Everything is catching up know

Åhh busy days! Hade lite tjejkväll med mat och prat med Emlan i lördags efter jobbet, mina kläder från england kom, åhhh jag är 90% nöjd! :) Mycket  bättre än väntat! :) Jobbade igår, en timme extra blev det, och sedan skyndades det iväg för att se Fame på bio med Sofie! Härligt:) Danslusten rymms knappt inom mig för stunden!

Idag var jag på stan med farmor, käkade lunch, sen väntade Sandra och hästarna för en precis lagom tur i skogen, och lite regn på det var ju som att sätta pricken över i en höstdag som denna! En sväng förbi jobbet där Carro väntade, hon vill hitta en kissemisse så vi åkte till fiahemmet och spanade. Senare mötte vi upp Johanna och Josefin och dom käkade på donken innan vi åkte ( tävlade) genom staden hem till carro, där vi såg heartbreak hotell. Härligt!

Dock visade lönespecen på att det enda roliga som händer i november, förutom flytten, kommer vara att all ledig tid ska försöka spenderas på jobbet så jag får råd att köpa julklappar! Åhhh galet!

4 dagar kvar till min JennJong kommer till stan. <3 Babe jag väntar ju! Dansa bort allt spring i benen ska vi göra! Mihiiii:) Det verkar bli hela mitt underbara gamla tjejgäng, Jenn, Becca, Eme, Effi, Sofie, Sara(?) och nu också Sandra. Kan jag bli lyckligare? Jag bara undrar. Svik inte nu sötnosar!  Det är år sedan vi sågs allihopa och jag saknar den tiden som var bekymmerslös ihop med er!

Sommaravslutning i gymnasiet.
Dock kommer jag inte ihåg vilket år, 1:an eller 2:an?



Puss och godnatt med er.

Kommentarer
Postat av: Becca

Ni skulle valt fredagen istället.. kommer förbi en kort sväng ändå.

2009-10-20 @ 20:15:03
Postat av: Sofie

Det va synd att jag inte kunde komma till stan i helgen! Men vi får ses en annan gång, du och Sofie skulle ju komma o hälsa på mig här nere i Jkpg ju =) hihi!



Puss <3

2009-10-20 @ 22:57:55
URL: http://sofiehellberg.blogg.se/
Postat av: Josefin

haha svin gott har det som matlåda imron du kan få smaka :p hahaa lulli ses imron :D lycka!!!

2009-10-20 @ 23:06:13
URL: http://jooosefiiin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0