag förtjänar inte alls det här. Inte alls. Dålig karma, jag vet, jag har gjort mina snedsteg även jag och sårat folk på vägen. Men nu är det nog. Jag ska bättre. Jag är värd bättre än det här.

Ängel min fina ängel. Du räddar min kväll. Mer än du anar. Snart är du här<3

Min nya (farliga) sysselsättning!

Hihi. Nu när jag är hemma och verkligen bara har tråkigt, har jag hittat något roligt att pyssla med. Tradera! Haha. Sjukt kul att sitta i slutminuterna. Har hittat två hel underbara klänningar som jag vill ha, den ena har jag en liten chans på men den andra kommer nog skjuta i höjden på priset! Lite smycket kommer snart i min brevlåda, väldigt billigt:) Skoj är de! Nu ska jag åka till farmor och äta plättar. Har levt på mackor, te och kokosbollar. Dags för något som är aningen bättre. Matlusten finns ju liksom inte när man går runt som jag gör! Men farmors plättar...mmmMMmm

Blr att ta bilen dit något annat orkar inte kroppen.Förut idag sålde de ut alla grejer som stått i barackerna där farmor bodde för nåt år sedan. 20 spänn för snygga lampor två stycken i frostat glas, tackar! Soffbord 20 kr tack! Jimmy fick en soffa för 500spänn och vi får dela på allt porslin som kostade 200. Det var bestick, glas,muggar, potatisskalare, stekpannor, allt som behövs! Vissa saker, såsom skärbrädan slänger vi nog, inte så fräsch, men mycke ser helt okej ut! :) Jag är iaf nöjd med mina lampor och mitt nya soffbord! :D

Har solat lite försiktig på balkongen och läser numera en bok jag lånat av Anna, självbiografin av Jenna Jameson - Att älska som en porrstjärna. En tragisk och stundom underhållande bok. Tjock är den med vilket gör att jag är sysselsatt :)

Dagens

Dagens horoskop jag hittade var aningen roande. Antar att min humor efter dagens tristess sjunkit en ANING. Haha.

- Hälsa:" Ta dig tid att koppla av och vila". Haha yeah right. Som om jag klarar något annat.
- Ekonomi- stilla. Också trevligt eftersom jag inte kan göra något med den. 
- Kärlek: "Din fantasi är farligt livlig" As always.




Ska försöka sova nu. Hostar så de sjunger om det, vilket gör att ja får sova högt på rygg inatt. Vilket betyder dålig sömn. John Blund! Ge mig ordentligt med sand att lägga på ögonen? Snälla?

Ett litet äckel har tagit över..

..tagit över min kropp och slagit ut mitt immunförsvar. Så känns de iaf. Trots nässpray, stora mängder hostmedicin och asmtaspray, ligger jag här i min säng, oc hostar, nyser, kallsvettas, ja ni vet ju hur det är. Surt är det! Är sjukt uttråkad, och hade gärna jobbat idag med tanke på att det var en bra tid. Nu ska jag se film (igen??), och dricka min, vilken det nu är i mängen, kopp te!

Har spenderat några timmar med att välja ut bilder som ska skickas in för framkallning, 350 st! Och inga studenbilder eller några andra bilder jag saknar är med! Jag kommer ha lite att pyssla med när bilderna kommer sen, scrapbook o sånt:)

Host host på er...

Förändring på gott och ont

Igår var jag ledig, vilket resulterade i ett snabbbesök hos hästarna med fie, sara och dominique, härligt härligt! Sedan efter att ha varit hemma en stund, tog jag bilen och åkte till sörping och Johanna för myskväll. Även Johan sällskapade, han var trevlig:) Jag käkade kebab, sen kollade vi tre plus johannas mamma o pappa på filmen Australia, mycket bra film! Kom hem runt tolvtiden med mycket reslust i blodet, australien i januari är vad jag funderar på nu:)

Idag vaknade jag tidigt, fast ganska lagom, fortfarande med en envis hosta som kommer ställa till på lungtestet på vårdcentralen om en timme. Men jag åkte iaf ner till Peggis och fick en efterlängtad klipping gjord, great! Känner mig väldigt korthårig nu, saknar mitt älskade långa, men det var ju lika bra att klippa bort det sm var slitet!

Hum ändrade planer igen framöver, Sandra lämnar visst staden på valborg, men åt fel håll! Jag som sett fram emot ordentligt festande på Örsåsa, vad nu då? Suck. Har redan bytt dagen en gång, kan inte byta igen. Jag hatar att jag hela tiden jobbar när andra är lediga. Det suger ordentligt just nu... :/


En före och en efterbild. Inte jättebra bilder, men borta är slitna toppar, och nytt är uppklippningen, sidbena och
snelug åt andra hållet! En fin v-klippning har jag i bak med, men den syns inte jättemycket! :P



Palatset

Åh igår festades det igen:) Blev en flaska vitt, vit helg ni vet ;) Vart precis lagom, jag och fie, macke, tysken, nicke och sani förfestade en stund, sedan gick vi till Palace och dansade:) Och dansade. Och dansade! Ah I love it! 
16000 seg från klockan tolv inatt till imorse, och då hade vi ändå skjuts mellan ställena! :) Tihi:) Martin kom en sväng med sen, väntar på att han ska ringa nu, så jag kanske kan få göra något roligt idag:) Det får jag ändå annars, tar med mig fiddelii och rider pärlahästen:) 

Så vi får se hur dagen lider! :) 

Ut i solen med er!

Det kan inte vara sant! Tittar igen..Oh no!

Ja, imorse vaknade jag med en konstig känsla av att jag sovit för länge. Konstigt eftersom jag sovit väldigt lite inatt. Tittade på klockan. Hjärtat dunkande. Kan de va sant? Tittade igen. Jodå. 06.32. Vet ni när jag skulle vara på jobbet? 06.30! gah! Det blev panik, hann knappt borsta håret och var där PRECIS när mary låste upp dörrarna klockan sju. BRA JOBBAT ändå Josefina :)

Jobbade på, fick straffjobba en halvtimme extra, sen åt ja lunch och pysslade, så var inte därifrån förs halv tre. Promenerade hem, de tog bara 45 min:)

Kom hem med för mycket energi, så tog årets första löprunda:) Det gick HÖGT över förväntan:) 25 minuter senare orkar jag fortfarande fortsätta eentligen, men det har jag inte tid med idag. Är stolt! Jag brukar dö lagom till vilbergen, nu orkade jag hela spåret runt plus en el del till:) vårruset nästa!

Nu ska jag duscha sen ska jag busa med Oskar :) Vad vi hiittar på vet jag inte ät, det kommer nog att innehålla mat iallafall för jag är hungrig! Resten får ni veta senare eller imorgon :)

Njut av solen!

Trevligt att träffa dig igår Anna! Du har varit mycket saknad. Känns som livet blev aningen ljusare, det beror nog inte bara på solen:)


På studsen i påskas


Jag och lillprinsen i påskas

En helt vanlig dag

Vaknade, frullade, studsade, duschade, sminkade, käkade, nördade,läste, blev masserad, ¨åkte till jobbet i rallyfart. 15 min till ringarum, femton minuter bara genom sörping, aj aj köer till max där. Lämnade hiphop, jobbade, tråkade, för lite folk. bilade, käkade, nördar, ska läsa sen sova! Godnatt på er!

Imorrn ska jag föresten till Sandra, vi ska fota om det är fint väder! Spännande! Kanske hoppa lite med Pärlan?! :O :) Bjuder på kort imorrn från helgen med, datan dog precis som jag lagt över bilderna och strömkabeln blev kvar i viken:(

Nehe! Återigen godnatt! :)

Något att se fram emot

Haha. Fick just precis ett sådant samtal jag vill ha ofta! Impulsivt och något att se fram emot. Oskar ringer. Vi småpratar lite.Han säger följande:

" Kan vi inte hitta på något i veckan?! Kan vi inte göra något roligt(jätteenergisk) typ spela minigolf eller nåt??! "

Haha. Vi enades om frisbeegolf. Haha. Det här blir nog riktigt kul  eftersom vi suger på det båda två :)

Hihi. Fler sådana samtal tack!

Det bjuder jag på! :)

Idag har varit kusinernas och släktens dag. Var ute med hundarna en sväng imorse, sen vart de middag uppe hos mormor o morfar, moster yvonne och erik är där med mina kusiner ver o vilma, vera är ju min lilla guddotter:) Myspys. Yvonne o jag tittade igenom evastugan på alla saker som är sparade sen vi var små, jag hittade mina barbiedockor! Åhhh! Trodde mamma slängt dom, lycka:) Haha. Inte för att jag ska leka med dom, men jag vill att mina framtida barn ska kunna göra de:)

En kort uppdateringsdejt med lina och vi tog pluto på en promenad, det gillade han. Aragon däremot, ville inte gå längre en tre meter, han har ont igen kraken:(

Imorrn är de dags att åka tilbaka till stan, har ett kort fyra o en halvtimmes pass mellan fyra och halv nio. Sen är jag ledig två dagar igen:) Nice. Ska jobba lite på att fundera ut min framtid IGEN. Under tiden bjuder jag på några av de bilderna jenn tog i fredags.Hon vägrar läggas upp på bloggen, så jag säger TACK! :) Ser ni hur busig jag ser ut?  Hihi








Resultatet...

Resultatet av vad vi är, är resultatet av det vi har tänkt.

Klokt citat. Jag skulle vilja ändra lite ibland:P

Resultatet av vad vi gör, är resultatet av vad vi har /inte har tänkt ;)

mehe. Ha tagit massa fina bilder idag! Tyvärr får ni inte se dom förs på måndag kväll, ingen sladd här. Nu är det robinson, är nyfiken på hur det är har inte sett de. Sen ska vi nog se the weddingdate. Och äta MER godis. Imorrn blire studsmattan;)

Skönt är livet här idag, Harmoniskt faktiskt. Mysigt. Guddottern är här, har dock inte träffat henne en, bara andra kusinen och moster. Morfar såg jag en sväng med:) Och martin kom förbi o sa hej en kortis. Och mamma och jag har pratat massor. Vem säger att det måste vara osocialt på landet? (Inte jag inte hmpf;) )

Ha en trevlig kväll!


Trisstävling! - Gissa...

.. Vem som kämpade ändå in i slutet!

Har ju sedan förra veckan vart på kunderna och försökt sälja trisslotter! Ett klurigt dilemma eftersom svenskar, så fort man är försäljare, reagerar med att sura, titta bort lite skyggt och gå därifrån så fort som möjligt. Detta har jag då försökt undvika, har kämpat och kämpat med leende och uppmuntran och faktiskt! Jag tror det lönade sig!

Har sålt över 300 triss sen förra onsdagen, BRA JOBBAR JOSEFINA :D
Såvida inte Felicia sålde ca 100 triss idag oc inte heller tar exrapass i helgen så innebär detta att jag VANN! :) Great! Borde inte ta ut seger i försökt, men jag har ju typ aldrig vunnit något! Åh! :) *Hoppar upp o ner*

Idag vart de ju att vakna, det kändes seriöst som att jag aldrig somnat, fem timmars sömn, men likaväl, där var jag på CG 06.30, glad som alltid. Köpte lite påskpyssel efter jobbet o gav min trio, är nöjd:) Sen träffade jag Jenn, vi tog några bilder Orkar inte lägga in idag, Jennifer har dom flesta, är inte ens säker på att de blev några med min kamera?  Några bra kort blev de iaf. Invigde solglasögonen idag med :)

Nu är jag i viken, återigen en liten paus från livet men denna gången är det helt okej att störa mig i pausen;)

Nu ska jag se lite på underbara älskade, ingen superfilm men men:) Hoppas ni sover gott!

God natt!

Påskhandeln är igång, jajemän

^Åh jag är trött! Nu väntar en film att somna till! Orkar inte en släng till. Trots att inte köerna varit katastrofala, har det varit någon hela tiden. har försökt sälja triss som en dåre med, utan att lyckas klå felicia, vet intehur hon bär sig åt, men om jag int lyckas sälja ett hundratal imorrn kommer hon snart vnnna tävlingen:( Och det kan vi inte tillåta! :)

Imorrn väntar jobb 11.30-20.30, fredag 06.30.- 15 och sen blir det viken hela helgen för en lång paus! Men hum. Är ju lite sugen på Jenn och Bus på fredag så får se;)

Sov gott med er!

Impulsivt och massa skoj

Oj helgen gick fort! Trots jobb 10-20 i lördags och 9.30-17 i söndags, hann jag med en hel del!

Torsdag: Var hos Sandra och red Jessica ringde och vips var vi i krokek och grillade nere i sandviken:) Mycket mysigt! Mycket skratt när Apan Kenny kom fram haha. Lite mer skratt och en hel del suckar, när dörren öppnas fyra på morgonen och en okänd kille kommer in och placerar sig i min säng. Ehe. Han var rolig, vet vem han  var nu, han sjöng vacker(inte), somnade på tre röda, och var ute på väg hem lika fort på grund av farbror blås besök, tror jag:S La mig aldrig . komiskt att en ökänd kille placerar sig i en säng, somnar där utan att ens reagera mer på saken. Haha.

Fredag: Jobb! Sen till Kristina och ha lugn kväll, kebab en lång sväng på stan(nyktra) och sen hem till en film att somna till vid tvåtiden. lagom!

Lördag: Vaknade med svullet öra, nya hålet tog sig inte så bra:/ Kacka ska strax dra ut den:( AJAJ! Kommer dö en långsam död snart. Jobbade långpasset, hem och möttejohanna vid halv nio på kvällen, lite fix med år och smink, hamnade på förfest hos martin larsson, det var runt sju killar där tror jag, bland annat pirre och philip! Vi spelade fifa, min första match och jag vann!:) Min andra match mot ahle, förlorade endast med noll-ett och var inte s utklassad jag trodde jag skulle va:) Hamnade på Wasa, ja och johanna sänkte medelålderna rejält men dansade glatt med alla möjliga människor. Kul!

Söndag: Kom hem fyra på natten, sov fyra timmar, jobbade alldeles för många, kom hem, åkte till Sandra, såg en film och somnade efter mycket om och men med örat. Fortfarande ajaj:(

Måndag: Mia kom och tog hand om pållarnas fötter, sen hade vi en härlig ridtur, hästarna skötte sig exemplariskt:) Nåja. Nästan. Haha. Man kan inte få allt! En glass med mamma och en timmes kvalitetstid alltid härligt! Viken väntar i helgen, ska bli skönt med ännu en paus! :) VIll någon komma ner o sällskapa är det med välkommet! ;)

Det var några dagar ni! Har varit mycket roligt och mycket trötthet som komplikation, det var det helt klart värt!

Hur var er helg?:)

Johanna och Flash:)


Jag och sandra på pållarna:)

Vackert väder och lite impulsiva handlingar

Gud vilket väder! Vaknade nöjd och glad imorse, åkte till farmor och åt frulle, mycket gott. Åkte ut till Sandra sen, tanken var att mia skulle komma o ta hand om fötterna på hästarna, men planer ändras och vi fick en härlig tur i skogen!:)

På väg till bussen ringer jessica essén, och minsann det blev grillkväll i krokek istället för tråkkväll i ektorp. Nu har vi handlat och nu ska vi göra oss vackra inför kvällens bravader, härligt!

Hoppas på en humörhöjande kväll! ;)

RSS 2.0