The Sun is shining on me

Vart en dag på vikbo med Pärlan och Sandra, ett dopp i deras grannars pool och en barbacka tur på Pärlan. Mysigt.  Åkte hem och tvättade cykeln, som någon till min stora förargelse hade luftat imorse, kul skämt! inte:( Nu blänker den fint iaf. Pappa och jag åkte och käkade i skarphagen, planka vart mums:) Skönt att sitta ute, även om jag huttrade lite på slutet. En kopp te hos farmor med lite allsång hann vi också med :) 

Hittade en lägenhet idag med! Hoppas jag får en visning! iofs bara en etta men inflytt direkt!
 Hoppas de kan va något! =)

Puss och godnatt med er!

Time's passing by outside the four walls of CG

Usch vilken SEG dag det har varit på jobbet, timmarna släpade sig verkligen fram. kanonväder ute = väldigt lite kunder på dagen, vilket  = uttråkad och rastlös Josefina. Vilket innebär att jag roade mig med att äta choklad, skvallra med Carro, lösa sudoku o tja. Städa bort osynligt damm...Typ. Kul. Tur att jag inte kan sluta le, jag är så himla lycklig nu! :)

Det sliter och drar därinnanför...Och det är något bra.


Mina härliga dagar

Uppdatering:

Igår var det jobb hela dagen, lyckades få en kvart ute på lunchen, skönt! Kvällen gav en besvkelse i U21 men Sverige var ju nära :) Sedan blev det att gå förbi Sara med Jenn, där även Karro, keski och två tillbefann sig. Sedan väntade hugo på oss, och för första gången där kan jag säga att jag hade kul! vi dansade med macke och tysken, sedan satt jag, hör och häpna på uteserveringen resten av kvällen. Träffade en bekant, Jerry som jag pratade en hel del med, vi uppateradde varandra helt enkelt. Vi har ju bara setts en gång innan, haha. Det var trevligt! Kom hem halv fyra...

Idag: Hade jag ställt klockan på nio, fem timmars sömn knappt. Stängde av klockan, somnade om, väntade på att linus skulle vakn så han kunde ringa o väcka mig,,haha. Vi åkte och solade och Glassade i Folkparken :) Härliga dagar, och det bästa är att dom fortsätter...:)

Ikväll: Skulle jag åkt til Sandra, men hon vr för trött för att orka med mig, så nu blundar jag halvt om halvt här. Ska istället på inflyttningsfest hos Eme och Philip! Blir nog skoj! :)

Imorrn: Ska jag jobba 11-2130. Ni vet var jag finns!

Och för första gången tar jag det som det kommer. Vad gör du med mig?

I min lilla bubbla högt uppe i luften..

...där svävar jag fortfarande. Och jag är så rädd att bubblan ska spricka och jag ska tillbaka till verkligheten. Vad gör du med mig? Titta på mig. Igen. Och igen. Och oj vad jag vill titta tillbaka.

Igår badades/solades det i Gransjönäs med Jenn, Karro och Linus. Iskallt var det, två långa simturer blev det, hade ju inget val eller? ;) Lite sällskalpligt hos farmor på kvällen och sen blev det ice age på hederlig vhs, so you think you can dance, och mys. Och mys. Och mera mys. Och imorse blev det frukost på gårn¨. Inget jag någonsin gjort innan, men något jag tänker fortsätta med.


Förra årets första dopp, i Bränntorp. Det var varmare då..



Härliga dagar!


/ Josefina - Konstant brett leendes


Kroatien. Lika varmt här hemma nu :)

Hur förklarar man för hela världen att man är glad?

Ända sedan den 19/6 klockan 15.50 när jag ringde Anna och hade slutat jobbet har jag varit konstant leendes. Efter alltför många veckor med en Josefina som inte varit alls på topp, hittade jag mig. Välkommen tillbaka mitt glada jag!

Midsommar! En sjuhelvetes fest ordnades av Martin, Gustav och Isaac. Jag kan omöjligt få er att förstå. Beskriver det som följande: Kul, galet,skratt,lekar,dans, prat, mat,dricka, roligheter, gamla bekantskaper, nya bekantskaper, nya upptäckter, mera skratt, mera leenden, mera dans på borden....Ska jag fortsätta?

Herregud. Jag är så glad. Det var en av de roligaste fester jag varit på, och min helg har varit mer än jag kan drömma om...











Vilka pärlor ni varit.
Anna -  vi borde skrika lite i en tunnel eller något


Tre-i-topp!

Jag har bara 3 saker att säga:

Igår var världens längsta galopp med Pärlan det bästa som fanns.

Idag var Baksmällan en av de bästa filmer jag sett på länge. Bio gör ju självklart filmen bättre, och sällskapet förstås! ;)

I övermorgon är det Midsommar, vilken ska firas i Kättinge med Martin, Gustav och gänget! Överaskande sällskap från stan i form av Kanerva, och sedan Sandra på plats. Kalas! Kan inte vänta!


Godnatt! <3

En välbehövd överaskning

Igår när jag slutade, fick jag en liten surprise! En bil väntade på mig, och innan ajg visste ordet av, var jag på väg till vikbolandet och sandras lilla(?) fest, som jag ju INTE skulle gå på eftersom klockan slutligen blev tolv innan vi kom dit, (jag hade jobbat 11-2130, och skulle börja igen 08.30). Ups!

Men spontant är bäst. Och jag kände att det var rätt val. Åkte med viktor och hans kompisar ut, hejjade på Sandra och sen träffade jag sthlmspojkar. Och andra folk från vikbo, vissa mer välbekanta en andra.

Och jag har det nöjda lilla leendet på läpparna som suttit i hela dagen, trots tröttheten av ingen sömn och massa jobb. Det var ju så värt det! ;)



Du känner mig för väl, och tur är väl det... ;)

Det som skulle sägas...

..är sagt. Och jag är så himla ledsen. För jag hade verkligen saknat dig. Men du har gjort mig så himla illa, gång på gång. Att det inte längre är värt det. Du ser inte mig i det här. Du ser bara dig och det du behöver. Ja behöver någon som ser mig också.Jag saknar dig redan. Jag har saknat dig massor, mer än mest. Och jag tror inte det blir lättare den hår gången. Tyvärr.

And I scream that I wanna be. Anyone but me!

Imorgon gäller det...

Imorgon tar brorsan studenten! Firande, och sen utgång fast bara till häften med tjejerna. Mys! Men först:

Ensam öppning i förbutiken! har just gjort nästan hela svenska spels två timmar långa kurs på nätet, och nu är huvudet fullt av stryktips, måltips, bomber och lotter. Dock skippade jag lången och mixen, pallade inte mer!

Wish me luck tomorrow!

Nighty night!


Premiär i Förbutiken!

Idag var premiären! Min första officiella dag i Förbutiken. Oj vad jag har lärt mig om återköp, cigg, snus, spel, kross bla bla...Huvudet är fullt, nästa gång jag jobbar öppnar jag! Ensam! Huh! Men det är skoj:) varje kund är numera en utmaning och det gillar jag:)

Åkte och kollade bilen efter jobbet, som blev en besvikelse. Killen kunde knappt svenska, dom hade spraylackat över rosten. bilen drog helt ¨åt höger, annars var den okej. Men trots att vi prutade ner till 14500 så blev det ingen polo. Han kändes för oseriös. Får se om den är kvar, kanske kan pruta lite till då, och i så fall tar jag den nog!

Det blev staden med Emlan, är i valet och kvalet på ny telefon eller laga skärmen på den gamla(900:-) vad göra? Alla sms, bilder och telefonboken försvinner iaf då..

Nu är jag hos Eme i hennes nya stora lägenhet och wow.- Den är NICE! Vill ringa hyresv'ärdar imorrn! Men får vänta till nästa vecka iaf. Nu ska vi se film,. äta oss tjockare påå godis och mina trötta., trötta ben ska äntligen få vila!

Hej med er!

Jag ska flytta till Danmark?

Så, har varit tyst här ett tag. Antar att det tyder på att jag faktiskt gjort saker! Såg ju film o så med Oskar i onsdag, i torsdags fick jag lite tid med min granne, mysigt, jag har saknat henne. Igår vart det otten med tina, skoj skoj! Danslusten väcktes till liv efter att ha legat nere flera veckor. Jag har fortfarande inte hittat den där galna Josefina som fanns för några veckor sedan. Det finns några händelser som förstörde så mycket. Mer än jag kanske anat.

Idag vart det bakisdag med grannen igen, såg en skräckis med kebabpizza och cola som sällskap, standard ju, men jag tyckte den var alldeles för läskig för mig, så det blev bernard och bianca istället. Blundade halva filmen, Felicia somnade och sen gck jag hem för att försöka få sova en kvart, men nej. Bror min förstörde de. Men sen bar det av ner till Trädgårn för att se matchen mellan Sverige och Danmark. Trevligt där ihop med bus och nockis,tysken, karolina,munken och tinowixen. Dock sög ju matchen och till er som missat de, Sverige fick stryk efter många många missar. Jag ska flytta till Danmark. 80% ögongodis bara i landslaget! Mums;)

Hem kära(?) hem, men nu kryper jag ner under mitt mystäcke och somnar till min favorit twilight. Såå.

På måndag kanske jag blir bilägare? Kan ju hoppas iaf. Kanske jag hittar ett flyktställe med då? Igår var droppen.

Godnatt med er! Imorrn hittar ni mig på CG såklart. Making money, näst sista dagen i kassan!

/ Josefina.x.


Som plåster på såren

Idag var en låång dag. Var jättetrött när jag vaknade i viken klockan nollsextrettio imorse. Väckte barnen och allt som skulle göras, sen klockan halv nio skjutsade mormor mig till bussen. Somnade nästan till lagom till hageby...Typsikt! Ögonen har varit suddiga hela dagen, vädret har nog gjort sitt! Jobbade 11-19 och fick ett trevligt återseende med alexandra som varit på Resan som alla gör och jag med vill göra. 3 månader, thailand, malaysia, kambodja och nåt mer. Jag vill ju till Aussie dock;)

Åkte till Oskar sen, han var lika seg som jag och det blev simpsons och family guy (  Båda serier jag börjar uppskatta mer, bra eller dåligt? :S ). Kebab fick det bli och en skräckis som gick på sexan. Huh! Hide and seek! Hatar när man sitter och väntar på att filmer ska bli riktigt läskiga, och inget händer! Vill inte bli rädd men onödigt att sitta o spänna sig i onödan? :)

Har haft en trevlig kväll med prat om killar och tjejer, ex och gamla ragg, och om hur fel tjejer och killar kan kommunicera ibland. Haha. Oskar har en egen liten slogan...

Oskar- Som plåster på såren.

Det passar dig utmärkt.

Powerwalk med shettisen?? :)

Idag har jag varit duktig! Andra dagen i rad jag vaknar halv sju och kliver upp, ska försöka kliva upp lite tidigare och soma tidigare, så jag får ut mer av dagarna. Åkte och red imorse och min underbara pärlahäst, som var kanon! Njöt i fulla drag, och kände mig levande för första gången på länge länge..

Tog en VÄLDIGT kort promenad med pluto och aragorn när jag kom tillbaka.Aragorn var inte sugen på att vara med på mitt påhitt, men Pluto däremot bockade runt i hagen när vi kom, uppenbart lycklig över sällskapet. Så! Tog med honom på en powerwalk, han travade och jag gick. Snabbt!

Halvägs vänder vi och hem gick det om möjligt ännu fortare! Var nästan tvungen att springa, men tog jag minst steg vart det bocksprång. Plutten. Haha. Kändes som midsommar att gå där i regnet med musik i örat, pluto trippandes bredvid och lupinerna som blommar :) Mys!

Nu hoppas jag att jag inte missuppfattat mitt nya sommarschema...? Jag skulle bli så nöjd, så nöjd om det är som jag tror?! Vågar jag hoppas eller blir jag besviken? Det återstår att se..

Imorrn återkommer jag till Norrköping, halv sju går jag upp, skickar ungarna till skolan, jobbar 11-19 och sen ska jag hitta på något med Oskar =)

Jag önskar God natt!


Pluto i första vintern här. Lika tjock idag. Trots att han nu har förlorat all vinterpäls...


Låt mig skrika


Jag vill bara skrika!
Högt.
Och länge.
Så all luft går ur mig.
Då känns det faktiskt på riktigt att den gjort det.
Inte bara inom mig.



RSS 2.0