--> Lisebergsbilder! =)

Bara för att jag är lat: Beccabus har lagt in alla bilderna från Liseberg i ett blogginlägg, så jag länkar till henne:)

http://beccaaa.blogg.se
Kolla in, ni hittar mitt lejon:) Och massa riktigt blöta bilder;)

Bra jobbat bus!


Puss!
/ Josefina

P.s Medan ni är hemma o slavar i värmen, befinner jag mig i viken, mestadels utomhus, badandes, solandes, gåendes (med hundarna), hoppandes ( på studsmattan vi iförskaffat), och lekandes (med ungarna). återkommer til Norrköping imorgon, då jobbet kallar igen! Hoppas ni mår bra! D.s

--> Nästan utan bad-sällskap för tredje gången....

Jaha. Tredje dagen gillt. Även idag avr det svårt att hitta någon som ville följa med. Får byta umgängeskrets snart, det är ingen som uppskattar mina impulsiva upptåg längre:S Iaf fick jag med mig tysken, så åkte till Sörping, plockade upp herr münter och åkte vidare till klarsjön som var packat med folk. Två långa simturer o lite försök till något vi båda har svårt för, nämligen att flyta, senare, o även lite solande, varav ena gången jag fick en fet fotboll i skallen, så var det dags att åka hem;) Hann äta en snabbis, sen åkte jag ut till Sandra och red en alldeles för bra ritur. Hästarna börjar lära sig:)

Åkte vidare till Sörping där jag träffade Tysken och Munken en snabbis,. sen kom vickan och vi sa hejdå til grabbarna och åkte till viken. Här möttes jag av " jossan, jossan jossan jossan jossan" artonhundra gånger i rad i sekunden, sebbe och melcher ville visa mig allt på en gång. Något jag tyckte var, hum jättekul. Not. Kände mig som värsta glädjedödaren men orka med att se allt inom loppet av tio minuter. Så jag hoppade in i duchen helt enkelt.

Imorrn ska jag iallafall bada med lina och vickan, säkert också sebbe o melcher. Sen ska vi göra en tårta till sebbe, han fyllde ju 12 år idag men fick ingen tårta, så jag lovade honom en marängtårta. Men blåbär- Och eftersom det är jag, glass:)

Godnatt med er!

Puss!
/ Josefina

--> Jag fick mitt straff...

Helt sjuk dag på jobbet. Första timmen var jättelugn, fick plocka påsar o gå ut med varor och så. Fick en dosa av Malin, hon ville skicka ut mig på golvet:) Dock kom det plötsligt en invasion av folk så jag blev kvar i kassan hela dagen,. Så sjukt mycket folk, en cashcard som krånglade massor, den räknade inte mynten, Kerstin trodde typ de va jag som var dålig, men minsann tredje gången när jag ropade på henne så öppnade hon den, och vad fanns inte där?Ca 40 olika mynt som fastnat hela vägen ner. Så lilla Josefina fick vackert FLYTTA hela kön på ca 10 personer " I ordning" tillade jag, för man vill ju inte ha massa surisar som tränger sig....:P Sen vart de full fart i korven, är ju proffs där numera men vad gör de när man ska försöka hinna räkna sina kuponger samtidigt som man ska fixa korvar? Det hela slutade med att jag kom iväg från jobbet en kvart sent...Jag fick mitt straff...

Försökte återigen få med folk för att bada, ingen var sugen, eller så svarade dom inte, eller så gjorde dom annat. BORING! Vad är de med alla? Åkte iallafall slutligen ut till Åby där jag badade med Sara och hennes pojkvän Danne som visade sig vara mycket trevlig, tror Sara har hittat sin Mr Right :)  Skönt i vattnet, om än lite kallt först. Nu sitter jag o väntar på Fiddeliee ska se om vi ska ta o ses lite.

Imorrn får vi se vad som händer, ledig tre dagar :)

Puss!
/ Josefina

--> Liseberg, jobb och bad

I fredag jobbade jag till nio. Hade sjukt mycket kunde och kunde inte varva ner på kvällen. Det hjälpte inte att en viss kille vid namn oscar ringde två gånger på fyllan, sådär precis lagom tills man somnar, men han är ursäktad. Vaknade halv fyra, klockan skulle ringa kvart över. Det var alldeles för varmt! Kom ner till bussen, ca 06.10 rullade vi mot LISERBERG:D

Det var urkul därnere, bilder kommer en annan dag:) Balder, Kållerado, Kanonen, Flumride, i den ordningen. Sen Liserbergsbanan med. De va dom jag åkte. Vågade mig aldrig upp i gungan. Den är för läskig helt enketl efter allt som hänt. Åh just det! Fick äran att åka radiobilar med Tysken igen, det är ju faktiskt tradition:) Vi lurade även upp Munken i både Liserbergsbanan och i rulltrapporna, han klarade de galant, trots höjdskräcken:)

Höjdpunkten var nog när vi åkte Flumride och klämde ner oss fem stycken. Sjukt kul! Jag, Becca, Macke (Hannes andra gången) Munken och Nockis, Behöver jag nämna mer än så för att ni ska fatta hur blöt jag var? Det fanns en liten torr fläck kvar, håret i nacken....Men kul var de! :)

Fick också min barndomsdröm uppfylld:) Har ALLTID önskat mig ett stort gosedjur, förra året spanade vi in lejonen. Men jag vinner ju aldrig, har vunnit trettio spänn  på en lott en gång, o ja, en ny bingolott en gång. De va allt liksom. Men nu betlade jag proffset hannes för att sätta basketbollen i korgen och jamen visst:) Han lyckades! Så nu har jag ett stort gult lejon, vid namn Hannes, sittandes i sänger:) Wuhu!

Kuinde inte sova på vägen hem, skyller allting på Tysken precis som förra året, dock fick han hjälp av Hannes i år. Hörde delar av deras högsjudda konversation, bland annat huruvida man kunde dressera aborrar, och ifall man kunde lära en gräshoppa köra bil...Ja ni fattar.

Var trött imorse, jobbet kallade efter lite mer än fem timmars sömn. Tack Kersttin, hon satte mig på golvet på frontning, dagen gick kalas. Fick även sluta 16 istället för 18, rakt ut i de varma vädret! Ville åka o bada direkt, alla svek här i stan.,..SÅ åkte ut till Martin, där jag möttes av tre väldigt trötta killar som knappt orkade ta sig ur sängen. Sönderbrända var dom med föresten. Behöver jag nämna att dom varit på sjön? Matte och Olov var för trötta för att bada, så de blev bara jag o Martin som åkte. Vattnet var jättevarmt, trots att klockan var närmare sju, hur skönt som helst :)

Imorrn väntar jobb 08-16, sen ska jag träffa Fiddeliii:D :D Åh gumman jag längtar :) Vi har ju lite att ta igen:)

Puss!
/ Josefina

---> Äntligen värme!


Har varit ute hos Sandra och hästarna hela dagen. Ute i solen:) Varmt, för varmt ett tag, men gud vad skönt att den äntligen kommit. Mia verkade hästarna som nu har nya fina fötter igen, Jasen fick bootar han med, snygging, han går vackert nu, sen åkte vi o badade lite, solade mycket, o red en sväng. Sen jag kom hem har jag pratat i telefon, ni vet hur jag är, jag slutar aldrig babbla...;)

Har haft en toppenskön dag i solen, imorrn är jag dock på city gross mellan 12-21, inte lika skönt, men lördag = Liseberg. Då blir det mera solbränna:)

Jag vet inte vad ni pysslar med. Men jag funderar på att lägga ner. Jag tänker bara bry mig om dom som bryr sig om mig i fortsättningen. Ända sen jag kom hem från England har jag åkt på besvikelse efter besvikelse. Någon sa till mig att sluta förvänta mig saker av folk, så slipper jag bli besviken.

Tyvärr är inte det ett råd jag lyckats följa, trots så otroligt många försök. Det är dags att ni börjar försöka också. Jag är bara otroligt ledsen. Jag trodde jag betydde mer helt enkelt.
Nåja. På söndag kommer min Fiddelii hem. Äntligen! :)
/ Josefina

--> Vem fan är så fattig att dom ska sno bensin ur MIN bil???

Skulle ta med mig Anna ut till pållarna imorse. Var i tid. Mer än i tid, vilket är rekord för mig. Åker till Jet för att tanka. Går runt bilen. Hum, Varför är tanklocket öppet? har jag göm stänga de? (typiskt mig i så fall). Ska sätta i nyckeln....

Vad i hela friden? Någon har pajat HELA låset. Jag kan få i nyckeln nästan hela vägen men har inte en suck av att vara i närheten att få upp den. Vem vill tömma en bil på typ två liter bensin? VEM är så jäkla fattig??? Det hela slutar med att jag åker ner till OK, ber snällt om hjälp, han säger att han kan bryta upp locket men tar inte på sitt ansvar om de inte går. Kör i vind sa jag, efter lite pyssel funkade de. Han kastade miott tanklock. Nu har jag en universalmodell för 45 kronor som man INTE får använda istället för ordinarie. Måste alltså fixa nytt o de snart....Grrrr....

Surt sa jag, åkte o plockade upp Anna, hade en bra ridtur trots värmen, lagom helt enkelt. En halvtimmes solande på gårn med. Nu ska jag säga hejdå solen, och in i City Gross svala? dunkel...

Ingen puss till den som pajjade locket!

---> Mitt konto gråter blod och min garderob hurrar


Uups!

Ja. Jag har gjort det igen. Jag pratar om att jag var nere på stan med Sandra. Vi skulle bara köpa present till hennes lillebror....Ja, ni vet ju hur det går. Det är ju rea på hela stan. Sandra var på shoppinghumör. Det smittade av sig. Jag som absolut INTE skulle spendera mer pengar före lön!

Jag kom hem med: En t-shirt, ett linne, en skjorta, en tjockiströja, ett par byxor, tre par örhängen och ett diadem. PLUS ny hostmedicin! Notan: 513 kr. Bra jobbat eller hur? MItt konto gråter blod, min garderob hurrar. Jag: Hurrar fast med dåligt samvete om att jag aldrig kan lära mig att hålla mina budgetar. NÄSTA MÅNAD ska jag INTE köpa sånna här kläder. Endast en skinnjacka och nya underkläder får stå på listan. Och ska nog prova dom där skorna med......

Ja. Ni ser ju. Det går utför redan innan. Jag blir nog en såndär sorglig typ som hamnar på tv i lyxfällan. O andra sidan. Jag tar inte lån för att klara av de. Jag shoppar bar aupp alla pengar jag har. Än så länge....


Puss!

/ Josefina

---> Can u find it 4 me?

I'm looking for that feeling...You know which one I''m writing about. THAT feeling.
The one when someone is touching you, and it makes you feel like everything is gonna change.


Your touch makes it hard to breathe, it shivers around me know...(8)... Love it. Curly Sue

--> Samlingsplats: CityGross, tid ca 15! Mission:...

... Låt kassörerna få jobba tills dom faller döda ner. Haha. Typ så vart de idag. Helt plötsligt från att ha varit kanske två kunder per tre kassor, fick vi 10-15 pers i 8 kassor! All personal fck kallas in, korven stängas, ja herregud. Det är som att dom jäklarna gaddar ihop sig. Sitter det plakat ute som jag har missat eller? Kom till citygross då och då så går vi gemensamt in o handlar alla på en gång!

Men dom flesta var trevliga och jag jobbade tre gånger så fort såå de gick :) Har haft en bra dag på jobbet, den gick riktigt fort :) Nu väntar bara öppning imorrn, klockan fem ringer klockan, och kl 13 är jag friiii till 16 på onsdag:) Nice!

Nu nästa nyhet! Vet ni vad som stod och blckerade hela vår hall när jag kommer hem. Min nya 40tummare! Mohaha nu kommer jag nog bli nörd. Pappa lyckades pruta priset ca 2000 kronor :) Great! Nu kan jag ätnligen ha filmkvällar igen, har ju varit utan tv sen jag flyttade tillbaka in i mitt rum..

O nästa nyhet: eller kanske chock!

Alla mina tjejor har ett stort problem med att göra sig iordning på tex förfest hemma hos mig. Vi saknar nämligen tops i detta huset. Nu mina vänner har jag åtgärdat problemet, 100 tops står i skåpet och väntar på att ni ska använda upp dom! Varsegoda!

Nu ska jag kolla film, o bara ha en trevlig hemmakväll som mitt horospåp rådde mig till :)

---> En heldag tjejgrejer

Vaknade plötsligt vid halv elva! Så länge utan att vakna har jag inte sovit på länge. De bevisar nog hur jävligt jag hade demed att försöka sova igår kväll, hostan ger sig inte:(

Iaf, tog mig iväg till Anna, vi skulle äntligen få ordning på våra kalufser:) Anna är en mycketbra frisör för att inte vara utbildad, är helnöjd. Lite ljusa och lite mörka slingor vart nytt i mitt vanligtvis helblonda:)

Annas vart bra och ljust, dessvärre satt nog inte mössan riktigt som den skulle, hela utväxten vart inte färgad och resulterade i ett rutmönster i benan. Anna! Vi skulle inte lagt benan på sin vanliga plats utan typ i mitten! Dumt av oss! Men det syns bara i omklädningsrummen på h&m, så icke farligt. vart ritkgit fint förövrigt:)

Lite bilder ska ni få, processbilder på anna och efterbilder på mig hehe. Efterbild på anna får ni fråga snällt efter i hennes blogg:)




Vart också en sväng på stan, Anna på kryckor, kraken har gjort illa foten, vi får hoppas att fossingen blir bra till imorrnkväll så ni kan hitta henne på Norrköpings dansgolv! ;)
En sväng på banken,h&m, o sen en sväng in i solariet, Sveriges sommar är ju åt ****** så då får de bli andra alternativ ;)Sen hem o nu ligger man här Vet inte vad som händer ikväll?

Föresten! En liten bild på mitt lilla märke efter den elaka doktorn i onsdags. Det ser inte alls lika farligt ut som det var!:

Puss!

-> Josefina

--> Dom är för rara dom där nya...

... Vaknade tidigt, först void sex av mig själ , eller pappa förde en del oväsen, somnade om tills klockan ringde kvart i sju, hade ju glömt tvätten i tvättis igår kväll så dom låste in den för mig. Gick snällt ner o väntade på att dörrarna skulle låsas upp, plockade ur tvätten, gick hem, ramlade i säng o sov två och en halv timme till.

Sen kunde jag inte sova mer, gjord eallt man brukar göra på morgonen, plus ähngde tvätten, städade mitt rum med dammsugaren, kollade alvin and the chipmunks som är otroligt söta, väntade på jenn.

Träffade Jenn en knapp timme i solen, åt en glass o snackade om framtiden som fortfarande är ett stort frågetecken. Sen gick jag hem, käkade och åkte till jobbet.

Fick en glad överaskning när jag kom dit, fick lära upp Olle:) Den killen har för mycket energi haha. Han var grymt imponerad av hur snabb jag var, (kommer ihåg hur de var när man var ny), o de känns ju bra. Sen fick han testa själv o han var riktigt duktig! Med lite tur får jag lära han på måndag med, så roligt att ha någon att prata med samtidigt. Men roligt är kort och efter en timme fick jag kila till korven, mindre skoj men överlever den timmen nu...:P

Annars gick de smärtfritt förutom all jäkla hosta som aldrig verkar ge med sig:( Någon som vill ta den ifrån mig??

XoX Josefina

Jag behöver en ordentlig semester.

--> Till dom jag saknar mest..

...

My home
This place is many things
But I'd never call it home
It's just a building in a city
Everywhere I go
This place is many things
But I can't call it home
Home is the voice that I hear
Every night on the phone

But you're still the only one
Who fills me up
And every night spent alone
Was worth it

You were my home
You were my everything
When I feel so alone
You were my home
You were my shelter
When all my hope is gone

And I've seen many things
But they don't look like home
There just the bright-lights from a city
Glowing all night long
And I've seen many faces
But they all look the same
Home is the place you are
And I just wanna let you know

But you're still the only one
Who fills me up
And all tears that we've shared
Were worth it

You were my home
You were my everything
When I feel so alone
You were my home
You were my shelter
When all my hope is gone
You were my home
You were my everything
When I feel so alone
You were my heart
You were the one
When it all comes undone

Med allt detta, kom minnena från det jag läste igenom. Allt som skrivits under sex långa månader. Nu har det gått nästan fem sen jag kom hem. Det är sjukt! Den här tiden har gått fortfarande, men varit precis lika svår. Om inte värre. Förr visste jag att ni skulle komma tillbaka...

I miss u all. I'll try to se u in August! XX

--> Den läskiga farbrorn i vit rock...

... Ska strax åka. TIll Linköping. Emlan är på så jag tror att dagen är räddad från eventuell svimmning. Vi får hoppas på något bra. Synd bara att min doktor inte är lika söt som den på¨första bilden. Han är nog mer lik den andra.
Ruskigt lik...


               

Nu ska märket bort iallafall. Var sjätte vecka är det återbesök....
Ni ser den lilla(?) jäkeln ifall ni tittar nära...:p Wish me luck!


--> It's like waiting for rain when I sand in the desert...

..Kommer aldrig bli frisk fan, så sur jag är. Hur fint väder som helst ute,jag ligger här. Jag funderar på att åka bada sen iaf, men måste nog låta bli. Hatar att ligga i denna säng! :(

Eftersom jag har absolut ingenting att göra får ni en sån där jätterolig(?) lista jag svarat på...


1. Sätt din musik på blanda
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga
3. Använd sångtitlen som svar på frågan


1. Hur mår du idag?

I cry - Shayne Ward -- Nästan iallafalll....booored.

2. Kommer du komma långt i livet?
All that she wants - Ace of base

3. Hur ser dina vänner dig?
no you hang up - Shayne igen

4. Kommer du gifta dig?
Estoy aqui - Shakira - Hum  förstår inte hela texten men titeln låter ju, hum, positiv?:P

5. Vad är ditt livs themesong?
i believe in you - Agnes

6. Vad är ditt livs historia?
Love is all around - Agnes igen. Har nog en dålig blanda funktion...

7. Hur är skolan för dig?
carpe diem -  helena paparizou


8. Hur kan du komma framåt i livet?
it must have been love -  roxette. Jag tänker inte ens skriva hur jag tolkar de där

9. Hur kommer imorgon vara?
floorfiller -  a-teens - Ja visst, antingen hemma i sängen eller med lite tur på jobbet.

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Girlfriend - Avril - Öh?:P

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Hot stuff - Craig David - Hoppas!

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
True Romance -  Silverstein

13. Hur är det med ditt liv?
last man (girl?:P ) standning -  Milla - ;/ ?

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
All star loser - Neverstore

15. Hur ser världen på dig?
Hula hula - lejonkungen /  Hahaha nice

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Fairytale gone bad -  Sunrise avenue -  Det ser ju positivt ut

17. Vad tycker dina vänner om dig?
sun is shining -  bob marley

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
adrenaline - Dj Mendes - Intressant ;)

19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
trust me - United Djs feat. Pandora

20. Hur kan jag göra mig själv glad?
rock this party - Bob Sinclar -  Haha. Minsann den träffade...;)

21. Kommer jag någonsin ha barn?
one and only - timbaland - Ett? Nej vet du. ett + ett blir nog bra :P


22. Vad är några tips till mig?
 One summer - Darryl Braithwaithe - Kan vi gissa??


23. Hur kommer jag bli igenkänd?
one more night - Lobo


24. Vad är min danssång?
oboy - peps - Haha kanske kanske inte :P


Ja. Har gjort den här många gånger, den har ju stämt bättre ;)


--> En elak lite jäkel...

... även kallad virus, feber och en kropp som känns som blåmärken. Herregud jag mår toppen,....NOT! Är sjukt uttråkad, har kollat klart säsong tre av wildfire, väntar otåligt på fjärde säsongen, har sett fyra filmer och tråkat ännu mer.

Aww:( Boring. Jobbet ringde dessutom o ville att jag skulle komma in, o visst mer än gärna hade verkligen behövt pengarna, inte kjul att tacka nej till typ 1800 kr liksom:( Dessutom lyckades jag ta mig ut för lite frisk luft, var pigg i huvudet när jag vaknade, men kroppen som sagt. Nu är hela jag död- Hittade iaf en tv, inte för ca 5000-6000 som jag trodde utan närmare bestämt 13500 typ. PLUS stativ. Jaha hur får fröken råd då undrr ni? Jo min snälla pappa, ja han har sina dagar..;) , bestämde sig för att jag kunde få ta ut en del av de pengar de sparat. Nice:) Snart har jag en 40 tummare:)

Annars. Igår skulle jag åkt till Sandra med Emlan, det sket sig, idag skulle jag träffat en Oscar, det sket sig, jag kan ju inte smitta ner folk! Annars är jag verkligen i behov av sällskap:( 

JennJong! Din elaking att göra mig såhär sjuk, you owe me big time!

I veckan blir jobb tis,tors,lör,sön, o på onsdag ska jag äntligen till linköping för att dom ska kunna hugga mig lite brutalt i mitt inte längre så lilla "märke " i armen. kankse kan jag bli av med de efter sisådär 20 besök. Usch. Måste hitta embla, utan det svimmade jag nästan...:/

Någon som vill hålla mig i handen? Jag bjuder på glass efteråt, de får man när man har vart hos doktorn säger min mamma! :P

Nu ska jag fortsätta tråka, väntar på att en ängel ska ringa så jag får något att gra. Får nog ringa Sandra sen o skvallra lite med...:)

PUSS!
/ Josefina

--> Lite bilder från kolmårdens djurpark med lillebror



Lite bilder från Kolmården i torsdags med lilleman...Vi hade en bra, och dyr, dag där, en timmes köande in, och fem timmar därinne. Kan bara nämna att jag gick barfota på vägen ut, mina ballerina känner visst inte för att tänka ut sig lite.. :( Mina favoriter vart kultingarna till en av grisarna, tänkte på vad Julie brukade kalla "ginnypigs" har ingen aning om vad det är fortfarande, men jag kunde iallafall se Fleada jaga runt på dom här krakarna, helt överlycklig!:P haha. Melcher vart en groda där någonstanns med, tyckte ingången till tigerhuset är rätt cool faktiskt:)




Sedan av någon anledning, vile ingen av djuren vara med på kort, blev bara att fånga rumpestumparna helt enkelt...;P




Ja det var några bilder, kanske kommer de fler. Nu ska jag städa lite här hemma, pappa och kacka kommer hem efter en vecka borta på landet. Bäst att gör aiordning annars blir de liv. Ikväll blire Sandra tillsammans med Emlan:) Om dom nu inte ringer in mig på jobb innan dess, men de verkar inte så..:)

Jobb igår gick bra var skittrött, men de gick. Kollade film med JennJong på kvällen:) mys!

Puss på er!
// Josefina

--> En ny tid, med nya tag då allt det gamla läggs i minnesburken?

Idag har jag varit på Kolmården med lillprinsen. ALlt om de kommer imorgon, så ni får lite bilder o spana in med. Ikväll har jag avrit med mina tjejor. Som förr. Många frågetecken innan, många udda känslor, innnan har man glatt bestämt att åhh vi ska ses, nu undrade jag hur jag skulle ställa mig till allt och alla efte rallt som hänt.

Kan bara säga såhär. Jag har haft tre olika samtal idag, som alla gjort att allt känns bättre. Eller fyra egentligen. Det känns som att idag vart bra, allt gammalt kan läggas bakom och att vi nu går in i nån sorts ny fas. Jag har fått tillbaka min kompis. Jag har rett upp allt med en kompis. Tagit ett liiitet steg med en gammal vän. Och ännu en gång lyckats komma över det gamla med min första vän. Tror jag. Det känns iaf som något nytt...:)

Becca och jag pratade igår om att vi alla kankse måste planera om lite i vårt lilla tjejgäng. Att vi inte ska förvänta oss att allt är som förr när alla var goa glada singlar, utan att alla på något vis vuxit upp en del. Att vi måste skapa nya saker. Jag tror vi tog det första steget i rätt riktning idag.

Idag är idag, imorgon är en annan dag. Men just nu är jag till iaf 89% lycklig. några frågeteken har man ju alltid. Men 89. det är ruskigt bra.

Jag tror det här kan sluta bra, så länge vi alla jobbar mot samma sak. Och just nu, är det vad vi gör....:)
En Jenn och en karro saknas på bilden. Men vi har faktiskt ingen på oss alla!:I

--> Bland pärlor och prinsar

Jaha ja, ännu en dag har gått. Jag gick inte upp förs halv tolv idag, måste börja vända på mina dagar. Det här är sjukt.. Åkte till Sandra och red, Pärlan var underbar som vanligt, vi hade en bra ridtur tyckte jag. Kom hem och städade, mitt rum är alldeles för rent nu, måste nog stöka ner lite tror jag, så jag känner mig som hemma ni vet...;)

Åkte o solade lite i vasaparken med Kristina.) Sen åkte jag hem till pappa som kom hem några timmar från landet, brorsan o jag är ju själva hela veckan..:) Åt lite, har vart o handlat inför morgondagen med.

Imorrn ska jag ta med min älskade lillprins till Kolmårdens djurpark:) Wuhu kommer bli skoj faktiskt:) FIxat matsäck nu med, Melcher anlämnder mellan 07.00-07.30, som sagt, vända på dygnet var det ;) På kvällen får vi väl se vad jag ska göra o vem jag ska träffa..:P

Det är en sån där dag när jag verkligen saknar rutinen vi hade...Inte det där gulliga. Bara det kompisaktiga.

Hoppas ni har fått lite färg idag! Hoppas jag får mer färg ( och fräknar:P ) imorrn;)

// Josefina
XXoXX

--> En dag fylld av pinsamheter, en halv vecka fylld av roligheter...

....och ett par veckor fyllda av besvikelser.

Vi kan ju lika gärna börja med det roliga. Eller pinsamma. Eller något. Jobbade idag, fick en timme från helvetet i korven med ett par missförstånd sista minuterna, inte så konstigt kanske efter en timmes springande. Kan abra säga att jag verkligen förstår varför mcd personalen gör fel ibland, säger dom "tre grillade till mig" frågare jag tio sekudner senare " tre kokta var de va?" hehe.

Hade rast o var skittrött redan då, sen började de roliga, folk ploppade upp, återsåg bland annat joel, de va inte igår, pratade på med olle på lunchen, vilket kändes udda med tanke på att vi gått på samma skola i två år utan att ha sagt ett ord till varandra. Christian tittade förbi med, alltid lika glad:) Fick ä'ven en chans att förklara mig för en person som chockade mig för några veckor sedn genom att sätta ord på mina känslor, efter att ha pratat med mig i ca trettio sekunder. Idag fick nog även hon svar på frågor :) Var nöjd efter allt detta, men kvällen bjöd på fler saker som bara var allmänt flummiga och trötta, ni vet när man är sådär så man inte ens vet man man säger? Så var jag...:p

Fastnade även på lagret...hehe. Till saken hör den att jag varit på lager typ två gånger i mitt liv om man inte räknar tiden på stokvis, och jag letade fter ett snöre som brukar hänga för att man ska komma ut. Dock sa det typ en meter bakom mig, så missade de. Kollade runt, såg en knapp (massa knappar men kunde tro att de va just den) men VÅGADE inte trycka! Herregud vem vet vad man skulle ställa till med. Katrin kom som tur var utanför o släppte ut mig:P Haha illa. Dessutom fick mina kära kollegor reda på vem bil det är som står övertäckt på parkeringen....

Hade desutom en frukt jag aldrig sett, fick ROPA ut i kön o fråga om någon visste. Pinsamt, men trött som jag var, skrattade jag bara...Alldeles för länge..

Men ni. Inlägget vart långt. Skara Sommarland med Pappa o familjen torsdag fredag var bra, med några undantag, vädret på fredagen bland annat och pappas klagande på min bilkörning. Fick dock tyst på honom.

Helgen var toppen. Lördag spenderade på karnebåtfestival i viken, Tysken, Munken, Macke, Hannes och Hampe kom ner, så efter att ha varit med Vickan och henne kompisar, övergav jag dom för grabbarna. DOm tröttnade fort på vikens "uteliv", o skulle in till stan, jag blev avundsjuk, och åkte med i bilen helt enkelt. Det var TRÅNGT i baksätet med oss fyra. Vi spelade bowling på Hugo, JAG VANN:) Vi dansade till dålig musik, pratade och hade mycket trevligt:) sörping åkte hem, oscar kom och där slutade kvällen...;)

Söndag: Jag åkte tidigt till viken, låg i vickans soffa hela dagen och kollade film efter film efter film. Vi båda kände oss bakfulla, hon hade inte druckit, jag hade druckit en alltför pinsam mängd alkohol för att bli i närheten av bakfull så var ruskigt trött. Min prins var lika prinsaktig hela dagen. På torsdag blir de bara han och jag. Han saknar mig. Och är inte rädd för att säga det till mig.


Nej ni. De senaste veckorna har inte varit bra. Ni vet det. Eller gör ni det? Jag borde kanske åka tillbaka till England så ni blir påminda.,,

Det var allt.

// Josefina
XXoXX

--> I wish you well...

 I wish you well, on this trip to find yourself. I wish you well, I wish you well, wish I could help, but I cant help you find yourself...

Det finns så mycket jag velat säga, så mycket jag velat visa och bevisa. Jag kanske gör det en dag. Fram tills dess. Ska jag försöka leva livet... "loving life".

Problemet är bara, att på mina lediga dagar, har jag ingen som har tid med mig. Spelar ingen roll hur många sms jag skickar ut, alla har andra planer eller ingen lust med att följa med på mina upptåg...:/ Någon som är lika impulsiv som jag? Tell me who you are, så kanske du räddar min sommar. jag HATAR att vara utan planer. Usch. Är så rädd för att missa saker när man bara går runt o glor. 

Borde kanske satsa på jobbet lite mera, spara pengar och satsa på en resa till våren med Sandra? Om inte annat, finns England där väntades på mig. Det gör det alltid. Och längtan är alltid lika stark. Ska nog skriva nytt brev till Sian nu.


My one and only

RSS 2.0