Year One

Igår var det en bra dag! Efter en snabb frulle hos farmor, åkte jag och Jenn till hästarna och red en sväng. Trots att hela hon skakade från början, gick det hela i princip smärtfritt för oss båda. Vi kan räkna bort Jennifers röda klämda fingrar, jag sa åt henne att inte hålla i sadeln. Och träningsverken som jag väntar ska komma idag, den är ju rätt trevlig! ! ;)
Åt lite mat med Jenn på kvällen, sen blev det bio med Linus. Hade väldigt trevligt och filmen, Year One bjöd på en hel del skratt! Den var i lite annorlund stuk ändå, med många tidsåldrar som mötte varandra. Som sagt,  Mycket skratt både åt filmen och åt tjejerna som satt bredvid!

Imorse vart det att gå upp tidigt, tandis väntade. 300 kr fattigare, all tandsten borta(det var tydligen, till min stora överaskning inte så mycket), och inga hål! :) Dock en remiss till kirurgen i Linköping...Ska kanske operera bort min blåa "cysta" i läppen. KUL!

Nåja. Nu ser jag Beck, kommer nog sova en stund sen också, ska vänta på att Jenn ska vakna o se om hon vill powerwalka med mig. Sen väntar jobbet 14-21.30.  Wheey. Ska faktiskt bli roligt att gå till jobbet idag =)


Knasiga saker

Ja herregud. En hel del knasiga saker händer och jag runt ikring mig! Igår var Love och Niklas här, och tillsammans med Jenn och Johanna såg vi två filmer, en skräck och en "komedi". Vet ni hur RÄDD jag var? Vet ni hur JÄVLA RÄDD ja blev när Johanna som sov bredvid mig inatt, lägger handen på min axel i sömnen? SJUKT RÄDD är svaret!

Och en del konstiga grejer i helgen. Och tjaa, en del grejer på msn. Jag dör här, av skratt. Alltså. Jag lider med dig. Men kan inte sluta skratta.

Kristinas kommentar var " Du träffar så skumma killar Jossan". Hum. Antar att det är sant även dom ibland inte väljer skumheten själva..

Iaf. Kollade en bil idag. Pappa o Pirre var med. Jag vill ha den, trots lite rost. Och jag red med Felicia =) Och! Jag börjar längta hem, liiite bara. FIck mat hemma idag, kackas " men ska du inte komma hem och äta idag" kändes fantastiskt bra..

Puss och godnatten från både mig och katten!

Jag tar vara på timmar, minuter, kanske även sekunder?

Veckan har varit bra faktiskt. Förutom att det REGNAR JÄMT när jag är ledig, så hade jag mycket trevligt med pappa i onsdags. Åkte och kollade lite på elektrokyl, sen åkte vi till skarphagen och käkade planka. Jimmy kom med. Inte ofta det händer, att vi är vi tre:) Hade väldigt trevligt och tror att jag kommer uppskatta min pappa så mycket mer när jag får flytta ifrån honom! haha. Så det ska vara antar jag?

Åkte till johanna i torsdags kväll, red flash lite igen, gick inte alls bra och saknar min pärla massor! Hade trevligt iaf med pyssel i stallet, åh längtar tillbaka till england och allt som hade med hästarna att göra! Shoppade på fredagen, jobbade kvällen, och som vanligt så blir inget som planerat!
Johanna - Vi tar en cider eller två på munken!"
Jag: Okej! Sen går vi hem skapligt? typ tolv?.
Johanna - Jaa klart, börjar ju också elva imorrn!

Eum Visst, Förklara för mig hur jag slutligen dansar runt på palace, sedan hamnar hemma hos en gammal klasskompis på efterfest med johannas vän zandra, UTAN johanna och hur klockan står på tjugo i fem på morgonen när vi  hemma hos honom? Och att jag fyra timmar senare vaknar och ska hem o mata katten, för att sedan JOBBA 11-21.30?

Behöver jag säga att 2 liter cola, tre billys, en munk, en toast, en kebabrulle och en flaska vatten, var vad som varit mina bästa vänner idag? Eller jag verkligen behöver pärlan imorrn för att bränna allt jag fått i mig idag? Haha. Men faktiskt. Har varit astrött. Har varit övertrött och skrattat. Har varit seg och längtat hem. Har varit halvt bakfull (pga av giftmixen med rödvin,fanta och vodka som victor gav mig). MEN! Det var så värt det. Jag behöver det här för att känna att jag lever. Att jag tar vara på mina dagar!


Mysdag i regnet

Idag har varit en riktig innedag, det har ju regnat hela dagen! Har haft en tjejdag med några av mina favoriter. Först kom Becca, vi gick ut med katten, bakade och kollade film, som jennifer sedan joinade. Sedan gick ängeln och jag och jennifer tjattrade en stund, sedan kom sofie hit med:) Vi pratade mera, såg gustav 2, och gick en promenad för att lämna sofie där hon skulle bli hämtad. Gick en långpromenad med Jenn sen, och nu kollar vi på So you think u can dance.

Nyss hände något jag tycker var obehagligt. Det är ju så att Petra som bor här, har en son som också har nyckel. Hon förvarnade mig om att han kan komma o kolla posten ibland. Så nyss, tjugo i elva, ringer det på dörren! Öppnade, Där stod en tjej och en kille, dom sa hej typ o väntade på att bli insläppta. Så jag backade försiktigt och först då sträckte hon fram handen och presenterade sig. Då fattade jag vilka dom var. DOm kom in och skulle hämta ett dataprogram, så gick dom runt här bland mina grejer i rummet där jag sover, och mina grjer ligger typ överallt. Kändes som ett brutalt intrång :/ Schysst stil. Okej om dom kommit tidigare men tjugo i elva??

Usch. jag har dåliga känslor i den här lägenheten...

Annars har dagen var bra faktiskt! Mysigt!

Take me outta here...

Igår kväll var det ju inflyttningsfest hos Anna! :) Hade väldigt roligt där! Många återseenden som sträcker sig till och med min första stora kärlek från sjuan, haha. Så himla kul:) Dansade mycket, skrattade mycket men allt har ju sina baksidor, man får aldrig lycka utan olycka.

Och tyvärr min vän. Inget är som det brukade vara, det är för många svek, för många ord som sårat och jag orkar inte längre. Jag vill ha vänner som visar att dom vill vara min vän, som kämpar för det och som bryr sig om miig, hur jag mår och hur deras val påverkar mig. Kör ditt eget race, jag har gått av banan. . Inget av det är något jag sett sen allt började.
Det är en annan person som växt fram, och kanske har även jag förändrats. Har börjat inse vad jag törs kräva och vad jag inte accepterar. Många glada dagar och galna nätter har varit. Kanske blir det fler. Men just nu känner jag inte för att kämpa för något som inte längre ger mig någon glädje.

Kan också tillägga att fyra timmars sömn, en baksmälla som jag inte haft på länge och elva timmar på jobbet satt sina spår. Två pizzor på jobbet gjorde lite granna för energin. Nu sitter jag hos Johanna och surar över idioter som får oss att falla så lätt, som vi låter leka med oss för att vi inte är tuffa nog att släppa taget. Vilka är dom största idioterna? Dom eller vi.. Jag vet inte vad som har varit svårast att vara förälskad i en idiot eller den bästa, och veta att man inte får någon av dem man verkligen skulle vilja ha. OM allt vore annorlunda vill säga. Just nu älskar jag bara att jag har någon som får mig att kliva upp varje dag!

Get me outta here. Cause my eyes are burning of these silly tears...Esmee denters-. Love it. Peppande depplåt. Och danssugen blir man ju..

Underbara dag

Min bästa dag på länge! Har njutit av ledigheten till fullo! Vaknade tidigt, åt frulle hos farmor, åkte ner till wasaparken med johanna, skrållan och goliat och solade. Sedan bio med brorsan, såg Harry potter, mycket bra.

Sedan direkt till sörping,hann med en glass med munken, innan det blev mat hos johanna. Sedan åkte vi till hennes land, fikade med hennes farmor och farfar och åkte båt med hennes pappa. Älskar båtliv! Ska skaffa en båt i framtiden!:)

Nu har vi kommit tillbaka till Joahnna, utebio stod på schemat, men vet inte hur kvällen slutar, alla är så svensson i norrköping, får rycket. Tråkisar! Och imorrn sket sig min långa underbara dag i solen. Suck. Eller. Det ska den inte få göra. Tyvärr barnen. Men jag pallar inte. Måste f¨å vara ledig jag med. Johanna! Vi har mycket roligt frammåt!

Bilder kommer!

Flytt i all sin glans?

Nu har jag flyttat! Det känns sådär faktiskt. Kom dit och upptäckte att jag inte har internet, trots att hon sa att jag skulle ha det. Deras "dongel" är utlånad. Tack tack liksom.:( Katten jamar mycket, river ner saker på nätterna så jag jag sov inte så gott. Det blev inte lika underbart som jag trodde. Men men. Ikväll får oskar komma och hålla mig sällskap, klarar inte av att vara ensam. Usch för det. Imorrn stänger jag, sen blir det eventuellt utebio med sofie, roligt!

Anna bokar resa ¨åt oss idag eller imorrn med. Tunisien 23-30 september. Kommmer hem min födelsedag. Yay.
Ska föra över pengar och åka o jobba nu. Ring mig gärna, jag behöver de:(

Flytt!

Igår efter jobbet hade jag en väldigt trevlig fika som blev middag på coffehouse med Johanna och Goliat :) Senare kom Johan och sällskapade, och slutligen blev det barndomsvännen som följde med hem för att hålla mig sällskap:) Kristina har kommit in i örebro, vill att hon ska åka för sin egen skull så klart, men kommer sakna min vän! Hon som alltid är på!

Nåja. Idag har jag jobbat, pratat med Chrille om en eventuell Australienresa, pratat med Johanna om allt möjligt och nya planer. Och nu vill jag sova! Sov fyra timmar innat. Dock ska jag träffa anna om lite mer än en timme. Och ska hinna packa med. Flyttar nämligen ikväll! :)

Ska vara kattvakt åt katten Skrutten i tre veckor och under den tiden ska jag bo i ägarnas lägenhet. Blir en bra prövotid inför kommande flyttahemifrånpåriktigt. Nice. Kommer dock vara i stort behov av sällskap känner jag. Socialt desperat skrev dom något om i mitt horoskop häromdagen. Det kan stämma så bra i dom där ibland...!

Hörs senare om jag får igång internet därborta! *Hoppas på trådlöst*. =)

Nu väntar myskvällen med Anna:)

Maybe, maybe not

Maybe it wasn't love. It might just as well have been hope, trust, faith, admire, , laugh, more hope, sweet moments and a lot of great times in a big lovely mixture that can become love later on. Maybe it was love all over it. Maybe it was something in between. I have no idea. And that's what's tricky about love. You never know in which shape it's gonna come to you.

Sometimes love comes around. Sometimes it knocks you down.



I'm trying..Really trying.

My whish

I wish I could keep you much longer. I know you gonna go cause you got to..

Akons låtar slutar aldrig beröra mig...

Och till vem det nu var som kommenterade senast...Världens finaste killar sårar inte med flit. Man kan inte gå genom livet utan att göra någon ledsen eller besviken, saker händer utan att man kan förutse det. De fina killarna råkar göra det och de gör det på ett snyggt sätt. Det är de som gör saker av ren egoism, eller de som helt enkelt gör elaka saker utan att bry sig om den dom sårar som är idioter.. Jag är inte arg på den som gjort mig illa. Jag är inte besviken. Bara ledsen för att det aldrig är min tur. För att det inte gick som planerat. För att bubblan sprack, precis som jag fruktat.

Everybody tells me, it's going to be better

Åhhhh! Ångest! En ordentlig sådan! Pallar inte. Det här är det värsta jag vet. Att jobba hela dagen och komma hem vid tio. Se ett kök i kaos och ingen mat, (ja, jag är bortskämd, jag vet.) Och det är fredag eller lördag kväll. Kvällen alla ser fram emot för att det alltid händer något roligt. Och ikväll gör alla jag pratat med något roligt. Och jag? Jag sitter här och hatar att vara ensam, jag är inte gjord för att vara själv. Det kryper i kroppen. Ingen har haft direkt tid eller lust att prata med mig, för dom gör annat. Jag jobbar ju igen imorgonbitti. Annars skulle jag såklart vara någon helt annanstans än här i mina egna dystra tankar. Det är som ett fängelse..Den sista plats jag vill vara på.,,;/

Trots att varenda sekund av ensamhet sköljer en dysterhet över mig, kämpar jag ju. Jag vet att vissa saker jag gör är helt rätt. Att andra är helt fel. Men man gör ju allt för att hålla sig ovanför ytan, för att inte kvävas igen. Igår såg jag ljuset en stund igen. Blev förvånad faktiskt. En planerad hemmakväll med festande folk, där jag tänkte vistas med cola och mysbyxor(det som passade mitt humör), ändrades till en kväll på munken, där vi såg salem al fakir spela. Inte perfekt för mitt humör, blev stundom alldeles för berörd av hans musik och tårarna var alldeles för nära till hands. Men trots att Jenn och Karro gjorde mycket för att få mig att le, vart det hårt och jag funderade på hemgång istället.

Någonstanns där träffade jag Johanna och Zandra, vilka följde med oss tillbaka till Eme och Philip där alla andra var. Johannas energiska dans hela vägen dit fick mig tillslut att skratta, och efter övertalan av martin och tjejerna, gick jag tillbaka till munken en stund, för att sedan mötas upp allihopa på Palace. Nykter var jag och faktum är att så fort vi kom in på dansgolvet glömde jag alla känslorna från de senaste dagarna! Fick reda på att mina älskade sörpingskillar var där, gänget från eme var där, några nyagamla bekantskaper var där, det var så underbart att bara dansa av sig allt! Och bara vara med de som alltid får mig att må bra när jag mår som bäst. Hade tillslut en toppenkväll, och trots att jag visste om att det blev mindre än sex timmars sömn och ett väntande elvatimmarspass, var det värt det. Ensamheter sköljde över mig igen imorse, men att veta att jag kunde ha så kul, om än för bara två timmar, så ger det mig styrka att ta mig igenom mina tårar.

Ni säger att det kommer att bli bättre. Jag svarar att jag vet det. Men jag har inget tålamod med att ta mig igenom vägen dit. Pappa gav mig världens sämsta råd: Gå inte och gräv ner dig. Du har varit ledssen i flera dagar nu, det är bara att göra något åt det!

Tack pappa för din finkänslighet. Jag stänger inte ute mina känslor, jag lever ut dom.

Vilka pärlor ni är!<3

Förtvivlan

Jag har inte kommit över det än, inte i närheten. Så fort jag inser att jag ler lite, sköljer allt över mig och allt slocknar igen.  J&J - Ni jobbar så hårt för mig tjejer. <3

Jag förstår nog inte riktigt vad som hänt. Från början till slut. Men jag är så oerhört förtvivlad. För att jag äntligen trodde jag skulle få lite ro. Och nu är jag därnere i djupet igen, kämpandes för varenda simtag som kan ge mig ett andetag. Så fort jag kommit till ytan, dras jag ner igen.

Att vara uppe i det blå, är den dröm man alltid vaknar ifrån. Jag har ju hoppet kvar någonstanns därinne, konstigt nog. Men jag ser ingen mening med något just nu. Jag orkar inte fler vändor. Jag behöver lugn i själen. Och jag vet inte hur jag ska få den!

Om du ändå kunde varit en idiot, Det hade gjort det lättare...

My tears don't fall, they crash around me

Bubblan som sprack

Två helt underbara veckor har passerat. Jag har varit i en rosa lycklig liten bubbla, livrädd för vad som skulle komma, men stark nog att våga ta steget. Har varit livrädd för att bubblan skulle spricka. Och visst. Det gjorde den. När jag minst av allt anade det, var du den sista jag trodde skulle göra det.

En chock. En brutal chock, och jag är helt förtvivlad. Det är så oväntat. Jag gråter hejdlöst, skakar, hjärtat dunkar hårt inom mig. Har bara mått såhär en gång innan, för ungefär 15 månader sedan. hopapdes då att jag aldrig skulle behöva gå igenom det igen. Men det blev en gång till. och jag antar att inte heller den här blir den sista. Så jag gråter. Och låter mig själv må dåligt. Och jag sörjer världens finaste kille.

Och jag hoppas att jag snart har ork och hopp nog om att få leta efter lyckan igen.

Busy days:)

Oj oj, det händer saker hela tiden.

I fredags skulle det vara picknick med myspojken och bad, dock var inte vädret på vår sida, men vi badade ändå i Morängen, se åkte vi hem och hade en mysig hemmakväll med bra film, godis och tjaa, trevligt sällskap såklart;)

Igår var jag och red med Johanna, och hon med mig haha. Kanon var det, provade Flash, johannas häst, det var askul, även om jag kände mig som en total nybörjare! Haha:) Spontaniteten satt i och det blev att åka direkt ner till viken för bad(som inte blev av för min del) och dans och festande på karnebåtfestivalen. Dansade hela natten, träffade någon jag inte sett på länge med blandade känslor, och allt slutade slutligen i frid och fröjd hemma i sängen hos mamsen.

Idag vart det bio med Melcher, MIn lilla prins. McD först med var populärt. Myspojken följde med och Melcher har nog fått en ny idol tror jag;) Efter att ha lämnat melcher vid bussen gick vi hem, sen bestämde vi oss för att trotsa tröttheten och åka och spela pingis och biljard. Kul! Så söt är du!

Nu är jag trött! JÄTTETRÖTT! Ska sova nu, och drömma fina drömmar. Men en sak till! Jag slipper härifrån i tre veckor! Åh vad jag ska njuta! Jag och en liten kissemisse! Mihi. Porten bredvid Jenn, åh min underbara vän, du är bäst!

Puss på er nu!

RSS 2.0