I will remember this

Ibland rinner bägaren över.

Och jäklar vad bra det känns efteråt! Idag fick jag ur mig allt, fattar fortfarande inte att jag vågade! *stolt*

Idag växte jag som människa.

Jag vet att jag tar dig för given. Jag måste...

För när jag inte gör det, är sanning för svår att ta in. Det är de gångerna jag gråter, i rädsla att förlora dig. Du är en av mina bästa vänner, du är den som funnits där längst i den skaran. Du är min idol, min solstråle, så mycket mer!

Jag vet inte vad jag ska ta mig till när du försvinner. Redan nu fasar jag för den tiden. Det kommer att bli det hemskaste jag varit med om. Och fy. Jag vet ju att man förr eller senare ska dö. Det är livets gång. Men jag vill inte! Jag behöver dig lika mycket nu, som jag behövde dig då.

Var kvar hos mig ett tag till ?


Och tjoff så var den borta!

Lönen alltså. Hur man gör av med 10 000 kr på en dag?! Inte svårt alls faktiskt! Betala räkningarna, tanka bilen och fyll kyl och frys. Så vinkar man hejdå till sina surt förvärvade pengar och väntar på nästa lön. Jahaa ja..

Nåväl. Kryssen var kul:) Blev en hel del av allt, träffade en del nya trevliga människor, och tja. Hade roligt med mina favoritflickor. Sandra lyckades dessutom lura med mig till Hugo igår kväll. Trevligt som vanligt, men nu är det dags att byta ställe. Jag vill ha omväxling:)

Så. Nästa fredag kör vi Örsåsa Loge.. Ehe:)

Plus till mig idag: Planterade penseér utanför. Finfint! Ska se om jag kan få upp lite utemöbler imorgon:)

Nu borde jag nog sova. Ja, det borde jag. Men får nog ett städryck först. . .

Blir grannarna sura om man startar dammsugaren kvart över tolv på natten?

Jag saknar faktiskt Henry. Vi spenderade mycket tid ihop i Colerne..

Kryssning imorrn:)

Åh har haft sjuk energi idag, trots mitt tiotimmars pass! Sjukt! Dock började den ge med sig sista timmen, och nu, efter mat och allt, är jag sjuuukt trött. SKa nog sova så fort nagelacket torkat :)

Imorrn ska vi på kryssning. Wuhuuu :)

About a year ago...Fun! :)

I've got a feeling...

Friskis ger mig adrenalin

och en jäkla massa endorfiner!

Har varit på det roligaste medelpasset på länge. Just so happy:)

As bad as it was..

As good it can be!

Hade ju en riktigt pissig vecka förra veckan. Dock börjar saker och ting reda upp sig, och efter två välbehövliga, väljobbade, välmående dagar på landet är humöret tillbaka på topp. Mycket beror nog också på att jag ätnligen känner mig frisk!! För första gången sen september, kan jag säga att jag mår bra, när folk frågar. Wonderful!

Har som sagt varit på landet och ridit, letat nya vägar i skog med karta, träffat strutsar med hästarna(inte så poppis), och klippt buskar så pass att vi har två majbrasor där nu. Haha.

Har även hälsat fjordingen Tequila välkommen, Pärlan är nog inte lika glad, nerputtad i rang tror jag, kankse var välbehövligt??

Nu har jag jobbat och ska snart träna, sen blir de myskväll med carro framför 90210:) Nice!

Imorrn blir de pålledag igen. Hoppas på fint väder!

Keep it goin' :)


Vem kunde tro att det var så grönt förra året?? SNart så!

Life's bitching on me

Har haft en asdryg stängning med massa krångel, stress och sura miner. Blir på så fruktansvärt dåligt humör bara av att se folk ibland. Och av att tänka på folk...

Jag drömmer mardrömmar fortfarande. Och för varje gång jag erkänner att jag saknar dig. Hatar jag dig ännu mer för att jag gör det. För att inte tala om mig själv. Why can't I just let it go:/

Plus att nästa räkning kom idag...Tvlicens! Wuhu. Någon jävel driver fan med mig. Life's a bitch this week.

Tar siffrorna aldrig slut??

Var på glatt humör hela dagen idag tills jag kom innanför dörren, för ca fem minuter sedan. Där låg nämligen ÄNNU en räkning. Bilskatt. 1334:-. Tar det aldrig slut??

Jag börjar bli allvarligt oroad här faktiskt. Ska betala tillbaka 6000:- på skatten, plus att jag måste köpa nya sommardäck. Plus att min mobil och dator kommer lägga av precis vilken dag som helst nu. Och att även elen kommer nästa månad och den har jag inte sparat till. Och att jag inte kan sova i min säng, måste verkligen köpa en ny....  Men Alltså Snälla??

Jag vill vinna på lotto. Inte flera miljoner. Är så nöjd med sisådär 20000:- så jag kan lösa detta.... :/ Fattar inte hur mycket otur jag har. Dags att ladda upp ett excel och göra en budget plan...


Sun's shining today, and that's what matters

Sov länge idag, välbehövligt efter lördagens party och söndagens jobb!

Nu ska jag ut till pållarna:) Underbart väder och, hum ja.
Mitt humör är på topp:)
Känner för en lång galopp idag om min lilla flicka sköter sig...


Vann NT-tävlingen:)

Yeees! Vann NT-tävlingen på jobbet, gällande flest värvade nya prenumeranter.

Belöning: 3 Biobiljetter:) Whuhu...:)

Dagens diss: Får betala tillbaka 6000kr på skatten. Wtf. Adjö semester..

Fullspäckat is how I like it:)

Busy day!

Vaknade strax före tio, fick hem en Engla medan matte skulle till banken. När matte kom tillbaka åkte vi ut på vikbolandet och fotade i ett par timmar! :) Tog med Jenn, och det vart nog en del bra bilder på dom andra två, förhoppningsvis blev de något bra även på mig, men kände att de inte riktigt var min dag med kameran haha.

Ingen ridning pga regn, dock en sväng på stan, letar klänning till kryssningen 23/4=) Någon som har förslag??:)

En impuls och det blev att se Dolphins VS Solna :) Dolphins vann, och det blev lite lycka i kroppen!

Imorrn ska mina muskler få veta att dom lever, först ska de ridas, sedan badas på badhuset i Finspång och sedan blir det danspass på kvällen:) Ska bli kul:) Sen jobb i fyra dagar, dock ska jag klämma in kvarsittningen på Lördag på Otten med. Kommer behöva en ledig dag på måndag..:P

Sandra har gjort mig till brunett! Berätta vad ni tycker..:)

http://mepublished.blogg.se/2010/april/blondin-vs-brunett.html hihi:)

Puss på er.

RSS 2.0