--> Lite hjälp kanske?

Usch. Nu sitter jag här. Sjuk. Eller något. Gick hem från jobbet för att jag nös som ett as med svullna ögon. Kommer hem. Lägger mig framför datorn. OCH SLUTAR NYSA. Jag är bara trött annars mår jag finfint. Här tackade vi alltså nej till minst 500 kronor. Blah. Skulle dessutom åkt med Felicia till arlanda o tillbaka inatt. Men det blir nog inget med de..:
Gör mig frisk!

Skulle sovit tidigt igår. Kunde inte. Efter halv tio låg jag i sängen och vred på mig fram till minst tolv. Tankarna virvlade runt likt en orkan. Tänkte på allt som har hänt det senaste året. Den 31e augusti kommer ett inlägg om just det, redan skrivet i mitt lilla huvud, men ni får vänta lite. Dock kan jag säga att jag inte är den person jag en gång var.

Jag brukade vara glad, lättsam, visserligen oroade jag mig för saker förr, men inte så att det påverkade mig på det här sättet. Jag var LYCKLIG. För ett år sedan var jag verkligen lycklig. . Hela tiden sen jag fyllde 18 egentligen. Då allt förändrades till ett år jag aldrig kunde ha drömt om. Att komma hem var inte lika roligt och jag har inte återhämtat mig från alla chocker, besvikelser och nya glädjemoment.

Nog för att jag är mer säker nu. Jag vet va jag förväntar mig av folk. Det är bara det. Att ingen vill ge mig det jag ber om. Men alla säger egentligen samma sak till mig. Du kan inte be om att få tillbaka tiden som varit. Du måste se frammåt och njuta av det som kommer. Dock ser jag inte så ljust på min höst. kanske beror det på att jag inte vet hur något blir. Jobb? Vänner som kommer och försvinner fortare än jag hinner blinka. Vänner som blir tysta. Ett hjärta som talar sitt tydliga språk, men jag måste be det hålla tyst. Jag törs inte helt enkelt.

En familj som driver mig tillvansinne, men som jag är glad att jag har för det mesta. Dock är drömmen om att få flytta hemifrån starkare än någonsin och faktum är att pappa planerar för det nu också. Det är positivt. Tror jag. Jag är rastlös.

Felicia åker till vilket land det nu var. Nära Schwiez  En annan tjej på jobbet åker till Norge. Jag ska ju plugga i höst lite granna. Designa för webben. Det blir skoj. Men faktum är. Att jag kan plugga det var som helst ifrån världen. Jag har fyra dagr på mig att bestämma mig. Sen måste jag berätta för Jessica hur mycket jag vill jobba....

Jag vet vad jag vill. Jag vill ut dit, till den stora vida världen och upptäcka mer. Jag har fått mersmak. Egentligen finns inget som håller mig kvar. En häst, en farmor och en lillebror. Det är allt. Men ack så mycket....

Vad ska jag göra?

Kommentarer
Postat av: Becca

Vågar inte höra av mig nu eftersom klockan är mycket och inte vet om du är vaken? På msn syns du inte till så jag antar att du inte sitter vid datan iaf. Jobbar imorgon från morgon till kväll, men ska försöka komma ihåg att höra av mig när jag slutat.. annars får du gärna ringa och påminna mig!

2008-08-18 @ 22:42:47
URL: http://beccaaa.blogg.se/
Postat av: Anna

jajjamensan! jag har tvättat en maskin nu och ska slänga i en till snart. hehe, arga lappar till sig själv hjälper tydligen. Är du fortfarande sjuk? och en kommentar till din förvirring om framtiden: åk till asien ;)

2008-08-19 @ 10:51:15
URL: http://kentberoende.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0