--> En rolig lördag och söndagen..

..var väl mindre rolig. Lördagen som sagt var det lite ridning, båtåkande med Martin och lite andra killar, och sen gjorde Sandra och jag ju oss iordning för partykväll. Efter mycket farande o hit o dit, slutade vi på förfest med Oscar Joel och Ronny. Efter ite drickande och mycket väntande på taxi kom vi ner till hugo, klockan var runt 01.00. Kön var asäng, så jag frågade vakten lite snält på otten om jag inte kunde komma in, inga problem, knappt kö där ju...

Träffade Pirre p Martin en sväng med, trist att ni inte kom in grabbar, men jag och Sandra hade väldigt roligt ända:) Överdriver nog inte att jag säger att det var en av dom roligaste kvällarna på länge, bekymmersfritt och tjaa, bara väldigt roligt.

Mindre roligt att vakna upp dyngbakis när vi skulle fira jimmy på söndagmorgonen, mådde verkligen inte bra, o tja. Ni förstår nog. Tårta och kakor va rinte att tänka på, knäckemacka var mer i min smak... Dock lyckades hela familjen ( den stora alltså) plus mormor och morfar smalas på smultronstället, och jag och vickan delade på en glass:) Sen köte jag min efterlängtade kebabrulle och så åkte vi till viken. KOllade matchen på kvällen, kul att Spanien vann:)

Sandra vi vet hur man partar eller vad säger du?=)

Idag har jag avrit barnvakt till Reasmus, Sebbe och Melcher, en amrdröm från helvetet med tjat, skrik o gnäll, och några få lugan stunder. Förstår ite hur man kan orka med detta dag efte rdag, kanske v'ner man sig, men en sak är säker... Jag har inte den vanan...

Nus ka jag läsa klart min bok jag köpte igår, Denise Rudberg- tilsammans heter den, en riktig tonårsbok som är lätt att ta till sig, mest lagom för tonåringar, men ni vet, jag är fortfarande tonåring;) Bara tre månader kvar tills jag fyller 20:)

PUSS!

--> Jag och Sandra, Sandra och jag=)

Det är dom flickia flickornas helg:) Vi har ridit, pysslat med hästar, ridit, sett på film, åkt båt med massa folk idag, ätit glass  arkösund och nu ni:)



Jag och Sandra ska ut och parta:) Blir en ofröglömlig kväll kanske?:) Länge sedan nu...;) Kul kommer det bli=)

Parta ikväll mina vänner, de är det ledigheten är till för;)

XXoXX Josefina på topp:)

--> Grattis JennJong!

Grattis vännen(Jennifer!) . Nu är du officiellt firad som 20åring, även om det var några veckor sen du faktiskt fyllde;) En ordentlig tjejkväll med Becca Eme och Karro, och så vi två, det var mys, tänka sig det var nog nästan ett år sedan vi hade en sådan? Tur att det redan är en ny inplanerad:)

Dagen i övrigt gick smärtfritt 'ändå, hade en timmes lunch, som jag spenderade på jysk och skokanonen med en stackars malin som kom in o trodde att hon skulle jobba, men icke det är ju inte fredag. Så vi slog död på lite tid där inne. Sedan var de korven en timme på "mördartiden" klarade mig, skulle nog sätta mvg- på den insatsen, var ju ruskigt nära med att ha för lite korv där ett tag, men en barnfamilj som skulle ha nio kokta ordnade det hela:) haha. Fick några skratt med en av mina favoriter idag med, dagarna blir verkligen så mycket roligare med vissa personer!

Sista två timmarna var sega dock, längtade verkligen hem till min kebabrulle,chips,läsk , tårta o allt som lyckades klämmas ner i min magsäck. En friskisrunda imorrn blir det, så är dåliga samvetet borta.

Ska till Sandra imorrn med, Sandra helg typ:) fredag-lördag iaf,f år väl se hur vi gör med alla planer...

Nu ska jag se wildfire o sen sova!

I thought I had it under control, but when I least expect it, it all comes back and drag me down again...I miss..me I guess. The old me.

XXoXX Josefina
None

--> Jobb(igt)

... Jo, Har jobbat lite (mycket ) i måndags och idag. i måndags gick de skit typ, fick bara massa gnäll på mig men den dagen har jag lagt bakom mig. Igår var jag hos Sandra, vi var jätteduktiga med allt pyssel:) Vi var hos mia och jag köpte min bootar till Pärlan, fick en helt ny häst, och vart 1000kr fattigare! Så värt! Bästa investeringen jag gjort på länge! Hon gick som en dröm, mer än så! Wunderbar:) Sen fixade vi hålväggarna i hovarna, avmaskade dom, mockade ur hela hagen, kollade en film o sen åkte jag hem till wildfire:)

Idag jobbade jag igen, hamnade i korven i två timmar, och överlevde! Känns som jag börjar få kläm på det hela:) Städade ur ett helt kylskåp, städtanten själv liksom, men vaddå. Det uppskattas ju om man frivilligt frågade efter skitjobben;)

Det roligaste, eller aa roligt och roligt, var väl idag när jag skulle på min andra rast. Gick förbi några poliser, och tänkte jaha, det var nytt, någon som snott något då antar jag, annars har vi bara haft väktare där. Kommer bakom hyllan mot dörren till personalrummet o allt, då plötsligt någon dyker upp på andra sidan hyllan, i full fart! Har inte hört han komma, utan ser bara i ögonvrån hur någon kommer mot mig!!
På två röda sekunder hinner min fantasi komma igång, och jag tänker väl saker i stil med, det är han som har snott o han ska ta sig ut här eller liknande. Fatta chocken och lättnaden när jag ser att de bara är christian. Fan hoppade till, sa att han skrämde skiten ur mig, varpå han skrattar och säger typ "Såg dig gå o ville hinna in genom dörren". Suck vissa fattar inte vad dom gör...:P

Har vart hos bus på kvällen o pysslat lite, imorrn kväll ska vi fira jennifer, en riktig tjejkväll som vi inte haft på alls länge! mys! Men först jobb 10-19. Phu! Imorrn blir de blodigt...

Jag hörde låten idag. Den som representerar min förra sommar...Ni minns den nog, "giftig", säger det er något? Den låten jag alltid visslar för Pärlan när jag sitter på hennes rygg...Undrar vilken låt som får representera denna sommar...


Lots of love darlings!

XXoXX Josefina 


--> Åska och muller...

Kunde inte somna igår. Kunde bara inte! Klockan var säkert halv fyra, efter tre iaf, innan jag 'ntligen utmattade slockande. Först kunde jag inte somna på grund av alla tankar och minnen som vägrar släppa taget om mig och låta mig gå in i drömmarnas värld, sen kommer buller och blixtar som jag aldrig sett maken till. Jag är inte rädd för åskan, tycker det är rätt mysigt, på rätt plats. Oroademig mycket för hästarna mn dom var okej.

Var död på jobbet, en dålig rastplanering gjorde min eftermimddag till ett helvete, och minn kväll till en död josefina i sin säng. Gjorde många missar och fick höra det också, kul, alltid uppskattat med negativ kritik eller?

Men jag förtjänade de ju, jag tar iaf på mig allt ansvar. Imorrn ska jag till ungdomsmottagningen, usch ser verkligen inte fram emot det, men någon g¨ng ska det också göras. Sedan blir de ut till Sandra o min lille pärla:) Nya bootar imrrn då, vi får se vilken skillnad de gör?

I still remember everything like it was yesterday... Every step, gesure, smile, tear, smell, sight. Everything. It's nearly three months since I left my adventure..<3

--> Midsommar

Oj oj oj. Vet inte vart jag ska börja, ska försöka göra det kort dock (ha, lycka till fröken).

Fredag, vaknade o fixade all packning, sen bar det av till Uvmarö, där allt sörpingsfolk fanns. Orkar inte räkna upp alla, vi var säkert 20 iallafall, fler än så på kvällen. Alla bilder finns på facebook! Vi åt, var sociala, åt mer, kollade när folk badade, åkte båt, dom söp, jag tittade på (jobbade lördagen).
Gjorde en mycket fin midsommarkran av björklöv och blommor, tysken fuskade mer med såtngen, ormbunkar och eklöv var några delar. Ölburkar som ringar vart fiffigt, satte iaf i en smörblomma för sakens skull;)
Sov inte alls gott på natten, det hade vi nog förstått, åkte hem o jobbade lördagen.

Fick sluta jobbet en timme tidigare, fick ett glatt återseende på en jobbarkompis jag inte sett på länge, vi är nog lite lika han och jag, våra leenden smittar;) haha. Kom ut till landet, käkade med papa,kacka, jimmy, wadde o maria. Sedan kom kristina, vi begav oss till dansplatsen, spelade minigolf... Jag spelade bäst någonsin, fick 53! Jag brukar annars ligga runt 70 eller 80 typ haha. Iaf resulterade det i en tjuga från pappa eftersom jag vann över honom, BRA VAD:) haha. Vann ju lätt med tanke på de promille han hade i blodet...;)

Kollade på när folk dansade, blev faktiskt uppbjuden av: Rekord igen! En sjuttioåring! Klå den ni! Dansade dock inte, var inte lika danssugen utan promille i blodet till hederlig dansbandsmusik;)

Gick hemmåt, hade låångt samtal med Kristina, skönt att vi har varandra efter alla dessa år, ingen av oss minns hur vi träffades där ute, men vi båda gissar att de var nere på bryggan, med en stor fajt om något leksak..haha. Kom hem vid halv ett, då hade dom precis börjat basta, pappa som annars sover vid nio, var vaken till säkert halv tre. Efter att dom kört midnattsdopp, fick jag basta o sen sussa. Sov ända till elva utan att vakna en enda gång, lovely!

Ikväll var jag på bio med min lilla ängel, vi såg
SEX and the City filmen, REKOMENDERAS till framförallt alla tjejer!;) Haaha. Tack för ikvll gumman, spontant är roligast!

Imorrn jobb 9-19 nice one...

I wanna feel the way ypu make me feel when I'm with you...

//Josefina.X.

--> Dagen före, allt gick bra!

Hej Hej.

Trodde att dagen idag skulle bli en av dom värre på jobbet. Dagen innnan midsommar, 10 timmar på jobbet. Jag var överaskad positivt. Tiden gick okej, köer hela tiden i princip, visst, men inte dom där 25tusenmeterlånga, utan dom där tre,fyrapersoner långa...OCH VÄLDIGT trevliga kunder idag, oj vad jag fått prata och skratta, lite hes är jag visst enligt carina, men vet inte de ja:p

Dock blir man ju allldeled förskräckligt trött, så efter jag slutat, handlat (huvudet strejkade, har nog glömt massor) kommit hem, fixat maten inför imorrn, och nu lagt mig på sängen. Det är DÅ och ingen annan tid på dygnet som allt brister. Pluset idag var att när jag kom hem, trött o ensam, tomhet övr att ingen var hemma, hittar en lapp, en matlåda med favoritmaten + MASSA jordgubbarbara till mig. DÅ vart jag öycklig. För en stund.

Usch. Hade en tjej på jobbet som frågade en grej idag. När jag svarat sade hon: Vad bitter du låter. Jag protesterade, men orden fastnade. Och nu har jag grubblat. Och grubblat. Och insett: Hon hade rätt! Det är nog precis så det är. Men jag vet vad mer.

Det senaste ¨året har handlat mycket om relationer med alla möjliga människor. Många farväl, nya bekantskaper förvisso, men jag har lämnat, och jag har blivit lämnad. Dom lämnar, en efter en, sakta men säkert har jag insett. Jag kan redan räkna till säkert fem personer som lämnat. jag kan förvisso räkna till fler som jag själv har lämnat, men det är personerna i england, och det var en annan typ av avsked. Det är hårt när man börjar inse att ensamheten smyger och tar över sakta sakta.
Omgiven av många blandningar av människor. men mer ensam än någonsin. Där. Nu har vi satt fingret på de. Nu kommer jag nog fortsätta att grubbla. Nog för att jag alltid varit en grubblare. Men i England, förändrades jag mot det sämre, och det är värre än någonsin, natt och dag, vaken och sovandes. Det spelar ingen roll.

Imorgon åker jag till Uvmarö. Med samma stora leende som jag så duktigt brukare kunna bjuda på. och förhoppningsvis, men tankarna på rätt håll.

HA EN TREVLIG MIDSOMMAR!

Puss & Kram
          Josefina

P.s Såg just ett mail från Julie. GUD vad jag saknar dom. Skrattade mycket mitt i allt mitt trista skrivande, återigen är det Julie som drar upp mig från botten. ni ska få se mailet, eller delar av det iaf:

Hi Josefina, how are you?! Usual chaos continues in the mackay household, lurching from one little drama to the next you know how it is. Horses are all well, very fat and not being ridden quite enough

Toby has been in quite a lot of trouble at school I have been to see his teacher about six times now, but really she just needs to tell him to get on with it! This week he has been an angel and even put away his own ironing without being asked!

Connie is still gorgeous and misses you terribly. She went to Slovenia with Granny where she rode  lippizaner and they went white water rafting, think they had a fab time. I went to france on a boat for a week with Nick, his dad, jack, Cal & tobias(Jacks cousin).
Can you imagine being stuck with all those boys for a whole week, luckily it was lovely weather and we had good fun. Flaeda continues to escape which is more worrying now next door have guinea pigs,one day she got on the trampoline and BOUNCED over the fence to try and get them!!  Ahahaha Fleada den lilla råttan (hund är det, emn kallas för råtta, Alltid lika busig)
 
Sian is pregnant agian, baby due in January. Georgia is still beautiful and has adopted jaffa as her pony. I gave her a riding hat and she refused to take it off, even wearing it at the dinner table.

Spenny still asks where you are and when you are coming home, he is very busy now and very important. Tom is lovely also. Becky has got hundreds of horses in , all shapes colours and sizes.
The new au pair is called Camilla and she is from Finland. She is very excited to be coming to our family who she thinks sound great. I didn't want to put her off, but she will find out soon enough that there's never a dull moment! Anyway I pick her up on Friday and she is here til the end of the summer holidays. We all miss you as well and I often think about you and hope you are getting on ok. You can fly to Bristol now from Sweden so if you want a holiday you know where  we are!! Take care, I will try and write again soon, Love to all your family   Juliexxx

--> Attans Sverige!

Idag jobabd ejag tio timmar. Tänker inte säga mer än att kunderna var trevliga, tiden gick hyfsat fort (förutom sista timmen nä'r fotbollen börjat) och tja. Inget mer. MEN. Efterosm jag stängde var jag ju dömd att vara kvar. Stressade som sjutton, sprang ut med alla varor osv. KLAR" Trodde jag ja. Första halvlek slut, andra har börjat, då säger mary att de tar minst en kvart till med kassorna. ATTANS! BARA för att jag ahr bråttom. och vad kommer jag hem till?

BIG besvikelse, dåligt Sverige. Detta skulle ni klarat, men det blev som jag tippade, en förlust. Önskade att Sverige skulle vinna, men den känslan fanns inte i kroppen. Synd! Ute ur EM alltså, Jag har Holland som favorit för vinst.
Vilket lag tror ni vinner EM?

Föresten. Slarvmajan har hittat det förbannade kortet hon letade efter igår. Det låg kvar på skåpet på jobbet, mitt sista hopp...Nu glömmer jag nog inget mer där...Där har det legat i två veckor:O Fatta ärligt bra folk vi har :)

Nu ska jag SOVA. Imorrn blir de tio timmar a'la astrött Josefina. Oj oj. Det klarar jag nog, bara jag slipper korven och bakvänd kassa. Slapp korv idag, dock inte bakvänd kassa, men de va bara en timme:)

Natti Natti!

XxX Josefina


--> Sveriges värsta:

SLARVMAJA! Fan vad jag ahtar det här, jämt när jag städar förvinner alla viktiga grejer. har mycket bättre ordning i röran. vad är det denna gången då undrar ni? Nyss var ju mina nycklar som bekant borta en vecka. Den här gången nästan värre, passerkort och stämpelkort till jobbet! Fan i helvet o ska ju jobba imorrn:S

VET dock att de stod på hyllan, så har inte tappat det ute. Frågan är bara om de har trillat ner i någon av alla tusen påsar jag haft här efter senaste tidens shopping, och kortet flyugit med i soporna. Hoppas inte!! huh nu ska jag sova. Det har varit en lång men trivsam dag, var hemifrån i 13 timmar varav nästan sju spenderades shoppandes på ikano,jhööks o ikea. my o my, sen red vi en sväng med, jag och Sandra:)


Xxx Nu ska slarvmajja sova, vakna tidigare imorrn för ännu en titt. Suck!

--> Som ett svar på en längtan jag inte kan förklara...

Skrev ju i förra inlägget om att jag saknar min tid i England, saknar dom små trollen, Sian, Emma, hästarna. Okej, jag längtade hem. Men hade jag stannat ett år hade det nog varit annorlunda. Hade jag vetat att det som gjorde att jag ville komma hem, skulla sluta som det gjorde och att alla vännerna faktiskt fanns kvar, att inget i Norrköping förändrats. Ja, då hade jag absolut kunnat stanna 6 månader till. Julie har inte hittat någon ny aupair än....

Men iaf. Idag när jag kom hem låg ett tjockt brunt kuvert och väntade på mig. Jag visste direkt: Det var från Sian! Åh det gjorde min dag:) Hur lycklig kan man inte bli. Hon har fyllt år, 28 är hon nu, hon fick mitt brev dagen före, och skrev att det var som att fira sin födelsedag extra speciellt. Jag skämms för att ha missat den,. ska fixa en riktigt bra present. Hum, vad?

Connie, söta lilla vännen hade skrivit ett brev till mig med, men för någon som inte är född i ENgland, var det svårt att lista ut en av meningarna, får helt enkelt ignorera meningen och svara så gott det går:)

Nu ska jag svara på brevet! Snabbt svar tillbaka nästa gång lovar Sian! :D

XX Josefina

--> Vi minns..

Jag saknar dom. Detta fick jag precis när jag kommit hem. Connie, min "lillasyster" är nog den mest saknade...


"Hej josefina
Whats the whether like?Can you get swdish writing on this computer?if you can could you send me like your leters like this A=that leter in swedish.And then i could have a go at witing to you in swdish and you can write to me in engish.efrey time i write to you in english you can write to me in swedish.We got your text mum red it out to us.wes got riden by .......................................................GRANEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.He was not to plesd by that!Wite back to us wont you?How are you and martin goting on?Wes,big bum,checkey,fatey and gaybow are all missing you..... ho and us to.I nerly forgot i carnt get in to MSN. did you write it down? Looking forwed to heering from you soon. LOVE FROM CONNIE xxxBY BY"

Sweet.

--> Fullbokat!

Har ju varit hos Sandra lite granna, torsdag till fredag. Behöver inte säga mer än lång ridtur, halvvilse i skogen, kossor som rymde och åskväder. Det var kul:)

Igår kväll var de grillning med Beccas husförening. minst 30 pers och en trubadur/ett  band myket trevligt. Dock kom regnet just som vi abslutat maten, men upp med paraplyer så var de ingen fara:) Dock vart de svinkallt, så jag, Becca och Nockis gick hem till Becca, för att sedan bli upplockade av Hannes och Tysken, Sörping och hem till munken stod på kartan, mer folk hosmunken, hampe, macke, kroon o lovisa kom sen också skoj:) Åcafeet senare och hem o sussa.

Dock sussades det inte länge, jäkla grannar som är på renovering igen,. varför kan inte alla göra samtidigt?? Efter att en är klar, tar de två veckor så är nästa på't. Klockan nio började dom. NIO! Fler än jag som vill sova ut på helgerna....:/

Åt frulle hos farmor, åkte med Becca o såg nockis spela match, sen vart det Trädgår'n med Becca, Pelle, Anette o Carina, plus ngåra till. BRA DRAG! Jäkligt synd med det fisiga målet i slutminuterna..suck. Det är fotboll!. Hem till Jennjong, hon fyller ju 20 om en vecka. Trodde inte vi skulle bli kvar sålänge, men det var riktgit trevligt, och klockande tickade. Ett trevligt återseende av en gammal barndomskompis, "åke", alltid roligt. Nya och gamla vänner också trevligt.

Ett avsnitt av Wildfire nu, sen sussa. Grannarna får med mig att göra imorrn om dom vågar sig på borrning., Då ska jag skriva lappar o sätta upp. Vi kan ju börja där. Midsommar blir föresten ev hos mamsen:) Vi får se, uvmarö är också ett alternativ än så länge. med sörpingsgänget blir de iaf :) Får se hur de går med marielund. Du ser mig ju fortfarande inte...¨

Natti natt! Sussa sött!

Puss & Kram
Josefina

--> Skratta, gråta, vilket som....

Det spelar ingen roll vad jag gör.
Om jag är arg eller ledsen.
Om jag gråter eller ler.
Om jag är sysselsatt, om jag jobbar eller har semester.
Om jag skrattar eller bara är.
Det spelar ingen roll om jag är vaken eller om jag sover.
Ingenting spelar någon roll. Jag kan inget göra förutom att bara vänta.
Du ser mig inte.

--> Vi var duktiga!

Hejja Sverige:) Vi vann, igen:)  Sverige spela bra, killar, ni var duktiga:) De flesta matcher jag sett har vi vunnit, och nog sjutton fotboll blir bara roligare och roligare. har varit nere på "black horn" med pappa, hans två kompisar, och brorsan, men de var kul:) Underhllande via sms hela kvällen också, 30 stycken på tre timmar är nog personligt rekord:) Hihi.

Idag avr jag och Anna ute hos Sandra och red:) Det gick toppenbra, anna var duktig, Jasen var duktig, jag var duktig:) Vi föste kor, jag sandra och anna var duktiga som lyckades få dom tröga små varelserna att fatta vart dom skulle ta vägen. hur kan man stå i en öppning utan att fatta att det faktiskt är en öppning???? Det tog en halvtimme, men roligt var det:) Sen var det dags för mig och anna att åka till citygross och handla, det tog sin lilla tid, är mycket fattigare, men det är ju vuxenpoäng att storhandla själv. fast nu var ju anna´med förstås, så får väl bara halva poäng;)

Lagade mat idag, resultatet blev inte lika bra jag som jag hade hoppats, maken smakade nämligen ingenting, trots att jag dubblade kryddorna i receptet. Får komma på något bättre till nästa gång:)

Imorrn ska jag till vårat stora starka stolta ikea. Äntligen lite ordning i rummet:)

Tack för idag flickor :)

// X.x.X Josefina

--> "Raketen" är hemma:)

Ja! Äntligen! " Raketen är hemma! Hos mig. Där den ska vara hela sommaren lång. Nu undrar ni: " vad eller vem är raketen". Det är min nya BIL::) Frihet!:)

Annars. Hästigt idag, Jasen gick toppen, det var inte den häst jag red för över ett år sedan. Träffade Hanna från igår, Himla roligt, alldeles för länge sedan, nämligen nyår (jag bjuder på en inte alltför smickrande bild)mycket tjejsnack och skratt.
En del arga ord från mig med, men mamma, du förstörde HELA min lördagkväll. Spenderar alldeles för mycket tid med att vara arg på folk, men vad gör man. Ibland är det ndövändigt, ibland mindre nödvändigt. Har iaf glömt allt vad föredetta kompisar heter, tagit steget eller vad man ska kalla det. Det var ni som förlorade, inte jag.

Annars. I fredags var det en bakfylleförmiddag från helvetet, men det gick över när jag kom ut i friska luften, åkte till klarsjön med tysk och munk runt 3 kom hem elva efter lite allt möjligt pysslande. Igår var de jobb, hehe, vissa kul folk som vanligt. Kvällen spenderades med övningskörning i raketen, ner till iken och tillbaka, sen slocknade jag och hanna framför " black beauty" efter ca 10 minuter av filmen. Hum. Något säger mig att den var bättre förr. När jag var mindre alltså.....:P

Efter det hästiga idag, blev det farmor en sväng o sen ner till folkparken med Jenn och hela hennes gäng. Kollade när folk spelade volleyboll, åt ett paket tom&jerry kex(inte jag själv") och spelade neger o president:) sen hem o har legat på sängen sen dess. Imorrn kväll blire friskis, det här går inte längre.

Skönt att kriget är över. Men har fortfarande " Tredje världskriget" som anna uttryckte det. Rummet alltså. Det får vara tills efter nästa besök på ikea.

Have a nice evening!

X.x.X o Josefina

--> Ett dygn i vänners, studenters och solens tecken

Igår var det dags för Norrköpings elever att springa ut. Kul för odm givetvis, jag var fruktansvärt avis. Vi var på Lovisas utspring, och senare gick jag o firade Kristina en snabbis. Kväll= utgång. Men först förfestade jag i Sörping tillsammans med tja i princip alla grabbarna. Tysken,Munken,Macke,Hannes,Fuffe, senare kom faktiskt becca och nockis, tjejsällskapet var efterlängtat men inte så mycket som jag trodde. Trivs med grabbarna därifrån:) Utgång, lång kö in till palace, en och annan överaskning där inne, bland annat att Becca hamnade på dansgolvet mot sin vilja, hehe. Roligt var det. Andra saker som hände var inte så roliga men ganska så nödvändiga. Skönt att det blev så dock, nu kan jag släppa det här ordentligt skulle jag tro. Kanske kan det snart bli soom jag trodde, när jag trodde dina ord? Hum. Vi kan bara vänta och se, men är ytterst förvirrade efter allt konstigt du sa idag. SKummis.

Idag vaknade jag upp mindre pigg, usch och fy och aldrig mer! Tog mig iaf bort till becca, hämtade grejer, till eme och hämtade cykeln, och till ica för frukost. Senare åkte jag och badade med Tysken och munken, klarsjön vart det, och ja, tiden drog v ju ut på lite, int emig emot ddock. hampe och anna kom en sväng sistga halvtimmen, eme och philip tilttade också förbi en stund, kul!.

Vattnet var kallt men med en tysken i närheten, är det inget val att bada, man åker i helt enkelt. Hehe. Senare vid 8 åkte vi och köpte kebab, hungrig som sjutton! Sen spelade vi Worms, jag vann en gång, dom andra nästan, nördar vi är:= Gick och köpte glass, promenerade sörping runt, sen fick pojkarna skjutsa hem mig, ska jobba imorgon.

Becca åker till Italien idag, hon är nog där nu, miss you! Men vi hittar på annat här hemma, imorrn ska jag få träffa Hanna , första gången sen nyår. Vi har lite att prata om...;)

Tack för idag och igår sörping och gänget, oerhört roligt som inte på länge!

// Kisses Josefina

--> Fnittrigt värre...

..i telefonen med mina söta väninnor ikväll. kom hem sen, beccabus ringde på vägen, pratade en timme nästan, planer inför imorrn: Utspring: Lovisa och Kristina, systemet, frulle hos farmor, förfest med grabbarna i sörping, får se om jag blir ensam tjej? huh!:P hehe de blir nog kul. Sen blire utgång. Jag har en känsla i magen som säger att det kommer bli fruktansvärt roligt, men jag kommer nog vakna upp med ångest på fredag morgon. Jag hoppas inte det inträffar.

Just de, vänninor var det. En fnittrig och glad Sandra har återvänt, kul att höra dig så uppåt, önskar att vi kan ha ett dygn lika roligt som ditt senaste snart?=) Nästa fredag..hehe " Snobbig,snål...." Haha det kan bli roligt...

1 år sedan. Det är fan sjukt....

--> En friskare Josefina=)

Vakande imorse, utvilad:D Ringde Kerstin sa att vi kunde ses på jobbet senare idag, hon blev glad, så även jag. Har dock kurerat mig lite till hela dagen, kollat wildfire som sandra rekomenderade, är fast:) Fy för serier, men rastlösheten försvinner:) hehe.

Nu ska jag strax åka, ska bara plcoka iordning lite i rummet, katastrof. Mamma kom med sängen igår, så ha ren säng och ett skrivbord för mycket i mitt rum;) Skönaste sängen dock, därför jagsov så gott inatt:)

GLass på halvars med Pirre om en halvtimme, sen jobb:) Imorrn smäller det. Då kommer dagen alla 88or fruktar och älskar, det är EXAKT ETT ÅR sedan studenten. Vad har hänt sen dess? Det kommer en sammanfattning imorrn inom alla områden...

Ha en bra dag!:)

<3

X.x.X Josefina

--> En nydesignad blogg...!


Efter MYCKET velande fram öch tillbaka, 18000 olika färgalternativ, gick från mörkt och dytert, till alldeles för grällt, till den nu lite somriga. Har gjort min snyggaste header någonsin, man kan ju absolut göra mycket snyggare, men inte med de program jag har;) Är STOLT! Det tog några timmar, men jag sitter ju på arslet sjuk och trött, så klart att de tar tid. Nu är den nästan klar, ska byta lite textsnitt en annna  dag så är de klart sen=) Gick hem från jobbet idag, verkar ha fått allt på en gång, näsa,hals,huvud,LUNGOR(orka med astman????) feber emellanåt, ont i kroppen. Nej, nu får de gå över. Måste ju verkligen jobba imorrn! FÖr att inte tala om utgång på torsdag uhlala. Kommer bli en kul kväll, alltid kul med Sörping! ;D Vems studentmössa ska jag ta denna gången?=)

Nu ska jag promenera ner till ok, köpa mig en twister och ett kontantkort, och sen komma hem o hoppas på att blackbeauty filmen är klar. Älskade den när jag var liten, har inte sett på länge, så vi får väl se hur de blir. Hoppas på att lära mig ett och annat;)

Åh, hade velat följa med Sandra och Jessica ut :(....

Lots of love and illness;)
X.x.X  Josefina

Blogg under konstruktion!

  

--> Rolig dag på jobbet =)

Det var det faktiskt. Efter att ha vaknat halv nio av att vår störda granne börjat banka i väggen ( Någon har ett allvarligt problem, detta händer abra onormala tider på dygnet, på julafton och liknande tillfällen...) så tog jag mig upp, susade iväg till jobbet, satte mig i kassan, för att konstatera att det här kommer bli en tung dag. 12-18, inte farligt. Men halsen är skum, och jag avr ite alls på mitt solskenshumör mot kunderna, kunde inte förklara varför. Kankse för att jag satt i kassa 14, längst bort. Fick byta till nian efter att ha klagat:P hehe. Knappt en halvtimme var jag i kassan, sen började det roliga:)

Fick gå ner till Barnkläderna och plocka iordning där  hängde upp alla miljared kepsar, gillar att se resultat på det jag gör, och oj vilken skillnad, duktiga jag:) Sedan var det dags för leksaksavdelningen, och som dory sa " Det är som om föräldrarna säger till sina barn : Gå iväg och lek så länge, vi hämtar er när vi är kalra. Därav kaos, leksaer överallt på fel ställen.... " Helt rätt!

Sen var de rast, Carro var bakis, jag fick jobba över tre timmar (betalt för sex:) ) vilket ju är toppen. Oj vad ikonstigt det där såg ut. betalt för sex timmars arbete alltså. Inget annat.

Sedan fick jag fronta vid pastan och slutligen läsken, vilket tog till sju på kvällen. Läsken var toppensnyggt, Fatou berömde mig och sa att det var ju tusen gånger snyggare än när den ordinarie killen var där:) Fick 1000 frågor jag inte kunde svara på, vart är det, vart är det? Jag klarade dock ut det mesta via chansningar, kunderna kom nöjt tillbaka och sa att dom hade visst hittat det där jag trodde det skulle vara:)

kassa två timmar, sen hem. Skönt! Var nöjd när jag kom hem. JObbet är bra för mig helt enkelt. nu ser jag fram emot nya äventyr på tisdag;)

// Josefina "frontarmästare"

--> Jag har tappat greppet...

... Helt och hållet vad gäller designen här på bloggen. Header bakgrund. Allt ser helt enkelt fucked up ut. Ta det en annan dag. Nu är det sova. Imorrn jobb. Tack och lov. Har aldrig sett fram emot att få gå till jobbet så mycket som nu. Klarar inte en minut i tystnad...

Tack ängel för räddningen undan kvällen. Vi får träna upp oss i kubben;)<3

RSS 2.0