Hey babe, how's your day?

Mine's been a little to messy.


On fire - Emilia de Poret

Allt händer av en mening. Kan någon tala om den för mig?

Navigate me

Navigate me
Through your body
Navigate me
Through your mind
Navigate me
Cause I don't know
In which direction I should go
Show me.


Hosta = Tråkigt här

Räcker det inte att jag älskar dig? -  Bra läsning.


Åhh det var det bästa jag nånsin sett!

Åhh vilken match. Vilken sjukt sanslöst spännande match! Har suttit som på nålar. Vita hästen gav mig verklig underhållning idag.

I tredje låg de under med 2-4. Med bara minuter kvar blir det plötsligt 3-4. Och med tio sekunder kvar, 4-4. Gah! Sjuka chanser i en fem minuters förlängning. Tyvärr gav en felplanerad straff hästen en förlust. Men från att ha spelat en såååå dålig andra period, och tuffat till sig sååååååååå mycket till den tredje så borde dom ha vunnit. Faktiskt. Skåre ÄR bra. Och serieledande. Och hästen gav dom något att bita i. Yesbox. Det är en intressant säsong detta.

Vi ska inte heller glömma att typ halva backstyrkan var borta. . .
 
Eller, såklart, att domarna var värdelösa. I andra perioden delade dom ut en straff var. Så många handpassningar som jag såg idag har jag aldrig sett innan. Från skåres sida alltså. Dåligt domarn! Okej om man råkar missa en grej. Men att ge fullständigt fan i att blåsa, då kan man åka någon annanstanns. Förresten. Det är inte ens okej att missa en grej. Dagdrömma får man göra på dagarna, inte på en spännande match senare på kvällen.

Där sätter vi .



Nästa gång sätter ni den en gång till. En gång mer än motståndarlaget.

Time's passing by very quickly

Åhh tider går så fort. Såg en halloween tårta idag, och insåg att det känns som nyss jag såg den. Det var ett år sedan. Vad har jag uträttat sen dess? Öhhmm. Precis. Ett år äldre. Min kund sa idag: "Kanske dags att börja ta vara på tiden mer.. "

Mm.. Visst. Men HUR? Fick en sur funderare på mina resplaner som nu ligger år bort. Buhu. Jag vet. Borde verkligen inte klaga. Verkligen inte. Allt går bra nu. Eller aa. Det mesta iaf. Så varför surar jag??

Suck. Köpte iallafall pumpor idag som ska bli till ansikten efter att halloween firats. Vad gör det? Det roligaste ska bli att prova på det.

Nu borde jag packa.


How could it be better than this?

Har haft en så himla underbar helg! I fredags kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde för stunden, jobbade och ehm...vet att det var något. Just det! Red ju med Johanna, på 31åriga Sabina. Hihi.

Igår åkte jag ut till Sandra för att rida och bli fotad. Dock orkade jag inte upp i sadeln så blev bara fotografering. Roligt men svårt, är inte alls van att göra "fina" bilder, lättare när man får dampa;) Sedan åkte vi till stan, fixade oss hemma, mötte upp lite folk och förfestade hos Emlan. Kul! Mycket roligt var det, trots att drinkarna vi gav oss på blev helt värdelösa! :(

Utgång, Palace och det var så himla kul! Mycket folk ute man kände, gamla ansikten dök upp och mycket dans blev det. Slutligen promenerade jag och Linus från Palace vid fyra tiden, käkade på donken och åkte taxi hem. Kom dock på att Sandra lämnat nyckeln utanför mn dörr(som jag sa åt henne), men att jag ju inte kom in genom porten! Va fan...fick ringa pappa. Som  faktiskt bara garvade åt det hela. Hehe. Han är väldigt snäll numera, beror det på kommande flytt?

Idag vart de afrikansk dans i två timmar, sjukt kul! Är helt slut, men vi var alla nöjda och glada=) Ska absolut göras igen!

Bilder från fotograferingen, tagna av Sandra och Mickis. ( mepublished.blogg.se )




The best thing on a dark day..

... Is when the sun comes out and shines on you.

Köer på CG från öppning, värre blev det. När hela Norrköping vill handla blir det såhär. En hektiskt men ganska kort dag, somnade nästan hos Johanna, men piggnade till hos hästarna. Johanna red Flash såklart, jag fick prova Sabina, en 31 år gammal häst som gick väääldigt sakta, och som travade väääääldigt sakta, och som galopperade nästan stillaståendes. Till en början. Sista galoppen på väg hem gick nästan så fort att jag faktiskt var tvungen att göra en minimal förhållning. Men bara nästan. Väldigt söt häst dock.

Och så kvällen, det jag väntat på i två månader. Underbara JennJong är heeeeemma:) Men den underbara nyheten att hon är här i Norrköping i vår:)

I suddenly feel very much alive


En dag med min andra familj

Wuuuuhuu =) Vuxenpoäng till miiiig;D Jag stoppade Jessica, min halvläskiga med helt okej personalchef, och sa att jag ville ha ett nytt kontrakt påskrivet, mitt gick ut 6 september liksom. När jag sedan kom dit, fick jag skriva under en fast anställning!

Fast på 25 timmar i veckan. Inte illa :D

Får skriva upp mig för att få ihop timmarna dock, men heltid i kassa är 30 h/vecka. Så faktiskt. Det är bra :)

Och ett litet tillägg från kampanjen "äkta vara".
Det var inte bara Linda som direkt tänkte på tuttarna i samband med orden äkta vara, en kund idag:

Kund: - Jo, man kan ju tolka den där lite fel, jag menar, ni har rosa bandet ståendes därnere och på tidningen nyss läste jag om att någon känd person skulle ta ur silikonet. Så man kopplar ju fel....
Jag: - Jo, tack. Jag vet. Det blir ju inte direkt bättre av att den sitter där den gör! *suckar* 
Kund: *skrattar*

Jag är ju för rolig. Ehe.   Fick banankartonger som jag ska börja fylla nu. Snart. Om en stund. Senare. Sova lite först? Ehee.

"Äkta vara"

Idag fick jag ett snyggt märke att sätta på tröjan. CG har nämligen dragit igång med en fet reklamkampanj som handlar om "Äkta vara".  Förut såg man den stora skyltningen när man kom innanför dörrarna, det stod det ketchup i massor. Konstigt, ketchup för mig att aldrig varit direkt äkta, för det är ju massor med tillsatser( läs socker). Nåväl. Dom vet väl. På min skylt står det också: " Fråga mig om äkta vara". Ehe. Jag vet ju uppenbarligen inte.

En kund(gubbe) kom fram till mig också och sa de väl valda orden " Är det du som är äka vara? Höhö".
- Precis kära du, självklart.

Eller som Lina sa, det är brösten vi syftar på, vi tjejer. Smaart reklam CG. Wuhu. Vi slår ett slag i silikondebatten. Eller nåt. Hehe.


Så vackra sånger..

han sjunger, Joshua Radin. Älskar musiken, plingplongen, rösten. Lyssnar på hans album Winter. Och det är så många som stämmer in på olika delar av mitt liv de senaste åren!

What if you

These photographs

Everything's gonna be alright

Someone else's life

(...)My hands shake
My knees quake
It's everyday
Same way

'Cause then came you
Then there's you
I keep your picture in my worn through shoes

Then there's you
Then came you
When I'm lost I look at my picture of you

And somehow I'll make tonight our own
Show you every way I've grown since I met you(...)

Åh dom är så underbart fina, mina godnattvisor!<3


Everything is catching up know

Åhh busy days! Hade lite tjejkväll med mat och prat med Emlan i lördags efter jobbet, mina kläder från england kom, åhhh jag är 90% nöjd! :) Mycket  bättre än väntat! :) Jobbade igår, en timme extra blev det, och sedan skyndades det iväg för att se Fame på bio med Sofie! Härligt:) Danslusten rymms knappt inom mig för stunden!

Idag var jag på stan med farmor, käkade lunch, sen väntade Sandra och hästarna för en precis lagom tur i skogen, och lite regn på det var ju som att sätta pricken över i en höstdag som denna! En sväng förbi jobbet där Carro väntade, hon vill hitta en kissemisse så vi åkte till fiahemmet och spanade. Senare mötte vi upp Johanna och Josefin och dom käkade på donken innan vi åkte ( tävlade) genom staden hem till carro, där vi såg heartbreak hotell. Härligt!

Dock visade lönespecen på att det enda roliga som händer i november, förutom flytten, kommer vara att all ledig tid ska försöka spenderas på jobbet så jag får råd att köpa julklappar! Åhhh galet!

4 dagar kvar till min JennJong kommer till stan. <3 Babe jag väntar ju! Dansa bort allt spring i benen ska vi göra! Mihiiii:) Det verkar bli hela mitt underbara gamla tjejgäng, Jenn, Becca, Eme, Effi, Sofie, Sara(?) och nu också Sandra. Kan jag bli lyckligare? Jag bara undrar. Svik inte nu sötnosar!  Det är år sedan vi sågs allihopa och jag saknar den tiden som var bekymmerslös ihop med er!

Sommaravslutning i gymnasiet.
Dock kommer jag inte ihåg vilket år, 1:an eller 2:an?



Puss och godnatt med er.

Är det en dröm?

Allt har gått såååå fort. För mindre än fyra dagar sedan hade jag ingen aning om att jag idag, fyra dagar senare, sitter med ett lån, och ett muntligt avtal om att jag kommer KÖPA EN LÄGENHET. Inte heller att jag flyttar in om två veckor. Omg.

Jag måste sova. Har inte sovit alls dom senaste dagarna...

En alldeles underbar liten(?) två med uteplats och Carro som granne. Whaaaa! Galet

There's a chaos goin' on

Ett enda stort virrvarr av känslor och tankar. Det har hänt så mycket de senaste dagarna, och timmarna. På många håll och kanter. Och jag har FÖR mycket tankar kring saker känns de som, behöver slappna av lite, men hur skulle jag kunna, när livet tidigare sett ut som det gjort?

Erfarenheter präglar hur man hanterar kommande situationer. Inte konstigt att jag är i kaos. Ska kolla på en lägenhet imorrn också. Spontant, är den för dyr, och spontant, jag borde inte bo på nedre botten. Inbrottsrisk och tjohejsan. Men spontant.

Jag vill härifrån!

Åhh vad ska jag göra med allt?
Mina nya tjejor får hjälpa mig imorgon.

Four and fabulous.

Årets personalfest @ CG

Oj oj vilken gårdag!

Åkte och red tidigt, hade väldigt trevligt, har ju inte sett sandra på länge. Åkte hem, duschade, åkte till Jossan och fixade, gick till Carro och träffade massa tjejor, sen bar det av till knäppingen och festen. Massor med folk slöt upp med oss på skvallertorget och det vart en sån jäkla kanonkväll!

(Hej karatefylla, var Jennifers kommentar)

Förutom att Sverige åkte ur VM(såg inte eländet trots storbildsskärmen), vi dansade, drack, åt, pratade, skrattade, drack mer, åhh min bästa kväll sen midsommar tror jag. Palace en VÄLDIGT kort sväng, en haltimme var jag inne, lyckades tappa nyckelbrickan och lev ytterligare 60 kr fattigare. Skit också. Kom hem iaf, och mådde som jag förtjänade.

Idag var ingen rolig dag att vakna till, såhär dåligt har jag aldrig mått!

Dagens snällaste Linus hämtade mig och vi åkte till klinga för en rejäl frulle, bjöd han på maten som tack för skjutsen. Tog en promenix i vrinnevi, duktigt av mig för att vara ett lik ju!

Nu ska jag se hitta nemo, fick enormt sug efter att få skratta åt doris. Ikväll bär det av till carro med lit tjejer, för att skratta åtgårdagens alla konstigheter, och pizza ingår ju självklart;)

Åhhh kul kväll, bilder kommer!


Tio timmar @ C Gd

Åh! Idag. Tio timmar @ C G. Tio glada timmar, orkade ända till sista 45 minutrarna. Då tog tröttheten över. Två och en halvtimmes ständig kö till frysdisken, 13 kassor öppna, tog ut sin rätt. Jag orkade inte ens gå från jobbet, satt i lunchan med tina en bra stund. Då är man trött ni!  Hann med en härlig promenad på lunchen med Jossan idag med, så skönt med en timme lunch! =)

Nu ska jag ladda med hårinpackning, sedan sömn inför CG:s personalferre imorrn! Gryyyymt kul! Börjar klockan ett hos Jossan, tre hos Carro, klockan sex är vi på Knäppingen, och klockan ? är vi på Palace och firar Sveriges seger! Taggad till tusen, jajemän!

Det ni!

I gotta feeling... ;)


@ C G - Rätt ska vara rätt!

Häromdagen i förbutiken hände en konstig grej.
Kunden skulle betala, bad mig hämta cigg, jag bara " aa så är de två hundra kvar att betala". Hon hade stoppat i kronor innan.

Paret: Ne, 100 måste de vara kvar, du fick ju en hundring!
Jag: nee?
Paret: Jo vi la den ju här! Jag såg ju när min fru tog upp den!
Jag: Men! Vart har den tagit vägen då?

Letade överallt, men kunde inte hitta den, och kom verkligen inte ihåg att jag fått någon!! linda kom ner och kollade i kamerorna, hon kunde inte se att dom gav någon, inte heller Conny. Dom var faktiskt rätt trevliga genom allt, även om dom blev hysteriska ett tag.

De fick gå in och handla medan vi redde upp det hela. Conny bestämde att vi skulle göra ett återköp och betala deras tips, så att pengarna går tillbaka till Cg iaf. Jag kände mig jättehemsk, allt var mitt fel och så, kan ju vara virrig, men var så säker jag kan vara på mig själv om att jag inte sett den!

Jag letade rätt på dom och sa att vi inte sett att dom gett mig något i kamerorna, men att vi ändå skulle ge dom en hundring till tipset. Dom var trevliga, och klappade mig på axeln och så, men känslan satt ju kvar att jag gjort något galet !

Så! Idag! Kommer två personer och haffar mig när jag är på väg på lunch.
- Känner du igen mig?
- *tänk Josefina,tänk, annars blir de pinsamt* öhhhh ja just de, ni från i onsdags!-
- Jo, du förstår, kom åt sidan lite, jag skäms så himla mycket! När jag skulle tvätta igår, hittade jag där en hundralapp! Jag förstår inte, måste ha tagit upp den och stoppat i fickan igen! Och gud ska veta att jag skäms, jag får be så mycket om ursäkt!
- Jag med, säger mannen!
- Men gud vad bra, då vet jag att jag inte gjort något fel, va bra att den kom tilrätta! =)
- Så, här har du en hundring, rätt ska vara rätt!
- Men oj, gud vad ärligt av er! Så bra, då ska jag se till att den hamnar där den ska!

Så! Jag hade inte gjort fel, dom var jättegulliga mot mig, önskade trevlig helg och allt, och hundringen kom tillbaka till kolonialen där den hörde hemma.

Ärliga människor förtjänar en eloge!
Slutet gott, allting gott!


Could a day be more perfect?

Har haft en underbar dag! Hämtade upp min nyfunna vän Josefine strax efter nio imorse. Åkte ut och red, plötsligt kom ett rådjur över traktorstigen mellan åkrarna. Sen såg vi något i oranget som rörde sig. En jägare! Ups, hemsk ledssna! Hoppas han inte suttit där heeeela morgonen! :(

Solade i husby innan vi åkte hem och snabbduschade, sen bar det av ner på stan där det letades partykläder till CGs personalferre på lördag! Hittade en klänning som Josefine övertalade mig att köpa, och faktiskt. Jag gillar den.

Vidare till Eva för att fixa färgen i frisset. Eum. Kan inte kalla mig blond längre. Visst det är snygg. Har två bruna olika nyanser i slingor. Men eftersom underhåret är mörkt, sååå är jag inte blond. Buhu. Det löser vi om två månader sådär. Och med lite hjlp av någon trevlig själv som vill lägga lite ljusa slingor i underhåret sen! :)

Dans idag! Wuhu! Från fem till 8 personer, nu är vi fyra tjejer och fyra killar, vilket innebär att det nu blir pardans! Wheey. Har en 92a till kille, lika lång som mig, smal men med synliga armmuskler, och jag hoppas verkligen att dom ger honom den styrkan han behöver för att klara av grejen. Ni vet när man går ner i brygga? Typ så ska vi höra medan vår "partner" håller i oss. Ovig som man är, är det grymt jobbigt. Och jag gillar inte när någon okänd människa rör mina kärlekshandtag. Dom är endast till för kärlekar. Knappt! Kommer döden dö men ska träna lite med jimmy och hoppas att jag är fyra kilo lättare till uppvisningen!

Lite ansiktsmask och ny färg på tåisarna gör att jag känner mig väldigt fin! Mihi..

Tack för en rolig dag tjejen!

Natti<3

Have u ever seen anything more breathtaking?

Fick en glad överraskning idag, Förbutik 9-19 istället för tråk-kassan 9-19. Lovely. Passade på att ta en 20 minuter powerwalk på lunchen,  och höll på att trampa på en orm! Usch! Hatar dom verkligen, kanske mer än spindlar faktiskt. Huh! Ingen kopparorm var de heller, vet inte hur farlig den kan ha varit liksom!

Nåväl. Tänkte bjuda på lite bilder!

Dom kallar honom Monstro.



Flickan min. Unikt kort! Öronen frammåt, jag är chockad.
Har nämligen nästan bara bilder när hon har öronen bakåt!



Från helgen


Jag och Effi på Manesa

 
Elin, Anna och Christoffer på Manesa


Nu kollar jag Satc filmen..:) Sorry för dålig bildredigering. Var för trött helt enkelt!

Imorgon väntar en toppendag! Ridning, solning och staden med Josefine, sen frissan, sen dansen whaa:)

Nattinatt!


New Look

Så himla lycklig man kan bli! En av mina favoritbutiker i England levererar via postorder hit och det kostar inte mer än att köpa från typ ellos.  Fick verkligen lägga band på mig för att inte klicka hem för mycket;)

Har haft en väldigt skön dag här faktiskt, och det känns jobbigt att åka in till CG imorgon bitti. Men that's life. Måste få mina pengar någonstanns ifrån, precis som alla andra. 

Fick en väldigt god tårtaav mormor igår. Ska gå upp till dom nu en sväng och vara social en kortis. Melcher ska läsa sin godnatt saga själv idag. Plutten. Så stor han är. Kan läsa och allt..



 På flygplatsen på väg till Tunisien

Vad tycker ni om nya bloggdesignen? =)

Welcome to my sunny day

Eftersom jag helt plötsligt åkt på världens humördipp igår så kände jag att det som kan få mina mungipor att peka uppåt igen troligtvis är en lång härlig ensamtur på Pärlan. Bra tänkt fröken.

Kom ut dit idag, Pärlan såg kanon ut i sitt nya träns och sitt rena fina vita schabrak under sadeln. Solen strålade och det är en kanondag.

Och vad händer. När allt är som värst, ska hon göra livet surt för mig med. Hon är inte dum min häst, jag vet att hon planerade att kasta av mig så fort jag lät henne trava. Nu vet jag alltså, innan var jag verkligen inte beredd. Vi gick i en sakta jättefin trav, sen tjoff pang bom så är de halsen, hängandes och ner i diket som gäller. Ett fett blåmärke och ett stukat finger, tack tjejen. Suck.

Är i viken nu iaf, ska få mormors tårta, min 21a födelsedag har inte firats här än, och jag fryyyyser. Det är alltid så kallt i hus!

Det händer alla, det vet ju alla.
Jag trodde aldrig att jag skulle falla
Det gick så lätt och sen så fort
Som att passera någon sorts djävulsk port

Men hej hej, jag klarar mig nog
Jag sitter på en sten vid en sjö i en skog
Hej hej du tände en eld,
jag behöver lite tid för mig själv



As long as I'm alive, baby I'll die for you


Orkar inte, ger er kamelen

Orkar inte blogga. Att jobba idag var helt okej och sjukt tråkigt, roboten kom fram igen. Farmor som sa igår att jag såg mycket piggare ut kommer nog säga något helt annat nästa gång hon ser mig. Fie var här och firade mig en kortis, kul att se min snutta igen, ett fint palet fick jag med! Tack sötnos! <3

Dans idag med, underbart nu har vi en början, och vi har valt en mittenlåt. Åhhh så roligt det är!

Bjuder på en bild från kamelridningen, fick Lurvas att skratta innan han somnade iaf. Jag tycker han ser ut som E.T. Kamelen alltså, inte Linus.. ;)



Natti!<3

RSS 2.0