Två H = hästar och härligt väder

Underbara dagar. Vackert väder, solen skiner och ajag ikapp med den. Känner mig som en ny människa. Men bara nästan. Haha. något har förändrats igen, iallafall de senaste dagarna. Imorgon är alltid en annan dag, och så länge det är jag, så är det väl tyvärr så att det som gäller idag inte gäller imorgon. Inte humörmässigt iallafall. Men vad tråkigt livet skulle vara utan olika sorters humör? Utan det här glada spralliga i mig som bara bubblar över just nu, skulle jag inte vara jag. Men utan dom där deprimerande stunderna man klagar över, skulle jag inte kunna vara mitt spralliga glada jag.
Det finns ingen annan som jag...

Det diskuterades visst i viken av min lilla beundrare som tydligen är "ganska mycket kär i mig". Mamma sa att tycker du inte Josefina är lite för gammal? Du ska se att du kommer hitta en annan tjej som är som Josefina när du blir gammal nog". Svaret: "Tror du det finns någon annan som är exakt som Josefina??
Svaret är Nej! För jössenammen. Då har jag fått konkurrens om min egen individualitet. Inte bra alls;)
 Jag är jag och ingen annan är som jag:)


Har vart i viken och vänt, och har även varit på vikbolandet och vänt. Aragorn ser bättre ut men det kommer ta tid. PÄRLAN var en riktig Pärla och hoppade för första gången sen jag fick henne över en massa diken. Inte såvrt alls. Kanske var jag som verkligen bestämt mig för att inte låta henne komma undan. Hon gick som en dröm idag...

Annars?
Jo, ska ut o springa med pappa, träna inför vårruset. Kommer inte ihåg när jag sprang med pappa sist. Way to go pappsen, nu ska du få ordning på ölmagen. Får se om dottern din pallar mer än dig? Jimmy klådde dig rätt bra sist...

Jag saknar fortfarande min kompis. Snart ska du få veta det.:)

Lite helg men mycket jobb;)

Mjo. Fredag-Lördag spenderades i stort sett bara på citygross, riktigt roligt, jag lär mig mer och mer för varje dag. har så ihmla trevliga jobbarkompisar, trivs med allihopa. Jobbade En stund med en kille vid namn christian i fredags, kan säga att han hade otroligt roligt åt mig när jag poppade upp som gubben i lådan stup i kvarten o frågade om saker. Igår fick jag jobba med Elin som är ungerfär lika glad och sprallig som jag, vi hade skoj=)

på kvällen drog jag direkt ner till viken, här spenderades kvällen i soffan. Imorse tittade min lilla guddotter in genom dörren tillsammans med moster yvonne, trevligt trevligt, vi gick på promenad. Hon har blivit så STOR!

Sen kom man hem och minsann om inte yvonnes man erik fick fart på stackars mig. Spackla, slipa, spackla slipa, så såg hela min dag ut! Var precis vithårig efteråt, nu vet jag hur jag ser ut när jag är 70;) SÅÅ skönt med dusch! Ikväll ska jag upp o spöa mormor, morfar, erik och yvinne i canasta. Mohaha. Det blir skoj. Se sk jag ligga o glo ensam framför en film och sen, tja äre nog sängen som väntar.

Imorrn ska jag till Sandra :D Ridtur väntar, hoppas på fint vädr. Imorrn ska Pärlan få sträcka ut ordentligt tror jag:)

Jag saknar min kompis

>> Time to say goodbye

Jag hatar dig just nu. Jag hatar dig för att du får mig att må såhär. För vad du gjort utan att be om lov. Jag fattar inte att du fortfarande finns i mina tankar. Du är inte värd det. Du sa att du skulle finnas där, alltid. Samma skitsnack som allt annat. Tomma löften. Hopp och drömmar som krossades. Jag fattar inte hur det kan ta så djupt. Jag hoppas helt enkelt att du inte sårar någon mer. Och att jag snart får glömma dig helt. Åtminstone dom känslorna jag bär på nu.


On the first day that I met you, I should have known to walk away. I should have told you you were crazy, and disapeared without a trace. Instead I stood there waiting hoping you would come around, but you always found a way to let me down. It's time to say goodbye....


De va då själva fan

Här har jag suttit och snällt gjort o lilla emelies blogg. Öppnade min blogg samtdigt för att kolla vissa detaljer. vad händer? stilmalllarna BLANDAS på något vänster ihop, så min header OCH ina färger förvandlas plötsligt till hennes.

Hur FAN går det ihop sig??? grr.

Hiphop är egentligen en alien?

Jaha, det lider mot ännu en helg, skönt tycker dom flesta, jag ska dock jobba, så det är sådär. Visst roligt på jobbet och kul att tjäna pengar men helg liksom det är ju helg. Bara att vänja sig. Livet är hårt som vi konstaterat så många gånger förr. Men men.

Ska eventuellt försöka ta mig ner till Viken i helgen. Tänkte passa på o visa er några av medlemmarna där nere. Hästarna är ju dock som ni vet flyttade till Sandra men dom andra finns kvar. Hundarna fick väldigt vackra ögon på korten, speciellt hiphop, har alltid trott att han är en alien någonstanns. Kanske är de sånt som bara visar sig på kort?;)

Idag ska det blir premiär på HALVARS:D Som jag längtat. Glass är det bästa som finns alltså. Mmm. Igår vart de sommarbilder med Jennifer, glass och ett STEP-pass på friskis. Så himla kul! Men svårt! Men jag satte de i finalen:) Mohaha. Vad jag är bra. Film med eme på kvällen. Jag somnade till ett par gånger, flashdance är verkligen en perfekt film att sova till. Mohaha.

Don't tell me you're sorry cause your not.. And you what? Neither am I.


Misty, sweetie, sweetie igen, Misty+ Hiphop, Pärlan, Lammungar, Kalv och sist men inte minst Trulle, senaste killingen.

Lite visdomsord..

Life is too short to wake up with regrets.  So love the people who treat you right.  
Love the ones who don't just because you can.  
Believe everything happens for a reason.  //  It sure does. Finding that reason is the challenge;)
If you get a second chance, grab it with both hands.  
If it changes your life, let it.  
Kiss slowly.  
Forgive quickly. // Det kanske är dags?
God never said life would be easy. He just promised it would be worth it.  // Se till att det blir det. Det är bara upp till dig. Och en gnutta tur kan med behövas ibland;)

Jaha. Nu ska jag till farmor en kortis, sen träffa Jenn, träning och träffa Emlan. Busy dag. Aragorn fick sina hovar fixade imorse. kraken. Han ser bättre ut redan:)

Just de. Ska försöka klämma in mamma i den här dagen med. Får väl se hur jag ska lyckas;)

Vad ska ni göra idag?=)

Njut av solen!


Hästiga dagar hos Sandra:)

Jaha så det har varit två dagar ute på Vikbolandet nu då. Två mysiga ridturer, tror att hästarna stormtrivs. Jakten på hovslagare till stackars Aragorn är äntligen slut. Imorrn bitti kommer hon, vilket gör att jag sover hos Sandra en natt ill. är väl utflyttad där snart känns det som haha.

Vackert väder och mycket vårkänslor i kropp o knopp. Nu vill vi bara ha lite mera värme. Så man kan spendera sina dagar i t-shirt =)

Tja annars ska jag jobba både fredag och lördag. Lilla gudddottern min kommer till viken i helgen får se om jag hinner träffa henne.

Ha några toppendagar i solen nu mina vänner =)

Sååå nära att få åka till Tjeckien

Japp. mamma skulle ju ner o hämta hundar igen nu då. marie var nära på att stanna hemma, pga av hennes pojke blivit opererade idag efter att ha haft av armen. Men hon bestämde sig till min stora besvikelse för att åka i sista stund. Jag fick se drömmen om två dagar i tjeckien. 8 söta chihuahua valpar, spahotell(med behandlingar) och mycket ensamtid med min mor försvinna. Men men. Imorrn ska jag ju till Sandra och rida min lilla Pärla. Hon är nog överlycklig där:) Premiärridtur. hoppas det blir fint väder. vad vi gör resten av tiden har jag ingen aning om. Det är sånt som märks;) haha. Kommer hem igen tisdag eftermiddag..

Åh vad jag väntar på 25e! Då MÅSTE jag verkligen lägga undan pengar alltså, Sluta vara slösatanten, måste börja bli sparatanten. Annars kan jag ju aldrig uppfylla flyttahemifrån-drömmen!

Förfest, Palace, Hästar och en maximal otur för lilla Josefina..*stolt*

Haha ja. Alltså. Jag är verkligen sjukt trött. Ska bara vänta till slutet med att skriva det sjukaste som hände idag. Ingen stor grej. Egentligen,. Bara något som absolut alltid kan hända just mig.

Sov bara tre timmar inatt. Det är väl så det ska vara efter en kväll på krogen.. Hehe. Sandra kom till mig efter jobbet, vi fixade till oss, plockade på oss Eme och Philip och försvann ner till martins lilla etta (tvåa?). En ganska seg, men ändå helt okej förfest. Gillar folket iaf=) Sen tog vi oss ner till Palace. inte alls mycket folk och tja. Ni som var där vet hur den kvällen var för lilla mig.

Klockan slog hemgång alldeles för snart ( eller?) och det var dags för Martin att skjutsa mig och Sandra hem till henne. Vi pratade länge trots tröttheten. Och nej, vi klagade inte när pappa kantojärvi sa åt oss att gå upp vid 8tiden. Det var dags att flytta hästar.

Kom ner till viken, här var de kaos som vanligt. Fyra hästar som ska lastas, en kalv som ska åka, en get som ska föda, djur som ska ha mat och en matsäck som ska förberedas. Det kunde ju inte sluta med annat än panik och arga miner. Killingen vart dödfödd föresten. Kraken. Så sorgligt att se mamma pumpa för livet för att få fram några hjärtslag. Men det var nog inte menat att den skulle finnas hos oss.

Men iaf. Tillslut efter vad som kändes som en evighet ( vilket det iofs också var) kom vi till Sandra. Hästarna var nöjda, Sandra var nöjd, jag var nöjd, kort sagt alla nöjda o glada. Jag spenderade eftermiddagen med Viktoria, vi åkte till hennes mamma, klippte en kebab ( ja ja, nyttighetsveckan är garanterat förstörd. Jag som var så duktig i veckan.) ( och föresten. klippte en kebab? låter ju bra att säga det. men vad jag menade var förstås att vi köpte en kebab som vi senare åt. Om någon nu skulle undra vad sjutton jag gör på fritiden..;) ) 
Nytt försök nästa vecka med nyttighetsprincipen..

Nu till det komiska. Tänk er en trött Josefina. Som kört bil hela dagen. Som råkar köra för nära trottarkanten jag kört förbi hela mitt liv. Det sa pang, bilen skumpade, jag svor, Viktoria vart rädd, jag vart rädd, kastade mig ur bilen. Japp. PUNKA. Suck. Den här dagen kunde ju inte bli sämre. hehe.

Fick panik,hur skulle jag kunna fixa det? Tog mig in på parkeringen, ringde mamma, hon sa att de inte fanns något reservdäck. Jag undrade vem sjutton som låter en bil köra iväg utan reservdäck?? HaHa. Ove sa att de fanns visst ett däck. Jaha. Ner på marken, folk tittade. Dom drog på mungiporna. Ingen hjälpte till. Dom bara gick vidare med sitt förbannade lilla leende.image232 Tur att jag gjorde någons dag med mitt missöde. Försökte bända upp skruvarna ( ja, vet att det finns ett namn, men kommer faktiskt inte ihåg.) DET GICK INTE! Grr. vad arg jag var. En snäll farbror hjäpte oss att öppna dom. Sedan lämnade han mig åt mitt öde. Viktoria stod bredvid och gapskrattade. Tillslut skrattade jag med. Det måste sett dumt ut. Två blondiner, med ett punkterat däck, den ena svär , den andra skrattar. Ingenting hjälper. Men efter att den snälla farbrorn fixat det värsta lyckades faktiskt, hör och häpna Josefina fixa det hela på egen hand, och jag kunde nöjt köra därifrån med ett segervisst leende på läpparna. Där fick ni så ni teg!

Vet ni en sak`? Det är dags att bränna historieboken. Det är dags att börja skriva ny historia. Ett nytt kapitel i mitt lilla liv. Men vet ni? Bara föratt historian kommer att få brinna på gröngula eldar, betyder det inte att tillbakabickar saknas i dom nya kapitlen. Det kommer alltid att ligga med en tillbaka blick. Men nu ska det bli så himla mycket mera blickar framåt...

// Josefina. Bara jag.

Gamla pinsamheter..

Haha. Hittade just något spännande längst in i min klädgarderob på bottenhyllan. ALLA block från sjuan. Hehe. Hel del spännande saker att läsa. Typ så har man ju ritat " i love yu" grejer över hela, sånna där härtgubbar med ögon o armar, och tja ni vet nog vad jag menar. Det bara skriker ut sjuan. Annat roligt är ju alla gamla dikter man höll på med. Bara för de sska jag skriva in några.

" A heart is not to play with, a heart is not a toy, but if you want to brke it, give it to a boy". Hehe. Klassiker. Men fortfarande sann.

"De största och starkaste makter jag vet, är skräck och kärlek och ensamhet". Helt sant. Det är synd att dom går hand i hand. Dom beror av varandra och förstör oftast varandra.Helt och hållet.

" Kärleken.. är ett barn. Kan du leka, får du sällskap. Slår du, blir du ensam. " Tyvärr inte helt sann. Ibland spelar de tingen roll vad man gör. Det vill sig bara inte.

Haha ja det var ju spännande grejer. Har ett enda seriöst arbete kvar från mina fyra år på kunskapsskolan. Dom raderade nämligen mitt konto där allt låg. Men inte sofies. Är fortfarande putt på det. 6an-9an är liksom utraderade kunskapsmässigt. Förutom alla pärmar och block med "i love you " grejer kluddrade överallt. Några korta rader om medeltiden och p-piller fanns också. Konstigt. jag kommer inte ihåg sexualkunskapen från sjuan.. Någon annan som minns?  Hehe. Iaf. Nyttigt. Känns som jag spenderade åren väl...;)

Ett långt dygn;)

Haha ja. vad sk aman säga. Igår tränade jag och Eme massor. Mina ben dödar mig långsamt idag. Undrar hur det blir på dansgolvet imorrn kväll, ska nämligen köra ännu ett pass på lunchen..oj oj. Det kan bara gå illa. Hehe.

Träffade Eme på kvällen igen sen, pysslade med hennes blogg. Får ett smatal från Sandra som undrr om vi kan skjutsa hem henne från personalfesten, och sova där. Så hon kunde få dricka en aning? Haha. Ja. Jag och EMe hade ju inget annat för oss. Hämtade Sandras bil vid tio. Åkte hem till Eme. Kollade en film och somnade halvt som halvt ( Eme helt) o lagom till det var dags att bege sig net o häta sandra. Kom ut till Sandra vid halv tre på natten typ, kollade ett avsnitt av gossip girl, somnade runt fyra tiden.

Vaknade av att det var VÄLDIGT ljust i rummet. Hehe. Och någonting som rörde sig runt huvudet. Det som rörde sig var tre hundar och en katt, attack! typ. Klockan var halv sju.

Gick upp vid halv tio,efter väldigt lite sömn, åt frulle, åkte hem, åkte ner på stan med farmor, fick en jättefiin scarf, tack tack tack, åkte hem dit och lagade mat. Jobbet ringde. Nästa lördag får jag jobba:) Pengar pengar.

Haha. Sandra i ett nötskal alltså. En sak till var de ju. Fick ett sms på träningen igår. "Hängde undan kläder åt dig om du är intresserad". Haha spännande tänkte jag. Kollade. Fick slag. TVÅ gånger.
Första gången undrade jag om det var meningen att man faktiskt skulle kunna ta på sig det där.
Andra gången när jag kollade storleken. 36?! Sen när har jag kommit i trettiosex?

Provrummet bjöd dock på två överaskningar. "hängsel" shortsen var faktiskt söta, men absolut inte min stil. Det andra? Jag kom i dom. Och dom satt bättre än 38an. Herregud. Jag vart glad. Jag köpte dom;) haha. Det får bli min stil helt enkelt.Tack Sandra för tipsen;) Tack eme för pushing och skratt halva natten:p

Nu ska jag sova tidigt idag(intwe än dock), kolla gossip girl, och tja ladda för morgondagen. Hoppas att det blir en bra kväll. Det kommer den nog bli. Jag har bra förutsättningar med Eme och Sandra vid min sida. FÖr ja, jag räknar med dig eme;) Jag kan ite gå ut nästa helg! Så ställ upp för sjutton;)

Du vet. Ja. Jag vet. Jag ska bara lyssna på det oftare.

Kriget mot råttorna

Kriget mot råttorna startade imorse (lunch) klockan 12. Klockan 13.15 avslutade det officiellt. JAG VANN! Mohaha. Vad hade jag förväntat mig. Dammråttorna har nog inte mycket att sätta emot dammsugaren. Som jag föresten ska döpa till något? Jag menar den i england hette ju Henry. Namnförslag någon?

Igår åktes det tidigit från viken..Skulle ut till sätterstad och Sandra, det var dags att rensa ur stallet lite o kolla vilket toppenarbete Sandra o hennes pappa gjort med staketen ill hagarna. Kan inte vänta på att hästarna ska flytta dit. Förstå hur kul vi kommer ha Sandra? Mohaha. Ska bli kul o se hur första ridturen går. Kanske blir om någon vecka från idag. Hästarna flyttas på lördag. jag och Sandra kommer nog vara väldigt upplagda för envisa shettisar och ev rädda stora hästar. hoppas dom går in i transporten.

Vi (läs jag, Sandra är ju något slags underbarn) har förmodligen en skaplig baksmälla att dra på. Fest på fredag. Det ser jag fram emot. Någonstanns ska det väl vända menar jag. Idag känns som en bra dag. Blir inte klok på hur mycket upp och ner det går. Men det verkar iallafall gå frammåt.

Appropå det jag skrev om igår. Det verkar inte som att jag behöver mig för att förlora min "andra mamma". Det verkar som det kan få vara lugnt ett tag nu, läs: några korta dagar.

Skulle träffat sara idag. Segisen har sovit alldeles för länge, så de blir nog att dissa henne för friskis. Måste ju dit om en timme. Innan dess ska jag, ja vad ska jag?
 
Fylla i skattelappen. SKulle jag gjort för tre veckor sen.
Ev rensa ur lite mer kläder. Om det går. Knakse jag kan få bort kartongen från mitt rum.
Se om Eme vill ge mig lite sällskap.
Hänga tvätt

Min spännande em. Hehe.

Ha en bra dag allihopa! Jus de ja Exta grattis till Eme som äntligen fått jobb:)

Puss på er!

Nyår bestämmer resten av året?

Det känns inte så konstigt men overkligt. just nu vet jag inte alls hur det ligger till. Det märker jag när jag kommer hem. Det har ändå varit över 10 år nu. Jag vet inte vad som händer om det blir allvar. Jag vet inte hur jag skulle reagera. Sorg givetvis.

Jag tror att nyår visar hur resten av året blir. Mitt förra nyår var bäst någonsin. Förra året var också toppen. Det senaste nyåret had ejag en känsla i mig som inte var direkt bra. I've got a long way to go...

Nu saknar jag dig mer.

En helg som sa svish och försvann

Jo, ungefär så kändes det. Visst. Helgen är inte slut än. Men det känns lite så. HATAR söndagar. Man får bara ångest inför att en ny vecka börjar, man vet inte vad man ska göra och tja. Gilalr inte söndagar helt enkelt. Tror inte jag komme rjobba imorrn, Ove ska visst åka supertidigt in till jobbet, och det är man ju inte spciellt sugen på direkt. Just d eja. Jag ska ner til viken igen idag. Av någon anledning jag själv inte förstår. Normalt åker jag hem runt samma tid på söndagar som jag kommer komma ner idag. Typiskt. Men men.

Igår sov jag mest bort halva dagen, och resten spenderades i sängen framför datorn. Skönt med en slappardag. Efter sjutiden någon gång tog jag mig bort till Eme och Philip, sen åkte vi till Martin och kollade massa filmer. The bank job och Underbara älskade var det. Bra båda två. En sväng förbi Max på vägen hem, valde ganska snart att philip o eme fick ta med sig sin mat hem pga alltför stort antal fulla fjolliga fmetonåringar som härjade runt därinne. Kom ut till bilen, hör en smäll, fan vad arg jag blev, dom kastade något på bilen! Jag vart superarg och nervös o skällde ut dom, dock fel kille, hans kompis hade visst slängt hans mobil på min bil. Moget? Hoppas verkligen det inte blev något på bilen. Suck.

Deprimerande igen att inte ha någr direkta planer. Ska det aldrig ta slut? Ev utgång nästa helg med, har dock inte pengar till de tror jag, allt är slut nu:/ 25e tack??

Ta hand om er. Ha en bra dag, trots att det är söndag..

// En Josefina som åter lämnar staden för landet.

Palace, Tre Brudar och en himla massa Sörpingsbor!

Hej på er!

Oj oj, vilken trevlig kväll jag hade igår! Efter att ha jobbat hela dagen med tejprullarna var jag kanske inte jättesugen på att gå ut. Men humöret gick upp i topp vartefter timmarna närmade sig kväll. Det blev som så att jag smet hem till Kristina, barndomskompis. Tänkt att vi har känt varandra så länge vi kan minnas, men igår var det premiär för mig att se hur hon faktiskt bor här i Norrköping. Tufft;) Hehe. Träffade på Tessan och Nina, trevliga tjejer, men Nina skulle tyvärr inte ut.
image230
Vi blev hämtade av en snäll fuffe, och oj sex pers i den lilla bilen, och det är inte direkt minimini-storlek på någon av oss, det blev TRÅNGT. men det gick. haha. Tog oss in på Palace, lite folk till en början som vanligt. men helt plötsligt började det ploppa upp en hel bunt med folk från sörping, kända, bekanta och ickebekanta. Haha. Det vimlade av dom, tror det bara var tysken, becca och nicke som saknades? Ruskigt kul. Vi tjejer dansade runt med alla möjliga, vi for fram som virrvelvindar mellan dansgolven. hehe. Det var PRECIS så jag ville ha kvällen:)

En viss finspångsbo fanns på bekvämt avstånd med, hehe, men kvällen avslutades på Max i sann sörpingsanda, det vill säga schysst trackande av varandra, av någon anledning var det väldigt mycket på mig igår kväll, hum, hehe men det var skoj ändå. Det var rusning när Nicke äntligen kom och skulle skjutsa hem oss alla. Stackars Nockis och Hannes fick vänta på andra omgången, jag lyckades få plats i första(A).

Ingen baksmälla idag direkt, sovit jättegott för första gången på gud vet hur länge, och tja vakande med pyjamaströjan ut och in, men tror nog det berodde på att de var mörkt, snarare än att det fanns alkohol i kroppen.

Jag undrar om allt är bättre eller sämre nu? Det är nog båda och. image231

TACK snälla alla vänner som var ute o tumlade runt på Palace golv igår, vad trevligt och ha er som sällskap! Extra tack till Nicke och Fuffe som skjutsade på alla, och tja, extra tack till Kristina och Tessan som ställde upp med kort varsel:) Och till fie förstås utan dig hade det blivit ont om, tja du vet ;) Det hade inte blivit lika roligt utan nån promille i blodet:P hihi.

Ev viken idag. Får se. PUSS på er, hoppas ni har en fortsatt trevlig helg!

P.s Att få in bilder på alla, är helt enkelt omöjligt. Så jag försöker inte ens. Har iaf en bild med flest igenkända på.;) Jag och fie också. Kristina! Jag har INGA kort på oss. Hur sjukt är det? Lika sjukt som att det var första gånger jag var hemma hos dig igår antar jag;) D.s

Långendagen med tomt i magen..

Det vart en lång dag ja. Som sagt vaknade ju tidigt,eller jag undrade om jag någonsin somnade inatt egentligen?,) Lyckades iaf vara duktig och rensa och borsta ur alla hästarnas manar och svansar, mocka, rida, och lite diverse småsysslor i ladugården. Sedan vart de p göra sig iordning för jobb. Mat halv tolv, sedan inget mer förs vid ca 8 ikväll! Fattar ni att min mage dog av hunger??

Råkade jobba över tjugo mimn innan jag upptäckte vad klockan var. sammanlagt jobbadejag över typ 45 min. Gjorde mig ingenting. hehe. Blev hämtad av fisen, och vi ko slutligen hem efter diverse pinsamma tankningsprobelm och tja nyckelproblem..hehe . Tjejer, kan ni säga nu och skaka på huvudet. Men vet ni vad? Det är just vad vi är!  :D

Vi tog långpromenix,, hade masa tjejprat, åt blåbär med vaniljglass (nu blev min intelängresåtomma mage ännu gladare:) hehe Sen diksuterade vi planer för helgen. Har inga direkt på rak arm, men tror att planeringen just nu ligger på fiddelii och josefii kväll imorrn. Mat, dricka, ev utgång, eventuell stanna hemma kväll. Vi får se. Eventuellt viken igen i helgen. Får se.

Jobbet då. Kan säga att huvudet berättade för mig att det inte fått sova ordentligt. Rörde ihop de allra enklaste koderna då och då. Men det funkade. Hehe. Nu väntar vi och ser på om dom vill ha mig eller inte. Mia tyckte jag lärt mig fort iaf. hiii:) Inga större surpriser idag. Förutom någon som betalade ca 1800 kr i hundralappar. (Asjobbigt med den knöliga maskinen). Eller ännu roligare, fem hundra kronor(eller vad de nu va) i tjugolappar! wuhuu. Spännande va?;) har åtminstone lärt ig några nya frukter. Och några nya telefonnummer till dom man ringer till när något inte funkar. Hehe. Det var en del som inte funkade idag..

Tack fisen/fie/fiddelii för en förgylld kväll! Åh vad jag har saknat dig!

// Nummer 139

I viken igen då..

Då så. Var Man i viken igen. Kom ner igår kväll efter ännu en spännande dag på jobbet. Allt gick bra, jobbade med massor nytt folk, pappa sprang förbi några gånger, Sandra och Mattias tittade också in en sväng. Minsann. Blev hämtad av Ove, kom inte ner förrens efter sex tiden. Lagade mat, sen kastade jag mig upp på Pärlan o red en sväng. Lina fick följa med på Jasen, hon var så duktig:)

Snart flyttar pållarna till Sandra.;) Då blir de mer ridning i veckorna:). Kom in och fixade kvällfika, kollade klädkatalog, och ja, givetvis ska jag väl beställa lite(A) Sen följde jag lina en bit på vägen, såg att d elyste hos mormor o morfar så tittade in hos dom. Inte varje dag jag träffar dom ju;) Klockan var halv 11, dom var nog lite chockade. Kom hem strax före halv tolv, gick o la mig men somnade inte på ett flertal timmar. Min kropp tyckte visst det var dags att vakna redan kvart över fem imorse, det var så himla ljust i rummet! hade glömt dra för gardinerna, men dom gjorde ändå ingen skillnad märkte jag senare. Gick upp kvart över sju. Det säger väl inte så lite kanske. jag börjar 14 idag...

Nu sk ajag ut o rida, o sen ta en tidigare buss in till stan så jag hinner hem till pappa en sväng. Måste duscha o få i mig lite lunch. V får se. Eller så kankse jag ska rensa ur lite kartonger. Vet inte än.

Ikväll får jag träffa min underbara FIeddelii också som äntligen kommer hem till Norrköping:D Wuhu!

Ha en bra torsdag allihopa. SOlen skiner ju ialla fall.

PLU och en förvirrad ensam blondin


Minsann. Dag två på jobbet avklarad. Inga större problem. Hehe. Beror på hur man ser det. Fick börja med att stå bakom Anna(Hulda) igen, ganska snart fick jag stå själv, och hon stod bakom. Sedan satte hon sig i kassan rygg i rygg med mig. Det var ju okej, bara att ropa. Hehe. Men sen!

Då berättade hon att hon var tvungen att flytta ännu en kassa bort. ( Av vilken anledning då?? ) jaha! Sa jag o magen pirrade.Nu blev det ju långt att skrika. Riktigt långt. Och ingen som kunde hjälpa mig med felintryckningar. Oj oj. PLU numren satte jag några till idag. Apelsiner i massor, lärde mig först sista timmen. Men nu är de borta igen. 4389? huuuum. Haha. Svårt som sagt. Men roligt. Hehe. En tant berömde mig massor när hon fick reda på att det bara var min andra dag, och jag satt själv! Det togs tacksamt emot, men ni vet, är man naturbegåvning så är man. Ha. Nej vars. Det dröjer länge innan detta kommer funka. Imorrn är inte Hulda där. Hjälp!

Håller på att spana utbildningar nu med. Hallååå kan ingen hjälpa mig? har ingen aning om vart jag ska ta vägen. Vilken stad, vilken linje? Argh! På ett sätt längtar jag bara bort från den här staden och folket, på ett sätt vet jag att mitt liv finns här. Eller vilket liv ska jag säga? Ibland undrar jag. Jag är jag. Alla andra är inte du längre. Jag börjar ledssna. Allvarligt talat. Jag hatar dig just nu. Jag fattar inte att jag skulle behöva uppleva något av det. Saker och ting börjar förändras. Sakta men säkert.

I helgen. Jahaa..Jag längtar. Även om det är långt kvar. Fredag ja vad händer då? Ska kanske träffa Eme, Phiilp, Martin och tja vad dom andra killarna hette kommer jag faktiskt inte ihåg(A). Men vet att Sörping är på utgång med, kankse kan jag tajma båda? Skulle vara skoj. Gillar Sörping som sagt.

Annars måste jag till viken. Rida min Pärla, träffa min lilla prins och slänga saker. Borde bara tömma kartong efter kartong i sopptunnan. Så känns det just nu.

Nu ska jag dunka huvudet i väggen lite till. Sen ska jag nog plugga lite mer PLU nummer. Andra avenyn. Och sova.

// J139

Citygross kassörska nummer 139

hehe. Det är jag. Iaf nummer 139. Herregud är nog allt jag kan säga om min dag. Har 1800000 plu nummer att lära mig. okej det är runt fyra hundra för att vara exakt. Men vet inte ens vad hälften av grejerna är, så hur ska jag då kunna veta? Hehe. Fick bara en utskällning under de två timmar jag stod i kassan. Det var ju hum, bra. Herregud vad lite tålamod har. Ett litet leende och en något gladare röst gör att kassörskan faktiskt känner att hon gör någon nytta. TÄnk på det. Om det tar tio sekunder extra. Låt det ta tio sekunder för sjuttsingen!
image238
Man tänker aldrig på hur man beter sig i köerna förs man faktiskt står därbakom. Man gör faktiskt sitt bästa. Sen finns det undantag. Javisst. men dom flesta är faktiskt inte mer än människor. Behandla dom inte som om dom vore övermänskliga...;)

Annars verkar folket jättebra än så länge. Imorrn blire jobb 12-16, ons 12-16 och torsdag, prövningen, 14-18! Wow. Hur ska det gå. Kom för allt i världen INTE dit då. Hehe. Ni får komma när jag kan åtminstone låtsas vara lite proffsig. Dom här fyra dagarna kan jag inte ens låtsas. hehe. Men jag har ett grymt leende i beredskap åt er. Haha. Det var faktiskt ganska kul. Tio pers, skitsura med stampande fötter, jag: Hej hej! Otroligt glatt med ett leende som sträckte sig mellan båda öronen. Dom flesta mjuknade faktiskt. Ha! Vad bra jag är :D



Annars hann jag med en sväng till farmor, träning, mat och sånt är också avklarat nu. Nu blire andra avenyn, o sen ringa sandra. Eller ska nog ringa henne först. hehe.

Puss på er små vänner!

Skidåkning, solsken, regn,besvikelser och nya upplevelser..

Ja. Det sammanfattar mina korta dagar i Sälen och Stöten. Det är så mycket som kan skrivas. Hum.

Tre dagars skidåkning istället för fyra var det. Jag skulle åka massa skidor, inte äta flera kilo godis, hitta massa snygga liftkillar, förhoppnnigsvis något roligt folk på afterski som man kunde hitta på saker med istället för att däcka i soffan med familjen, bli solbränd, glömma allt vad allt heter, ha kul och bara njuta. Det skulle vara flera meter snö, och tja vet inte vad mer jag förväntat mig. Men det var drömmen.

Men såhär blev det:

Kom till lindvallen. Vart tog minusgraderna vägen? Blötsnö och vallar, mina ben svek mig, tror de vart överansträngda för någon vecka sen på passet jag var på. Har haft ont bar ajga gått i trappor, så skidåkning vart ju en toppenhit. I slutet av dagen grät jag nästan av besvikelse. Jag orkade inte. Afterski på högis livade upp till viss del. Rydell & quick var grymt bra och gav en toppenshow! Stod långt fram med Kacka rockandes bredvid mig. kund einte låta bli att lägga mräke till alla kompisgäng som var uppe. En dysterhet som är svår att föklara kom över mig, har längtat efter att få åka med kompisarna i flera år nu. Nästa år ska det bli av har jag bestämt. Någon borde jag kunna hitta att åka med.

Två dagar i stöten, första dagen i skidbacken vart katastrof. Två timmar, sen skakade benen av utmattning, jag var så besviken! En halvtimmes paus, två åk till, lång lunch, en timme till, sen var jag körd. Backarna var skit efter lunch, 20 cm lössnö gjorde svängarna omöjliga att ta för mina trötta ben.  Afterski på brasseriet ( tror jag det heter), inte alls lika bra som högis.  Hittade till och med ett litet vattenfall från en snöhög...Som sagt. Plusgrader. Slökväll. Det började regna.

Sista dagen. Is istället, allt hade frusit på och backarna var rena isbanan. att föredra dock, man behövde inte kämpa på samma sätt. Höll oss i dom långa sköna barnbackarna resten av dagen. Det är det som är bra med stöten. Att barnbackarna är riktigt långa och sköna glidarbackar:D Åkte iväg på afterski på högis igen med pappa o jimmy ännu bättre idag. Tuffa var dom, tog upp några små barn på scenen som fick sjuna idas sommarvisa. Dom frågade en flicka hur gammal hon var. Hon svarade " Såhär". Och höll upp fyra fingrar. Hehe. Sött!

På kvällen gick vi på Lammet &Grisen en superfin restaurang som gav världens känsla av lyx. Har aldrig varit på en så fin restaurang förut tror jag. Måste upplevs! Tog buffen som kostade nästan 400kr per person. Tre omgång hämtade vi. FÖrsta gången lammfilé. andra fläskfilé och tredje oxfilé. Åh vad gott! :D Ni MÅSTE gå dit!

Idag hemfärd. BLÄ. Min pappa är en idiot i trafiken. Ännu en anledning till att jag vill åka med kompisar nästa år. Okej att köra fort. Men han kör för hetsigt. Alldeles för hetsigt. Visst. Det ligger stoppklossar ivägen i lämmeltågen. Men det hjälper inte att ligga o trycka trettio cm bakom dom o tvärnita. Som en bergochdahlbana. Dra åt skogen. han kan riskera sitt liv om han vill. men han är färdig med mitt.

Överlag då. Sista dagen, lördagen var bäst. Solen kom ju fram, Lammet & grisen var toppen, o sådära. Idag var sämst. huh. Men det var skönt att komma bort lite. Har ju trots allt längtat.

Imorrn börjar jag på City Gross. Önska mig Lycka Till!

// En Josefina, kanske på väg mot något bättre?



image236

Time to think

image225
Exakt fem minuter före det var dags att åka imorse fick jag ett mess från ängeln, kraken är sjuk, inget jobb för mig idag alltså. Det var bara att pallra sig in till soffan och fördriva tiden så gott de gick. Såg alla avsnitt av OTH. Bra det. Men jag klarar inte av att vara hemma såhär, lämnad åt endast alla mina galna tankar som sällskap. Jag blir rastlös, förtvivlad och irriterad. Jag behöver aktiveras. Tyvärr fanns det inget pass klockan 8 imorse som jag trodde. Annars hade allt varit prima. Lunchpass fanns, men då var motivationen redan borta. HUm

Sälen imorrn. Klockan ringer kl. 04.00. Härligt. Har inte gått upp så tidigt sedan jag åkte tillbaka till Colerne i julas. Känslorna jag bär på nu, är värre än dom jag bar på då. Fy. Men förhoppningsvis kommer tiden bli bra där. Den brukar bli det. Jag har ju längtat. . .image224

Lite deppig idag som ni kanske märker. Men det beror nog på att jag börjar bli lite desperat.. Ge mig något att göra?? Jag funderar allvarligt på att plugga i annan stad nu. Jag ska fortfarande söka i Norrköping. Men till och med Pappa sa " iväg med dig". Tar det som att det är dags för mig att ta mitt pick och pack och ge mig av, denna gången för en längre tid än 6 månader. Men jag vet inte. Vet inte vart min väg ska gå. Eller vart den slutar.

Jag önskar jag kunde visa allt jag tänker. Jag önskar jag kunde få bevisa att du har fel. Jag önskar att jag kunde få bevisa att jag har rätt. Jag önskar jag kunde få bevisa det jag vill ska vara sanning. Jag önskar att mina önskningar slår in. Men jag fick inte den chansen. Hade jag det, hade jag gett allt. . .

Förra året sälen. Då var jag lycklig.
image227image228

Min nya hissning: Gamla goa och coola

Äntligen har dom släppt på bloggen igen:) Helt otroligt vad tomt det kändes att inte få skriva av sig.

Jaha idag är det 1:a april. Det innebär två saker: Risk för att bli lurad, och Morfars födelsedag. Det första inträffade inte, ( NT: s försök till blåsning om att sportlovet ska bort fattade man ju direkt) och media i allmänt var ju bara att slå dövörat till. hörde också något om en typ av rökbomb med curry man skulle använda för att få ut terrorister ur sina gömställen. Hum. Tycker det luktar aprilskämt.

Morfar ringde jag nyss och sjöng för, så otroligt trevligt, vi pratade i en timme och 6 minuter. Måste ringa honom oftare. Jag har kommit på en sak. Jag älskar sånna där goa gamla människor. Min farmor är min bästa vän. Min morfar är världens coolaste, ( det tycker jag faktiskt han är grymt rolig), min mormor är en kruttant som gick ner massa i vikt på o gå runt runt i sitt rum o dansa, numera sitter hon på träningscykeln ett par km om dagen. Cooling. Min farfar var en härlig busig gubbe som hjälpte med det mesta. Det har redan gått två år. Jag saknar dig än.  Hade en tant jag hälsade på i somras med lina. Hon var också stencool. Hon sjöng massa sånger och gud vad jag skrattade. 45 min i sträck och världens kramp i magen.oj oj. Undrar om jag ska satsa på det istället? Hum. Tåls att fundera mera på...

Idag jobbades det på stokvis igen, hade turen att vara ledig igår med:) Haha. jobbiga veckor jag har. Har bara haft en hel vecka sen jag började. Andra veckan bestod av fyra dagar, tredje veckan två dagar, denna veckan två dagar, nästa vecka? Får se om jag är kvar. Får visst komma o gå lite som jag vill:)

Var ju i sthlm i helgen. ja orkar inte skriva en tre decimeter lång redogörelse, kan bara tacka alla inblandade, däribland Beccabusängeln, Nockis,Jimmy och Jeppe för en trevlig helg, Simple Plan för en bra konsert och AIK för hum en hyfsad match, med desto roligare supportrar för dagen.

Nu ska jag också avslöja el secreto ( hum stavas det så? HETER det ens så? spanskan är ett minne blott, och det knappt). Iaf.

JAG SKA TILL SÄLEN! Äntligen. Afterski på högfjällshotellet på torsdag. "Lammet och grisen" på lördag. TREVLIGT!

Jaha. Det får räcka för idag. Jag Måste sussa. Jag Borde packa klart. Jag Längtar efter att det ska bli torsdag. Jag Vill att hjärtat ska sluta slå dubbelt så fort. Jag Ber om att det blir bra väder i helgen. Jag Önskar att mina önskningar slår in, att jag kunde få mina drömmar uppfyllda. Jag Hoppas att Sian blir glad för mina brev som jag ska posta imorrn, som jag skrev för två veckor sedan. Ha.

Natti Natt!

Ett litet tillägg i det redan långa inlägget:

"Pinch punch it's the first of the month"
Heter det i England. Det är precis vad man gör. Man nyper, slår och säger ramsan. Ha. Skickade iväg mess till england för att visa att jag kom ihåg den. Fick jag svar? Nej. Hade jag förväntat mig det? Nej. Ha. Saknar dom iallafall.

RSS 2.0