Jag trodde det var ett skämt...

När jag igår kväll återigen fick en välbekant känsla i halsgropen. Vi kan ju säga det rätt och slätt: Jag är sjuk igen, någonting har ockuperat min hals och tydligen är det något så djävulskt att det gav mig feber. Hurra! Jag kommer slå rekord, det här är min sjukaste vinter hittills. Och jag som ska jobba ons-tis. Det är bara att lägga ner en dag i taget.

Annars är det mysigt att vara hemma i Tryserum :) Fick en semla av mormor igår mumsigt. Och mottagandet när man kommer hit med skrik och stora varma kramar går ju inte att slå! Lillprinsen är underbar. Och gillar faktiskt mina fostersyskon mer och mer för varje gång:)
Tyvärr har jag nog inga kort på Camila här:(


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja i det vackra huset vid sjön där kan jag äta! saknar dom lite granna faktist vill åka dit och ha mysigt igen. :)

2009-02-10 @ 15:59:38
URL: http://mepublished.blogg.se/
Postat av: Fie

Usch gumman, du får krya på dig! Hoppas det går bra på jobbet, jag kanske kommer dit o hälsar på dig någon dag när jag har tråkigt =) Massvis med kramar!

2009-02-11 @ 10:39:34
URL: http://sofiehellberg.blogg.se/
Postat av: Fie

haha va söt =) Ja det kommer en extra katt hit i helgen, från min brorsdotter (de kan inte ha kvar den) så den kanske han kan få om han vill ;D

2009-02-11 @ 13:34:37
URL: http://sofiehellberg.blogg.se/
Postat av: Fie

Ne jag vet inte vad dom håller på med helt ärligt.. Men men, jag tycker om den tandläkaren som jag har nu, för det händer ju något i alla fall.. När jag gick i Nkpg så hände det ju inget så där försvann ju ett år typ ;/ Jaja, jag får väl stå ut ett år till...

2009-02-11 @ 13:36:46
URL: http://sofiehellberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0