Underbart är kort

Underbart är kort..


Hej alla vänner! Ni trodde kanske att jag försvunnit för gott härifrån, ingen blogg på många dagar nu! Ovanligt för att vara jag, men har varit upptagen!;) Vet inte ens när jag bloggade sist, så tänker bara beskriva dagarna sen i fredags. Fredag kväll: Bus kommer! Ängel min första människan från Sverige jag träffar på två månader. Gjorde inte mycket på kvällen, drev toby till vansinne (för en gång skull annars brukar de ju vara tvärtom;) ) Lördag, kollade när Julie och Becky skulle ut på rävjakt med hästarna. Beckys häst, miss money penny, var stoor! Det var säkert ett femtiotal hästar, och lika många hundar! Någon människa kunde ALLA namnen på dom! Hundarna alltså. Otroligt. När dom stack iväg var vi tre avundsjuka tjejer på väg tillbaka till bilen (Jag, Sian och Connie, som ville följa med men som inte fick pga hindren var för höga, trodde julie. Hon hade kunnat deltagit. Jag med. Det fanns en "non-jumping" rutt. Suck. Ska ut på en jakt innan jag åker hem om jag bara lär mig att hoppa. ;)


Åkte in till Bath på em och shoppade lite, tjejkväll sen, såg ghost. Gillar den, men den är ju lite seg. Både Becca och jag var skapligt trötta, men lyckades vara vakna till halvett tiden iaf. Sov länge på söndagen, gick på promenix med Julie,Nick och Emma, mycket trevligt och vackert=) Käkade där sen, Nick bor i mitt drömhus! Åhh så vackert. Ska ta kort någongång;) Sen vart de film på kvällen, ett snabbt hej till Bigcal som virrade bort sig på vägarna igen! Han borde skaffa gps...;)


Måndag: Lång dag, 10 var vi i bath, kvart i elva var vi inne på Bath spa. Underbar upplevelse! Fyra olika ångbastu med olika lukter, teatree, lavender, eucalyptus och något mer. Poolen på taket i solskenet var ju inte heller helt fel;) Shopping, donken och sen var det dags för bus att åka hem!;( Två timmar senare kom ju dock Martin, tur de, annars skulle jag gått under. Efter mycket trubbel med buss lyckades vi komma hem, haha. Kort dygn var de, redan klockan två idag åkte vi tillbaka till Bath, donken igen, sen var de dags för Martin att åka tillbaka till SverigeL Som sagt underbart är kort, dom här dagarna har gått fortare än någonsin! Hoppas alla dagar kan gå såhär fort!


Börjar tycka det är läskigt hur mycket man tappar kontakten med folk! Pratade med pappa för någon vecka sen, mamma för två veckor, och massa kompisar har jag inte heller hört av på en vecka! Usch tycker inte om den känslan av att alla glider bortåt, stanna kvar är ni gulliga! Jag tänker på er därhemma hela tiden, även om jag inte pratar med er. Ni betyder allt<3


Connie och toby har vart jättegulliga ikväll. Kan nog överleva 51 dagar till;) <3


Senaste dagarna...

Well, ska berätta om dom senaste dagarna då...

Tisdag: Gjorde inte mycket alls, städade hela köket, dammsugade hela huset som vanligt, plockade iordning och så. Klockan 3 vart det strömavbrott! Okej första timmen, men sen började det bli jäkligt kallt och hungrigt! Jag skulle nämligen precis börja med maten när strömmen försvann. Efter två timmar kom jag på att vi har gasolspis, så lyckades hitta gtändstickor och fixa mat iaf;) Proffsigt! Tände brasan i vardagsrummet med, varmt! Klockan 8 kom Julie hem och undrade varför vi satt i mörkret..Det var nämligen bara att slå på strömbrytaren!! Det kunde faktiskt inte jag veta, visste ju inte vart grejen var. Nåväl Connie och jag satt med brasan och fyra stearinljus som enda ljuskälla, spelade ett spel som var i princip som fia! CooltJ Jag vann efter en och en halv timme! Tror connie fuskade för jag hade fått in tre efter första halvtimmen..;) Sian kom förbi, Alla kollade film, fattade nada, något klarare blev det när den var slut men men.


Onsdag: Trodde på ridning, icke! Vi åkte och handlade mat och sånt iställetJ Älskar "foodshopping" då får man vad man vill ha;) Hittade en jättehärlig halsduk till mig med :D Efter en hundpromenad och lunch är jag barnvakt åt 6 ungar, Becky hjälper Julie att klippa Ceasar. Tom och Spencer här alltså, plus lily, connies kompis.;)


Torsdag: Gick upp lagom, efter att ha blivit väckt arton ggr av pojkarna, första gången kvart i sju..sovmorgon, ha! men gick upp halv tio...gick ut på en powerwalk, hoppade studsmatta ( 10 min ska ju vara samma som 30 min jogging) och massa styrkeövningar..mina ben skakade efteråt! Städade, fixade lunch åt alla, sen åkte vi till bristol för att se "stardust". Den var TOPPEN! En av dom allra bästa filmer jag sett, den innehöll lite av allt, komedi, action, romantik, fantasy! Allt! Love it! Se den!;)  Grattis Callum, 12 år idag, har firat lite. Kaffekaka mumsigt;)

Imorrn kommer bus:) wiee först sla jag överleva hopplektion på morgan:| omg! Inte nog med att jag ska vingas hoppa, jag saka göra de på morgan!:S Ska tille n outlet i svindon med,hoppas på nya fina kläder,)

Okej nu fick ni lite att bita i;)

Morgan...!

image107

Charmouth

Okej, ska väl försöka skriva ihop något kort om helgen i Charmouth då. Det var ju ett tag sen, men har inte kunnat publicera något sen dess;) Har inte mycket minne kvar av helgen, dagarna går för fort! ;) Men i fredags åkte jag, mormor Wendy, Tom(Becky och Ross son), Connie och Toby till Charmouth. Efter mycket om och men ( dvs, nära en krock och alldeles för mycket trafik) kom vi fram. Gjorde inte mycket förs alla hade kommit.  Det vart fullt hus! Det var Wendy och Chris (Alltså mormor +make, dom som bor där). Julie, pojkvännen Nick(Wicky), hans son Jack (15?), Connie,Callum, Toby och Jag. Sen kom också Becky, Julies syster, Ross (maken), och deras två barn Tom och Spencer. Wendys kompis Kim kom över, hon är jätterolig=) Fullt hus alltså;)


Tillbaka till kvällen. Drack lite "bubblish", cocktailpartyt uteblev till hälften, om man inte räknar vin och skumpa till "coctailparty" åt gott, och hade väldigt trevligt. Sjöng karaoke i sommarhuset. Wendy försökte spela på saxofonen till, hon var nååågot lullig, så det gick inte så bra!;) Speciellt roligt var när hon missade tonerna flera gånger i rad och utbrast: Oh shit! Haha Roligare där. Julie sa till Wendy att sluta, hon skulle väcka barnen. Två sekunder senare kommer Connie ut: Shut up! Tio minuter senare kommer ALLA barn ut, påklädda och connie säger " We decided to join the party" Haha klockan var tre timmar efter läggdags. ;)


Lördag: Sovmorgon, haha trodde jag ja. Ingen isolering i golvet och 6 barn på övervåningen, det var bara att glömma. Men gick upp runt tio. Ner till stranden så småningom,det var meningen att vi skulle paddla kanot i havet och sedan ha en stor brasa och grilla på stranden. Alla vågade sig utom jag ( Tänker inte skaffa mig en förkylning frivilligt!) Men grillningen fick vi ge upp där, det var för kallt för barnen efter badet. Grillade vid huset istället!  På kvällen var det rugby final, England mot sydafrika, tror jag, minnet sviker. Var på en pub och kollade, min första match jag såg och det var finalen, rätt bra;) Haha hade mycket trevligtJ


Söndagen förflöt lugnt, jag, Ross, Tom, Toby och Jack ( efter en stund kom fleada, hon ville visst inte vara kvar haha, tur att ross hade ett koppel) gick ner till stranden, trevlig promenix, dom andra kom ner med bil. Ross, Jack, Toby och tom gav sig ut igen i kanoten, lite varm choklad ( för mig, dom andra käkade glass!) var det dags att åka hem. Toppen helg, älskar charmouth, men skönt att komma hem;)


Det var hyfsat kort för att handla om tre dagar eller hur??;) är MYCKET stolt över mig själv!;)

 Fin utsikt från tomten:)
Sjösättning av båtarna
Ross, Toby, Jack och Tom
 Toby, nåågot kall efter paddlandet
 Ross grillar, connie och callum i bakgrunden
 Jag och Callum på stranden! Jag måste klippa mig snart, det börjar bli för långt!


Girly days;)

Kom hem från en toppenhelg i charmouth igår, mer om det imorrn, orkar inte idag,.varnar för lång blogg imorrn, men SKA försöka hålla mig kort! men det brukar ju gå hum, sådär;)

Toby och Callum stannade iaf i Charmouth igår, dom kommer hem med deras pappa imorrn..Connie hade fått nog av alla killar, hon ville hem! Jag, Julie, och connie kom hem, kollade film, åt, dom la sig tidigt, jag lad emig lagom:P Idag sov vi till 8, halv nio, sååå skönt! Har aldrig sovit så hårt! Vaknade och var verkligen utvilad, har aldrig varit så pigg en hel dag! Stack ut och red en kortis "on the toppfield", där vi gör lite "schooling" == ridskola och asjobbigt! ;) Jag på elefanten, Julie ska på jakt med ceasar på lördag, så hon kör hårdträning med honom hela veckan och jag får ha wesley..han var jobbig idga.. Julie hoppade högt över en mur, jag ville inte hoppa, hon lurade mig till ett litet..dags att lära sig det där nu!:P

Kom hem, hade 20 min på oss, jag och julie skulle duscha, äta och sminka oss på tjejers vis, tur att wayne var sen! ;) Julie til jobbet, jag och connie gjorde bath osäkert, toppen! Tycker om min "lillasyster". Hon shoppade roliga saker, jag shoppade bananer och en varsin kaka...haha. Åkte med sian hem som vi träffade där, lagade mat, nördade vi datorn, kollade film, pratade med Sian som kom förbi, ända till kvart i tio! Uups sa hon när vi upptäckte tiden, jag måste hem! uuups sa  jag, connie skulle sovit för en timme sen;)

Nu ska jag sova är trött..sovmorgon imorrn, hoppas pojkarna kommer sent!;) jag och connie ska: vet inte! ;) får se;) Längtar till fredag och måndag<3

image100

Sovmorgon:)

Äntligen sovmorgon igen! åååh vad skönt det var..var mycket glad när jag vaknade också:) vaknade visserligen när Julie gick upp vid sju, och var jättepigg! Hade drömt massa trevligt, var på bra humör:) Sen somnade jag om igen när alla lämnat huset, vaknade halv elva! Fick sååå dåligt samvete! haha det var ju nästan lunchtid! Hela min dag rubbades, haha. Käkade furlle, gick ut med hundarna, duschade, provade kläder till helgen ( Vill shoppa, NU! ) och sen käkade jag lunch:P Julie hade snott det sista av köttfärsåsen, typiskt, jag fick hålla till godo med tomatsås..:P GJorde alla vanliga hushållssysslor, hämtade nästan barnen, dom försvann till kompisar, lagade mat, skrev brev, tja det var allt. Kul dag va??

Så ser alla mina dagar ut, förutom sovmorgonen då, Den är ruskigt OVANLIG! :P Kontsigt nog har jag varit på topphumör hela dagen, måste bero på allt roligt som kommer de närmaste helgerna:) Charmouth i helgen, coctailparty, grilla på stranden, paddla kanot i havet( Troooor jag skippar de, okej dom har våtdräkt, men behöve rju inte göra mig förkyld med flit!;) ) o massa mys...funderar på att ta med mig datorn:/ Dom har ingen tv nämligen! Får se hur jag gör...Julie sa" Ta med badkläder vi ska i havet på lördag". Jag sa: Ni ska, inte jag!;)

Rida imorrnbitti, får se om de blir en bloggimorrn..annars: Charmouth här kommer jag!
<3

image99

Mästerkocken har gjort det igen:)

Gjorde köttfärssås igår, jag själv anser att jag är bäst på det ( inte bättre än pappa och kacka men jag kommer tre efter dom). HIttade till min stora lycka oregano i affären! :D Jag vart dock inte jättenöjd med resultatet, kan såå mycket bättre men saknar ju fortfarande masssa ingredienser, så det var okej med det utbud jag hade. Barnen var dock överlyckliga, sa att det var mycket bättre än det vanliga, att jag aldrig fick ändra på det jag hade haft i och toby sa: "Delicious". :D Så kul att Toby äter allt jag lagar nästan:) Julie sa dessutom att det var toppengott, hon brukar aldrig ge respons, varken bra eller dålig. Då var det bra;) :D

Skulle plockat björnbär igår, när jag äntligen tog mig i kragen och gick ut, plockade jag knappt bottenfult, sen började det spöregna. Toppen. Det fortsatte hela kvällen och natten.:/ Idga gjord ejag ett nytt försök, nere i dalen! Var ute en och en halv timme, måste plocka mera sedan, hittade ett bra stället vid vägen:) Har fått min motion för idag uppför benmördarbacken iaf:)

Fick hämta Toby från Beavers igår, i spöregnet. Tanterna ringde tillmig, skitsura för att dom tydligen inte får gå hem själva. Jag bad om ursäkt, hade ingen aning om det och toby hade försäkrat två gånger att han ville gå själv..vart zippsur! Sura tanter med bläää...och do ska jag träffa varje tisdag, no way, tänker stanna utanför. ;)

Kollade titanic imorse! HELA! Har inte sett hela filmen på jättelänge, brukar stänga av när skeppet börjar sjunka massor, gråter så mycket. Men grät knappt alls idag, det var nog för att jag var tolv, som jag tjöt som aldrig förr till den filmen. Den är såå fin<3 (Men lång!)

Ska springa o laga mat nu, hämta barnen sen.. Julie kommer hem tidigt idag hoppas jag:) Igår vart det jättesent igen, någon hade gjort inbrott i stallet och snott generatorn:S Det skumma var att dom brutit sig in i sadelkammaren med, men inte tagit något alls därifrån! Inte vad dom kunde se igår iaf, spöregn och ingen lampa gör de inte lätt! Sjuka männsikor, om dom ändå gör avbrott, sno sadlarna då? Dom är ju värda ett par tusen om man säljer dom..sjukt onödigt!men bra förstås att dom inte tog de;)

Vart inget bath idga med emma, en av ungarna var sjuka:( Funderar på att åka ner själv imorrn med bussen..läskigt! Men roligt, vil shoppa massa kläder! Men o andra sidan så kommer ju becca snart, vill ju shoppa slut på pengarna då!;)

<3
image98

Ännu en Måndag

Seg måndag. Segaste verkligen. Orkade inte upp ur sängen imorse, klockan ringde sju, halv 8 vaknade jag förskräckt, släpade mig upp. Allt var big cals fel, han fick mig att var uppe till tolv och se på något jackass liknande, gud vad han skrattade, jag skrattade åt att det var så sjukt...suck:P såg iaf till min lycka att Julie redan gjort skollunchen. Skulle bara göra min egen frulle, åt melon och några flingor jag till mina glädje upptäckt att vi har. Trodde ju att det var några av ungarnas sliskiga, men yummie...tyvärr är dom nästan slut. Kom försent med Connie till skolan, eller hon missade morgongympan, som hon hatar så hon var glad. Dom kör den ute på skolgården med alla ungar varje morgon. Stackars barn.


Satt hela dagen framför datorn och pratade och spelade med Bus. Har fått iväg ett födelsedagskort till Rasmus med, alla fyller ju år nu för sjutton! Gaah.. ;) Och fars dag snart, hade jag glömt...den ligger verkligen fel tid på året! Lagade mat, sorterade tvätt, dammsugade, hängde tvätt, gav tjejerna mat, plockade upp efter dom, då kom toby, när han var klar och jag skulle sätta mig ner för andra gången, då kom callum. Suck. Sen skulle connie ha nån mango skalad, sen skulle toby ha efterätt(flingor, konstig unge?) och så vidare..Sen fick jag reda på att julie blir sen, så det var bara städa klart i köket...suck! Hemmfru eller vad, visste ju att det var detta jag skulle göra men börjar bli liiite trött på de nu. Måste skaffa en sysselsättning att göra på dagarna! Har verkligen en deprimerande vardag här nu. Bläää...Jag vill hem! Ta hand om mig själv och inte ha ansvar för andra. Jag vill ha tillbaka sommaren. L


Var ute med hundarna i mörkret, jag fick en chock, sen när är de mörkt klockan sju??? Sen idag tydligen. Gick heeela vägen nerför åkrarna, ända ner till botten av dalen, sen hela vägen upp igen. Härligt uppfriskande, promenaderna är min räddning här. Måste åka ner till Bath någon dag och shoppa lite = terapi.


Helt okej i köket? /Slavdrivare

Upp tidigt imorse, för tidigt..skulle fått sova till 8, tjugo över sju kommer toby in, "jag vill ha frukost"...Suck min sovmorgon förstörd, kan ju inte direkt somna efter de...Gick upp 8 iaf, snabbade på, kastade i mig frullen, tiden gick jättefort...men så var kathryn 20 in sen, så hade stressat i onödan...en kopp te i stallet piggad upp, dock var ceasar dööööseg idag, fattar inte varför..had een lång härlig galopp iaf, där jag var den "enda som hade kontroll över hästen och njöt av ritten" som kathryn sa..haha jane sa: Wesaley drog på, hade inte en chans hade inte du stannat hade han fortsatt...haha det är wesely;)

KOm hem, gick ut med hundarna i dalen, toppenpromenix, snacka om starka vader jag kommer få! ;) Älskar den promeinxen..msnade lite, lagade mat i flera timar, vilket gav resultat, det vart jättegott ( trots att min tänkta currysås var i princip utan curry, improvisera är a och o i min matlagning;) ) Barn hit och dit, körde hårt med grabbarna idg, och fick dom att göra allt jag bad dom om! Kors i taket säger jag bara, helt otroligt jag fick toby att ställain  sin tallrik i diskmaskinen...det är en merit;) Men iaf, jag kna nu säga stolt at tjag faktiskt är rätt bra i köket:) Gilalr det med, jag som inte direkt gillad ematlagning innan jag kom hit..:O Det blir helt annan när man verkligen har tid för det! bra träning;)

Passade på att skämma ut mig med, callum var sen som alltid till middagen, var rejält sur, telefonen ringde, toby svarade och gav mig sedan telefonen "it's cal"..Och jag börjar gå på med en start till en utskällning, typ var är du, du skulle var hemma för länge sen..:!!! får til svar...: öhhh it's big cal ( killen som sover här på söndagarna, 18-åringen), jag tänkte bar ahör aom det är okej att jag kommer ikväll??? Hhaha oj vilken miss! Bad om ursäkt och började svamla om att jag trodde de va den andra...sååå pinsamt, nästa gång ska jag ta reda på vem det är först..haha

Msnat och skypat en stund nu, ska vara social med...nu ska ni få se kort på rigspie, hunden jag vart hunvakt åt i helgen ( fet, döv, olydig, lat och bara sååå underbar)

10 veckor kvar, sen är jag heeeemma:D Grattis farmor föresten!<3

image97

Berg och dahlbana

Dagen började bra! Riktigt bra! Fick ligga kvar i sängen hur länge jag ville, kunde dock inte somna om, hade tre barn som sprang omkring och lekte krig, studsade med pilatesbollen( det är det värsta jag vet när man håller på och studsar med bollar när jag ska sova), men det var skönt att ligga kvar iaf:) Vaknade med ett leende på läpparna:) Kollade film, åt jättegod frulle och målade på min lilla "painting by numbers". Det går framåt..gick tut med hundarna på min långpromenad, var tvungen att ta en omväg, attans kor:/ Fleada var jätteduktig! Hon kom tillbaka till mig tre gånger:) Hon lär sig fort måste jag säga:)

Sen på eftermiddagen lekte jag med toby en kortis, tog ett bad ( nu vet jag att jag inte ska bada med barnen är hemma, toby kom in fem gånger! hallåå some privacy thank you??! ) :P Lagade mat ( värmde pizza) trodde inte att de skulle räcka med en pizza till fyra personer men de hade de visst gjort..gjorde en ugns pannkaka iaf, kändes nyttigare! Ska äta den senare:P Åt efterrätten först så är mätt nu..chokladmousse mums! Gillar de inte egentligen men vi hade något gott i kylen..haha allt med choklad är ju vanligtvis toppen!

Bråkade med Toby, han hade plockat fram spray för att putsa sin kniv..bad honom sipelt och enkelt att plcoka bort det ( ca en meter mellan bord och skåp, men han måste ju lära sig! Han skrek och grät...suck stängde slutligen av honom från datorn i två dagar och sa åt honom att sluta gråta för precis allting..trött på honom, som maria sa..." Jag längtar hem, allt bara för att komma bort från toby"..Becky berättar det ofta och skrattar när jag klagar på honom...

Ska tillbringa min kväll på datorn, antingen med en film eller msn, får se beror på om nån vill hålla mig sällskap:) Imorrn bitti blir de rida med kathryn alltid kul:) Längtar heeeem nu! hem hem hem....<3

image96

Fredag - ingen helg för mig!

Nej ingen helg här inte, Julie jobbar tre sena dagar nu, så även jag..fredag, lördag söndag..inge skoj..Men de går..;) Var ute och red min favorunda igår morse, var tyvärr tvugna att vända efter halva, hovslagaren kom..Han är rolig haha "Jobbar du fortfarande för Juulie:O " haha...alla skämtar så förstår inte varför:P

Resten av dagen gjorde jag inte mycket, städade julies landrover, hängde tvätt, dammsugade, nördade vid datorn, och! Bokade flygbiljetter hem över jul!:D  21 klockan 17.05(?) är jag på svensk mark! :D

Blev rätt irriterad och besviken på kvällen med, men det får jag väl försöka strunta i, kan ändå inte göra något åt det härifrån:/

Vart ganska sent, kollade lite film innan jag somnade, var mycket uppe i varv igen, förstår inte varför all energi måste komma på kvällen?? Det är ju på dagen jag behöver den!:P

Imorse tidigt upp, eller aa upp som vanligt, mocka ( tar nästan en timme) sen rida (en timme där med). Oj vad jag fick kämpa med Wes idag! Har ont i hela kroppen..förra veckan, dressyrhäst, denna veckan "beach elephant"! Som julie uttryckte de...efter en timmes slit fick jag ner huvudet på honom i ca tre minuter...då fick jag beröm..haha många långa sköna galopper med, trevligt=)

Barnen slutade tidigt idag, julie åkte till jobbet, får se vad som hittas på...Eme blogg är mitt nya projekt, får se om vi kan ha fantasi till de?;)

Hum ja inte mycket mer att säga nu faktiskt..Ingen spännande händer här direkt...Eller jo, julie har fått jobbet hon sökte, vilket innebär mån-fredag jobb och lediga helger! Skönt men de blir ingen mer ridning i veckorna, och tidiga mornar fem dagar i rad, med connie till skolan..de dröjer någon månad innan hon går på de...Hums bra och dåligt, så är de ju med allt;)

<3

En ny start?

Studenten. Den dagen känns så långt bort. Sommaren 07, den är över. Kommer aldrig mer igen. En väldigt speciell sommar, mycket hände, bra och dålig. Ibland längtar jag tillbaka till den dagen vi slutade skolan. Vilka val kunde gjorts annorlunda? Hade min höst sett ut som den faktiskt gör då? Hösten var en ny start. Ett stort kliv, en början på en ny utveckling. Allting har förändrats nu. Allt. Ingenting kommer någonsin att bli som förut. Vill jag det? Både och. Det jag behöver är kanske en helt ny start... En andra ny start. Varje nytt kliv förändrar hur resten av livet ska se ut. Det är bara att välja, en värld full av möjligheter. En värld där man måste ha mod att våga välja sin väg, där ett måste är att verkligen veta vilken väg man ska ta. Vet man inte, sitter man snart där, 40 år gammal och ser tillbaka på det liv man aldrig fick. Deprimerande tankar? Javisst. Men jag har sett för många dåliga exempel nu. Det är verkligen oroande. Vad gör man om man väljer fel?


Det gäller alla beslut man tar. Ett litet snedsteg kan förstöra allt. Det förändrar ditt liv, det förändrar hela din framtid!

Det var vad jag skrev igår..Jag har fått en ny start här nu. Bästa kvällen hittils igår..Kan bero på vinet och det trevliga sällskapet;) Emma var med, och pratade massor med Ross, han är rolig, som julie säger " He will never shut up"..Ska med honom och rida någon dag, dessvärre rider han pirat, det är hans häst, jag får rida en ponny....hums..Man kan inte tro att han är 31..haha becky är 7 år äldre! Inte klokt..men dom passar verkligen ihop=)

Åt iaf massor igår, en och en halvtimme tog det att få maten, min kyckling var bränd, men vem bryr sig, de va ju roligt där...en supergod efterrätt bestående av brownie(mörk choklad som jag egentligen inte gillar, var gott, med vaniljglass..och den var varm:) Brownien alltså inte glassen;) )

Red imorse med Emma och Julie..Ceasar och jag fick oss ett ordentligt träningspass, fick ner huvudet på honom längst med hela längan på åkern! Fick massor beröm av julie och jätteont i benen...kommer aldrig kunna rida imorrn! haha ;)

Mamma, ni kan komma, har fått klartecken=) Emma skulle komma förbi på en kopp te:) Undrar var hon är, vill ut med hundarna medan solen skiner..;)

Cocktailparty nästa helg, julie röstar för läckra klänningar, jag röstar för shopping! :D Ska bli skoj, hoppas emma kommer med också=)

Ny start, Bus kommer snart med, mamma+bröder kommer, london, allt på en gång..och toby var bra igår! Hela tiden! Iofs träffade jag abra honom en timme sammanlagt, men vi lekte "tag" heeela vägen tillbaka från beavers...phu, han är snabb! Fick jobba hårt....
image95image94

<3


En ny start?

Studenten. Den dagen känns så långt bort. Sommaren 07, den är över. Kommer aldrig mer igen. En väldigt speciell sommar, mycket hände, bra och dålig. Ibland längtar jag tillbaka till den dagen vi slutade skolan. Vilka val kunde gjorts annorlunda? Hade min höst sett ut som den faktiskt gör då? Hösten var en ny start. Ett stort kliv, en början på en ny utveckling. Allting har förändrats nu. Allt. Ingenting kommer någonsin att bli som förut. Vill jag det? Både och. Det jag behöver är kanske en helt ny start... En andra ny start. Varje nytt kliv förändrar hur resten av livet ska se ut. Det är bara att välja, en värld full av möjligheter. En värld där man måste ha mod att våga välja sin väg, där ett måste är att verkligen veta vilken väg man ska ta. Vet man inte, sitter man snart där, 40 år gammal och ser tillbaka på det liv man aldrig fick. Deprimerande tankar? Javisst. Men jag har sett för många dåliga exempel nu. Det är verkligen oroande. Vad gör man om man väljer fel?


Det gäller alla beslut man tar. Ett litet snedsteg kan förstöra allt. Det förändrar ditt liv, det förändrar hela din framtid!

Det var vad jag skrev igår..Jag har fått en ny start här nu. Bästa kvällen hittils igår..Kan bero på vinet och det trevliga sällskapet;) Emma var med, och pratade massor med Ross, han är rolig, som julie säger " He will never shut up"..Ska med honom och rida någon dag, dessvärre rider han pirat, det är hans häst, jag får rida en ponny....hums..Man kan inte tro att han är 31..haha becky är 7 år äldre! Inte klokt..men dom passar verkligen ihop=)

Åt iaf massor igår, en och en halvtimme tog det att få maten, min kyckling var bränd, men vem bryr sig, de va ju roligt där...en supergod efterrätt bestående av brownie(mörk choklad som jag egentligen inte gillar, var gott, med vaniljglass..och den var varm:) Brownien alltså inte glassen;) )

Red imorse med Emma och Julie..Ceasar och jag fick oss ett ordentligt träningspass, fick ner huvudet på honom längst med hela längan på åkern! Fick massor beröm av julie och jätteont i benen...kommer aldrig kunna rida imorrn! haha ;)

Mamma, ni kan komma, har fått klartecken=) Emma skulle komma förbi på en kopp te:) Undrar var hon är, vill ut med hundarna medan solen skiner..;)

Cocktailparty nästa helg, julie röstar för läckra klänningar, jag röstar för shopping! :D Ska bli skoj, hoppas emma kommer med också=)

Ny start, Bus kommer snart med, mamma kommer, england, allt på en gång..och toby var bra igår! Hela tiden! Iofs träffade jag abra honom en timme sammanlagt, men vi lekte "tag" heeela vägen tillbaka från beavers...phu, han är snabb! Fick jobba hårt....
image94image95

<3


Jag vill..

Jag vill åka härifrån..
Jag vill inte stanna kvar..
Jag vill inte åka hem..
Eller jag vill åka hem, men hur länge kommer jag stanna?
Vad ska jag göra i Norrköping?
Jag vill hitta min väg...
Jag vill bara vara vara glad.

Social först, sen chockad..

Äntligen har man kunnat vara lite social..:D

Träffade Josefin, Agnes, två tjejer från turkiet och en tysk tjej igår..och en kille, vet inte hur han passade in i bilden, haha..kommer inte ihåg namnen...Vi träffades på en pub(fik mera) och snackade någon timme eller två..jättetrevliga, verkligen:) Så kul, det fins fem svenska aupairer här nu om man räknar med mig, namn: Josefina(jag), Josefina(en annan:O ), Josefine, Agnes och Elin..En av dom turkiska tjejerna undrade om det var det vanligaste namnet, haha..Himla trevligt iaf..kom hem, kollade hitch, den är verkligen kul alltså, nästan roligare för varje gång..speciellt när den där hopplösa killen dansar! ha!

Tyvärr vart det inte mycket sällskap igår, Julie gick och la sig halv tio, Callum ("big cal" inte sonen i familjen) kvartade någon annanstanns den här söndagen..jaja..

Vaknade imorse av att Toby stack in huvudet och sa något obegripligt, förstår aldrig engelskan när jag är nyvaken..efter att ha frågat fem gånger, lyckades jag höra att han sa powercut..förstod fortfarande inte men han förklarade att tvn inte funkade, då tändes en liten lampa där uppe, och jag tänkte ahh, strömavbrott! Och nästa tanke,. åh nej! Gjorde iaf skolluncher, strömmen kom tillbaka fem min före jag och connie gick ut genom dörren..kommer 25 m ut på gatan, då berättar grannen att dom stängt skolan!!!! Fattar ni att dom stänger skolan tio min före den börjar trots att strömmen är tillbaka! Massa ungar kom skrikandes av glädje över gatorna, medan föräldrarna var rätt förstörda..toby och connie var helt vilda, jag sörjde min dag...Becky tittade in, fick tom på köpet..connie hade tre kompsiar här, herregud vad jobbiga dom var..som tur var kom becky tillbaka mitt i det värsta och fick ordning på det mesta..annars har dagen vart astråkig, har inte gjort någonting! Annat än lagat mat och dammsugat...boring, somnar nog tidigt ikväll, beror på om någon vill skypa med mig några timmar...haha;)

Imorrn ska jag till Becky och rida nya hästen Pirat! Fd raiser...kan inte stå stilla men snäll, låter ju bra!:p får se om jag kommer hem hel! 18 dagar kvar<3 Allt som håller mig uppe nu..

<3

Kul och mindre kul

Sian kom faktiskt förbi igår =) Hade en lång trevlig pratstund med henne, tycker verkligen synd om henne ibland, hon verkar så fast i allt..Hon skulle till puben med sin pojkvän sen, hon undrade om ja ville följa med..först ville jag inte tränga mig på, men tänkte at t jag skulle ge det ett försök...sian vart jätteglad hon slapp sitta o lyssna på grabbarnas eviga rugbyprat sa hon =) Hon är för go.

Sovmorgon den här morgonen skönt! Även om jag vaknade 6,7 och 8, skadad, haha. Gick incte upp förs halv tio iaf, missade ett telefonsamtal från sian, hörde julie svara att jag sov, typsikt...Nu är jag lite halvnervös, ska ner till bath om några timmar och träffa Josefin och hennes kompisar, spännande! Får väl se hur de går =)

Tisdag ska det ut och ätas igen, femte hjulet, uhm..julie, nick, becky och ross..och jag!ska se om dom kan ta med emma, hon ville att vi skulle ta en drink någon dag, jag tyckte detta var bra..haha...17 dagar kvar<3

Ibland känns ni så långt borta....:/

Pratade med farmor imorse, börjar bli orolig..:S En vecka kvar, sen är du 80 år! Tänk när man blir så gammal, har ju levt en fjärdedel av den tiden nu...Vad ska man se tillbaka på sitt liv och tänka? Kommer man vara nöjd? Vad kommer man ångra? Kommer man vara ensam? Läskiga tankar..Farmor, du är stark!<3

Känns som jag har baksmälla nu, dricker alldeles för lite...Men vad ska man dricka då? Får följa tyskens råd, vatten på flaska..något annat än mjölk måste man ju ha! :P

Nehee nu vet jag inte vad mer jag ska skriva faktiskt...
<3

Helg!

Helg är ju skönt, tycker jag =) Barnen är hos sin pappa, julie har jobbat massor, såg henne ingeting igår och bara en kort sväng idag, mycket skratt, roligt =) Hon är hos pojkvännen, jag sitter här själv..eller hust nu har jag eme och sandra i cam och mic, har rätt kul åt dom alltså;) Knäppisar...snart ska jag prata med bus också..

Var ute o red långtur imorse, över två timmar på ceasar..var livrädd ett tag, vi galopperade uppför en brant backe med överväxta buskar..det gick fort! var livrädd att jag skulle slå i huvudet i något, han är ju så hög! Red genom massa buskar, har väl inga ridbyxor kvar snart...:P Sen var vi på väg tilbaka, då visade de siga tt dom höll på och sköt någonting där, ceasar var livrädd! Såg bara framför mig hur han stack iväg med mig, han skulle väldigt enkelt kunna göra de...en 45 min senare var vi tillbaka, mycket lugnande ord till ceasar, var rädd innerst inne men det gick ju bra =) lugn eftermiddag, långt skönt bad och massa skypande=) Lagade mat åt mig själv, tog med mig tallriken när jag letade efter mobben, scampi har ätit min mat för många gånger..som igår, lade en bunke pvanför min tallrik, var tvungen att gå ut o leta rätt på fleada...kommer tillbaka och maten är uppäten...en gång till och jag stänger in hunden i trädgårdsförrådet! Fick börja om igen med maten, suck..

Snart kommer Sian förbi, tror jag..beror på om hennes sämsta pojkvän behagar att komma hem från rugbyn någon gång, hon sitter jämt inne, han är jämt på rugny..suck..imorrn blir de skoj, ska träffa åtminstone en av dom svenska aupairerna i bath och hennes kompisar! läskigt men nervöst..mest roligt, ska bli kul att träffa någon som är svensk!

SOVMORGON imorrn, guuud vad skönt! Toppen verkligen..hoppas inte julie går upp alltför tidigt, hon ska ut med nick över dagen, sova sova..

Hemsk mardröm inatt, vaknade och kunde knappt andas, han aldrig någonsin vaknat upp på det sättet..tog många minuter att lugna ner mig igen...farfar<3

Nej nu ska jag se om sandra och eme kan vara sociala igen, är partysugen! Åker nog hem över en helg snart så de blir party! en månad och en vecka nu...11 veckor kvar, sen kommer jag!<3

MIss youuu<3

image90image91 


. . .

Jag förstår inte varför allt ska vara så svårt..Detta kommer blir något av det svåraste val jag gjort, och det svider..massor..Jag vet också att det måste göras, man kmmer alltid behöva göra dom här valen..Förhoppningsvis slutar det bra,annars; förlåt...!<3


Hemlängtan

Har haft en jobbig dag, vaknade med fruktansvärd huvudvärk, allt jag ville vara att somna om..blev ju inte bättre när jag väl släpat mig upp ur sängen, julie hade full koll, fixat barnens luncher, frukost, påklädning, tar connie till skolan, och ingen ridning idag! Hade inte behövt gå upp...detta bidrog till att jag åt frulle och gick och la mig igen i två timmar..sov oroligt, sian hade sagt att hon eventuellt skulle komma förbi om hon skulle iväg någonstanns, ville inte missa de..

Gjorde inte alls mycket på förmiddagen, skrev brev, gick på en underbar runda med hundarna i dalen, toppenväder idag! Hundarna skötte sig hyfsat, hade tur, såg aldrig till korna förs på tillbaka vägen, då var dom precis där jag brukar gå! Tajming! Callum och hans fyra kompisar kom hem och förde ett jäkla liv, sprang runt och lekte krig, dom var inne i mitt rum unde rmin säng o grejer..de gillar jag inte, har ju datorn därinne, och epmgar som ligger framme..:Sfår gömma de och säga till han imorrn..

Becky ringde och frågade om jag kunde hämta tom och en annan kille hon brukar hämta på fredar, peter..vill ju ställa upp så sa visst, tom har energi så de svämmar över, skriker och får dom andra att busa! Kan vara jobbigt! Toby började bråka med mig på skolgården, han ville ha hem en kompis, så gick tillslut med på de för att han skulle sluta gråta..Jag, connie och tom (peter var sjuk som tur var, hans mamma hämtade honom) gick hem, det tog över en halvtimme! Jag brukar gå på fem min när jag är själv! suck...lagade mat, på egen hand, stackars barn, hade missat julie så visste inte riktgit vad jag skulle göra, men det blev gott! PRECIS när maten var klar sa callum att hans kompisar sagt åt sina mammor att dom skulle äta här..tack! bara att börja om igen, fixade pasta och dom åt allt fkatiskt! en tog till och med undan tallriken, kors i taket, visasa är uppfostrade rätt! ;)

Klockan sju höll jag på att somna i soffan, hade lagat mat och städat i två timmar, föör mycket! Imorrn blir de ridlektion med julie på fältet, phu! Barnen slutar tidigt (suck) men ska som tur är till sion pappa hela helgen..hoppas han hämtar dem tidigt, julie jobbar kväll s de blir en josefina kväll:D

FÖresten måste bara berömma Wes igår, han var sååå duktig! Dressyrhäst sa Julie, toppenhäst sa jag, han föröskte inte ens mosamig mot väggen! Hoppas han är lika bra imorrn, kan behövas på lektonen..

Mycket blandade känslor nu, mycket glädje, mycket oro, mycket hemlängtan..Ibland blir man bara så trött på att bara gå omkring här, så avundsjuk på alla därhemma som vet vart dom har sina liv.. Jag längtar hem! Är på sånt humör nu, ska gå o sova istället! Nattiiii<3

Läskigt!

Okej glömde publicera min blogg igår, ni får den en dag senare:P

Kan bara säga fyyyy fan vad jag var rädd igår. Ursäkta svordomen, men den beskriver bäst! Gick in i badrummet, stoppade tandborsten i munnen, vänder mig om och ett stort jävla monster springer mot mig! Den största jäkla spindel jag någonsin set utanför ett terrarium, mitt på golvet, centimeter ifrån mina fötter...hoppade över den och sprang ut..försökte hitta något att döda den med, men den var så himla stor så vågade aldrig! Haha alltså jag ääär rädd för spindlar, men eftersom jag hittat oräkeneligt många här, så har jag liksom vant mig vid småspindlar, typ minisar med långa ben och andra äckel..men den här borde vara på zoo!! Stängde dörren, bara jag hemma, kunde inte sova..Kunde ju för sjutton lika gärna ha en under min säng! Eller under garderoben, där kan man inte städa! Somnade runt fyra tiden, vaknade igen vid sex första gången:S gick upp halv 8 som vanligt, nååågot trött..

Stallet väntade, massa mocka och städa, ingen ridning tack och lov, känner inte för den alls just nu, vet inte varför..kanske för att julie vill gör alite "schooling" och jag vill rida ut..haha slapp eftermiddag, men en lång joggingtur innan lunch! Duktiga jag, såå skönt, ska försöka med de varannandag nu...men får se vad knäet håller för, har lite ont alltså:S ine bra med ridning då heller:S

Annars, inget regn idag, men de såg ut att kunna komma när som..Julie gjorde jättegod middag faktiskt, kyckling, potatis(jag saltade vattnet i smyg, de smakar ju inget annars!) kyckling i ugnen, marinerad (eller aa hon hällde på sweetchili sås, inte direkt marinad men men) och hör och häpna jag åt blomkål! Säger ju att det inte är bra för mig att vara här...!;) Hon gjorde en ostsås och hällde över alltihop och tillsammans med potatisen var de faktiskt gott..Är stolt över mig själv;)

Beccabus kommer snart hit:) Längtar tills dess...Sen är det bestämt att jag ska följa med Carina på en av hennes kurser i London, sist gick dom på glödande kol, haha spännande, kula tt träffa moster i england! Fler besök planeras får se när de blir:)

Nu ska ni få se en bild på monstret!
image89

Födelsedag!

Födelsedag igår:) Riktigt rolig och bra trots att jag inte var på hemmaplan...fick nej just de, d ekan jag inte säga, ficdk något bra av julie iaf, hemlis för en tid framöver!:p Connie har ju fyllt år, dags för hennes ponnyparty "on the field" dvs hos hästarna..Lekte massa lekar, typ hoppa över hinder, springa slalom och sådant, jag deltog självklart! Haha kändes som att jag var tio år igen:P Skippade dock "chasing charlie" En livsfarlig lek där man hoppar över ett hinder och sedan höjer, som limbo fast tvärtom..callum och någon annan hoppade när stocken var upp till axlarna på dom! Livsfarligt! ;) Sedan kom alla föräldrar o så med, grillade och åt tårta, en till mig, en till connie, hade över 30 pers som sjöng för oss:) blåste ut ljusen, glömde önska..:P suck!

Resten av dagen, eller kvällen förflöt med presnetöppning av paketen från sverige och nördande framför datorn:) Fick en pyjamas och choklad av pappa och familjen, chokladen är gömd för tillfället, ego jag, men ska väl bjuda på den ena..:P Beccas present tof en halvtimme att öppna, haha gud vad roligt jag hade:) Massa paket i nummerordning, ett med svenskt godis! lovely, gömde de med mohaha, det är mitt, bara mitt! Oth nerbränt, perfekt för regninga dagar:) en såå söt kannin, beccastuket absolut, bild kommer, böcker av carina(riktigt rolig, har börjat läsa den med rescepten, haha fyra sidor läsa-fyra sidor recept, grymt rolig) och en webcam! Nu kan ni få se att jag faktiskt lever här också, det är ingen som bara låtsas vara jag haha. Massa mystid framför datorn, sen vara social med besöket;) Somnade fort!

Idag har det regnat nonstop heeeela dagen, inte ett enda uppehåll! Kathryn sa: vänj dig, så här kommer de bli dom närmsta fem månaderna...Jag hatar regn!:( Morgan, hästen "fall over" igår, skrapade upp båda frambenen, jättel'skigt, var där och väntade på veterinär o så idag, sen kollade vi film och har bara slappat verkligen..såå skönt! Nu blir de bilder!


Becca kort
Becca kort...det kommer i rad nu;)
Numrerade paket:)
 Beccaninen:)
Mina Beccapresenter samlat:) Har enskilda, men ni kommer dö om ni ska kolla alla foton;P
 Kort är jättestort här! Detta från kathryn, ganska kul. Sa till henne att 19 var en värdelös ålder, mellan 18 och tjugo, fick detta till svar;)
 Armband från Kathryn :) så himla gullig är hon:)
 Alla presenter:) Lilla nallen är från fisen, tack gumman!<3 så kul:)
Kort från Jane..:) Fick av en granne också, och choklad!
 Stallet, masa folk!
 Connies födelsedag, efter tårtan kollade ALLA simpsons..haha alla var såå inne i tvn;) Det här är då min shawniee, världens gulligaste:)
Jag och connie, så himla fint kort..min "lillsyster" nu mera=)

Massor kort har ni fått nu, de kommer nog mer, borde skaffa mig en bilddagbok?? eller börja använda resedagboken:P Haha tack alla för presenter, även eme,blev ju firad innan jag åkte;) <3

Saknar er därhemma, imorrn bokas flygbiljetten hem!<3

RSS 2.0