Onsdag kvall, torsdag, flyga, hemma!

Den rubriken hade jag visst haft forr.Hehe. Har packat vaskorna nu. DOm ar fulla! Overfulla! Maste sitta pa den stora. Och dar ska de i ett par skor, pyjamas, duntofflor, borste,parfym, fleecetroja o herregud jag ar kord. Far lamna mina alskade gymaskor har helt enkelt. Hade ju tankt ha dom i viken istalle for mina gamla skateskor fran sjuan (jaag veet sjuk lange sen men dom ar skona! Och vadda vem ser mig dar?  hehe. Sa nu maste jag alltsa valja, Stovlar eller gmpaskor. Gmpaskor saklart! far kopa nya. Far val kopa mig ett par billiga skor nogonstanns o ha dar. Eller sa kanske det ar dags for froken kindkvist att investera i gummistovlar?

Iaf. Traffade sian en kortis idag. Ah saknad...:( hon kommer imorrnkvall o sager hejda. Usch imorrn blir en jobbig dag. Men kul ocksa, centerparcs har kommer vi:) hihi,

Jag behover massage nar jag kommer hem, efter barandet. Kommer slapa pa ca fyrtio kilo bagage. Och jag har ont redan nu. Vem ger mig?

Pappa hamtar pa arlanda. hii. Maste bestamma vad jag ska ata. Forsa maten i sverige igen, ska de bli mcdonalds? hum. nej! Ska ha en pizza eller kebab:) Inget typiskt svenskt har inte. O sa ska jag kopa mig en marabou. DET ar svenskt:) hihi.

Ska till nick strax, han ska laga sista malet mat till (dramatiskt de later). Sen ska vi kolla en dvd med. Sen hem o soooova. Sa jag orkar med imorrn. Fattar inte att det ar sa nara. Men ar verkligen hyperexalterad:)

"I'm going home to the place were i belong" jajeman!

All my love, detta ar det verkligt sista fran Colerne! <3

Dubbla inlagg idag..

Bara for att(A).
Inget centerparcs imorrn, det blir pa torsdag. Innerbar mycket packning for mig imorrn. Vaskan ar i princip fullpackad nu, har tagit fram de klader jag ska ha nar jag aker hem o allt. Bra bra!

Annars vill jag tipsa om tre bra latar.
1. Basshunters boten anna, som legat flera veckor pa engelska topplistans nummer ett, borta nu tyvarr men iaf.
2. Kylie minouge (hur hon nu stavar). Gillar egentligen ine henne, men nya laten "wow" far en o le. Mig iaf:)
3. HtwoO, minnesforlust pa vad laten heter nu. HUm. Aterkommer. Be with me? njae inte riktigt . Nogot. Bra partyla sandra;)

Fredagen den 6e planerar jag tjejkvall plus utgang tjejer, Om jag kan fa ivag folket hemifran vet jag inte an, far jobba pa Overtalning. Men maste fa genofora det jag saknat sa mycket. Traffa mina tjejor! :) vilka ar pa?:)

Langtar efter en rutig pyjamas<3

Ännu ett eventuellt sista..;)

Blir nog ett på torsdag med ser det ut som..Idag skulle jag följt med Catherine och fixat hästar. Men efter en lång kväll och natt i högfeber, en huvudvärk jag aldrig känt en liknande sådane förut och illamående. Så jag bestämde mig för en innedag. Vi ska ju faktiskt till Centerparcs imorrn:)

Gud jag måste snart börja packa ordentligt. Packar nog ner datorn idag. Resten åker ner på torsdag. Är nog hemma runt nio på fredag. Det ska bli skönt att komma hem. Jag har aldrig saknat någon så mycket som jag saknar dig just nu. Det är helt sanslöst. Men men. Det är nog så när man verkligen tycker om någon<3

Jag vet ju varför jag frös så mycket igår iaf. Feber kallas de. Borde ha brännskador efter badet. Ibland ska man ha tur =)

Ja vad mer ska jag säga. Ska bli skönt att komma hem helt enkelt. Äta riktig mat. Marabouu:) hihi. Bus jultomten kommer hem iform av en ängland som återgår till att vara ängel = ).

image206image207

Kanske de sista orden från mig i Colerne

Vet inte om de blir fler inlägg efter detta. Inte från Colerne alltså. Sluta blogga kommer jag nog aldrig kunna göra. Någonstanns måste man få ur sig allt. Även om allt inte kan skrivas.. Jag har lekt psykolog de senaste dagarna. Vänt ut och in på hela mig själv, funderat på hur och varför, resultatet har gjort att den del saker är klara medans fler frågor bara dök upp.

Jag är totalt mentalt utmaddad. Igår gick jag runt som ett spöke mer eller mindre. De andra märkte de, lät mig vara ifred och bara ja, fundera ännu mer helt enkelt. Någon gång kankse jag får svar på alla frågor. Kanske inte. Vill jag veta? Jag vet inte det heller. Jag vet ingenting egentlgen.

Jag har så mycket jag vill säga. Inga ord kommer ur min mun. Jag har ont i huvudet.. Jag vet att panodilen inte kommer hjälpa. Jag är hungrig. Jag känner inte för att äta. Jag fryser. Inte ens ett bad med brännhett vatten kunde värma mig. Jag är trött. Jag kan inte sova. Jag vill gråta. Det kommer inte längre några tårar. Jag skulle vilja vara glad och skratta. Jag kan inte ens le. Jag vill ut o göra saker. Kroppen lyder inte. Jag vill sluta tänka. Men det bara fortsätter. Jag vet inte något längre, jag vet varken ut eller in helt enkelt.

Boken jag läste , eleven minutes, berättade jag ju om. Den påverkar allt. Det var likadant med de andra två böckerna av honom jag läste. De har förändrat tusentals människors sätt att se på livet och att leva, så det är inte bara jag som är lite väck och bryr mig väldigt mycket om vad en bok säger med, det är samma för tusentals andra.
En av böckerna förändrade inte mycket. Den fick mig bara att verkligen tänka till. Den andra fick mig att börja uppskatta personerna runt ikring på ett helt nytt sätt, jag kunde börja berätta det för dem och jag kunde välja vad som skulle vara viktigt för mig. Vad denna boken kommer att ge mig vet jag faktiskt inte. Just nu bara massa frågor utan svar..

Eftersom det är ett av minsta sista, eller kanske det sista inlägget härifrån, måste jag väl berätta lite till vad som händer här. Nudelrestaurant i lördags, inte toppen men inte heller dåligt. Alltför hög ljudnivå, efter en timme hade jag fått nog. Plågades nog ytterligare en, innan det var dags att åka hem. Dom andra försvann till Nick o kollade rugby, några barn var kvar här. Men det var snart sängdags för dom. Själv kollade jag tv halva natten, och låg vaken till tre kanske. HUm. Söndag ja ni vet ju , ridning, sen några dötimmar, sen middag hos nick, sen hem o göra ingenting.

BigCal kom, sista gången jag träffade honom också. Vi såg en film som hette collateral, rätt bra när man väl kommit in i den. Sen såg vi cruel intensions, alltid lite smårolig. Julie sov hos Nick, givetvis vaknade TOby och grät efter mamma. Jag tog telefonen, slog numret till Julie, fem minuter senare var hon hemkomen. Inte en chans att jag stannar i en till två timmar för att få honom att sova en gång till. Det är faktiskt över mina plikter.

Imorse var det en vacker frostig morgon, bestämde mig för att ta min sista promenad ner till box. Hade kameran med mig. Kommer sakna utsikten. Jag kommer sakna vissa människor mer än andra. Och nu vet jag vem jag kommer sakna mest. Jag undrar också hur hela äventyret kommer sluta?

Tredje bilden är Colerne sett nerifrån. Inte precis i botten på box, dit jag går, men nästan. Fasaner finns det gått om, Träden är rätt vackra eller hur? Det sista träden pekar upp mot colerne. Många gånger tycker jag det påminner om en människa, som håller i ett barn och samtidigt visar vägen. Kanske skickar hon bort någon. För ja, för mig är det en hon. Nu blir det djupt men ändå. Har alltid tyckt att det är något speciellt med det trädet.  Kolla hästen. Ser det inte ut som Pluto? =)Awful that was..

My legs are killing me! Red lektion for catherine. Hon fick oss att rida i trav i cirkel. Fick foljande kommentarer efter forsta cirkeln: " That was dreadful. Absolutley awful. I think that was he smallest cirkel I've ever seen! O sa liknande. Vad gor du om du tappar stigbygeln? Ramlar av svarade jag Tappar adrig stigbyglarna.hum.  

SKoj. Andra cirkel gick battre. Mycket battre.:)

Packning paborjad. Annars kanner jag igen humoret jag ar pa. Ingen lust med nogonting. Vill traffa alla, passa pa samtidgt som jag bara vill vara ifred. Vill bara dra tacket over huvudet. Sa kanns det.

Sa var det sista veckan innna jag akte hit ocksa. Men den gangen var det annorlunda. Da var jag radd for vad jag skulle mota. Vem jag skulle mota. Nu ar jag radd for att lamna tryggheten och mota det jag trodde var den..

Lordag igen! Sista i Colerne..

Sista i Colerne minsann. INte klokt vad tiden gar. Kanns som det var igar jag var i charmouh pa maskerad, det ar en vecka sen! Om en vecka den har tiden ar jag ute o flanger pa parlans rygg, mys! :) Saknar min lilla hast!

Ikvall ska vi ut o kaka med typ halva nicks familj som ar har, hans syster = son och kompis, hans bror och tva barn och formodlige ocksa hans pappa. Vi komemr bli typ femton tror jag, oj oj;P

Fick just mail fran sisa hopp aupairen. Nu sitter vi i skiten. ..Eller aa julie gor..:P hehe. Far se hur de gar.
Imorrn ska jag ta min sista ridtur har ocksa, ceasar star pa schemat, ska ha lektion for catherine..blir nog mycket bra:)

Orkar faktiskt inte sriva mer nu mina fingrar ar iskalla..ska ga ner o fixa pa min salen 2007 video som antlgen ar pa g! Raknar med att den ska vara klar innan jag aker...Hehe far se. Har ju haft ett par manader pa mig:P ihi

Saknar er mina vanner mindre an en vecka. Sen ar jag hemma for att stanna! Om jag inte aker till usa forstas, an fa jobb dar om jag vill8-) hehe. Nejtack, aupair jobbet ar gjort for gott..:P

Love and hugs and lots of kisses
Josefina<3

" Eleven minutes"

Den boken. Inte manga bocker lamnar spar nar man laser/ har last dom klart... Paulo Coelho ( kommer ihag hans namn idag) ar en av dom forfattare som lyckas fa igang geniknolarna. Jag kan absolut saga att jag ar mentalt utmaddad. Har last halva boken. VIll bara las aklart, samtidigt so jag bhover pauser for att ta in allt. Det ar sjukt att en sketen liten bk gor sa mycket. Men det gor den.

Jag har sa mycket som pagar for ovrigt i mitt lilla huvud. Ge mig tillbaka ett normalfullt huvud, nu svammar allt over. Jag vet inte vad jag sysslar med for att vara arlig. Jag antar att det handlar om att satta granser, att hitta sig sjalv, sjalvfortroende(trodde de fanns men nja), att hitta andra...Att forsta andra. Att lita pa dom. Och att acceptera att alla inte ar som du. Att alla inte tanker som du...

Just nu ar jag pa rymmen undan det oundkomliga. Jag maste klara ut vissa saker for att kunna bli av med allt overfullt tjoffs. Men jag tror allvarligt, att ytterligare en veckas lidande star pa schemat. Sen kommer det nog lugna ner sig. Annars far nogon se till att det gor det for det har funkar inte. " I'm pulling the trigger" som en av songerna gar. Jag gor nog det. verkligen. Som ett barn som ser hur langt dom kan ga innan gransen ar nadd.. maste ocksa inse vissa saker..

How can it be girl? Youre such a runaway. You chase the dream from heaven above.  Jag maste komma till insikt med att det inte finns, det jag jagar. Jag ska vara glad for det jag har, inte leta efter det obefintliga. Men det tar ett tag o inse att ens drom inte finns pa riktigt. Mer som en saga...

Nu ska jag flla huvudet lite till med massa skumma tankar..ska skriva in lite utdrag imorrn eller sa, da far ni se vad jag brottas med..

Love from Colerne x.

Julies forsta "day off"

Forsta av fyra. Julies lediga dagar ar inte LEDIGA. DOm innebar att hinna med allt som man annars inte hinner. Som idag. AKte till ahstarna, red en svang, kom hem, lunch och dusch, allt pa en timme, sen var vi pa vag till bath for min sista shoppingrunda. Vart ganska successful. Kopte tva av alla saker jag tankt mig. Kopte underklader:) och nya slippers. Kopte INTE? nattlinne, jeans, skor, tavelramar, eller presenter till bade mamma,pappa,barnen, julie och sa vidare. hehe. Illa. Ska till chipp och new look o se om jag kan hitta jeans. Da spederas garanterat mer pengar an dagens 500. Pust. hehe.

Shoppade mat ( dyrt fr julie, overfull vagn = £145 = ca 2000 kr. ) men MAT i huset uderbar kansla, vi som levt pa tot kylskap i nan vecka ( och da menar jag tomt, vi har haft smor, brod, mjolk och ost. inget mer) sen lagade jag mat ( gjorde vitlokssasen succe:) )

Nu ar jag TROTT. Imorrn ska jag upp TIDIGt for vi ska hinna rida INNAN chris kommer o verkar hovarna halv tio. Maste val var ai stallet halv 8 herrggud. Ser iaf ut som att jag till varan hovsalgares fortjusning far traffa han igen. haha:P

Dagens tva upptackter: Har redan glomt den ena. Dagens STORA upptackt: Becca! Dina alskade ( och nu aven mina) toffe crisp finns i GLASSFORM. mmmmm jag vill ha maste vara absolut bast.

Dagens jag ar stolt over: Tva saker. Jag lyckades rida wes och samtidgt ha connie pa naughty bramble utan att nogon skadade sig. 2. Jag har borjat lasa boken "eleven minutes" pa engelska. Forfattaren till alkemisten vad han nu heter. Minnet sviker. Att lasa tv aav hans bocker pa svenska var ruskigt svart. Men att ta mig an en bok av honom pa engeslak och dessutom fortsa === jag har gjort framsteg:)

Dagens awww: FIck foljande av mamma:

"Melcher pratar massor om dig och längtar till du kommer hem. (vi andra också förstås). I gär kväll låg vi o pratade lite. Vi pratade om ifall vi skulle ta hit något eller några andra barn i stället, när Viktoria flyttade och det ville han inte. Han ville BARA ha tillbaka sin storasyster. Inga andra barn bara sin stora syster. Så där förstår du att han saknar dig massor." aahh min lillprins saknar dig ocksa..

nej nu. nu vantar soffan och "eleven minutes. sida 45 redan:) brjade imorse:)

puss puss puss josefinas alla hjartegull
(skamt asido vilken film ar de fran?)

Adjektiv, kaos och framtid

Ett helt vanligt adjektiv. Glädje är också ett adjektiv. Oro, nervositet, förväntan, lycka, besvikelse, irritation, ensamhet, ledsamhet, och kärlek är också adjektiv. Alla beskriver dom dock så mycket. De beskriver mig för stunden. Tror jag bubblar över snart. Allt bara far runt inom mig i ett stort kaos. Allt är verkligen upp och ner.

Det närmar sig hemfärd med stormsteg. De första avskeden är gjorda. Det vart inte så farligt. Har nog inte insett attjag faktiskt inte kommer se Wendy och Chris igen, iaf inte på länge. Jag vill stanna kvar här i tryggheten, där allt är en enda vardag. Samtidigt som dom driver mig till absolut vansinne. Julie var på dåligt humör igår av någon anledning. Suck. Kom hem o for runt som en virvelvind, inte kunde hon få ur sig vad det var heller:S

Dock så är det ju "halfterm" nu, barnen hemma hela dagarna. Det betyder en extra massa jobb men också extra sällskap för mig. Toby måste underhållas varannan sekund, vilket är jobbigt. Städat massa idag, skulle egentligen tagit min långpromenad i det vackra solskenet, men känner inte riktigt för det längre. SKa ta några skutt på studsmattan istället.

Framtiden. Att komma tillbaka till Sverige. Att tänka på det är vad som ger mig alla dom adjektiven... Hur kommer allt att bli? Som jag förväntat mig? Bättre? Eller sämre? Vad har förändrats? Ganska mycket skulle jag tro. Jag också. Jag är inte längre den person som åkte iväg. Jag är mera säker på vem jag är. Men inte vad jag har. Jag har börjat ställa krav. Någon gång måste man se vad folk går för. Vad som är värt att lägga energi på. Mig själv. TIll exempel.

Trodde att bara jag kommer hem till Sverige så kommer allt bli bra. Jag har nog haft fel. Det är nu det verkligt svåra kommer. Att hålla ihop sitt liv med allt vad det innebär. Jobb, kompisar, familj, pojkvän, hästen ja, kedjan blir lång. Jag är så osäker på allt egentligen . Hatar att vara det. Men antar att det mest är nervositet för att något inte ska funka som gör att osäkerheten kommer. Jobbigt. kommer allt att vara som nu på alla relationfronter? Överaskningar från alla håll, folk som helt plötsligt verkligen finns där, folk som slutar höra av sig, folk som inte gör sig besväret längre och tar mig för given? Folk som verkligen ger allt...

Det finns en salig blandning. Ta er en funderare och se vart ni passar in. Alltid är man inte på topp, inte jag heller, ingen är perfekt. Men det är dom små sakerna som verkligen betyder något. En kommentar att man är saknad och omtyckt. Ett sms. Ett samtal. Ett brev (som många vart duktiga på plötsligt=) ) vad det än är. Så gör det så mycket. Allt. För det visar att jag inte är glömd och tagen för given. Att ni är dom som kommer finnas vid min sida resten av livet. Just nu har jag tre jag är säker på kommer finnas med länge. Resten visar vilja från båda sidor och livets ödescirkel .. ( oj vad djupt det blev, men ni förstår nog).

Jag funderar och vänder ut och in på allt nu. Ni kommer märka av det...

Solen skiner trots allt idag. Kanske gör den det även imorgon.

Dagen ordspråk: Idag är den morgondag du oroade för igår...

Bara för att göra inlägget ännu längre: Bilder från Charmouth:

Becky som indie,Connie som kinesisk flicka, Jag som Guldlock?;) , Wendy= Cruella de vil
  

Kim = Batwomen, Chris i bakgrunden som " The hike(?) runner", Toby som en "waiter", Vackert charmouth, Spencer blir blöt om rumpan där han sitter..
 

Och favoriten: Tom som " the only gay in the village". Hehe han gör de verkligen bra;)

image195
 Maskerad i Charmouth

Sondag, ahh vad ja ar trott. Hade de jattekul igar faktiskt. Ble ingen monroe, knappast nogon guldlock heller. men mer lik den sistnamnda iaf. Bilder kommer nar jag ar tillbaka i colerne;) Ett tjugotal manniskor kom riktigt sokj Dasa, mat och vin. Hehe. Gick o la mig runt 1 tiden dom andra fortsatte parta nagra timmar till...Vakande imorse, trodde inte mina ogon! Halv tio och connie lag fortfarande bredvid mig o snusade. Men icke. Lag vaken en stund, sen vaknade connie. Tio over 8! Hum, inte en drom "dagen efter". Gick faktiskt upp en kvart senare, kakade frulle, sen gick vi pa langpromenad ne rpa stranden. Ahh det ar sa underbart har, taner verkligen komma tillbaka!

Nu vill jag bara ga o sova igen, har fruktansvart ont i hela nacken, min kudde envisades med att aka ner utanfor madrassen, sa dar sov ag med mig sjalv pa madrassen och kudden pa golvet...hehe. Hoppas maten ar klar sanrt och at vi ska aka hem snart. Huvudvarken ar svar att undkomma, massa ungar overallt for att inte tala om de vuxna som nastan ar varreemelanat.. ah och de fyra glas av vin gjorde nog sitt ocksa;P

Back till Colerne snart, mindre an tva veckor...

All my love
 Josefina "goldielocks" <3
  xxx
    ooo

Charmouth jag ger er: ;Marilyn Monroe

Hehe stackars satar. Hämtas om en timme, Marilyn eller guldlock? fan vad svårt. Får se hur de slutar...:S Marilyn är enkalst på ett sätt, hittar inga bra bilder på guldlock komemr int eihåg hur hon ser ut. Men rosetter i håret och ett förkläde över min klänning, ja det blir en bra guldlock. Men marilyn blir kul att sminka. Får se vafd det blir


Igår "green curry" hos nick yummie. Första måltiden jag åt med KINAPINNAR, kalrade de galant, Nick var stolt över mig sa han. Är stolt öve rmig själv, dom hade käkat upp hela sin först aportion innan jag hade hinnt med en fjärdedel men sen gick de undan:D DUKTIGT!:D

SOms agt. Charmouth här kommer jag:) Ve tinte om Boz ska med, han är inte hemma iaf så får väl se..Becky jag, TOm coh spencer. Blir nog bra. hihi.

All my love

 Miss "monroe/guldlock"

      xxx

Fredag! Två veckor kvar:)

Blev inte att åka till charmouth i helgen, julie ska jobba. Hum. Är faktiskt besviken för det, betyder att jag inte får träffa wendy o chris, OCH att jag inte får tillbaka min bok som jag inte ens har läst. suck. Ska strax till hästarna, vill bara at tni ska veta att allt är bättre idag. Boz kom in igår när jag var uppe i en vacker liten gråtattack, han fick mig på bra humör, skrattade så jag tjöt(ännu mer) resten av natten typ. Pinsamt dock han har mobbat mig hela dagen....

Hittade en ask toffefe igår, åh vad glad jag blev. hehe:) nu ska jag till hästarna o lasta hö, håller för övrigt på att dö i nysattacker, såå jobbigt. Piriton tabletter nu, hoppas jag blir bättre.


"life is not about how many breaths you take. It's about the moments that takes your breath away."

Ett extra tack för breven som trillade in idag, Bus var busig, Jenn och Effi lyckades ta sig i kragen och lysa upp mitt liv lite, tack tack =)

Grattis till Sandra med som visst ska åpå intervju=) SKoj! Hoppas du får de.


All my love
    Have a great weekend!

Josefina
   xxx
    ooo

El día de los corazones..

Har aldrig gillat den här dagen. Aldrig. Men har gjort mitt bästa för att göra något bra av den. I början var det jag o Sassa. Sen vart det jag och min busigaste bus=) I år. Ja. Värsta dagen hittils på många sätt. Hittils finns de två saker som varit bra idag oc ett tusental dåliga. Great experience. Älsklingen var det iaf som gjorde dom två bra sakerna:) <3..

Började med att Boss kom igår. Skulle bli kul, trodde jag. han är okej, javisst, lite rolig, pratar fruktansvärt fort o svårförståeligt, o så. men jag känner inte för sällskap dygnet runt. Barnvakt åt en sextonåring. Han snodde datan hela kvällen. Okej, jag behöver inte sitta där jämt. Men iaf. Blir ju på taskigt humör när jag inte pratar med folk jag gillar. Gick o la mig efter ett halvhjärtat försök att se en film med honom, såg tio minuter, båda tyckte den var tråkig, eller ja, han iaf, jag var mer trött.

Kunde inte somna dock, var fortfarande vaken när Julie kom hem vid 12-tiden. Hörde henne prata med Boss, och hörde henne nämna mitt namn både en och två gånger. Det hadnlade om att jag blockerat hennes rum hela kvällen/natten innan. Vet inte vad mer hon sa men det gjorde mig pisssur. och besviken. har hon några problem så kan hon ju ta det med mig. Har hört henne klaga förr på att jag sitter mycket vid datorn, så är knappt inne på kvällarna länge. Men ändå. Den kvällen had ejag fixat hennes inbjudan till hennes 40års fest. Sen sa hon att hon skulle sova vid 22 ungefär, men vi satt o prata ända till elva, mest hon om festen på lördag. Så de va fan inte jag som blockerade hennes rum hon pratade ju...! Dessutom sägerjag inget om att hon väcker mig varenda jävla morgon vid halv sex/halv sju när hon går upp, ingenting om att dom aldrig är tysta, att jag inte fått sova mer än max fem timmar i sträck sen jag kom tillbaka. Ingenting har jag klagat på- Så varför?

Nu vill jag härifrån. Vet inte om jag vill hem direkt, men bättre det än här. Tacksamthet finns det uppenbarligen ingen, att jag håller henne uppe (som hon uttryckte de) kompenserar tydligen inte alla miljarder kvällar jag sitter med ansvar för barnen, trots att det egentligen bara är 35 timmar i veckan jag ska göra. Hon har skaffat sig ett liv pga av att jag här här, visa att hon uppskattar vad jag gör finns inte. Är trött på att städa köket efter varje gång någon har ätit något för att dom inte kan diska/ställa in efter sig. Är trött på deras sätt helt enkelt. Jag lärde mig fan som femåring att man stller in smöret i kylskået när man är klar. Suck.

Vet inte vad jag ska vara utklädd till i helgen, Har inte ens lust att åka. Sällskapet är inte så skoj längre, varför ska jag anstärnga mig känns det som. Enda plusset är att toby verkligen varit bra de senaste veckorna, inga trauman varje dag iaf. Connie gullig som vanligt och till o med callum pratade massor igår.

Åh låt mig sova och vakna upp den 29e.

Man inser inte vad man har förrens man förlorat det...

Det kanske är något att tänka på för ganska många...

Tar tillbaka vad jag skrev i bloggen igår. Det stämde inte riktigt efter närmare eftertanke...Jag vet att min familj älskar mig, men hallå, jag sitter i ett land och jag hör av er typ en gång i veckan. Det kan faktiskt gå en hel vecka och jag kan sitta inspärrad någonstanns utan att ni har en aning om det. Överdrivet, javisst. Men ändå.

Jag skickade SJU brev för tre veckor sedan. Har fått ett enda svar, från Beccabus så du behöver inte ta åt dig. Inte heller Fie behöver ta åt sig för du fick inget just den omgången. Vi har skickat så många brev så kommer inte ihåg vems tur det är?:P Farmor är förlåten, har inte fått något brev, men fick ett alla hjärtans dag kort, gulligt:) Så det är fem stycken som behöver ta åt sig. Efter ett tag börjar man nämligen undra varför man anstränger sig. . .

Snart är det alla hjärtans dag, förra året lyckades jag vara lite pysslig och de var en del vänner som fick fick ta del av det. I år mina vänner blir det inget. Dels för att jag sitter i ett annat land, dels för att jag inte har lust. Målade iaf ett kort till farmor igår, vart jätteglad för hennes. Gulligt skrivet, åh vad jag saknar dig!

Imorrn kommer Boss, BigCals lillebrorsa. Han är 16, men mer som 18 i huvudet om ni förstår. Fast ibland visar sig han barnsliga sida hehe. Ska stanna till Söndag, barnen är i skolan hela dagarna och borta hela helgen. Hum. Det blir jag som får hålla honom sällskap dygnet runt alltså. hehe kan bli kul. Förstår hälften av vad han säger coh tvärtom. hHan pratar för fort, jag för otydligt. Många missförstånd ligger framför oss..:P

Nu ska jag göra mig iordning, Sian kommer strax, vi ska lämna ut avon böcker, ta en ordentlig promenix och sen åka o handla. Inte världens mest spännande sysselsättning. Men ändå. Kommer verkligen sakna henne. Hon behöver lite stöd. Det känns bra att säga men hon behöver mig också. Jag behöver henne.

Funderar numera allvarligt på att stanna några veckor till. Julies nyfunna aupair verkar också ha problem med att svara, avd är det med alla? Suck. Så iaf. Jag kanske stannar några veckor till..Får se, måste fundera ordentligt. . .

Jag har allt!

Det känns så. Idag iallafall hehe. Jag har verkligen allt som betyder något. Jag har en familj som älskar mig underbara vänner, underbar pojkvän, hälsa och ett någorlunda varierande liv. Visst jag saknar väl kankse lite kontakt med alla i Sverige, skulle vi vara på samma plats så skulle det vara en fördel;) Men så länge man håller kontakten med varandra, visar att man bryr sig och tja finns där. Då finns det aldrig några problem. DÄRFÖR är jag lycklig:) SKönt att dkunna säg adet. Nu har jag allt. EN gång till bara. Jag har ALLT. :)

Har just kommit hem från stallet, underbar tur på wesley uppe på fältet, varade väl bara en tjugo min, men han gick som en dröm! Det är inte klokt hur mycket den hästen förädrats på fem månader. Ny sadel och nytt bett = ny häst. Dessutom en mycket duktigare Josefina på ryggen gör ju allt:D ;) Han gick i en underbar "canter" utan att dra iväg, utan bockiningar och jag kunde ha lösa tyglar! För fem månader sen hade jag legat avkastad på ena sidan fältet och haft honom bockandes runt på andra sidan. Haha. Underbar<3

Hade en bra em/kväll igår, Sian och Boss var här först, Boss är sååå gay haha. Berättade ju om vadet häromdagen , tror nog sian kommer vinna sina pengar. Hehe men rolig är han. Man tror inte att han bar aär sina femton år, snarare runt 18. Lite uno spelade vi(sämsta reglerna, jag torskade hela tiden) några omgångar med callum på xboxen (han gillar ju att ha typ noll motstånd så måste ju göra honom lite glad;) ) sen mat hos nick. Mumaaaa. Ännu en tradition som ska införas, rejäl söndagsmiddag. Åhh med efterätt! :D Kund einte röra mig mer efter det, spelade Mancala med COnnie i iaf en timme. Kul! Vi körde våra egna regler, upptäckte dom rätta efter en stund, men bestämde oss för att fortsätta med våra. jag vann 99% av gångerna. :D

Kväll, bigcal kom sian och boss åkte hem. han fick mig att vara uppe till halv 1! Suck. Såg först en film som hette welcome to the jungle tror jag, sen en annan som hette hum assiasnns någonting hehe massa s:P Jag somnade nästa en gång, givetvis slänger han kudde i huviudet på mig och säger "sover du". Hum. -.- Efter det vart jag pigg igen, fy vad elakt. ANtar att jag förtjänade det efter väckningen jag gav honom förra veckan^^

Nej ni;) dag s för en jävla massa strykning, dammsugning, dusch, lunch, msn och mitt projekt ska avslutas. Pust! Busy...har abr atre timmar på mig...när man ser de så, det är lugnt:) hehe.

All my love darlings!
Josefina<3
 xxxx
  oooo


Trott

ar trott, har rensat floden, varit i stallet hela dagen, tomt en karra med ved, vart pa bio, sag naitonal treasure bra film, inte bast inte samst, hade en curry takeaway, vart mattare an jag varit pa lange. Pratat med Sandra om det blir besok i colerne eller inte, hittade inget battre an ca 700 at ena hallet tyvarr, dock sparas de pengar pa att komma till heathrow...far e, emlan kom igen! Stall upp lite !:D

Boss SIan och bigcal komemr imorrn social!

GOd natt,3

Ännu en vacker dag i Colerne..

..som ska spenderas nere hos hästarna, ska gå igenom floden i botten av dalen där och plocka upp grenar och sly så den inte svämmar över igen. Suck. Toppen, känner inte alls för det. Hade nog feber igår kväll, var färdig för sängen redan vid nio, men pappa ringde och pratade bort över en timme till. Sen lite prat med älsklingen, SEN skulle jag sova. Trodde jag. Två minuter efter jag släckt kom Julie och Nick hem, vilket innebär att jag inte kunde sova på ytterligare en stund. Klockan var över tolv..:S

Vaknade tidigt imorse, sju var de nog, tänkt att folket måste slå i dörrarna, prata i normal samtalston och slamra med allt i köket så tidigt.. Pust. På toppen av det kom TOby in vid 8, sa " Du måste gå upp, vi ska åka om 20 min". Jag bara va, nae Spencer kommer väl?. Han: Ja jag vet!. Jag: Men vi ska ju int eåka förs halv tolv". Han: Jag vet! Jag irriterad: Ut jag får sova hur länge jag vill!!!! Sur vart jag. Grrr gick upp iaf sen. Kunde ju ändå inte sova när alla höll på.

Igår gjordejag int emycket jobbar på övertalningen att få över Sandra och Eme, det ser väl ganska mörkt ut nu tror jag:( Sörjer skapligt. Men hoppet är det sista som lämnar en;)

Imorrn kommer tydligen "naughty Sian" (bigcals mamma) upp hit, med Boss också. Eventuellt bigcal med skulle jag tro. Söndagsmiddag hos Nick kommer nog bli väldigt trevligt, dom är himla kul dom där tre. Boss kraken har ett krav på sig att "komma ut ur garderoben" innan han fyller 18 (15 nu) annars förlorar hans mamma 20 pund. Hehe schysst mamma som satsar på att sonen är gay;) Hehe.

Så ja, idag blir de kanske bio med efter vi vart hos hästarna, sen ska vi ha "cury takeaway" vilket låter toppen i mina öron. Hoppas jag slipper betala;) hehe ne vars. Nej nu ska jag göra mig iordning för att åka o plocka sly. Suck. Vi ska grilla där nere med, dom där vidiriga korvarna, de håriga kycklinglåren och lammburgare..mmm min dag är bra;) hehe.

Nehep. Ska väl slänga in ett ordspråk med:
Klicka för mer information om detta ordspråk! Att kunna behålla sina vänner, är en större konst än att vinna dem.
Sant. Det känns som vi är på väg mot ljusare tider?:)

All my love
Josefina<3
     xxx
        oooAnnons: Svensk vacker blond flicka på zoo

Igår var det en underbar dag i Colerne, Solen sken och det var vår i luften. Jag var i stallet HELA dagen, mellan 9.15 alltså:p red i över två timmar, bilder kommer längre ner=) Morgan tappade en sko och slo i sin bakhov, så catherine bad julie ringa hovslagaren som faktiskt kom två timmar senare. Bara för att han gillar julie. Haha.

Hovslagaren är en rolig engelsman som heter Chris. Trodde han var någonstanns över 25, men visade sig att han var 33, gift sedan tre år tillbaka och hade en pojke på ett. där ser man. Iaf har träffat honom två gånger innan, han är jätteintresserad att få höra om sverige jämnfört med england och skämtar mycket med mig(förstår oftast inte allt dock hehe). Iaf. Den här dagen kommer han ur sin lilla bil, med mobilen i högsta hugg och säger det första han gör " Hi, alright? I have a good friend of mine who really likes beautiful blond swedish girls, can i take a picture of you ( de hade han  nog redan gjort ) and send it to him?."

Haha. ja ja,redan gjort liksom. På kvällen var det dags att gå ut och fira rosco (ross) som fyllde ja vad det nu var något på 30. Thairestaurang stod på schemat, jag, julie nick, becky och ross, ross mamma, styvpappa roger och styvbrorsa greg(?).  Hamnade mitt emot greg som satt och stirrade på mig hela tiden, han har nog aldrig sett en blondin tidigare, suck. hatar sånt. Även styvpappan hade uppenbarligen något problem glodde alltför mycket, han är typ 60, huh!
Iaf. Becky visade kort på tom o spencer, sen skulle hon absolut ha kort på mig, (kort nummer 2), då skulle ross också ta ett(tre) . Greg ville gärn a ha ett verkade de som (dom satt o skämtade om de hela tiden, hänger inte riktigt med i konversationerna när vi är ute sådär. För det mesta sitter jag i min egen lilla värld, skrattar när andra skrattar och svarar när folk säger något till mig) haha. Så Becky skickade kortet till greg, men två minuter senare smygtog han ytterligare ett på mig...

Herregud kändes som att jag var på zoo eller så. Alla som vill: kom och ta kort på den blonda tjejen från Sverige liksom! Dessutom har dom i sina snabba roliga konversationer många skämt som anspelar på sex och vips, rätt som det var innan vi skulle gå och chokladbitarna kom ut , slänge ross styvpappa en i urringningen på mig! RÄtt i sidan på bhn fastnade den! Satt i total chock! har sett människan två gånger och ja där satt den. Alla skrattade, jag med efter att chocken hade lagt sig. Men iaf. Hum.

Så, ja, jag är populär här pga av mitt blonda hår. Skoj. SKa börja ta betalt som Martin föreslog, då blir jag nog rik. Ska ställa mig på stan med en skylt. Hehe bra affärside.;)

Nej ni små vänner. Här är bilder från vackra colerne i solsken. Underbara vyer och utsikter...

En liten tanke idag med istället för ordspråk: Idag är det exakt två år sedan som något hände med min stöttepelare, framför allt vad gäller ridningen. FÖr två år sedan åkte du hemifrån för sista gången. DU kom aldrig tillbaka. Du låg på lasarettet i ca två veckors tid, lidandes. Jag satt där med dig någon gång. Var livrädd att du skulle dö just då. Funderade på vad jag skulle göra. Minns sista gången du såg på mig, kramade min hand. Jag glömmer dig alltid, i mit hjärta och i mina minnen lever du alltid kvar. Jag älskar dig farfar<3

All my love
Josefina<3.X.
Kathryn på morgan, jag(på ceasar), utsikt tillvänster om Colerne, Colerne snett nerifrån, catherine med stela ben i stallet efteråt)
 


Bra dag?

Ja skulle nog kalla det för det faktiskt. Stallet imorse, dock ingen ridning, det regnade för mycket. Så plcokade bajs i nån timme, det var bara ceasars box! catherine gjorde sdom andra tre på samma tid som jag gjorde en, men min var finast för jag var noggrannast:) hehe. Ska testa igen imorrn, hoppas på ridning.

Kom hem, gick min långa promenad igen, tog hundarna. Tänkte inte gå den först, men kände att detr behövdes. Becky kom körandes på vägen och vi pratade lite. Sa att jag var rädd att det skulle börja regna igen, mörka moln över Colerne. Hon bara vill du hoppa in? Jag tackade nej, behövde gå och tänkte jag hinner nog hem. Ångrade mig nästan en kvart senare, pustandes i sista backen och blöt hela vägen in till bhn...härligt. Men bar apå ena sidan roligt nog..håret dröp iaf, det hade varit något för bigcal att mobba mig för hehe.

Hämtade barnen, en jätteglad TOby kom ut, han hade fått fem stickers och tre meriter, eller hur de nu var, vilket är bevis på att dom varit duktiga. Är stolt och glad för hans skull!

Senare efter matlagning och pratstunder med både Cal och Toby så var det dgas för Cal att åka till Douggie(barnas pappa) och jag o toy sprang ner till Lorraine för att hätma connie. Sååå söta jack russelvalpar har dom, fick plats i min ena hand! åhh jag är kär=) Vi tre lekte "tag" hela vägen tillbaka. Har haft en toppenkväll emd ungarna, önskar alla dagar var såhär. Det är nu man inte vill åka hem. Sian och Georgia kom förbi med, gullungen. Hon kan ta på sig jackan själv om man lägger den rätt, hon sticker in armarna, lyfter dpom över huvudet och vips:)

FIck allt smink jag beställt med, helt nytt förråd nästan och tre hundra kr fattigare. Fick så himla mycket för dom pengarna så det var de garanterat värt. Skulle kostat minst det dubbla. =) Imorrn kväll blir de thai restaurant,ross fyller år, hum måste fixa ett kort och någon present? får fundera imorrn...

Älskling du gjorde min kväll. Du anar inte hur mycket nåogt så litet kan betyda så mycket...

Nej nu ska jag avr amer social med Julie, skulle gått ner för en halvtimme sen. Kan ju vara mer social med henne iaf än på msn. Hon sa förut typ " sitt och var spocial med oss för en gång skull". inte riktgit så men det var menat så. hehe. långt bra snack med båda och sen även med nick. Gillar honom, han och julie passar varnadra för perfekt, dom kan få mig att få tårar i ögonen. Suck. den kärleken

Lots of love.
Josefina<3 .x.

image179

Exorcist någon?

Det är precis vad jag behöver nu.

Skratta!

Haha oj det händer grejer i Colerne numera;) Pizzapartyt i lördags kommer inte ihåg om jag berättade om det. men det var kul! Ska ha det när jag kommer hem så får ni se vad det är;) Igår gick jag inte ut på hela dagen, julie avrådde mig, sa att det var för kallt..haha. Jag var faktiskt sjuk på eftermiddagen, trodde nästan jag hade feber där ett tag. Alla symptom i form av nysningar 18gg per minut och svullna ögon försvann efter maten typ..haha..skumt;)

BigCal kom, vi kollade filmen "million dollar baby". Julie hade ju så snällt upplyst honom om att hon skulle sova, men att jag kunde sitta uppe med honom. Tur för henne att jag inte var ett dugg trött;) Gick ut i regnet med hundarna mitt i filmen, det RANN vatten om håret när jag kom in...Kommenterade senare att gubben på tvn såg hemsk ut, Cal började skratta massor, jag undrade i mitt stilla sinne vad jag nu sagt för konstigt (man vet ju aldrig om dom uppfattar mig rätt). Han sa iaf "Can't believe you said that when you have a hair looking like that" och sen rufsade han till hela kråkboet ännu mer. Schysst liksom, han mobbade mig massor för mitt blöta hår..Suck.. :P

Klockan ett tyckte jag det var dags att krypa ner, Cal tyckte jag var värdelös som gav upp tvtittandet, men vad sjutton jag skulle ju upp! Fem timmar senare vaknade jag igen, dags för en ny dag..som blev bra!:) Tog en promenad i solskenet direkt imorse när jag lämnat connie(trodde jag skulle direkt i säng men var jättepigg konstigt nog.) Underbart vacker med solen som gick upp, halvfrusna åkrar, underbara vyer och jaa de tog andan ur mig. Ska ta den promenaden varje dag nu och försöka få med mig kameran:)

HUm annars? Ja det närmar sig kan vi ju konstatera. Älsking vad var det för nummer idag? 25 just de ja..hur mycket är det? nada.

Fick ett mail av Kacka som var rätt kul:

"Vattensäng kunde man prova i den här affären, bra pris och den såg riktigt skön ut. Det var bara det att det var en bassäng med en madrass över, så när konsumenterna skulle provligga sängen gav madrassen vika och dom blev dyngsura. Ingen blev arg utan alla skrattade av de som hade hamnat i vattnet. Hade det varit jag så skulle jag ha blivit rejält arg." haha kan se kacka skrikande och plaskande skrattandes men samtidigt högröd i ansiktet av ilska..hehe;)

Dagens ordspråk:
Klicka för mer information om detta ordspråk! Allt som är officiellt får mig att skratta.

Jag vill lägga till något...Skratt är inget man kan vara utan. Skratt gör dig lycklig. Skratt gör andra lyckliga. Mer skratt åt folket!;)


Det var allt för idag, ledsen för att det blir så långt. Finns mycket jag skulle kunna skriva här. Men det blir väl långt ändå. Min blogg utgör mer en hälften av den terapi jag behöver i mitt liv. Den andra hälften kommer genom vännerna..;) tack mina flickor för att ni finns där, lyssar, skrattar (se :viktigt), komemr med råd och förstår mig. Jag kommer alltid att försöka göra det samma för er.

All my love
 Josefina.<3. X

Slut på januari månad..

Dags även för mig att göra en kort tilbakablick av Januari. Vad kan jag säga. Första dagarna(tre dygn knappt) spenderades i Sverige, sen vart det tillbaka till England. Efter mycket upp och nedgångar verkar jag nu ha fastnat i den bra perioden av bergoch dahlbanan vilket är oerhört skönt.  Det var tugnt i början, har aldrig kännt mig så tom som när jag åkte. Men nu när jag ser tillbaka känns nyår riktigt långt borta, som att det gått fler månader än bara en...Bra tycker jag.

Januari har också betytt sista månaden med Emma, hon åker exakt nu hemmifrån mot Heathrow och ett fyra månader långt äventyr med fem av sina tjejkompisar. Thailand, Singapore, Australien och Nya Zeeland är vad jag kommer ihåg att dom ska besöka men det var nog mer..Jag vill också...Jag kommer sakna den tjejen! Någon gång kommer vi att ses igen, antingen här eller i Sverige. Eller båda och.Ha så kul nu!

Januari har också varit en ganska trist månad vad gäller vädret. Har aldrig sett så mycket gråa dagar och regn i hela mitt liv. Det är som att vara här en lång höst, gillar ju början av hösten när alla träd byter färg och så, men när alla löv är borta är det deprimerande. Ett under att dom inte har en riktgit hög självmordsstatistik här, vädret gör ju så mycket för humöret! Hehe. Tror vi hade tre soliga dagar under hela Januari...hums. Men något bra var ju också att jag hann med två biobesök och lite shopping i Bath med Connie, långa promenader med Emsie, lite ridning och mina småprojekt i form av nyårsfilm, och det nuvarande en så länge hemliga.;)

Februari då? Sista månaden i Colerne, sista månaden av "slappande", sista månaden som jag inte behöver tänka på hur det är att vara "vuxen". Sista månaden med en tredje familj jag kommit otroligt nära. Kommrr bli tugnt att lämna dom. Men skönt också. Blandade känslor.
Februari innebär också som Beccabus skrev en alla hjärtansdag. Som hon också sa var att de senaste åren har den dagen "firats" i änglaanda, i år har hon turen att få fira den med Nockis för en gång skulle, ett steg frammåt för henne, för mig ett steg bakåt eftersom jag inte har någon alls att fira med. Får se en snyftare med Connie blir nog bra det med. Hehe.
En hel del skoj kommer nog hinnas med också, vi ska till Charmouth helgen innan jag åker (om jag fattat rätt). Vi ska också till Central Park dagen innan(!) jag åker, vilket är ett megastort badland med ruchkanor och tja jag vet inte men stort är det! Det var något mer vi skulle göra men kommer inte ihåg...Hum.. Barnen har ju lov också en vecka, det blir livat ;)

Oj nu blev det sådär långt igen! Får berätta om mitt pizzaparty imorrn istället, så ni slipper kram i ögonen;) Ännu en grej vi ska klämma in i schemat flickor och pojkar :D Great fun!

Dagens ordspråk:
Klicka för mer information om detta ordspråk! Alla gamla goda tider var en gången dålig ny tid.

Helt sant. Mycket jobbigt har jag genomlidit, men kommer alltid se tillbaka på de senaste fem månaderna (snart sex) med ett leende...Precis som med skolan. Gud vad jag saknar den tiden nu. Men tittar jag tillbaka på blogginläggen från den tiden, verkar det som att det var självaste helvetet..hehe. ;)

image175
image176image177
image178

Lycka till Emma :)


All my love my darlings. Hope u know what u mean 2 me!
Josefina.<3. X.

Lordag - Mindre an fyra veckor!

Bara tre helger kvar har nu, snart bara tva..oj vad sjutton det ar ju nada! Alltsa aven om dagarna gar segt ibland. Emma aker imorrn och jag nog inte hinner se henne igen sa jaa...nu gar jag i nogot annorlunda humor kanner jag. Har ju varit skapligt glad hela veckan, kanns sa nara nar allt ar bra. kommer bli tugnt att lamna dom har anda...Julie tror att jag inte kan vanta pa att fa komma hem och det har hon ju ratt i pa ett satt...men jag kommer sakna den inverkan hon har pa mig. Bara hon kommer innanfor dorren forsvinner alla bekmmer Sa vill jag alltid ha det. Men jag vet ju att det finns en del personer dar hemma som kan dom med eller hur;)

Igar var de fredag, forsta februari..jaa ska skriva ihop nogot om den ganga manaden men inte nar jag sitter vid denna datan, alldeles for jobbigt. iaf sa hade jag spencer hela morognen igar, aterigen utan att fa betalt, hum...borjar bli lite irriterande borde fa atminstone 200 kr for over fyra timmar med honom...sen att jag alskar den dar lille krabaten ar ju en annan sak. Vi gjorde ett jattefint kollage som ni far se bild pa imorrn eller sa...malade handerna, tyvarr gick inte fargen bort ens med lacknafta..bra barnvakt? hehe...

Pa kvallen hade vi tjejkvall, ansiktsmask(bild kommer imorrn) manikys och pedikyr, pa riktigt..o sa..mysigt faktiskt, har ett forslag flickor: en kvall i mandaden ska vi ha riktig tjejkvall innedfattande sanna har grejor..PLUS tjejfilm, lite fniss, lite godis och god mat...lite tjejigt helt enkelt? vem ar pa? vi byter vem vi ar hos varje manad kan ocksa vara bra, forsta gangen tanker jag inviga bara sa ni vet..de blir i mars;) hehe

Idag fick jag ligga kvar hur lange jag ville, kunnde gatt upp redan kvart i nio, var utvilad men valde att stanna kvar och lasa till ca 11...nu ska de pysslas lite mer med mitt projekt..hehe:)

Ha en trevlig helg allihopa, min lordag kvall kommer spenderas med grannarna i 40 = aldern, pizza party...hum kan bli gott och osocialt;;) hehe

Dagens roliga ordsprak:
"Var glad medan du lever, för du är död så länge" Ha!

Dagens lite seriosare ordsprak:

Klicka för mer information om detta ordspråk! Kalla händer, varmt hjärta.

Mina hander ar alltid kalla....:)

All my love darlings
Josefina <3.X.

RSS 2.0