Vem FAN är så fattig att dom måste misshandla för en jävla mobiltelefon?

Jag blir så in i helvete förbannad!

Igår blev min bror slagen i huvudet med ett mopedlås, av två idioter på moppe som var ute efter hans mobil. Han hade tur, slaget träffade inte i ögat eller bakhuvudet utan i pannan. Han klarade sig med ett enda stygn och tydligen med lugnet i behåll, till skillnad från mig. Jag chockades av hela situationen och hade väldigt svårt att sluta gråta. Det var inte ens jag som vart utsatt! Jag fattar inte att man ska behöva vara rädd för attgå vägen ner till ica kl tio på kvällen. Jimmy var inte ens ensam, han var med en kompis, men killarna på moppe var inte sena att ge sig på dem ändå. Några minuter tidigar kunde det vartit jag och Jenn som gått där. vad hade hänt då?

Den ena killen var maskerad, alltså tolkar jag det som att det var något som var planerat. Samma kväll blev en tant överfallen i vilbergen centrum, alltså inte långt ifrån söderledskyrkan där jimmy och hans kompis blev överfallna. Dock var det inte samma personer. Men jag undrar verkligen, och svär över hur det kan gå till såhär. Vem gör det? Varför? För att dom är uttråkade?

Skillnad är ett krogbråk, då båda parter oftast retar upp varandra. Nu var det helt oprovocerat, pang på bara. Världen är sjuk. Och jag ofortsätter ställa mig samma fråga:

Vem FAN är så fattig att dom måste misshandla för en jävla mobiltelefon?

Och jag är stolt över min bror som vågade springa ifrån. trots att han lika gärna kunde slagit tillbaka, och förmodligen vunnit det hela. Och jag är stolt över att han är så stark som klarar sig igenom det hela på det sätt han gjort.


Juldag = Great fun!

Okej dagen var  skitlång, 11-20 på jobbet var segt. Väldigt segt. Pratade med en gubbe som var i korven i ca en halvtimme av min dagliga timme där. Förstår ni hur DÖTT det var?? Dessutom bråkade jag lite med min inte så omtyckta kassaledare som driver mig till vansinne. Linda min ängel i förbutiken piggade upp mig med att ge mig min belöning för mina 71 sålda trisslotter! Ett paket och en ask noblesse. Paketet visade sig innehålla sju st jullotter ( vann 10 kr på en), ett nyckelband, ett svettband och dam dam dam dam! Två biobiljetter! TUSEN TACK :D

Det var att sminka sig för kvällens festande på jobbet medan jag väntade på skjuts, har aldrig varit så snabbatt göra mig iordning! Hade 40 min på mig att duscha, raka benen, sminka mig, fixa håret, välja kläder, packa väskan OCH äta. Fattar ni vilket rekord detta är???:)

Blev hämtad av en full bil med folk jag egentligen inte känner så väl men vi hade jäkligt kul iaf! Massa roligt folk på otten, och jag säger bara oj vilken kväll! Mot slutet blev beslutsångesten total. ev framtid eller impulsivitet?? Ja, ni som känner mig vet ju vilket jag valde. Kanske ångrar jag mig lite idag. Eller kanske inte. Jag vet ju vad jag fick men inte vad jag gick miste om....Nåväl, är det menat så kommer det tillbaka.

Idag har vi firat jul med pappa, har fått massa fina paket :) Mycket trevligt har de varit, trots en del baksmälla och trötthet har jag tagit mig igenom dagen bättre än jag kunnat drömma om.!

Nu blickar vi frammåt mot ett spännande nyårsfirande!

God Jul

God Jul allihopa!

Hoppas ni har haft det bra och att ni fått träffa tomten!
Jag har haft en toppendag!
 Just nu spelar vi guitar hero world tour, man sjunger, spelar gitarr och trummor, hur kul som helst!

Imorrn väntar jobb 11-20, sen blir det palace :)

En toppen dag där någon måste ha bytt ut min häst!

Igår gick jag upp tidigt för att åka till Johanna i Sörping. Därifrån tog vi bil ut till hästarna, och vi hade äntligen vädret med oss! Det var lite kallt först, men vi kom ut ganska snart och gud vilken ridtur vi fick till! Johanna lärde mig ett litet knep och vips utan någon större ansträning gick både pärlan och Jasen som rena dressyrhästarna! Det var helt sjukt, jag kunde inte sluta le! Min pärlahäst krökte nacken i en vacker båge och vilket steg hon fick, wow!

Sen åkte vi in och firade med en kebab på skarphagen, vi hade så himla mycket tjejsnack alltså! Sen vätnade jobbet 16-22.30 som omväxling, och tiden gick fort :D Vi busade ltie med, la in massa julkort i mina kära kollegors skåp, hoppas dom blev glada:D

Efter jobbet åkte vi hem till johanna, käkade lite och efter mer tjejsnack och något som växlar mellan frustration, besvikelse och lättnad, somnade vi helt utamattade frammåt halv två!

En toppendag helt enkelt! 

Jag älskar min Pärlahäst!


Rött blev till is.

Och så förvandlades det bultande röda till is en gång till. Alldeles för lätt att slå i kras. Någonstanns inne i huvudet sitter den lilla rösten och säger I told you so. Varför lyssnade du inte? Jo, för när det en gång kommer ett dunk därinne som är hårdare än dom normala, finns det inget annat man vill uppleva.

Jag kommer att gå igenom detta igen och igen och igen, för att någon gång förhoppningsvis få slippa låta det sluta i besvikelse. . .

Give me The Man

Twilight på bio nyss med Kristina.
Wow.
Var det bara jag som ville hoppa in genom duken och kyssa killen eller?
Herregud. :)


// Josefina
- Som NÄSTAN är uppe på dom rosa fluffiga.
Det är bara en liten liten grej som drar ner mig hela tiden.
Dags att göra sig av med den? Eller ska jag se till att den lyfter mig istället?

Ett litet ps. Jag sålde 71 trisslotter på 6 timmar idag. Har jag inte varit duktig? Synd att jag inte började så när trisstävlingen började, då hade jag garanterat vunnit:) Men jag kommer få något ändå....Vet bara inte vad???:D

Äntligen:)

Äntligen ska jag ut till "Pärlahästen" som Mathilda sa:) Idag blir de en långtur, och vädret är ÄNTLIGEN på vår sida:)


Veckan som gått

Åh det var länge sedan jag skrev nu. Sitter aldrig vid datorn längre, men det blir det snart ändring på! Sandras pappa har fixat min dator:) Jippii:) Nu ska jag se ifatt alla Gossip Girl, Andra avenyn o den där nya serien med massa siffror, ni vet den nya beverly hills:)

 I förra veckan var jag uppe en sväng hos bus i sthlm, hade några avkopplnade(?) dagar och kom hem lagom till en överaskningsfest för lilla ebccabus som nu blivit stora tjejen och får gå på systemet själv:) "Alla var där" o det var dom nästan, utan jenn och macke faktiskt. Skullen jobba lördag 10-20 men kunde inte låta bli att följa med ner på palace. Det var skoj men ganska dött:P

Jobb på lördagen var den värsta dagen jag tagit mig igenom, dessutom skulle jag ut på lördagkvällen ocksp, grät nästan av trötthet när jag kom till kristina, men lite mat och glädje gjorde susen;) Dock var otten helkasst så vi gick hem tidigt. Kankske lika bra:P

Nu är jag inne i en jobb(ig) vecka, mån,tis,on,fre. MEN . Ledig helg! :D Lördag spenderas med mina tjejor, åh vad jag längtar! Jennjong kommer äntligen hem, becca,eme,effi?, karro och jag ska ha vårt årliga julstök hos jenn, som avslutas med grinchen:D Just det eve och marie kommer med:) Tihi! Det var alldeles för länge sen vi sågs alla vi tjejer!

Nu var de så att jag tänkte vara duktig och köra lnchpass idag, men nej inga passs var det pga av julschema. Great! Får köra på storstädning( OSm om det kommer hända, ajg vet ju att det blir frukost framför datorn, insvept i täcket och andra avenyn nån timme eller  två. Sen kankse jag åker till farmor :)

Ta hand om er! 

 Puss & Kram
                                                                                                                                                                             Josefina

Fundering

Du säger spel men kör på pass. Det gör att jag ser rött, ibland blått. Ibland blir det bara svart. Jag skulle ju vilja se i rosa...

City Gross personalfest!

Ja Jäklar det vart en trevlig kväll! Efter fredagens sena kväll hemma hos Kani (Han bjöd mig, Kristina och Josef på fantastiskt god mat, kock som han är:) ) så var jag mycket trött på lördagen. Dock tog jag mig ner till stan, träffade Carro och Felicia och vi gick hem till Carro. Ida joinade, stackars Biniam som enda kille:P Han fickinte många minuter i badrummet;)

Taxin kom halv fyra, kändes sjukt att börja dricka redan då! Men men. Kom till CG massa folk var där och vi sörjde med de som var tvugna att komma efter pga av jobb, men de kom faktiskt bara en halvtimme efter oss! Andreas berättade endast att vi skulle sätta oss i bussen, men väl där en halvtimme senare berättade han vart vi skulle:

Karlsbergs Bryggeris lokaler i Bromma! Tillsammans med Brommas och Kungens Kurvas butiker, plus nån EKO från nånstanns, vi var ca 300 pers. Andreas bjöd på dricka i bussen. kön till toaletten kom gaaanska fort, haha. MYCKET trevlig bussresa upp med massa skratt. Kom dit (vi var först) ganska snart kom dryga brommapojkar och försökte, ja va ddom nu försökte få sagt med sina sånger, o efter en hel del mingel vart det julbord. Två dricka till maten, plus fem drinkkuponger var definitivt nog med dricka för hela kvällen! ;)

Sen vart det party helt enkelt, dans, tjejsnack en hel del med Catrine, karaeoke ( inte för mig) och självklart en hel dans, bla en del bugg med Chrille, usch jag blir bara yr i huvudet! ;)

Klockan kvart över ett ( egentligen alldeles för tidigt, men jag vart sjukt trött när jag satte mig ner kl 1 så jag väntade bara på att bussen skulle gå), så satt jag iaf där bredvid Chrille och oj vilken härlig huvudkudde jag fick.

Det vart tyst på bussen ganska fort, bara stackars Chrille och någon mer som var mer partysugna. Dock tvingade jag honom att sitta stilla, (jag sov ju! ) så även han segade väl till vartefter. Kom till norrköpings resecentrum strax innan halv fyra, tog taxi med Karin och Andreas, vilken han bjöd på, jag har en jäkla bra chef alltså :)
 
Megabra fest och stämmningen idag på jobbet var rätt bra alltså:) HIhi.

Tack Andreas för bra fest !!

//'
Puss Josefina

RSS 2.0