Hockeypojkar makes me happy

HästenMatch med Pappa:) Wuhu. Pojkarna vände från katastrof i första, till att faktiskt spela hockey i andra, till att leka i tredje.

Resulat 6-1.

Kände mig lite levande där på matchen. nu ska jag se alla jag kan fram till dom åker ur. Alltså kommer jag se hela vägen, då dom ska vinna;)

Hihi! Happy:)

(Att jag ska upp kvart över fem imorrn är en annan femma. )

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej Josefina!

Tråkigt att det blivit som det blivit mellan dig och min bror (Linus) MEN jag förstår mig inte riktigt på detta?Visst det var jävligt klantigt av honom att inte säga nåt,men vad fanns det att säga?Han och Julia har pratat ut för ungefär en vecka sedan,dom är inte tillsammans men dom dejtar och får se vart detta leder!Jag tycker om dig jätte mkt Jossan,och Linus med (som kompis) och du vet att Linus inte vill mer med dig än att bara vara din vän.vilket jag faktiskt tycker du uttnyttjar lite.Vad spelade det för roll om Du,Julia och linus bara skulle åkt på resan tillsammans om dom bara var vänner än om dom skulle vara mer än bara vänner.

Jag menar det är ju ändå samma personer oavsett.

Det känns liksom som att Linus inte ska få träffa någon tjej över huvud taget om NI två ska kunna vara vänner.

Han har ju pratat med dig innan och förklarat att han bara vill vara din vän,och han tycker du är en jätte bra sådan.Men du måste ju sluta tycka om Linus mer än som bara vän,annars är det ju du själv som ser till att bli sårad.Jag säger inte att man bror heller har gjort helt rätt.Men att få det att se ut som att min bror är en skitstövel,det gillar jag inte.

Linus är min bästa vän,vi säger allt till varann.

Och vad du sagt till dina vänner det är ju upp till dig.Jag vet iaf att han har förkölarat för dig att han bara vill vara din VÄN! Jag menar Jossan,om ni nu är vänner och du ska bli svartsjuk varje gång han ska träffa en tjej,då är det ju du som måste ta tag i problemet,ni kan alltså inte fortsätta umgås då.Du kan ju inte umgås med en kille som du är kär i,och han inte känner samma för dig.Allt blir så fel.

Jag menar inget som helst illa till dig i detta.Men att han inte är kär i dig,det måste du acceptera.Och du borde liksom inte fortsatt att umgås med honom,för du klarar tydligen inte av det pga av dina känslor för honom.

Kram Camilla

2010-01-21 @ 09:58:32
URL: http://shineing.blogg.se/
Postat av: Sandra

OHBOY! Vilken kommentar! Är imponerad, en kommentar som innehåller fler ord än själva blogginlägget. ;DMin lilla vän. Vi ska hitta kille åt dig som är lika snygg som Edward Cullen och har lika mycket attityd som Jacob Black. Mjau, den kombin är hot! (Jag får väl se men inte röra då va?) ;)Föresten? Det här med dig och Linus.. Är det inte en sak mellan DIG OCH LINUS? Eller har jag typ fattat fel? :/

2010-01-22 @ 16:41:43
URL: http://mepublished.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0