Grattis på 20-årsdagen!

Tack så mycket :)

Nu får jag äntligen gå till systemet. Hehe. Ni vet hur efterlängtat det är...

Min dag har varit absolut bäst!
Återkommer med mer detaljer när datorn inte är ockuperad av Hampus. MIn funkar ju som bekant inte.

Tusen tack alla som har kommit ihåg mig! Ni sätter stor press på mig att jag ska komma ihåg er alla. Ni är långt över 30 stycken! :D

Åh, vad jag är NÖJD!

En hel helg! ;)

Hej på er!

Det var ett tag sedan nu, jag är inte riktigt van vid att inte få skriva av mig varje dag...:P Min dator är fortfarande skum, men hoppas att pappa kan fixa den åt mig snart!

Helgen har bestått av jobbande och festande! I fredags jobbade jag till klockan sju, tack och lov verkade torsdagens feberattack vara över, och jag kunde på kvällen gå ut med ett par stycken från sörpingsgänget :) Inte mycket drag på Palace alltså, men som vanligt dansade jag en hel del iaf...Det blev inte många timmars sömn förrens det var dags att gå upp och möta en ny dag på City Gross. Hade mycket överskottsenergi, borde ha varit trött, men det var som att något slagit över, och jag for runt i 100km/h. Fick bland annat dela ut Actimel gratis till alla kunder, då blev man omtyckt:) haha.

Min trötthet tog överhanden sista timmen, jag höll på att slockna på plats. Cyklade hem med två flak actimel ( det ena var faktiskt till Felicia), käkade, och halvsov i två timmar. En väldigt partysugen Sandra fick mig att släpa mig upp och iväg till husby, förbi Niclas en sväng och sen till bygdegården där festen skulle hållas. Dock verkade det hela vara helt dött, det blev inte alls så mycket folk som dom hade räknat med, vilket var synd, men vi hade rätt roligt ändå :P Roligast var nog när vi upptäckte att Gustav och Viktor faktiskt tagit sig dit i sitt stora åbäke till traktor, haha, rolig syn, dom ÄR verkligen bönder dom där! :) 

Idag vakande jag o Sandra tidigt hos Niclas, åkte hem till henne och red en sväng. Sen fick jag ett ryck och bestämde mig för att åka ner till mamsingen, får ju lite hemlängtan hit ner då och då. Tänker stanna tills tisdag, äntligen fyller jag 20! och har bestämt mig för att alla barnen ska få sjunga för mig klockan sju på tisdag morgon. Myspys!

Jag hoppas att ni har haft en bra helg, för det har jag, även om jag verkligen har haft fullt upp;) That's how I like it!

Puss & Kram !
/ Josefina
 

Grrr

Just nu dampar jag på min dator som inte riktigt gör som jag vill..Tänkte ju vara så duktig att tömma hela skiten så den går lite fortare, dock hittar jag nu inte alla cd-skivor som behövs för att återställa alla program, det mesta kan ju lösas senare via internet, dock har jag ett liiitet problem...

Jag kommer inte åt internet! gah! Ses om några dagar kanske..Under tiden hinner jag förhoppningsvis reda ut allt annat också, hur fan hamnar jag jämt i skiten? Det är mitt eget fel alltihopa, men vad sjutton. Allt gör jag inte med flit.. : /

Still loving it

Curly Sue - Jag tröttnar aldrig...Varför just denna vet jag inte. Men den har något. Den stämmer inte ens.. Ändå berör den långt långt in...

(..) Your strength is so hard to find 
I feel so much stronger now
the feeling's alright
Your words make me whole again
Those eyes cannot ever lie
you're so divine

I'm not ever alone
You're not ever alone










I'm head over heels
goddess of mine
Your curls touching my face
and now I can fly
You brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt,
without you I wouldn't survive








I'm not ever alone
Your smile is heavenly
I don't deserve all the love
that your giving to me





Your touch makes it hard to breathe
the shiver's around me now,
you're so fine

















I'm head over heels
goddess of mine
your curls touching my face
and now I can fly (..)

Ett party som vi minns! :)


Oj oj oj.
Där har vi dom magiska orden som beskriver många känslor över allt som kan hända på en kväll. Igår kväll var kvällen när Sandra och Jag bjudit massa folk hem till henne med siktet inställt på party hela natten! :)

Dock svek de från "min" sida, tur att alla andra intressanta människor kom, allt vart super! Ölspel resulterade i tre snabba glas på max tre minuter, inte rintigt bra, tur att det tog slut därefter.  Bjuder på ett årsgammalt kort på mig och Sandra på fest. Vi måste verkligen ta nya kort, dom gamla är utanvända!;)

Lite dans, pingisspelande, mingel you name it. Kvällen bjöd på skratt och gråt, ett krossat pingisbord, en del disskussioner som sedan återigen övergick till det party det var innan, tack och lov, kvällen vart inte förstörd! En del matkrig vart det också, kan ju näämna att en viss gustav med en skål grädde i handen resuterar i en Josefina i en version ni aldrig sett mig i tidigare;) haha. Vi visar hur en fest ska vara;) Partyt pågick således tills ca 05.00 på morgonen då jag äntligen fick gå o sova :)

Dock hade jag en snarkande Gustav på madrassen bredvid, en otroligt snarkandes,låtandes erik i stackars sandras säng. Så när hans mobil ringde 08.00 var det kört. Jag kunde icke somna om, Sandra (Almspång) tog soffan i brist på plats, mörker och tysthet. ag och gustav pratade bort morgonen tills han minsann fick åka och jobba. Då tog jag en promenix till hästarna och väntade på att fröken kantojärvi skulle vakna. Aldrig tidigare har jag varit uppe före henne efter en hel natts drickande.

Segat hela dagen, tröttheten har kommit ifatt, jag sov nyss en timme och kan sova tio till. Dock ska vi upp klockan halv två inatt för att bege oss mot huvudstaden, vilken vi kommer få se vakna till liv i gryningen med utsikten från en luftballong :) ( Hoppas det blir inställt så vi kan lyga i maj, jag ORKAR inte vakna inatt..)


Tusen tack för ett sjujävla party alla som var där!
Nästa anhalt blir fredagen den 3e oktober, då jag, munken och ta dam vår nya bekantskap Hanna ska fira 20+21årsdagar! Vi ses på Palace!

Puss & Kram
 / Josefina

Imorgon...

...kommer jag att berätta allt för er. Nu måste jag sova. har en dejt med allas våran älskade kassaledare på jobbet 06.30 imorrn bitti.Wish me luck...haha nejvars så illa är hon inte egenligen. Hon låter bara sååå mycket surare än vad hon menar. Tror jag...;)

Le big party imorrn också. Många som svikit från min sida, tur att Sandras kompisar kommer ;)

Natti natt!

Mräkliga händelser och en fullplanerad dag:)

Jag sa ju att jag skulle  återkomma med lite märkliga händelser, eller kanske är det bara fråga om kulturkrock i vissa fall? VIlket det än är, kommer jag fram till att det inte alls var lika roligt att berätta det här hemma, man måste liksom se bilden framför sig för att kunna skratta åt det. DOck kan jag berätta att vanligt kaffe inte fanns att få på restaurangerna, endast espresso fanns till min pappas stora missnöje som tog allt i en slurk...

En annan märklig sak är att det inte finns NÅGOT toapapper på offentliga toaletter, trots att man i vissa fall måste betala för att få använda dom. Kacka fick välja på att köpa en hel bal toapapper eller servetter...nå vi kan ju konstatera att Sverige är ett rikt land som "bjuder" på toapappret...

En annan historia handlar om hur min stackars pappa blev total ignorerad av en mycket snobbig kypare, men det måste nog ha upplevt för att vara roligt, så stannar där.

Annars var jag ute o for igår, åkte till farmor och åt frulle, sen åkte jag till sandra och red min lille pärla, sen hem till mamma ( eller aa till lokalen där hon jobbar) för att få massage, hem, slänga in maskiner i tvättstugan, hem och duscha, ner i tvättis, ut med sweetie ( till höger) och alfa, in i tvättis, hem och äta, ner i tvättis, och slutligen då på...

Bio! :) Jag, Sandra, Gustav och Rikard kilade in precis lagom vid halv tio för att se Arn- Riket vid vägens slut. Trots att jag inte sett ettan, hängde jag med rätt bra, gillade filmen, får se om jag ska se ettan... Efteråt vart det en kort sväng till leons, sandra och gustav var visst hungriga :P

Idag blir det en sväng till staden för att hitta något till fredag :) OM dom inte ringer från jobbet vill säga, är uppskriven en hel del framöver..

Ha en bra dag!

Puss!

 / Josefina

Sååå, eran lilla ängel är tillbaka...

Hej igen!

Nu var det några dagar sedan, närmare betämt 8 sådana, och jag har återvänt till vårt gamla, vanliga, tråkiga, men trygga Norrköping. Det känns bra trots allt. Alla dagar har varit toppenfina, minst 30 grader och strålande solsken. DOCK regnade det konstant hela lördagen och allt blev bara en lång väntan på att få åka hem.

Spelade uno, förlorade alla omgångar utom en, yatzy, diverse kortspel, satt vid datorn på internetcafeet och åt. Och åt. Och lite till.
Det är nämligen det den här veckan har handlat om känns det som. Även om det mesta dels vart en middag och en frulle, har jag denna vecka fått i mig tre pizzor, massvis med pomme, en dag blev det faktiskt bara sallad pga av skuldkänslor.

Minst 1 1/2 liter cola varje dag, och det hela toppades givetvis med massor av snickers, munkar och glass...FÖr att avsluta resan vart det givetvis att stanna på mc d i nyköping och trycka i sig lite mer pomme och en och annan cheeseburgare. Kort sagt: Jag är proppmätt på skräpmat!

Annars har vi solat mycket, haft mycket trevliga dagar, två dagar spenderades i stor(?) staden Porec´, två kvällar i den mindre staden umag, och kan berätta att det i princip inte fanns någonting att shoppa mer än turist grejer som mest är skräp. Hittade dock två små masker från italien och en annan liten eum filur. Hehe. Ett par örhängen unnade jag mig i brist på annat;)

Mer uppdatering om dom märkligaste och roligaste händelserna kommer imorgon, tror inte ni vill läsa mer idag...Om ni ens läser längre vill säga, bristen på kommentarer och läsare den senaste tiden har inte varit något att hurra för. Å andra sidan, Jag skriver inte för er, jag skriver för mig...

Hoppas ni har haft en bra vecka hemma i Sverige!
Bilder kommer när jag orkar lägga in dom!

En puss från en, för en gångs skull, ganska solbränd Josefina =)
<3


Nu lämnar jag Norrköping

Nej vet ni vad. Regn och rusk och tråkigheter gör att jag nu lämnar Norrköping för lite varmare breddgrader. Klockan 07.00 imorrn bitti sitter vi på planet som tar oss till Umag, Kroatien.

L o v e l y !

Och jag vet att ni inte är avundsjuka. Inte alls...



Här hittar ni mig den närmaste veckan, på stranden, med en bok i ena handen, en drink i den andra, och i min nya bikini :)

Trevlig resa! Tack....:)

Nej, jag har inte försvunnit....

Även om man kan tro det. Såhär länge har det väl aldrig gått mellan uppdateringarna om jag inte varit iväg. Har jobbat massor, sovit massor och tja allt möjligt...

I Lördags efter jobbet kom Sofie hit:) Så himla kul att träffa henne igen, helt sjukt att det gått ett år, men vi kan prata som om de vore igår. Drack vin (rött, vuxenpoäng där), och gjorde en egen drink minsann, mjölk, svartvinbärsaft och bacardi melon, mumma. Men det låter sjukt äckligt, jag vet, Men icke :) FIck sällskap av Jennifer, sen gick vi till världens bar och hämtade jenns jobbarkompis rikard. En söt liten 90a som förmodligen är helkär i Jenn. Men hon verkar inte fatta de...Träffade Oskar och Joel en sväng med, alltid trevligt. Sofie åkte hem, mycket trevlig kväll :)

Söndag var det dags för inventering! Haha vad ska jag säga. 10 timmar med 35minuters rast. Först en hel hylla men duschkräm, jag välte givetvis ut två på direkten så hella jag luktade duchkräm för killar, plus att golvet vart halt.

Sedan kom vi bort till godiset...Jag och Marielle var i par, hon är lite blyg den tjejen. John däremot, lärde jag känna fort. Han är precis som anton och olle är 89a, och otroligt pratglad upptäckte jag, har inte pratat med alls förut. Han vart väldigt trött på att räkna chokladen på andra sidan själv ( 15o st plopp, 150 st center typ) så jag hoppade dit och hjälpte honom. Det slutade med att vi räknade allt tillsammans och att han skrev på lappen samtidigt som jag började på nästa. Hade sjukt kul, skrattade mycket vilket säkerligen berodde på att vi var så trötta. Räknadde också ihop ca 1500 dubbelnougat och lika många pollypåsar....Men men. Det gick ju bra när vi räknade ihop, skrattade ju och sista halvtimmen när vi räknade varannan lät det såhär:

Jag: "30"
John: "32"
Jag;" 34"
John: "80"
Jag: Va?!!
John: "oj då,jag sa nog bara något...
Jag; vart var vi då? vi får börja om....

Hums. Kul var det iallafall.

Igår var jag på stan med Felicia o fyndade, ett täcke till pärlan som jag verkligen hoppas att hon kan ha, en hjälm till mig, bikini och solglasögon till mig, foundation, present till kacka. Nu är jag iallafall redo för Kroatien! Bikinin är hur fin som helst, har ju kollt på den hela sommaren, nu fick jag den till reapris :D

Jobb idag , bara fyra timmar, ett trevligt återseende med Pirre där, det var några månader sen sist;) Imorrn ska jag till min bästa av dom bästa Pärlan :)

Puss!
/ Josefina

RSS 2.0