--> Liseberg, jobb och bad

I fredag jobbade jag till nio. Hade sjukt mycket kunde och kunde inte varva ner på kvällen. Det hjälpte inte att en viss kille vid namn oscar ringde två gånger på fyllan, sådär precis lagom tills man somnar, men han är ursäktad. Vaknade halv fyra, klockan skulle ringa kvart över. Det var alldeles för varmt! Kom ner till bussen, ca 06.10 rullade vi mot LISERBERG:D

Det var urkul därnere, bilder kommer en annan dag:) Balder, Kållerado, Kanonen, Flumride, i den ordningen. Sen Liserbergsbanan med. De va dom jag åkte. Vågade mig aldrig upp i gungan. Den är för läskig helt enketl efter allt som hänt. Åh just det! Fick äran att åka radiobilar med Tysken igen, det är ju faktiskt tradition:) Vi lurade även upp Munken i både Liserbergsbanan och i rulltrapporna, han klarade de galant, trots höjdskräcken:)

Höjdpunkten var nog när vi åkte Flumride och klämde ner oss fem stycken. Sjukt kul! Jag, Becca, Macke (Hannes andra gången) Munken och Nockis, Behöver jag nämna mer än så för att ni ska fatta hur blöt jag var? Det fanns en liten torr fläck kvar, håret i nacken....Men kul var de! :)

Fick också min barndomsdröm uppfylld:) Har ALLTID önskat mig ett stort gosedjur, förra året spanade vi in lejonen. Men jag vinner ju aldrig, har vunnit trettio spänn  på en lott en gång, o ja, en ny bingolott en gång. De va allt liksom. Men nu betlade jag proffset hannes för att sätta basketbollen i korgen och jamen visst:) Han lyckades! Så nu har jag ett stort gult lejon, vid namn Hannes, sittandes i sänger:) Wuhu!

Kuinde inte sova på vägen hem, skyller allting på Tysken precis som förra året, dock fick han hjälp av Hannes i år. Hörde delar av deras högsjudda konversation, bland annat huruvida man kunde dressera aborrar, och ifall man kunde lära en gräshoppa köra bil...Ja ni fattar.

Var trött imorse, jobbet kallade efter lite mer än fem timmars sömn. Tack Kersttin, hon satte mig på golvet på frontning, dagen gick kalas. Fick även sluta 16 istället för 18, rakt ut i de varma vädret! Ville åka o bada direkt, alla svek här i stan.,..SÅ åkte ut till Martin, där jag möttes av tre väldigt trötta killar som knappt orkade ta sig ur sängen. Sönderbrända var dom med föresten. Behöver jag nämna att dom varit på sjön? Matte och Olov var för trötta för att bada, så de blev bara jag o Martin som åkte. Vattnet var jättevarmt, trots att klockan var närmare sju, hur skönt som helst :)

Imorrn väntar jobb 08-16, sen ska jag träffa Fiddeliii:D :D Åh gumman jag längtar :) Vi har ju lite att ta igen:)

Puss!
/ Josefina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0