Inventering @ CG aug 2009

Dags för halvårs avtämmning! De flesta fasar för denna dag, jag välkomnar ett avbrott från kassan..Lättroad? Javisst.

Dagen började på bästa sätt. Chefen samlar till möte, svamlar fram lite ord, låter lite hes, vad nu?? Klämmer ur sig en ursäkt " Varför är det alltid bara jag som har kalas dagen före inventering?? " Ljuset går upp för alla! Han är bakfull! Haha. Nej men oj då! Han ser ut som han ska svimma. Eller spy! Oj han sätter sig ner på huk! Alla skrattar. Han famlar i luften, får tag i en stol som stöd. Flåsar, suckar. Oj. Vad vi skrattar! Och sedan reser han sig, säger att Micke väntar därnere, gå ni, jag ska hem och lägga mig en stund. Ehee. Andreas är kul ibland. Undrar vem vi får som efterträdare nu när han slutar?

Iallafall. Blev uppdelade efter schema denna gången, som tur var fick jag vara med Carro Möller, och tre från kfum, Faton blev får "boss" hehe. Kul! MEN. Kom jag på. Det innebär att vi får räkna vad, just det! Konserver! Fan...



Carro räknar..


Jag räknar...Finns det ett slut? (623 tonfiskburkar. Det var det högsta antalet igår)


Fick Sara till hjälp när vi kom till pasta korgarna..=)



Carro gillar visst att räkna pasta.. Hon strålar ikapp med solen! Hihi





Jag gillar pastan.. Den går inte sönder lika lätt som olivburkar. Man blir iallafall inte blöt om fötterna så man måste byta skor..Klumpedunsan..



Mumma mat. Eller? Inte vad jag hade hoppats på men är man hungrig så..



Världens roligaste chef, ser rätt nöjd ut. Såg inte mycket av hans vanliga gnälliga jag. Undrar varför? Åh just de. Han fick ju ha sällskap av två snygga tjejer;)



Det vart fnittrigt dagen igenom..



Och så här trött var Carro klockan 21. Haha. Hon svamlade tydligen på slutet enligt mina källor. Nåja  hon had ejobbat hårt ju:)

Hade tur. Fick gå hem redan 22. Och då hade vi spenderat mer än en timme med att plocka skräp och varor. NU är vår butik fin fin;)

Undrar om jag är där nästa gång? Säkert.

Lyckad dag

Igår öppnade jag kassan, var trött men det gick. Och det var rätt roligt. Faktiskt. Kan bero på att viss personal från jysk håller på med massa pinsamheter, haha. Knäppisar. Jag blir generad faktiskt. Brukar inte hända ofta längre! ...

Skulle sedan ha åkt och tvättat bilen, men vart så himla sugen på att åka till hästarna, fick med mig Linus för hans premiärtur! Hatar att erkänna det, speciellt efter hans rethumör igår kväll, men han var faktiskt imponerande duktig för att vara tvättäkta nybörjare! Börjar undra om det är så äkta?;) haha. Det var nog modet som gjorde det mesta tror jag, vi skrittade, travade, galopperade, och tyvärr så hoppade inte jasen över diket, hade varit roligt att se linus hängande över halsen på honom!



Semlor från City Gross blev belöningen. Med vaniljsås i istället för mandelmassa.


Mums sa jag, Linus skrattade mycket åt mitt kladdande. Bara för att jag inte har lika stor mun som han...



Mihi. Bageriet idag, sedan kassan hela långa dagen. Somnade hos farmor. Skulle ut och skakat mina lurviga nu(varför säger man så, jag har inget lurvigt på kroppen?:S), men det ser ut som att min tid på dansgolven i stan är över så länge vi inte får finbesök, längtar. EN viss fröken från belgien kommer nästa helg till sthlm. Två blondiner kan bli farligt, om vi kna få n detta i schemat! Hehe.

Det blir en tur till snövel ikväll med bus, för att se nya kissen. Imorrn väntar inventering. Hoppas jag får en bra kompis att räkna med. Och att jag får räkna godis 8-)

Puss på er.


Wish I could keep you much longer

Åh darling. Jag vill inte att du ska åka. Men jag vet att det är så det måste bli! Min sommar gjordes av dig. Konstigt eller hur? För några år sedan tyckte vi inte alls om varandra. Du tyckte jag var en bitch. Jag yckte du var konstig. Haha. Det visade sig bli himla bra iallafall. Och jag vet. Att jag redan saknar dig. Trots att du inte ens åkt. Hösten kommer bli mörkare i år...




Jennjongen<3 Tack för i sommar! Se till att INTE fastna för någon grå tråkig fultalande tysk. Usch. En sjöbuse. Absolut! Men dela med dig i så fall! ;)

Blogg från en kassörska

Hörreni kära vänner. Funderar på at starta en blogg enbart om jobbet som kassörska..haha. Bus kan säkert hjälpa mig, så även emlan. Där kan vi berätta alla saker vi måste få ur oss om våra trevliga,otrevliga, galna, korkar, coola,idiotiska, mysiga, gulliga och otroligt irriterande kunder! Vad tror ni? :)

Idag var det lönedag för i princip alla i vårat avlånga land. Vilket innebär människor i vår affär. Många människor. Människor till förbannelse emellanåt faktiskt. Ska inte klaga, utan kunder finns det inget jobb till mig. Men alltid skönt att känna att 15 kassor räcker till, att man inte skulle behöva fem till!

Idag var jag med om tre händelser som jag minns lite speciellt sådär.

Första: En kvinna och hennes förmodade särbo kommer fram och ska ha allt på tre kvitton, ett var och ett till en, hum kvinna tror jag att jag kan säga. Hon hade en cpskada, ni vet ju hur dom ser ut. Hon var så söt! Dom har ju ett speciellt utseende, men den här tjejen/kvinnan såg nästan skrämmande gammal ut. Känns konstigt att säga detta men har faktiskt inte sett många "äldre" med cpskada. Eller vad det nu var. Utvecklingsstörning heter de kanske?

Iallafall. Hon var så gullig, hälsade på mig, tog i hand, pussade mig på handen och sa till kvinnan som var med att jag tyckte om henne, och hon var så lycklig! Åh. Sådant berör! Även om jag har bakterieskräck och tvättade av handen sen..

Andra:  Det mest oförskämda jag sett!! På riktigt! Många kunder kommer fram och pratar i telefon. Jag har faktiskt inget emot det så länge jag kan få kontakt med dom utan att känna att jag stör. De flesta brukar säga vänta till den de pratar med när de märker att jag är redo att betalt. Inte denne man! Han sa inte ens hej, tittade inte ens på mig. Och när jag frågade artigt och försiktigt om han ville ha på beloppet, vet ni vad han gör???

HAN STOPPAR FINGRET I ÖRAT!
Wtf! Hur i helvete kan man göra så. Ursäkta mig men så gör man inte. Vart sur och hade absolut mosat alla hans varor ordenligt om det inte vore för att hans döttrar redan packat allt. Jävla idiot.

Tredje:  Jyskkillen kommer in och som vanligt får han  mig på bra humör. Gillar när stammisar kommer in och bara är trevliga, skojiga och härliga.

Plus i kanten:  Johanna kom till jobbet, har inte sett henne på alldeles för länge!<3

Ni förstår mina dagar va...Välkommen till Citygross! ;)


42 sidor och säkert...

1000 kryssfrågor senare! Överdriver inte. Det jag pratar om är Sifoundersökningen...Fick den, glömde bort den och erbjöds som en spark i baken två biobiljetter eller något annat, vad de nu var. Bio tar jag ju såklart, älskart! ;) Nu är jag klar, tror det tagit ca 2 timmar sammanlagt att fylla i hela.

Bra jobbat fröken =)

Tipsa och få en fotobok!

Just nu finns det ett erbjudande från  FUJI direkt! Tipsar man om fotoboken i sin blogg får man en gratis, och det måste vi självklart prova! En fotobok är något lite bättre än ett vanligt fotoalbum! Här har du möjlighet att skapa dina egna ramar och din alldeles egna design på sidorna! Lägg in texter, ramar, vrid och vänd på bilderna, välj hårt eller mjukt omslag- Bara din egen fantasi sätter gränser! Det går i princip att ha hur många bilder som helst, så ta chansen att föreviga dina bästa minnen!  Gå in på http://www.fujidirekt.se/blogga/ för att anmäla intresse, eller på http://www.fujifilm-fotobok.se/ för att läsa mer!

Själv tänker jag skapa kompisboken med "tjejligan". Mina underbara tjejer och jag har varit med om så mycket, nu ska det finnas att bläddra i:)




Girls just wanna have fun

Love my chics! Hade en toppenkväll igår. Började hos Bus med god mat, tjejsnack och vin! Sedan blev det Bishop där jag rockade loss mestadels på egen hand. Jag kan ju omöjligt sitta stilla när det spelas grym musik hihi. Det regnade ju väldigt mycket igår, och tillslut gav jag upp att inte bli blöt.. Att jag plattat håret en halvtimme fick va, ut i regnet framför scen med Isaac som kom förbi en kortis, som strax byttes ut mot Eme när han skulle gå! Kvällen avslutades på Vinkällaren som var hur mysigt som helst, dit går jag mer än gärna igen!

Min kudde var underbar sen vill jag lova. . . Klockan stod på 03.10 sista gången jag tittade. Naturligtvis vaknade jag 45 min före klockan imorse, 08.12. Ingen ide att somna om då, man blir ju astrött. Tio timmars jobb senare och jag känner mest för sängen. En kort utekväll idag med Becca och Jenn, träffade Sara o Karro på trädgårn med. Mys! Älskar tjejkompisar ibland. Okej för det mesta! <3


Jenn, Jossi, Becca, Eme, Evve, Karro =) (Förlåt för kaninbilden Jenn. Vet att jag lovade...)

Bus,Jenn och Jossi


Slurp


Tjejligan


Så kul hade jag ;)



På Bishop Arms -  Girls just want to have fun. And so we had..=)

Tack för en underbar kväll brudar!<3


Ps. Min lön = tre bokstäver. O M G. =).

Avslöjandet ni väntat på..

Nämligen storyn bakom min ompratade HERMAN! :)

Herman är en vänskapskaka som skickas runt från person till person. När man får Herman ser han ut såhär:



Sedan ska man i tio dagar ta hand om Herman. Man rör i honom några gånger om dagen. Efter 4 och 8 dagar fyller man på honom med mjöl, socker och mjölk. Den nionde dagen delar man upp honom i fem delar. Fyra ger man till sina vänner, den femte behåller man själv. Tionde dagen bakar man Herman. Tyvärr hittar jag inte bilder från smeten som såg väldigt smarrig ut. , Man har i bla kanel, socker, choklad och äpplen..

Och resultatet blir:


Mumsigt va? Pappa och Kacka sa att de skulle vägra äta den eftersom man har den framme sålänge. Såhär såg kakan ut när jag kom hem från jobbet dagen efter:



Herman var mums! Lite vanlijsås till kommer bli kanon... =)

Sometimes life's giving you a smile without asking for anything in return..

Har haft en kanondag! Passet ska jag hämta om 5 arbetsdagar, sedan finns det inte längre något som står i min och Annas väg till Tunisien!

Var och köpte min nya foundation, ska bli spännande att se om den funkar, köpte dessutom ett fotoalbum, för nu jäklar ska mina 200 framkallade kort in i album! Börjar med Colerne-bilder. Minne<3

Åkte och red med Monika, Jennifers mamma. Jenn följde med för att sitta o läsa i solen medan vi roade oss på hästryggen och det gjorde vi! Hon var kanonduktig och kommer få finna sig att följa med fler gånger när Sandra och jag inte tajmar varandra, vilket vi sällan kommer göra framöver förmodligen..:/ Men Men.

Jasen gick kanon och var väldigt glad över att få komma ut igen, skutt skutt sa det! Pärlan däremot var ingen pärla idag,, hon har tagit över jasenfasonen med att hoppa ner baklänges i diken, och lagt på sin egen del som innebär stegring så fort man rör henne med tyglarna....INTE KUL! Det här var en engångsgrej eller hur pluttan?

Nåväl, en glass på hemvägen och har njutit av det underbara vädret, sedan blev det spontana inslag iform at att åka mc med jenn+päron till sörping för ännu en glass. Wuhuu:) Där har ni min Pärla, Jennjongen gör mina dagar verkligen! <3


Bjuder på en bild från motocrossen i söndags...<3


Nu ska jag njuta av min bok, Herman är färdiggräddad, imorgon kommer bilder+förklaring om vem Herman egentligen är...Spännande va? =)

Sov gott  J*

Underbart kan livet vara ibland

Åh jag är så nöjd! Har haft en av dom bästa helgerna den här sommaren =)

Den har innehållit sammanlagt 7 timmar sömn sen fredag morgon, en förfest, ett ottenbesök, ett hugobesök, en efterfest, en tiiidigt morgonpromenad hem med frulle på mc d, en hsb dag där det bjöds på mycket aktiviteter och unehållning, god mat och bästa sällskapet! Jenn och Farmor: ;)

Den har också innehållit en fest i ett sjuttonhundratalshus, en besvikelse över att jag inte längre känner min vän som förr, mycket dans, mycket snurr med Gustav, gott vin med Jenn, av min helgönskan fick jag den gånger tre, och !  Idag var vi på Motocross SM!  =) Kuuuul! Jag, Jenn, Jenns pappa Putte, Linus och hans bror viktor. kul kul kul!

Ska ta tag i inbördeskriget i rummet. Och får inte glömma att röra i Herman! Mer om honom imorrn eller så! =)
Ikväll är det film hos Jenn, med sällskap från Linus, Karro och Keski =)

Bjuder på bilder från förfesten. Säger bara en sak: Fråga inte! ;)







Vi är ju sötast i världen. Haha.


I gotta feeling

That tonight's gonna be a good night! =)

Ni träffar oss på Otten.

Där rök min välplanerade trevliga dag...Tur! (del 2)

Haha. Min dag vart sjuk. Gick upp iallafall imorse, fixade frullen, trodde jag. Råkade bränna kastrullen med gröt så himla illa att jag faktiskt gav upp stålullen och köper en ny...Allt gnuggande med stålullen gjorde att jag blev sen...

Rusar in på jobbet med tre minuter tillgodo(ska hinna byta om), och inser att jag glömt nyckelknippan! Och vart då, om inte i dörren till soprummet, dörren bredvid vår portdörr. Det var bara att vända! 20 min försenad var jäkligt bra jobbat, och 20 minuters försening innebär 20 minuters övertid när man slutar..

Hann med en snabbsväng på maxi på lunchen, fixade foundationprover, och kan inte annat än älska kicks för deras personal:) Dock pratade vi så mycket att jag blev sen igen ( Jag VET! SEN är mitt mellanamn). Hann dock sno en bit tårta som jag gömde i min matlåda, denna vecka slutar alla våra sommarjobbare på golvetm(därav tårta) som vanligtvis går i skolan. Trist, det var roliga grabbar...

Kvällen avslutades perfekt med film ihop med Jenn och Eme, " En shopaholics bekännelser". Mycket bra film faktiskt=)
En liten tanke till fröken Kanerva: Tror det kommer gå fantastiskt bra, du vet att min magkänsla inte har något negativt att säga om detta;)

Nu sova, tog extrapass imorrn, kör 9.30-18.30 igen. kassan idag tog död på mig efter tre timmar, och den där glädje över att gå till jobbet är HELT borta =(

Godnatt mina underbara!<3

Där rök min välplanerade trevliga dag...Tur!

Tur! Att jag missade den? Nej för sjutton! Tur att jag råkade vakna, så att jag råkade komma på att jag skulle släpa mig upp för att kolla så att jag säkert inte jobbade idag,och för att se om mitt extrapass imorrn(som jag tror är imorrn) ligger inskrivet. Fick en chock!

Jobb 9.30-18.30. Och vet ni vad? Min id i förbutiken är över! :( Detta är en kassatid och insåg just att jag inte har fler förbutikstider. ..

Dessutom vaknade jag ju alldeles för tidigt! Tänkte vara lite hurtig, antingen åka o simma innn jobbet, eller gå en powerwalk. Inser att det är 16 grader ute. Jag håller på att bl förskyld så ingen bra idé med simning då. Planerar in en powerwalk. Och ser att det regnar. En hel del. Okej dugg. Jag omplanerar igen. Till en stor lyxig härlig frulle, med gröt, ägg, riktigt goda mackor och så ska jag se film nån halvtimme.

Åhh! Skulle ju ridit, badat, solat och haft  mig med johanna! Sen skulle jag och Jenn styrt felician (bilen) mot linköpiing och träffat effi, som jag har sett typ en gång på ett år. Åhhhh!

KOm och gör mig glad på jobbet? Please?

Ev.. utebio ikväll förresten för dom som är intresserade..

Pussen på er iaf<3

Back to life

Borta bra men hemma bäst heter det. Ibland stämmer det inte riktigt. Har haft en toppenhelg och även om vädret inte tillät bad och solande idag, vart dagen precis lagom. Att komma hem var trevligt i ungefär 20 sekunder. Gud, jag måste bort härifrån. Alla planer som smiddes i helgen om att jag faktiskt skulle kkunna bo hemma tills januari eller så, bara för att kunna åka till Aussie och börja ett nytt liv, dog direkt. Mer negativa, dryga personer får man leta efter. Dom är är tydligen så missnöjda med sina liv att dom måste låta det gå ut över mig. Tack så mycket!

Brorsan var smart han. Han sökte till Arvidsjaur, för att göra lumpen. Han tyckte inte kvarnen(linköping) var tillräckligt lång hemifrån. Och stunder som denna, är jag sååå beredd att hålla med...

Godnatt säger jag. klockan ringer 05.50 imorgon. Back to life as i know it...

Det är så underbart att vara ledig!

Åh jag älskar mina dagar just nu, även om jag är lite illa till mods och längtar iväg till äventyret. Befinner mig i sthlm hemma hos Chrissen för stunden. Eller sthlm, är i sigtuna, en mysig liten(?) håla, som påminner om krokek och svärtinge därhemma.

I fredags efter jobbet blev det bad i morängen, sen på kvällen blev det underbar middag i det vackra huset vid sjön med Jenn, Niklas och Love. Wonderful. Känner mig så harmonisk där, sjukt konstigt. Lördag morgon och det bär av till sthlm, där jag möter upp Chrissen och vi går en sväng på stan, innan vi fortsätter till Grönan. 

Åkte insane! Så sjukt kul! Jag var livrädd, alltså här pratar vi skräckslagen! När vi kom ner efter 75 sekunder var jag i chock, mina armar hade domnat av från fingrarna till axlarna och det stack sådär obehagligt i dom. Huvudet kändes konstigt efter att ha flängts runt åt alla håll och kanter. Och jag var likblek. Sen träffade vi Anna och Christoffer, vilket var otroligt roligt, länge sedan jag såg fröken Kanerva. Och att se dom ihop gör ju vem som helst lycklig och aningen deprimerad.  Åkte en hel del, käkade, såg darin och starpilots på genrepet inför sommarkrysset. Åkte Insane igen, med Anna denna gången. Nu visste jag vad jag hade att vänta och jag skrek av rädsla snarare än skräck, blandat med förtjusning. 

Att slutligen komma till Chrissens lägenhet var underbart, jag var trött efter fredagnattens korta sömn och den långa roliga dagen! Somnade alldeles för fort tydligen, Chrissen kunde tydligen inte sova och sällskapet han fick var en snarkande Josefina. Hehe. 

Idag var jag ensam eftersom Chrissen jobbar ett dygn, så tog mig hela långa vägen till Kista, har köpt jättefina kläder och är såååå stolt över att ha lyckats med alla byten av buss och pendel. Nu kurrar det högt i magen så ska ta den kilometerlånga promenaden ner tillvattnet och "centrum" och se om det finns någon god mat till mig på någon uteservering eller så. Jag HATAR att äta själv, men vädret är så underbart så kan inte låta bli! 

Imorrn blir det sol och bad, innan jag återkommer till bondestaden. 

Hoppas ni njuter som jag. Jennjongen, jag vill inviga mina nya kläder på dansgolvet snart...<3

Förresten! Förlåt för det långa inlägget!;) Typisk mig att ge er en uppsats. Så sätter. ;)



Något så härliga dagar

Har ju varit otroligt deppig men som mitt horoskop sa: " Mycket bekymrar dig nu, och du kan inte riktigt slappna av förrens all är löst. Trots det hanterar du det väldigt bra..." och så vidare. Stämde mycket bra. EN infall med ett kvällsdopp i klarsjön igår med efterföljande kvällsmat på kajen i sörping ihop med Tysken,Munken Hannes och Karolina, och Jenn då såklart, min pingla., Väldigt härligt må jag säga. Kvällen med tjejerna på fräcka, trådgårn,hugo, var också skoj, så länge sen vi träffades allihopa! Åh!

Idag efter jobbet blev det morängen med Jenn, Zuha och hennes kompis Sara, även munken och hannes kom dit. Skönt! Nu är det äntligen sommar för mig! Ikväll ska jag till det vackra huset vid sjön en sväng, imorrn bär det av till chrissen i sthlm och grönan väntar! Anna o Christoffer kommer med dit verkar det som=) Lite shopping ska jag väl knappast ha några problem med att klara av, mitt konto kommer gråta, såklart. Men jobbar man överlever man;) Återkommer måndag kväll, har nämligen tredagarsledigt! =)



Min underbara vän och jag i våras när solen började titta fram..=)

Förändring?

Åhh! Jag hatar när detta smyger sig på. Det lilla otäcka monstret. Ett rött litet fanskap som sliter tag i mig  nån gång i månaden och gör mig skitledssen. Verkligen! Känner mig ensammast i världen, speciellt nu när mina fina flyttar snart, några har jag valt bort, några har valt bort mig och usch! Jag ser mörkt på hösten som kommer.. Brukar ju vara positiv och kanske blir jag det igen, men blä.

Jag vill ha Förändringen med stort F!

Jag orkar inte med att bli besviken hela tiden, och eftersom ni är så många så är det nog hos mig felet ligger, och jag undrar verkligen vad det är. Eftersom ni tycker det är värt att leka med mig som ni gör menar jag. Säkert förtjänar jag det. Eller? Så fan heller. Är trött på att bli pissad på. Jag förtjänar bättre. Ingen är perfekt, varken ni eller jag. Men ni kan bättre. Om ni vill.

P.S. I Love You.

Kan vara världens vackraste film om kärlek.

P.s (2). Jag har nu flyttat hem igen, lämnat katten Skrutten till hans ägare som älskar honom, som tar ut honom i timmar varje dag, som låter honom gå överallt, kökbänkar,sängar,spisen, kylskåpet...FÖresten hittade jag honom i handfatet imorse. Och när jag duschat hoppar han alltid in i duschen. Fast han  inte gillar vatten...Och han kommer inte bli hatad för hans jamande hela mornarna. Eller hans ständiga hårande. Eller hans kramar...

OKEJ! Jag kommer kanske sakna krabaten en aning..

Ute och slarvat igen =)

Nu har jag varit ute och slarvat igen, haha. Efter jobbet igår, åkte jag direkt med pappa och skrev på papprena för bilen. Numera är jag alltså bilägare:) wuhu! Sedan bar det av hem för mat , och vidare till Chrissen för kvällens party.

Fick pyssla med alla tjejgrejer hos Chrissen och tjuvlyssnade mycket och gärna på deras killsnack:) Inte ofta man får höra de! Hanna kom, hade väldigt trevligt, vi försvann vidare till några grabbar i stan och sluligen otten, där det dansades tills det stängde :) Hälsade på Jenn på McD också:) Mycket skratt, sedan slarvade jag vidare, och promenerade hem imorse nöjd över det fina vädret, men med blåmärken och rivsår som jag inte har en aning om hur de kom dit ;) Haha!

Idag blev det därför bakismat ala kebabpizza med Felicia, sedan systemet en sväng. På väg hem åkte vi förbi himpan, ja vart badsugen och Felicia tyckte att det var något vi skulle göra. Sagt och gjort, lite mer än ca en timme senare hade vi simmat 1 km ::) Proffsigt!

Ikväll blire munken och sen hem till sköna sängen! =)

Ses vi på munken?? =)




RSS 2.0