--> Ny uppdatering från Fia Lotta

Hej Hej!

Igår var det ju utgång som gällde, jag var nog den som var mest taggad av oss innan, men vid ett tiden vile jag hem. har aldrig haft så tråkigt ute på krogen. Det är helt enkelt inte min typ av folk, så är det. Otten får ett plus för att musiken klår Palace med hästlängder, men resten. ja, otrevllig bartender, aldrig har man väl behövt gnälla på dom innan`?:P O ch olket, nej nej nej. VIsst det fanns några få söta studentmössor man kunde få låna om man hade tur, men det var inte mer spännande än så. Trist, jag hade hopapts på en riktig toppenkväll.

MEN det var ju kul att tjejorna hängde på ändå, tycker vi hade en trevlig förfest, och det var helt okej där nere med, skönt att få ha tjejorna för sig själv, eller nåja. Nästan. Träffade på Kristina och Honey, riktigt kul:) Annars var de en kille från grundis, som nog hade fått i sig lite mycket kanske hehe, men kul det med.Somnade på stört, sov lite oroligt so vanligt dock, förstår inte vad som hänt med min nattsömn..Är trött på att aldrig kunna få sova en hel natt :/

Vaknade 8 av att anna mesade, hon var vaken tidigt minsann:P Sen ringde hon vid tio igen, det var abra att gå upp;) Vart lite lagom. Städade lite, hon kom o hätmade sina grejer, sen bestämde jag mig för att hänga på henne till folkparken o sola lite:) Kul med lite annat sällskap :) Nu är jag sjukt uttråkad, ingen svarar i mobilerna, jag skulle träffa alex, o sen ev till sandra o rida, eller hänga på sörpingsgänget. Det verkar inte bli något av det, nu går jag ut och lägger mig på gården i solen.

Skulle ha följt med pappa till landet om det inte vore för igår kväll. Det lir fler gånger. Men är trött på att vara uttråkad på mina lediga dagar. VÄntar så jag får bil, då kan jag göra vad jag vill.

// Fia Lotta knas larsson- som pappa brukade säga.

--> Man kunde tro att han vunnit högsta vinsten på lotto;)

Jobbade igår igen. Det var ganska långtråkigt till en början, vet inte vart alla Norrköpingsbor håller hus? Iallafall, det började trycka på lite mer senare under kvällen, jag hade just kört bort ite korgar i ren tristess, kommer tillbaka, och oj tio pers i varje kö. Jag öppnar min kassa, ropar " Det går bra här". Det är då det händer:

En vanlig medelsvensson
lyckas få syn på mig först, ögonen lyser, leendet är tokbrett och han kommer fram, pratar och skojar sig genom hela proceduren, lycklig. Över att ha sparat in fem minuter i kö. Man kan tro att han vunnit högsta vinsten på lotto... Nåja, nästan. Otroligt vad lite man kan göra för att göra någons dag till himmelriket. Hehe.

Sedan var det ett annat tillfälle då köerna var ännu längre, vi var underbemannade ( som vanligt, alla kommer i flock, sen plötsligt finns det aldrig något att göra). Jag ropar som vanligt " Det går bra här" , varpå en kille från kassan typ längst bort ifrån mig kommer rusandes med en enda colaflaska i handen. Krockar nästan med ett par med vanlig vagn i storleksordning storhandling-för-fyra. Han kastar sig framför, frågar lite snabbt om det är okej, kastar fram flaskan till mig, jag frågar lite snällt om han har bråttom, varpå han svarar " Nej jag ville bara slippa köa". Ja. Vad kan jag säga. Han vart glad han med...;)

Annars klippte jag mig igår, 50 kronor fick dom betalt, tog topparna, Tack Melinda, du klarade dig galant, och Tack ängel i vanlig ordning för att du ställer upp:)

Fira mamma, från morsdag idag. Ska bjuda på mat. Vad vad vad? Hon sa, det räcker med macka. Jaha. Hum. Vi får se va det blir. Sen är de jobb ikväll igen. 15-21.30 mina vänner, kom in och säg hej? :)

-->She's got a broken wing


Ska sova snart. Är trött. Kan inte låta blir att fundera på allt som hänt senaste året. Studenten var ju igår. Studenten är snart. Men inte för mig. Det har gått ett år. Jag undrar vad som hade hänt om vi inte valt palace den kvällen. Jag undrar vad som hänt om jag inte åkt till england? Hur hade vardagen sett ut för mig idag då? Jobbet? Kompisar som försvunnit hade dom funnits kvar? Hade jag varit kvar i Norrköping?Ingen vet.


Jag tänker mycket på England. Ur mycket hemlängtan jag hade när jag var där. Hur fruktansvärt jag längtar tillbaka nu. Lyssnar just nu på ett nytt favoritband. Thousand Foot Krutch heter dom. En låt heter my home. Den får mig att tänka mycket på någon som höll mig levande när jag var där borta. Det kommer alltid vara svårt att förklara vad det där betydde för mig. De stunderna vi satt i tystnad, de stunderna vi pratade, och faktiskt verkligen pratade. Tror vi förstod varandra. Utan att säga något. "you're still the one who fills me up when I'm alone". Du var sällskapet som lyste upp och tog mig ifrån alla tiotals nätter jag skulle sova, men istället låg sömnlös med tårarna rinnandes och mp3n i öronen för att dämpa ensamheten. Jag längtar tillbaka till allihopa. Men det var som mamma sa: "Han är lik dig". Det var en vän, inte tal om annat. Kanske någon som kan kallas själsfrände? Men bara till hälften.


Någon dag åker jag tillbaka för att ta reda på svaret.


" I just wanna let you know that I've done a few things, I wasn't proud of, might said a few things to hurt you" But So did you. You brought the worst out of me. But you gave me a feeling I will never forget. I will always feel bad about that...



Saknar min Shawniee också, som föresten är gravid igen. Inget Sverige besök för henne på ytterligare några år alltså. Trist. Men du, jag kommer till dig, kanske förr än du anar..


She's got a broken wing. You broke it. Who's gonna fix it? Who's gonna help her fly?


--> Städdag på CG

Idag var en lååång dag på jobbet. Hade ingenting att göra i kassan, fick städa alla kassor med sopborste, tömma ALLA korgar en i taget och plcoka ur alla tidningar o skit som folk lämnar, och sen till sist, stå i korven. Var glad över att få göra annat även om dt är skitjobb. Sista timmen var de dyngmycket folk givetvis, bara för att alla gått hem:P Min bästa stund var min kvartrast när jag tog varm choklad och en av alla bullar man har turen att hitta ibland. Just idag fanns de två prinsesstårtor, massa bullar,munkar,wienerbröd och så vidare. Jag höll mig dock till endast en bulle och en satsuma. Man ska ju vara nyttig med;)

Igår var de jobb en kortis och melodifestival på kvällen. Ja, att sverige floppade, det vet vi ju. Jag hejjade på Spanien! Hehe. Nejvars. Men lite bra var dom;)

I fredags var de grillning i snövel, trevligt, massa bilder finns på facebook som hannes lagt upp. På morgonen hände också det ofattbara!

JAG FICK TILLBAKA MINA NYCKLAR!:) Wuhu. Undrade vad de var för jävla fösäljare som ringer tio över sju på morgonen, poch är beredd på att ge honom/henne/denne en rejäl utskällning, när dom säger att dom har nycklar och söker arne. MINA! DOM är mina! skrek jag halvt om halvt o snart hade jag dom i min hand:D TACK TACK TACK till denna okända taxichafför som hittade dom. Wuhu.

Jag längtar till fredag:) DÅ blir jag o brudarna:) Och inga oinbjudna hoppas jag:) Jag vill ha er ifred, det var alltför länge sen vi hade en egen kväll.

Ska tillbaka till mitt kära kunskap imorrn och kolla när Fredde har spanska teater :) Träffa min favoritlärare anna också:) Hola! :)

Nu ska jag vänta på att Pirre hör av sig, får se vad resten av kvällen får för planer. En film kanske? Ingen vet. ::P

Men jag säger Natti Natti!

// Josefina

--> Pengar i kassan!

Minsann, klirr i kassan, mycket mer än vadjag trodde och ändå har BÅDA mina lönebesked varit tokiga. Har fått sjuklön från stokvis, och en dag för lite från CG. Skumt. Måste kollas upp. Det är ju ändå några hundra skillnad. Efter att fått se detta känns de dock bättre att gå till jobbet imorrn.Men segt att sluta halv tio idag, vara hemma kvart över, sova nu, och vakna sex imorrn. Inte riktgit min grej. Men det får väl bli det. Fick stå i korven idag. Det tog död på mig, var anfådd när jag äntligen hamnade i kassan igen. Imorrn ska jag vara d'r igen, kan inte någon bara blockera dörrarna i en timme?:) Snälla?

Annars var de helt okej idag, har ju bra folk att jobba med, fick en rastkompis med för en gång skull, christian var dr o underhöll mig, brukar oftast vara själv i lunchrummet av någon anledning, vill nog inte fundera på varför..:P

Annars då. Imorrn kväll grillas de i snövelstorp med sörpingsfolk, på lördag jobbas det först, sen stan med emlan ( har hittat sååå fina kläder som bara SKA inhandlas:) ) sen får vi se om vi får ihop ett gäng för att hejja på charlotte på kvällen. Man säger varje år att "nästa år ska jag fan inte se't" men likaväl så är de ju lite halvkul att dissa massa dåliga låtar och vara väldigt patriotisk för sverige. Och i år tycks vi kasnke ha en chans. Allt kan hända.
Vem vill kolla med oss på lördag? :)

Söndag är de jobb igen,måndag är de eventuellt kalmar o hämta min nya lilla pärla(? inte hästen, en bil) som så småningom nog får ett nytt vackert namn såsom doris eller hulda eller rut. Hehe. Eller jag vet! Ingeborg, döpt efter en av mina allra bästa;) (ta inte illa upp ;) ) hihi=)'

Utgång nästa fredag. Då jäklar. Det har vi längtat efter! Sandra och jag, ev Emlan ev Jenn, ev någon mer som vill?=) Vi får se vilken stad med, här eller Kalmar? Allt beror på Sandra.)

Kram på er! Sov gott!

--> En liten ridtur...;)

Åkte till Sandra o bushästarna imorse:) Filmade Sandra när hon skulle fånga Jasen, han har ju blivit svårfångad på senare tid, eheh. Efter mycket jagande vart han nyfiken på min kamera och promenerade raka vägen fram till mig. Klippet kanske kommer in här senare..;) Vi red en sväng, nu kan jag bocka av en sak på minlista!

* Trilla av Pärlan för första gången [ x ]
Hehe. Mitt eget fel, tur att det var på en åker, landade mjukt och kanade en bit på rumpestumpen,. Lagom till vi kom tillbaka och börjat med Jasens hovar började det ösregna. Huh!
Vi kollade gossip girl,. åt bullar, åt sen glass till " What Happens in Vegas" sjukt rolig film som varmt rekomenderas när livet har sina lite tråkigare dagar!:)

Sen lyckades vi ta oss ut i regnet, göra klart pärlans hovar, flytta småhästar o så.Sen var det dags för hemfärd! Andra avenyn säsongsavslut ikväll, missade de på tv men nu ska jag se de på datorn. Har sett alla 103 avsnitt.:) Något att vara stolt över? HUm......;)

Imorrn ska jag träffa Emlan och sen jobba. Förhoppningsvis har mamma lite tid att ta min rygg, har ont verkligen....Hon får ställa upp lite..:)

Ska se om jag kan få upp filmen senare!


// Josefina

--> Vårruset! Inte så stor besvikelse trots allt!

Oh ja. Halsont, astma och ont i öronen, kunde ju vaknat upp med sämre hälsa. Men skam den som ger sig, fixade medicin från farmor o nu är de prima!  Träffade Jennjong idag, vi promenerade ner till polisen utan lycka, inga nycklar, vart sjutton är dom? Kom hem jag saknar er!

Vårruset, jag coh Sofie var taggade till: Noll! Hehe. Har ju knappt tränat senaste veckorna, o än mindre sprungit så mitt mål, att springa under 30 minuter kändes ouppnåeligt...Men väl på plats kom känslan och oj vad vi kämpade Fiddeli och jag:) Jag har aldrig förr orkat springa hela loppet, sprang med ett leende hela vägen, var aldrig sådär trött med håll som jag brukar vara efter tre, och vid fyra km lämnad ejag fie åt sitt öde och ökade tempot. När jag kom i mål kände jag att ett lite högre tempo hela varvet nog hade varit möjligt, men det blir nästa år!

32.45 blev tiden, inte toppen, inte nära målet, men som sofie sa: " Hade vi inte behövt gå i början för att de va så trångt och vi inte hade stannat vid vätskekontrollerna hade du ju klarat det! ". Sant min vän, nästa år förbättrar vi med fem minuter!:)

Nu ska jag sova! Imorrn ska jag till Sandra och älskade Pärlan:) Ja ja ja! :) Stjärtmucklerna ska få veta att dom lever!;)

// Josefina

-->Inte många timmars sömn

Haha. Ja. Igår jobbades det igen, massa att göra, fick stå i korven med, mohaha. Klarade det med nöd och näppe med hjälp från Carro.=) Åkte hem vid halv sex, käkade stark "curry" och slutligen lyckades jag ta mig till min lilla ängel därborta  vid radhusen. Hon hade lånat poolen, så hon, jag, munken,macke, nockis och tysken badade och skojade. Killarna skojbråkade och dräkte varandra i vattnet jag och becca höll oss på tryggt avstånd...;) Fick dock en halv chans att "fälla" tysken, vilket jag givetvis gjorde. Skulle jag inte gjort, sekunden senare lyfte han upp mig som om jag vore 5 kilo tung och slängde iväg mig halvvägs över poolen. Upps!;)

Bastade, sen åkte vi o köpte mat till dom andra, tysken sa åt mig att aldrig mer klaga över hans bilkörnig,. jag är var tydligen värre igår, jahaaa....:P Kollade hockey, åt godis, eme,philip och pirre dök upp til min stora glädje, så de vart lite prat och så:) skoj!

Lovade pirre att hämta honom i lindö och skjutsa honom till krogen lite senare, vilket jag gjorde. Klockan var runt halv ett när jag tog mig ut dit, fick bilen full med killar, coh dumpade dom vid palace. Pirre fick mig att gå med på skjutsning även från krogen, så åkte hem, skrev brev till sian i en o en halv timme, sen åktes de snart ner dit igen. Blev tillslut att jag skjutsade alla till lindö igen för efterfest, jag följde med pirre in i tio minuter kankse, sen avrt de in till stan igen. Jag var hemma halvfem...hum, inte direkt planerat, men roligt sällsap hade jag, hehe. Idag har vart en halv slöisdag har dock dammsugat hela min säng för att bli av med allt pollen, min pyjamaströja var gulprickig:| kan ju bertta att den annar är svart:/ Träffade farmor och Sirkka en sväng, sen åkte jag till fiddelii med:) Sen har de varit lugnt. SKulle evetuellt träffat pirre ikväll, men han är visst fast i fotbollen hos martin, suck!;)

Bilder kankse kommer om jag får tillåtelse från grabbarna, från abdet alltså;)
Imorrn är de vårruset, kommer dööö långsamt längs med vägen. Tur att de finns ambulanser inom tryggt avstånd. Och kanske duktiga snygga åskådare som kan munmotmun metoden? helt värt att prova om de skulle vara så illa;)

Till Sandra på tisdag med, äntligen:)


--> Såå inte min kväll

Jobbade lång dag igår, så även idag. hade en jäkla massa prblem igår kväll, slutade 20.30, men var slutligen hemma i sängen 23.30...tänker inte gå in på detaljer, säger bara att de handlade om regn (mycket regn), förlorade nycklar, en trött och förbannade Josefina och en alltid så underbar ängel som ställer upp i alla väder ( det var ju spöregn som sagt;) ). Vet inte vad jag skulle gjort(göra) utan dig ängel min! Tack tack tack!

Jobbade idag som sagt, och imorrn. Hade ju egentligen en utgång planerad imorrn men alla svikers gick ut idag, tack min helg förstörd...hade planerat in mina jobbdagar efter det där, och verkligen sett fram emot de...:( Men nu fixade ju ängeln nya planer, poola:) wuhuu,. Ska de innefatta alkohol föresten?:P kan avra farligt i samband med vatten.....:P? får se vad de blir. Men nu fan måstejag hitta mina nycklar.........-.-

--> Ibland ska man ha flyt...

Nu händer det grejer! Dom ringde från jobbet i förrgår. Fick jobba igår. När jag kom dit skulle jag prata med Mary, hon hade lite tider. Det visade sig att en tjej fått sparken, och gissa vem som fick ta alla hennes tider de närmsta två veckorna?=) Helt rätt! Moi:)

Så nu jobbar jag alla dagar de närmsta två veckorna förutom torsdag och söndag denna veckan och måndag nästa vecka. Börhar 06.30 tisdag, blir tufft efter vårruset...Funderar på att säga ifrån den tiden...men det är ju att tacka nej till 650 kronor och det är de inte värt;) Får sova när jag kommer hem!

igår fick jag jobba över också, extrapengar:) hihi:) Hade en disskussion med Fatou (en som jobbar på golvet) om en ost han skulle kolla priset på. Jag sa
-" Det står herrgård, den är blå och så är e lite blommor".
- Är du säker på att den är blå? Jag hittar en grön..
- Ja, den är blå! (fortfarande gasnka tålmodigt)
- Grevé är blå..'
-Ja, men det står herrgård! ( tittar nervöst på den långa kön som är bort till frysdiskarna...)
- Men alltså. Jag hittar ingen blå, är du verkligen HELT säker på tt den är blå?
- Men ja! Den är blå, jag är helt säker!!!
- Men jaha,,*skrattar* Då låtsas vi att den är grön för det är nog samma pris...

Hehe. Man kan ju inte låta bli att fortsätta småskratta för sig själv efter de..:p

Ny jobbardag då. 13-21.30 härligt.

//>> Josefina

>> Nu kan jag sätta bock för premiärdoppet :)

Efter en härlig kväll i fredags var det dags att ta sig till Bränntorp. Jag och Pappa hade toppendagar. Vi solade, grillade, jobbade ( jag oljade stolar, lagade mat och chock: Klippte hela gräsmattan:) Ingen större bedrift egentligen men har inte gjort de förut. Som jag sa till Sandra, jag börjar bli händig;)  På lördagkvällen efter en perfekt grillad måltid var det dags för bastu och: Premiärdopp!

16 grader var det i vattnet, ehe jag hade inte lite ångest. Men jag kom i, det finnns bildbevis, måste bara lägga in från kameran först. Jag avr nog i ca två sekunder, hehe. Före grabbarna i år iaf, wuhuu!

Kom hem, bestämde mig direkt för att byta o och dra på träning, sen vart de o glo på serier resten av kvällen. börjar bli nörd...(A)

Idag ska jag till Sandra och rida en sväng, sen får vi se hur mycket som blir kvar av kvällen:) Beccabus blir en Ängland igen, du får ha toppendagar vännen! :)

// Josefina


=> Solen skiner och jag med den (igen!)

Underbart är vädret. Igår grillades det i Sörping med Emlan, Philip och Pirre. Mycket trevligt, efter maten gick vi en promenad genom Sörping och sen spelade vi Guitar Hero. jag ligger numera på MEDIUM nivå *ruskigt stolt*. Dock vann jag aldrig över grabbarna, kanske inte såå konstigt när vi vet hur mycket dom har spelat innan;)

Sen blev de o kolla film när Philip fick pepparsprej i ögonen, det stack lite i kroppen men gud vad roligt det var att se på=) Sen körde jag och Pirre hem, eller jag körde hans bil. Hehe. Ruskigt svårkörd men vi lyckades komma in till stan och jag gjorde ännu en vacker fickparkering =9

Annars har dom senaste dagarna bestått av lite sociala aktivteter såsom glassätning, gå på stan (köpte grymmaste solglasögonen) och tja igår var jag duktig. Städade hela lägenheten iform av dammsugning, våttorkning, mitt rum har inte ett dammkorn någonstans, torkade till och med av persiennerna;) Fyra maskiner tvätt körde jag med, och disken vart klar. DUKTIGT Josefina:)

Idag åker jag till sköna Bränntorp med Pappa:) Eller han är redan där men ändå. Sola och funderade på ett eventuellt premiärdopp. I sådana fall kommer jag före grabbarna, vilket aldrig har hänt tidigare...hum. Beror på hur varmt det blir;) Kommer hem imorrn kväll igen:)

Ha en trevlig helg!

// Josefina

--> Ullared igen:)


Oj ja. Igår klockan kvart över fyra ringde Sandra och väckte mig, hon hade åkt. Klockan fem åkte vi från stan i utökat sällskap av Jenn:) Halv nio var vi nere, hittade rätt direkt:) Till skillnad från alla problem jag räknat med efter turerna med familjen Brandtberg;) Skulle tro att de beror på att vi åkte den enklast vägen, inte den närmaste;)

Hittade massa saker, ska inte dra upp allt, men en jacka, jeans, några tröjor och sådära:) Kontot ekar som Pirre sa, men det var det värt ;)  Bara solglasögon som saknas nu och ballerina skor. Måste nog göra en operation av fötterna först, alla skor verkar ha krympt, ingen passar mina megafötter. Skulle mäta exakt vilken storlek jag har på en av skoaffärerna i ullared, gissa om jag blev trumpen när min bigfoot inte ens fick plats i mätgrejen:(

Idag var en hästig dag igen, sov hos Sandra, slocknade fort igår och sov tungt. Hovslagaren (barfotaverkaren som de heter) kom så nu är alla hästar fina i hovarna utom aragorn, de tar väl ett halvår innan han blir bra, om han blir de. Pärlan blev urtjusig i sin nya vojlock, jasen fick ny sadelgjord eftersom Pärlan var för tjock, och vi red på en mysig men jobbig ridtur i värme och utan stigbyglar på slutet:) Kom hem, gick på en snabb långpromenix runt strömmen med Eme och hennes moster pust o flås, inte riktgit ändå..:P

Imorrn kommer AIK, svarta och gula ska vi stå där och vinka till förlorarna på andra sidan. Vad jag vet är de jag, Becca, StorNockis och lillNockis som ska dit:) Wuhuu hoppas de blir otten innan;)

Ska hämta min telefon imorrn med, om den nu kommit...Wie =)

\\ Josefina

=> Oplanerat är bäst?


Morgon. Jag vaknar. Känns som jag blivit överkörd av en lastbil ( inte för att jag i praktiken vet, men ni förstår vad jag menar..). Kollar klockan. Herregud. Kvart över elva. Aldrig har jag sovit så länge utan att vakna efter klockan sju!

Gick upp, bestämde mig hux flux för att följa med Kacka till Maxi och shoppa, fick med bus också:) Hittades skor, en superfin skjortklänning och ett par snygga svarta shorst. Är mycket nöjd, gråter gör väl kontot mitt, sista shoppingen för den här månaden blir nog i ullared...Sen MÅSTE jag spara. Måste hyra in någon konsult eller såsom kan visa hur jag ska göra... Annars kommer jag väl aldrig härifrån..

Annars slappades det mest, en långpromenix med Kackis hann jag med, inte klokt vad bra vi kommer överens när de bara är vi. Mja, förutom undantaget med sängen, hampus har fått två, jimmy en, jag ingen. Tycker jag borde få en men dom andra tå växte ju ur sina. DÄRFÖR fick dom nya. Men hallå? jag har växt ur min på bredden. Sover numera rakt över min dubbel, kommer aldrig få plats i en nittiosäng igen! Ge mig en ny NU!....

Imorrn går jag till skatteverket o ser till att jag får mer pengar, sen kanske jag träffar Viktoria, kankske träffar Emlan och så ska jag träna.. Bort med allt godis jag lyckades trycka i mig idag, gud vad onödigt gjort! En söndag liksom..

Nej. nu ska jag se andra avenyn i förväg i brist på annat. Missar ju på tisdag, då kan jag lika gärna förstöra imorrn. Hyllar Svt för att dom lägger ut sina program på nätet. Bästa dom kommit på någonsin, speciellt under min englandsvistelse.;) Dit vill jag föresten tillbaka mer än någonsin. Jag har ett par vackra blå, men vad jag såg var ett par vackra bruna...

// Lägger till en grej. Eller snarare tar bort. Svt hade inte uppdaterat. Kan lika gärna gå o sova. Har inget bättre sätt att spendera kvällen liksom...:/


Jag kan allt!

Haha. Så kändes det idag iaf. Har varit på citygross i princip all min vakna tid idag. hade det träligt med cp-kassan igen,lyckades få byta efter lite gnäll, men insåg snart att det om möjligt vart ännu sämre, det kom nämligen inga kunder bort till den delen av affären. Så efter en rast och lite mera klagomål fick jag gå ut på golvet o fronta. Otroligt kul tyckte en lättroad josefina:) Men vaddå omväxling förnöjer eller?Har hänt mycket och ingenting idag, blev ordentligt utskälld av en kund för att jag inte drog av två kronor på priset, hon hade ju redan hanldat för tja säg 800, hallå skippat een plastpåse om två kronor är värt så mycket gnäll? herregud...

Annars har det gått bra. var sjukt trött på slutet, några fel har jag gjort idag, men i gengäld lärt mig mycket.

Och just som jag trodde att allt skulle bli bättre så rasade allt igen. Fy fan säger jag för att man aldrig kan få ha det bra imer än två sekunder. Vet ni? Jag är inte arg på någon av er. Men nii sårar mig så jävla mycket genom ert beteende och jag undrar hur mycket det är värt att lägga energi på då? Va? Tala om det för mig? Som sagt jag är inte ens arg. jag vill bara få vad jag anser att jag förtjänar vad gäller bemötande...

Imorrn hoppas jag på att eventuellt kunna åka till sandra och älskade pärlan, men eftersom vi ringt om varandra hela dagen, är det knappast troligt. Får se vad jag gör istället. Behöver egentligen ta en tur på stan. Skulle ju ev träffa bus med...:)

Den som lever får se. Nu ska jag fortsätta min andra tjejkväll med kacka, vi har de bra ihop när vi är ensamma. Kebab var mumma för min hungriga mage som endast levt på pastasallad på hela dagen:) En mjölkchoklad väntar också.........:D

Eftermiddagen räddad, jobbet ringde. Gamla tankar...

Min döda dag blev räddad. Jag får jobba istället. 15-21.30. Great one. Pengar pengar. Hittade ett gammalt dagboksinlägg från bränntorp i påsk:

" Bränntorp


Då är man på plats i Bränntorp. Klockan är 16.27. Jag har inte ens varit här ett dygn, men jag klättrar på väggarna. När blev det såhär? Bränntorp har alltid varit platsen för glädje, har så många fina minnen härifrån och jag brukade gnälla på Hampus när han inte ville åka hit. Nu kan jag förstå honom på ett sätt. Det kryper i kroppen. Vi har inget rinnande vatten. Ja, det är sant INGET RINNANDE VATTEN. Men ska det vara vinter i Bränntorp så är det något man får leva med. Och vinter föresten är det verkligen. Har snöat och blåst hela dagen. Förra året, eller förrförra? Tog Jimmy och Hampus årets första dopp vid påsk...Nu är det is på sjön.Något är grymt fel.


Bränntorp är också stället där jag ALLTID sover. Och jag sover gott. Inatt har jag sovit typ noll. Mardröm på mardröm, vaknade kallsvettig. Jimmy väckte mig två gånger, och sen vaknade jag för gott ca 7! Ofta man vaknar sju, här kan jag annars sova till elva utan att vakna en enda gång. Jag trodde inte det skulle bli såhär. Att ingenting skulle vara sig likt. Det gäller det mesta faktiskt. Det mesta är en "chock to the system" som Julie brukade säga. Jag saknar dom. Jag saknar mitt liv där.


Under min tid i Colerne trodde jag faktiskt att tiden stannat.Allt jag gjorde vara att räkna dagarna tills jag fick åka därifrån. Jag trivdes men ville hem till tryggheten där jag trodde att allt skulle vara som vanligt. Nu, tre veckor (redan så mycket, tider går fortL ) efter hemkomst, har jag insett att det var Colerne som var en trygghet. Jag visste var jag hade folket, för det var inte många att hålla reda på. Jag hade rutiner som inte direkt ändrades eftersom det var mitt jobb. Jag hade Sian, Emma och BigCal som underhöll mig och som jag verkligen kunde prata med. Jag trodde ett tag att man måste skapa sig sin egen trygghet.


Sen kom jag fram till något annat: Man kan inte skapa sig trygghet, för den kan när som helst raseras. Allt man kan göra är att ge sin egen trygghet till andra och hoppas att man får den tillbaka. Men frågan är vem är värd att ge den till? Vem är viktigt för mig? För en månad sedan hade jag verkligen kunnat rabbla i evigheter. Åh vad ni betydde mycket! Jag sa det till er. Ni visade ert stöd gång på gång. Jag visste vad som var viktigt för mig när jag steg av planet på Arlanda. Vet jag det längre? Varför känns det som att de flesta fotspår leder bort från mig? En sak är säker. Jag tänker inte följa någon annans fotspår. Jag tog mina första egna kliv efter säkerhetskontrollen på Norrköpings flygplats den 31e augusti 2007. Nu fortsätter min väg åt ett håll som jag inte vet slutet på. Jag vet inte var jag ska stanna på vägen. Vilka stopp som kommer göras. Men någon gång kommer det att bli bra. Det vet jag. Fråga mig inte hur. Jag bara vet.


Colerne lärde mig så mycket. Jag skulle önska att ni kunde se allt mina ögon ser. Jag skulle vilja att ni kunde känna förhoppningarna och glädjen jag hade när jag kom hem. Hur snabbt den raserades och ersattes med förtvivlan när jag insåg att ingenting var som väntat med någon. Hur något i mig säger åt mig att ge fan i allt, men att ändå inte ge upp. Att inte allt ska förändra den tjejen jag en gång var. Den tjej jag kan se små skymtar av då och då. Julie sa till mig: " Det är svårt att komma hem och se hur alla har förändrats. Men tänk på vad dom ser: De ser en ny starkare Josefina som kanske skrämmer dom en del."


Men vet ni vad? Det är nog inte vad ni ser. Jag tror nämligen inte ni ser alls. Titta i mina ögon. Och ni kommer kanske, kanske se vad jag ser.  "


Valborg!

Ja. Valborg vart ju inte riktigt som planerat. Blev inringd till jobbet, 15-21.30. Toppentid. Men skam den som ger sig, lyckades ändå ta mig ut till gänget på uvmarö, klockan var ca 23.00 när jag klev in i stugan. och vilken vacker syn! Haha.
Folk som sitter och halvsover i fotöljer.. Hade jag kört i en timme sent på kvällen för o komma fram till detta? Nej vet ni vad. Försökte få lite konversationer gjorde, två timmar senare kröp häften till kojs, tre kortspel senare ( jag vart president en gång, vice två gånger, det säger inte lite om min magnifika kortspelstalang;)  så drog även tysken och karolina sig tillbaka vilket innebar att jag, hannes,macke och hampe satt kvar uppe. Fick hjälp över telefonen av rikard och gänget till att besvara frågorna i "hur fan visste du det?" .

Det ser rätt livat ut på bilderna ändå?:P
 

   <-- Lite bus    Innebär att Macke fick torka upp utspillen öl..;P

Myckt skratt, lite bus( kan bara säga att det innehöll vatten, trädgrenar och en arg munken) senare, låg även jag i sängen. Vaknade skapligt, jag och Becca var duktiga och städade allt, lovisa kom in och diskade med:) Sen åt vi en välförtjänt frukost:)



Dag för hemfärd, lyckades ta mig upp till tåget med motorcyklar, träffade mamma,ove, rasmus,melcher och Sebbe. Det var en av killarna i en av bilarna som blinkade lite vackert till mig, varpå sebbe säger " Såg ni vad den killen gjorde, han blinkade till mig, såhär *blinkar med ena ögat'". Mamma och jag skrattar, säger tyvärr sebbe det var nog inte till dig. Haha. Stackars.



Träffade viktoria, hennes kompis och två barnvagnar. Den närmsta timmen(två) spenderade jag med en bebbe i famnen vid namn jaqline(hur de nu stavas). Underbara blå, oftast glad, men alltså. Kan bara ge er ett råd. Ta inte hand om en skrikig bebis med sockervadd i handen. Kan bara sluta på följande sätt:  
Barnet får hela handen fullt med sockervadd sen hon med sina plötsligt långa armar lyckats nå, varpå barnet blir glatt och slickar i sig allt medan banvakten sakta övergår till panik, försöker få bort som mycket som möjligt, lägger i paniken sockervadden på vagnen, ja, ni kan nog tänka er hur det blev. Tja. hum. Behöver jag säga något mer? Jag rymde snarast till farmor...

Spelade kort med farmor  och sirkka, ruskigt roligt.) Vem har sagt att pensionärer inte har humor? Just nu är dom det roligaste jag har..Annars ser helgen död ut. Det bli nog jag framför datorn, jag framför tvn, jag i kassan på CG i nio och en halv timme, jag i sängen, tja ni vet. Bra helg. Och trots att min inkorg på mobilen är överfull med ett aldrig så varierande antal avsändare är jag inte nöjd. Har fått höra tillräckligt de senaste veckorna att der är mig det är fel på, att det inte är jag som anstränger mig. Fel. Ledsen. men Just nu har nii alla fel.. Har aldrig kämpat så mycket som nu. Det är ni som bestämmer vad ni ska ge tillbaka.

Annars?Tackar så mycket Hannes för ett utmärkt ställe att fira valborg på, tackar Becca,Nockis,Hannes,Lovisa,Kroon,Munken,Tysken,Karolina,Macke och Hampe för trevligt sällskap:)

RSS 2.0